Renaissance Boston Seaport Hotel

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Congresstraat 606 Boston, MA 02210

Promoties

10% off your Q1 Meeting

Multiple dates available

Double Points. Limitless Possibilities.

16-04-2024 – 31-12-2025

Benodigde datums

  • 25-07-202429-07-2024
  • 01-08-202403-08-2024
  • 15-08-202415-08-2024

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
4

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Skiën
  • Spa of salon
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Podium

Bereikbaarheid

Vanaf de internationale luchthaven Boston Logan: 3 mijl. Volg de borden richting I-90 West/Ted Williams Tunnel. Neem de Ted Williams Tunnel naar uitgang 135. Houd rechts aan bij de splitsing naar Congress Street en het hotel.

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 54,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 59 mijl van locatie

Vergaderruimte Renaissance Boston Seaport Hotel

Totale vergaderruimte20.850 ft²
Vergaderzalen10
Grootste zaal10.744 ft²
Op één na grootste zaal5.530 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers471
Eenpersoons (1 bed)199
Tweepersoons (2 bedden)252
Suites21
Belastingtarief14,95%

Lokale attracties

Trillium

Nachtleven
Op 5 blocks afstand
Ons Thomson Place-restaurant en -brouwerij zijn geopend in het najaar van 2018, waardoor we de uitgebreide aanwezigheid in Fort Point hebben gekregen waar we van gedroomd hadden sinds we vijf jaar eerder onze deur om de hoek openden. Ons gebouw met drie verdiepingen biedt moderne gerechten geïnspireerd op een boerderij in New England, gemaakt door chef-kok Michael Morway. We brouwen ter plaatse met zowel gisting van roestvrij staal als eikenvoer. Gasten kunnen genieten van de ruime taproom op de eerste verdieping, de eethoek op de tweede verdieping, evenals ons ruime buitenterras en dakterras op de derde verdieping. Of het nu gaat om uw plaatselijke buurt of een bezoek aan een bestemming, we kijken ernaar uit om veel van de speciale momenten in uw leven te delen in ons nieuwste huis.
50 Thomson Pl.
Boston, MA 02210

Kindermuseum van Boston

Museum
Op 1 mi. afstand
Boston Children's Museum is het tweede oudste en een van de meest invloedrijke kindermusea ter wereld. Het werd in 1913 opgericht door het Science Teachers' Bureau, een groep visionaire opvoeders die zich inzet voor het verstrekken van nieuwe middelen voor zowel leraren als studenten, als centrum voor de uitwisseling van materialen en ideeën om het wetenschapsonderwijs te bevorderen. Al meer dan 100 jaar laat het kinderen genieten van vreugdevolle ontdekkingservaringen die waardering voor onze wereld opwekken, fundamentele vaardigheden ontwikkelen en een levenslange liefde voor leren aanwakkeren. De exposities en programma's van het museum leggen de nadruk op praktische betrokkenheid en leren door ervaring, waarbij spel wordt gebruikt als hulpmiddel om de inherente creativiteit, nieuwsgierigheid en verbeelding van kinderen aan te wakkeren. Museumexposities zijn ontworpen voor kinderen en gezinnen en richten zich op wetenschap, cultuur, milieubewustzijn, gezondheid en fitness en kunst. Naast uitgebreide tentoonstellingen waarin kinderen centraal staan, ontwikkelen museumdocenten tal van programma's en activiteiten die betrekking hebben op alfabetisering, podiumkunsten, wetenschap en wiskunde, beeldende kunst, culturen en gezondheid en welzijn. Het museum is ook een van de weinige kindermusea ter wereld met een collectie. De collecties Americana, Natural History, Global Culture, Native American, Dolls and Poppenhuizen en Japanse artefacten van het museum omvatten meer dan 50.000 items. Als een van de grootste kindermusea ter wereld biedt Boston Children's Museum ook museumadviesdiensten en creëert het bekroonde reizende exposities, opleidingsprogramma's voor personeel en tentoonstellingskits voor museumprofessionals.
Congress Street 300
Boston, MA, US 02210

Brouwerij Harpoon

Op 0 mi. afstand
Harpoon werd in 1986 opgericht door Dan Kenary, Rich Doyle en George Ligeti. Het waren drie vrienden die dol waren op bier en graag samen bier dronken, maar vonden dat de bierkeuzes destijds beperkt waren. Door Europa te reizen en de rijke tradities van Europees brouwen en bierdrinken te ervaren, werd hun liefde voor bier versterkt en hun ogen geopend voor de rijke biercultuur die ze thuis wilden hebben. Ze besloten een brouwerij te bouwen zodat ze de bieren konden brouwen die ze wilden drinken, en nodigden hun vrienden uit naar de brouwerij om het samen met hen te drinken. In juni 1987 werd een pakhuis aan de waterkant van Boston omgetoverd tot een brouwerij en werd de eerste Harpoon Ale gebrouwen. Vers, lokaal ambachtelijk bier begon zijn weg te vinden naar bierdrinkers in Boston. Het was moeilijk voor te stellen dat ambachtelijk brouwen zou worden wat het nu is. Hoewel er veel dingen zijn veranderd sinds de begindagen van Harpoon, is veel hetzelfde gebleven. We houden er nog steeds van om bier te brouwen en ervan te genieten met vrienden.
306 Northern Avenue
Boston, MA, US 02210

Historische haveneilanden

Recreatie
Verken 13 eilanden in de haven van Boston, waarvan er 6 openbaar toegankelijk zijn met de veerboot en veel activiteiten bieden. Zwemmen, varen, wandelen en kamperen behoren tot de meest populaire.
Long Wharf, State Street
Boston, MA, US 02210

