Hilton Boston Back Bay

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
40 Dalton Street Boston, MA 02115

Promoties

Pick Your Perks

01-01-2024 – 31-12-2024

Benodigde datums

  • 09-08-202428-08-2024
  • 01-09-202407-09-2024
  • 15-11-202404-04-2025

Beoordelingen

AAA
4
Northstar
3

Bekroningen

TripAdvisor Travellers' Choice 2020 AAA Best of Housekeeping Cvent 4-diamant CVENT Meeting Award, 2024

Aandachtspunten locatie

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-medewerkers ter plaatse

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen

Bereikbaarheid van locatie

  • Metro
  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 4 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 59,00 / dag

Vergaderruimte Hilton Boston Back Bay

Totale vergaderruimte15.000 ft²
Vergaderzalen16
Grootste zaal3.816 ft²
Op één na grootste zaal2.800 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers390
Eenpersoons (1 bed)212
Tweepersoons (2 bedden)177
Suites2
Belastingtarief7%
Bezettingsgraad16,45%

Lokale attracties

Museum voor Schone Kunsten

Museum
Op 1 mi. afstand
465 Huntington Avenue
Boston, MA, US 02115

Aquarium van New England

Museum
Op 2 mi. afstand
Duik in de wereld van het water en ontmoet zeesoorten van over de hele wereld! Beklim de gigantische oceaantank van 200.000 liter om tropische vissen, zeeschildpadden en haaien te zien. Kijk waar ze de grote dieren houden op een snelle walviswacht op een catamaran. Kijk hoe noordelijke pelsrobben dartelen in hun tentoonstelling aan het water en bekijk een spectaculaire 3D-IMAX-film.
1 Central Wharf
Boston, MA, US 02110

Fenway Park

Parkeren
Op 8 blocks afstand
Fenway Park is een honkbalpark gelegen in Boston, Massachusetts, op 4 Yawkey Way in de buurt van Kenmore Square. Sinds 1912 is het de thuisbasis van de Boston Red Sox, de Major League Baseball (MLB) franchise van de stad. Het is het oudste honkbalveld in MLB.
4. Yawkey Way
Boston, MA, US 02115

Boston Logan International Airport

Vliegveld
Op 2 mi. afstand
Boston Logan International Airport is het grootste transportcentrum van New England en genereert jaarlijks $7 miljard aan economische activiteit. Het is een stad in een stad op een oppervlakte van 1.700 hectare. De luchthaven heeft een brandweer, een politiebureau, een energiecentrale, twee hotels, een niet-confessionele kapel en 27 hectare groenvoorzieningen langs de wegen en terminals. Logan Airport heeft vier passagiersterminals, A, B, C en E, elk met eigen faciliteiten voor ticketverkoop, bagageafhaalservice en grondvervoer. De terminals zijn via een loopbrugsysteem verbonden met de centrale parkeergarage. In totaal zijn er 94 gates met contactjetbruggen en negen regionale jetgates op de luchthaven en meer dan 40 luchtvaartmaatschappijen vliegen non-stop naar meer dan 100 binnenlandse en internationale bestemmingen.
1 Fish Pier St E
Oost-Boston, MA, US 02128

Newburystraat

Winkelen
Op 1 block afstand
De meest betoverende straat van Boston. Acht blokken vol salons, boetieks, bars, clubs, pubs, accommodaties, luxe entertainment en fantastische restaurants. Newbury Street in Boston heeft voor elk wat wils. Newbury Street ligt in het Back Bay-gebied van Boston, Massachusetts, in de Verenigde Staten. Het loopt ongeveer van oost naar west, van de Boston Public Garden tot Massachusetts Ave. De weg kruist vele belangrijke verkeersaders langs het pad, met een ingang naar de Mass Pike in westelijke richting op Mass Ave.
332 Newbury Street
Boston, MA, US 02115

