The Manor Elstree

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Barnet Lane Elstree Borehamwood WD6 3RE

Beoordelingen

AA Hotel Services
4

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Trein

Afstand vanaf vliegveld

  • 20 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren

Vergaderruimte The Manor Elstree

Totale vergaderruimte2.755 ft²
Vergaderzalen5
Grootste zaal861 ft²
Op één na grootste zaal592 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers49
Suites3

Lokale attracties

Allianz Park

Recreatie
Op 6 mi. afstand
Allianz Park is een recreatiecomplex op de grens van Hendon-Mill Hill in Londen NW4. In het midden staat een stadion dat sinds februari 2013 bekend staat als de thuisbasis van Saracenen van de rugbybond Premiership.
Greenlands Ln
Hendon, LND, GB1 NW4 1RL

Alexandra Palace

Theater
Op 12 mi. afstand
Alexandra Palace is een monumentaal entertainment- en sportcentrum in Londen, gelegen tussen Muswell Hill en Wood Green. De iconische locatie in Noord-Londen biedt alles wat je nodig hebt voor een bijzonder evenement of een geweldig dagje uit, met een fantastisch panoramisch uitzicht over Londen.
Alexandra Palace Way
LND, GB1 N22 7AY

Koninklijk Luchtmachtmuseum

Museum
Op 6 mi. afstand
Het Royal Air Force Museum London is gevestigd op het voormalige Hendon Aerodrome. Het omvat vijf gebouwen en hangars die de geschiedenis van de luchtvaart en de Royal Air Force tonen. Het maakt deel uit van het Royal Air Force Museum. Er is nog een andere locatie in het Royal Air Force Museum Cosford op RAF Cosford in Shropshire.
Grahame Park Way
Edgeware, LND, GB1 NW9 5LL

Westfield, Londen

Winkelen
Op 13 mi. afstand
Bezoek Westfield London en vind het beste op het gebied van mode en luxe winkels, restaurants, vrije tijd en entertainment voor het hele gezin, allemaal onder één dak.
Ariel Way
Shepherd's Bush, LND, GB1 W12 7GF

Warner Bros. Studio Tour Londen

Recreatie
Op 7 mi. afstand
Warner Bros. Studios Tour London — The Making of Harry Potter is een openbare attractie in Leavesden in het zuidoosten van Engeland. Hoewel de studio's nog steeds actief zijn, bestaat de tour eigenlijk uit twee soundstages, J en K, en wordt deze gescheiden gehouden van de rest van het complex. Warner Bros. Studios Tour London is waarschijnlijk de enige permanente filmtentoonstelling van deze omvang in de wereld. Het werd in 2012 voor het publiek geopend en heeft sindsdien tijdens piekuren tot 6.000 bezoekers per dag verwelkomd. TripAdvisor meldde dat The Making of Harry Potter sinds de opening van de tour elk jaar wereldwijd de best beoordeelde attractie is.
Warner Drive
Leavesden
HRT, GB1 WD25 7LP

Luchthaven Luton

Vliegveld
Op 20 mi. afstand
London Luton Airport, voorheen Luton International Airport genoemd, is een internationale luchthaven op 2,5 km ten oosten van het centrum van Luton in het graafschap Bedfordshire, Engeland. De luchthaven dient als basis voor easyJet, TUI Airways, Ryanair en Wizz Air en de overgrote meerderheid van de aangevlogen routes ligt binnen Europa, hoewel er enkele charter- en lijnroutes zijn naar bestemmingen in Noord-Afrika en Azië.
Weg naar de luchthaven
Luton, LUT, GB1 LU2 9LY

Wembley Stadion

Recreatie
Op 8 mi. afstand
Wembley Stadium is een voetbalstadion in Wembley, Londen, dat werd geopend in 2007. In het stadion worden belangrijke voetbalwedstrijden gehouden, waaronder thuiswedstrijden van het Engelse nationale voetbalteam en de FA Cup-finale. Het stadion organiseerde de gouden medaillewedstrijden op het voetbaltoernooi van de Olympische Spelen van 2012 en organiseert ook de Challenge Cup-finale van de rugby league, de NFL London Games en muziekconcerten.
Londen, GLN, GB1 HA9 0WS

Luchthaven Heathrow

Vliegveld
Op 25 mi. afstand
Heathrow Airport, ook bekend als London Heathrow, is een belangrijke internationale luchthaven in Londen, Verenigd Koninkrijk. Heathrow is de tweede drukste luchthaven ter wereld wat betreft internationaal passagiersverkeer, evenals de drukste luchthaven in Europa wat passagiersverkeer betreft, en de zevende drukste luchthaven ter wereld wat betreft het totale passagiersverkeer. Het is een van de zes internationale luchthavens die Groot-Londen bedienen. In 2018 verwerkte het een recordaantal van 80,1 miljoen passagiers, een stijging van 2,7% ten opzichte van 2017, en 480.339 vliegtuigbewegingen, een stijging van 4.715 ten opzichte van 2017.
Longford, HNS, GB1 TW6 1RR

Meer

The Manor Elstree ligt op een prachtig terrein en is het perfecte hotel voor conferenties, evenementen, sociale feesten en bruiloften. Met zijn elegante, verfijnde interieur en inrichting is het de perfecte locatie voor elk evenement dat u wilt houden, gelegen te midden van 10 hectare aan tuinen en bossen. Voor conferenties en vergaderingen biedt het hotel 5 vergaderzalen met ruimte voor 550 deelnemers. Voor de zakenreiziger ligt het hotel op slechts 20 minuten van het centrum van Londen en heeft het fantastische weg-, trein- en luchtverbindingen naar de hoofdstad en de thuislanden. De locatie kan exclusief worden ingenomen en volledig privé worden gemaakt. Het hotel heeft het bekroonde Cavendish Restaurant met twee rozetten en een fantastisch uitzicht over Londen en Canary Wharf.

Extra informatie

Wifi-snelheid: 47 MB

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?