Instituut voor Hedendaagse Kunst (ICA)

Museum
Op 1 mi. afstand
Opgericht in 1936 als het Boston Museum of Modern Art — een zusterinstelling van het MOMA in New York — werd het museum opgevat als een laboratorium waar innovatieve benaderingen van kunst konden worden verdedigd. Het museum heeft een reputatie opgebouwd door belangrijke nieuwe kunstenaars te identificeren en om deze missie na te streven, nam het uiteindelijk afscheid van het MoMA en veranderde de naam in 1948 in het Institute of Contemporary Art. Naarmate de reputatie van de ICA in het hele land groeide, maakte dit de weg vrij voor andere instituten en musea voor „hedendaagse kunst”, maar ook voor kunstenaarsruimtes en alternatieve locaties. Al meer dan 75 jaar presenteert de ICA hedendaagse kunst in alle media — beeldende kunst, performance, film, video en literatuur — en creëert het educatieve programma's die de waardering voor hedendaagse cultuur stimuleren. Aan het einde van de jaren negentig versterkten verschillende innovatieve programma's de publieke rol van de ICA, waaronder het tienerfilmprogramma Fast Forward en ICA/Vita Brevis, wiens tijdelijke installaties in openbare ruimtes in Boston lovende kritieken en veel bijval kregen. In 2006 opende de ICA haar visionaire nieuwe gebouw, ontworpen door Diller Scofidio + Renfro, aan de waterkant van Boston. In de nieuwe faciliteit heeft de ICA de reikwijdte en omvang van haar tentoonstellingen en programma's uitgebreid, waardoor het publiek vertienvoudigd is en als katalysator fungeert voor hedendaagse kunst in Boston.
100 Northern Avenue
Boston, MA, US 02210

Congres- en expositiecentrum van Boston

Conventiecentrum
Op 1 block afstand
Het Boston Convention and Exhibition Center ligt op loopafstand van Renaissance Seaport en is een expositiecentrum in Boston, Massachusetts. Het is een van de grootste expositiecentra in het noordoosten van de Verenigde Staten, met ongeveer 516.000 vierkante meter aan aaneengesloten tentoonstellingsruimte.
415 Zomerstraat
Boston, MA, US 02210

Gazon op D

Recreatie
Op 8 minutes afstand
The Lawn On D Powered by Citizens Bank, een unieke interactieve buitenruimte in Boston, begon als een experimenteel evenementenlandschap dat verschillende gemeenschappen, doelgroepen en buurtbewoners samenbrengt voor innovatieve programmering en evenementen in het epicentrum van de wijken South Boston Waterfront en South Boston. The Lawn On D is een evenementenruimte die is ontworpen voor zowel openbare als particuliere evenementen en om de betrokkenheid van de gemeenschap aan te moedigen, creativiteit te stimuleren en het Boston Convention & Exhibition Center (BCEC) te integreren in het stedelijke weefsel met kunst, muziek, games, eten en drinken en andere originele programmering.
420 D Street
Boston, MA 02210

Aquarium van New England

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Het New England Aquarium is een aquarium gelegen aan de kade in Boston, Massachusetts. Naast het hoofdgebouw van het aquarium zijn er attracties in het New England Aquarium zoals het Simons IMAX Theatre en de New England Aquarium Whale Watch, dat geopend is van april tot november.
Central Wharf, 90 E India Road
Boston, MA, US 02210

Meer

Het Renaissance Boston Waterfront Hotel ligt op een indrukwekkende locatie in de haven van Boston en combineert een eigentijdse, verfijnde stijl met een op water geïnspireerd ontwerp, toonaangevende technovaties en groene initiatieven. Met meer dan 21.000 vierkante meter aan vergaderruimte en weidse uitzichten over de oceaan is dit hotel in South Boston ideaal voor evenementen van elke omvang. De Pacific Ballroom van 10.700 vierkante meter en de Atlantic Ballroom van 4.100 vierkante meter zijn gunstig gelegen op dezelfde verdieping. En we zijn enkele minuten verwijderd van de beste attracties van Boston, zoals het Institute of Contemporary Art, Faneuil Hall, Quincy Market, New England Aquarium en Boston Convention and Exhibition Center. Uw groep zal genieten van de dramatische en karakteristieke vergaderruimtes en het adembenemende panoramische uitzicht op de haven en het stadsbeeld van Boston. Jij zult dat ook doen. Veel meer plezier. Meer gedaan krijgen. Breng je vergadering hierheen.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Aug 30 – Nov 15
Voor- en naseizoen
Jul 1 – Aug 29
Apr 1 – Jun 30
Laagseizoen
Nov 16 – Dec 31
Jan 1 – Mar 31

Annuleringsbeleid

72 uur

Extra informatie

Met natuurlijk licht, gemakkelijk te navigeren vergaderruimte en creatieve culinaire opties is het Renaissance Boston Seaport Hotel de plek om elkaar te ontmoeten. Ons team kan u helpen uw vergadering tot leven te brengen! Leef als een local met behulp van ons Navigator-programma. Elk Renaissance-hotel heeft een eigen navigator beschikbaar om u te helpen de beste lokale ervaringen te vinden. Onze navigators zijn er om u en uw gasten te helpen in contact te komen met de allerbeste ervaringen in ons hotel. Of je nu de beste bar wilt vinden voor speciaalbier, je wilt mengen met de lokale bevolking op een avondmarkt met straatvoedsel, of gewoon achterover wilt leunen en naar lokale livemuziek wilt luisteren, vraag het gewoon aan een Navigator en je zult snel merken dat je weet waar de lokale bevolking het over heeft.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?