The Dagny Boston

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Broad Street 89 Boston, MA 02110

Promoties

Group Birthday Offer

Bespaar US$ 100,00
15-11-2024 – 31-07-2025

Summer Savings

US$ 179,00 - US$ 339,00
01-07-2024 – 31-08-2024

Beoordelingen

AAA
4

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Draagbare wanden
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 2.6 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 62,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte The Dagny Boston

Totale vergaderruimte9.000 ft²
Vergaderzalen13
Grootste zaal2.876 ft²
Op één na grootste zaal1.920 ft²
Ruimte (privé)9.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers403
Eenpersoons (1 bed)286
Tweepersoons (2 bedden)117
Suites26
Bezettingsgraad16,7%

Lokale attracties

Zeepoortwijk

Recreatie
Op 1 minute afstand
Het Seaport District biedt de nieuwste restaurants, uitgaansgelegenheden en activiteiten van Boston met een prachtig uitzicht op de waterkant. Op slechts 10 minuten lopen van The Dagny Boston.

Aquarium van New England

Museum
Op 5 minutes afstand
Duik in de wereld van water en ontmoet zeedieren van over de hele wereld! Beklim de Giant Ocean Tank van 200.000 gallon om tropische vissen, zeeschildpadden en haaien te zien. Bekijk waar ze de grote dieren houden tijdens een supersnelle catamaran om walvissen te spotten. Kijk hoe noordelijke pelsrobben dartelen in hun tentoonstelling aan het water en bekijk een spectaculaire 3D IMAX-film.
Central Wharf
Boston, MA, US 02110-3399

Faneuil Hall/Quincy Marketplace

Winkelen
Op 3 minutes afstand
Het is de zetel van de Amerikaanse geschiedenis en de locatie van een van Amerika's beroemdste winkel- en eetervaringen: Faneuil Hall Marketplace. Al meer dan 250 jaar speelt de markt een belangrijke rol in het leven van de inwoners van Boston. Faneuil Hall Marketplace grenst aan de historische Faneuil Hall en wordt begrensd door het financiële district, de waterkant, het North End, het Government Center en Haymarket. Het is een veelbereisd onderdeel van Boston's „Freedom Trail”.
1 Faneuil Hall Square #1
Boston, MA, US 02109

Het noordelijke uiteinde

Historisch monument
Op 5 minutes afstand
The North End is een wijk in Boston, Massachusetts. Het onderscheidt zich als de oudste woongemeenschap van de stad, waar sinds de vestiging in de jaren 1630 onafgebroken mensen hebben gewoond. Hoewel klein (30 mi²), heeft de buurt ongeveer 100 eetgelegenheden en een verscheidenheid aan toeristische attracties. Het staat bekend als het Little Italy van de stad vanwege de Italiaans-Amerikaanse bevolking. Vergeet niet langs te gaan bij Mike's Pastrys voor een heerlijke canoli!
Hannoverstraat
Boston, MA, US 02113

Duck-tours in Boston

Recreatie
Op 5 minutes afstand
Spring aan boord van Boston Duck Tours en geniet van een volledig vertelde, historische tour door Boston in een „DUCK”, een amfibisch landingsvaartuig in W.W.II-stijl dat over land en water vaart. Je vaart langs alle plekken die Boston tot de bakermat van vrijheid en een stad van primeurs maken. Net als je denkt dat je alles hebt gezien, rijdt je CONDUCKtor de DUCK rechtstreeks de Charles River in voor een adembenemend uitzicht op de skylines van Boston en Cambridge. Rondleidingen van ongeveer 65 minuten vertrekken dagelijks van maart tot november van 9.00 tot een uur voor zonsondergang vanuit het NE Aquarium, het Prudential Center of het Museum of Science.
Aquarium van New England
1 Central Wharf
Boston, MA, US 02110

BCEC Boston conferentie- en expositiecentrum

Conventiecentrum
Op 1 mi. afstand
Flexibele, eenvoudig te configureren ruimtes maken de BCEC de perfecte keuze voor zowel grote als kleinschalige evenementen. Exposanten, presentatoren en bezoekers genieten van de nieuwste hoogwaardige ondersteuningstechnologieën en hulpprogramma's, plus superieur evenementenbeheer: one-stop-shopping, met persoonlijke, eersteklas service, van installatie tot vertrek.
415 Summer Street
Boston, MA, US 02210