BCEC

Conventiecentrum
Op 4 mi. afstand
Flexibele, eenvoudig te configureren ruimtes maken het BCEC de perfecte keuze voor zowel grote als kleinschalige evenementen. Exposanten, presentatoren en bezoekers genieten van de nieuwste geavanceerde ondersteuningstechnologieën en -hulpmiddelen, plus superieur evenementenbeheer: one-stop-shopping, met gepersonaliseerde, eersteklas service, van installatie tot vertrek.
415 Zomerstraat
Boston, MA, US 02210

Golfbaan William Devine

Recreatie
Op 2 mi. afstand
De 18-holes golfbaan „William Devine” op de William Devine Golf Course in Franklin Park in Dorchester, Massachusetts, biedt 6.609 meter golf vanaf de langste tees voor een par van 72. De baanscore is 72,1 en heeft een hellingsgraad van 120 op gebogen gras. Ontworpen door Donald J. Ross, ASGCA, werd de William Devine golfbaan geopend in 1896.
1 Circuitaandrijving
Franklin Park
Dorchester, MA, US 02121

Duck Tours in Boston

Recreatie
Op 1 block afstand
Stap aan boord van Boston Duck Tours en geniet van een historische tour met volledige vertelling door Boston in een „DUCK”, een amfibisch landingsvaartuig in W.W.II-stijl dat over land en water vaart. Je vaart langs alle plekken die van Boston de geboorteplaats van vrijheid en een stad van primeurs maken. Net als je denkt dat je alles hebt gezien, rijdt je conducteur met de DUCK rechtstreeks de Charles River in voor een adembenemend uitzicht op de skylines van Boston en Cambridge. Rondleidingen van 80 minuten vertrekken dagelijks van maart tot november van 9.00 uur tot een uur voor zonsondergang vanaf het Prudential Center.
Prudentieel centrum
Huntington Avenue.
Boston, MA, US 02199

Meer

Hilton Boston Back Bay is centraal gelegen in het historische centrum van Boston en biedt 15.000 vierkante meter aan flexibele vergader- en banketruimte voor maximaal 500 gasten. De vergaderruimte in dit hotel in het centrum van Boston is uitgerust met snelle draadloze internettoegang, videoconferenties en ultramoderne audiovisuele apparatuur. Het complete banket- en conferentiepersoneel en het audio/visuele team zullen aanwezig zijn om in uw behoeften te voorzien. Professionele vergader- en cateringspecialisten houden toezicht op elk detail en zorgen zo voor een succesvolle en goed geplande vergadering. Gasten van ons hotel hebben gemakkelijke toegang tot alle nabijgelegen lokale bezienswaardigheden en ruime kamers met een schitterend uitzicht op Charles River en het centrum van Boston. Ons hotel ligt in het bruisende hart van het centrum van Boston, op loopafstand van Fenway Park, winkels en restaurants van wereldklasse op Newbury Street en op 6,4 km van Boston Logan International Airport.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Apr 1 – Jun 30
Sep 1 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Jul 1 – Aug 31
Laagseizoen
Jan 1 – Mar 31
Nov 1 – Dec 31

Annuleringsbeleid

Als u een kamer wilt annuleren, doe dit dan 72 uur voor de aankomstdatum om annuleringskosten te vermijden. Raadpleeg uw boekingscontract voor de annuleringsvoorwaarden voor kamerblokken, vergaderruimtes, enz.

Beperkingen voor faciliteiten

Het hotel is 100% rookvrij

Extra informatie

Waar u ook naar hunkert, het Hilton Boston Back Bay biedt handige en heerlijke keuzes om uw smaakpapillen tevreden te stellen. Er is voor elk wat wils in Hilton Boston Back Bay. Stap buiten dit hotel in het centrum van Boston en geniet van enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden en historische bezienswaardigheden van Boston. Fenway Park, het Museum of Fine Arts, Symphony Hall, de trendy Newbury Street, Copley Place en Boston Common zijn slechts enkele bezienswaardigheden op steenworp afstand van het hotel. De check-in tijd voor het hotel is 16.00 uur en de uitchecktijd is 11.00 uur.