DoubleTree by Hilton Brighton Metropole

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Koningsweg Brighton BN1 2FU

Beoordelingen

AA Hotel Services
4

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)

Faciliteiten

  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

AV-mogelijkheden

  • AV-medewerkers ter plaatse

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon
  • Tennisbanen

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Afstand vanaf vliegveld

  • 23 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte£ 25,00 / dag

Vergaderruimte DoubleTree by Hilton Brighton Metropole

Totale vergaderruimte110.000 ft²
Vergaderzalen24
Grootste zaal14.184 ft²
Op één na grootste zaal14.105 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers321
Eenpersoons (1 bed)4
Tweepersoons (2 bedden)15
Suites5
Belastingtarief20%

Lokale attracties

Arundels

Recreatie
Op 21 mi. afstand
Bezoek Arundel-kasteel en de historische stad Arundels, op slechts een klein eindje rijden van Brighton.

Pier van Brighton

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Brighton Pier heeft de nieuwste videogames, spannende attracties en winkels om ervoor te zorgen dat onze klanten het beste van entertainment aan zee ervaren. Met drie bars, meer dan dertig eetkiosken, traditionele kraampjes aan zee, twee speelhallen, attracties voor het hele gezin, een wereldberoemd fish & chip-restaurant en zelfs een eigen radiostation, is Brighton Pier een van de beste familiebestemmingen in Groot-Brittannië.
Drive op Madeira
Brighton, ESX, GB1 BN2 1TW

Lewes

Recreatie
Op 7 km afstand
Het historische Lewes, met zijn antiekwinkels en kasteel, ligt op slechts een klein eindje rijden van Brighton.

Koninklijk paviljoen

Museum
Royal Pavilion valt op door zijn exotische oosterse uitstraling, zowel van binnen als van buiten. Dit prachtige koninklijke plezierpaleis werd vereerd door de trendy Regency-vereniging en is vandaag de dag nog steeds een kenmerkende bezienswaardigheid voor het bruisende Brighton & Hove.
4/5 Paviljoengebouwen
Brighton, ESX, GB1 N1 1EE

Renbaan van Brighton

Recreatie
Op 2 mi. afstand
Brighton Racecourse is een van de meest opwindende, levendige circuits in Zuid-Engeland en dankzij de fantastische locatie is onze golfbaan aan zee een perfecte, veelzijdige locatie voor een dagje uit met zakelijke klanten, vrienden of familie.
Freshfield Road
Brighton, ESX, GB1 N2 9Z

De Brighton Lanes

Winkelen
Op 1 mi. afstand
Als u uw winkelactiviteiten een creatief tintje wilt geven, biedt Brighton Lanes een winkelparadijs met onafhankelijke winkels en boetieks. De historische wijk van Brighton Lanes, ooit het hart van het vissersstadje Brighthelmstone, is een fantastisch doolhof van kronkelende steegjes, kronkels en catcreeps met een buitengewone mix van antiek- en juwelierszaken, naast gespecialiseerde hedendaagse boetiekmode en designerboetiekmode. Winkelen in Brighton Lanes - van eigenzinnige winkels tot live jazz... De Brighton Lanes, boordevol leuke en wonderlijke winkels en funky restaurants en cafés, kun je het beste lui ronddwalen en verkennen zodra je ze vindt. Je zult vaak straatmuzikanten tegenkomen die de straten verlevendigen, waardoor de Lanes een geweldige plek zijn voor de versleten shopper om een kopje koffie te drinken en de geschiedenis op te snuiven onder het geluid van live jazz.

Museum en kunstgalerie van Brighton

Museum
Op 1 mi. afstand
Brighton Museum & Art Gallery ligt in het hart van de culturele wijk van de stad, in de tuinen van het Royal Pavilion. De rijke collecties en spannende exposities worden dynamisch getoond in een stimulerende omgeving. De toegang is gratis
Royal Pavilion-tuinen
Brighton, GB N1 1EE

Brighton i360

Recreatie
Ga de lucht in om Brighton en de prachtige zuidkust te zien zoals je ze nog nooit hebt gezien. Glij zachtjes naar 138 meter omhoog op's werelds hoogste bewegende uitkijktoren, ontworpen en ontworpen door Marks Barfield Architects, de makers van de London Eye. In een futuristische glazen kijkcapsule kunnen bezoekers genieten van 360o uitzichten over Brighton, de South Downs en, op de helderste dagen, helemaal naar Beachy Head en het Isle of Wight.

Meer

Het hotel is de grootste residentiële conferentielocatie in Zuid-Engeland. 24 vergaderruimten zijn op elkaar afgestemd op 4 expositieruimtes, waardoor DoubleTree by Hilton Brighton Metropole een elegante gastheer is voor elk evenement, van een dagje uit met het team tot de grootste verkoopconventies en de grootste bruiloften. De AV-afdeling ter plaatse maakt het eenvoudig om alle AV-apparatuur te huren, waardoor al uw presentaties eenvoudig zijn en dankzij de mogelijkheid van videoconferenties kunnen uw collega's en vrienden over de hele wereld gemakkelijk deel uitmaken van uw bijeenkomst. Raadpleeg onze planners om kamers, catering en voorzieningen aan te passen aan de wensen van uw gasten. Ontspan in een van de 321-kamers van DoubleTree by Hilton Brighton Metropole, upgrade naar een ruime Deluxe kamer om te genieten van een panoramisch uitzicht op zee terwijl u verbonden blijft aan uw bureau met WiFi. De familiekamers hebben een queen- of kingsize bed met een slaapbank voor twee personen, een geweldige optie voor mensen met jongere kinderen die op vakantie zijn of bruiloften bijwonen. Ontspan in een ruim huis ver van huis aan zee in een Hilton Suite. Het restaurant Salt Rooms waar gasten genieten van verse Britse vis en schaaldieren, bereid boven een echte houtskooloven, of probeer de Metropole Bar & Terrace, de ideale locatie voor een ontspannen lunch, cocktails in de vroege avond of om naar de zonsondergang te kijken terwijl ze ontspannen op een van de beste terrassen langs de Kings Road. Laat je verwennen en polijsten in PURE Spa of Cove, onze kappers ter plaatse. Volg elke trainingsroutine in de LivingWell Health Club van dit hotel in Brighton, waar Precor© cardio-apparaten en losse gewichten worden gecombineerd met een binnenzwembad om elk trainingsprogramma op maat te kunnen maken.

Extra informatie

Het DoubleTree by Hilton Brighton Metropole hotel ligt aan de kust van Brighton en biedt Victoriaanse elegantie en moderne gemakken. Geniet van de gunstige locatie van dit hotel in Brighton, binnen handbereik van belangrijke reisverbindingen vlak bij de A23 en op slechts 5 minuten van het station van Brighton. De luchthaven Gatwick ligt op 30 minuten van DoubleTree by Hilton Brighton Metropole en het centrum van Londen ligt op minder dan een uur met de trein.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?