Swan-boten

Historisch monument
Op 1 mi. afstand
Al meer dan 130 jaar maken de Swan Boats deel uit van de Boston-ervaring. Als een welkom teken van de lente sieren ze het water van de Boston Public Garden, de eerste botanische tuin in de Verenigde Staten. Beroemd in de verhalen Make Way for Ducklings en The Trumpet of the Swan, zijn de Swan Boats de enige boten in hun soort ter wereld.
Openbare tuinen
Boston, MA, US 02110

Boston Common

Parkeren
Op 1 mi. afstand
Boston Commons is het oudste park van het land en vormt het startpunt voor de Freedom Trail.
131 Tremont Street
Boston, MA, US 02111

Meer

Ervaar de perfecte mix van geschiedenis en moderne luxe in The Dagny Boston. Ons onlangs gerenoveerde Art Deco hotel beschikt over 403 kamers, waaronder 26 suites, die eigentijdse elegantie en comfort bieden. Elk van onze kamers, bijgewerkt in 2023, biedt een stijlvol toevluchtsoord in het hart van de stad. Blijf actief in ons ultramoderne fitnesscentrum, uitgerust met fitnessapparatuur van Technogym en Peloton Bikes. Voor uw zakelijke en evenementbehoeften bieden wij 9.000 vierkante meter aan veelzijdige vergaderruimte verdeeld over veertien (14) vergaderruimten, ideaal voor zakelijke bijeenkomsten, speciale gelegenheden en mijlpaalfeesten. Dagny Boston ligt in het bruisende financiële district en vlakbij Faneuil Hall/Quincy Marketplace, waardoor het een uitstekende bestemming is voor elk evenement. Ons full-service restaurant en toegewijde medewerkers voor evenementenplanning zorgen voor een naadloze en onvergetelijke ervaring voor elke gast. Of u nu een bedrijfsevenement organiseert of een speciale gelegenheid viert, The Dagny Boston biedt de perfecte setting voor succes.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 6 – Nov 15
Apr 1 – Jun 30
Voor- en naseizoen
Jul 1 – Sep 5
Laagseizoen
Nov 16 – Dec 31

Annuleringsbeleid

Neem contact op met het verkoopteam van Dagny Boston voor meer informatie.

Extra informatie

The Dagny Boston werd in 1928 gebouwd als de eerste Art Deco-wolkenkrabber in het voormalige Battery March-gebouw en is ideaal gelegen in het hart van de binnenstad. We zijn gunstig gelegen op slechts een steenworp afstand van de waterkant, op loopafstand van het Zuidstation en op slechts vijftien minuten van Logan International Airport. Onze full-service conciërgebalie is beschikbaar om informatie te geven over lokale bezienswaardigheden zoals het Boston Children's Museum, Quincy Market/Faneuil Hall, Boston Common, Downtown Crossing, de Freedom Trail, het New England Aquarium en TD Garden. Ons Art Deco hotel combineert historische charme naadloos met moderne voorzieningen en biedt 403 kamers, waaronder 26 ruime suites. Elke kamer is uitgerust met doordachte, hoogwaardige voorzieningen, zoals hoogwaardige Nespresso-machines, luxe badproducten, 55" HDTV's en draadloos breedbandinternet. Geniet van een diner in Fin Point Oyster Bar & Grille, waar ontbijt, lunch en diner worden geserveerd, samen met een levendige loungeruimte die perfect is voor cocktails. Gasten kunnen ook ontspannen in onze bibliotheek met een ambachtelijke koffie van Tradesman Coffee Shop & Lounge, of actief blijven in onze grote ultramoderne fitnessruimte, met fitnessapparatuur van Technogym, individuele 12-inch televisieschermen en Peloton-fietsen. Bij The Dagny Boston zet ons toegewijde team zich in om uw verblijf onvergetelijk te maken.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?