Embassy Suites by Hilton Boca Raton

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
661 NW 53e Straat Boca Raton, FL 33487

Beoordelingen

AAA
3
Northstar
3

Aandachtspunten locatie

The Palm Beaches

From West Palm Beach’s Convention Center and its attached 400 room hotel, to Boca Raton’s walkable meetings district, we spoil groups with choice.

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 20 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Embassy Suites by Hilton Boca Raton

Totale vergaderruimte15.000 ft²
Vergaderzalen12
Grootste zaal6.210 ft²
Op één na grootste zaal6.210 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Tentoonstellingsruimte6.210 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers263
Eenpersoons (1 bed)158
Tweepersoons (2 bedden)108
Suites255
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 99,00 – US$ 269,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 99,00 – US$ 269,00
Belastingtarief7%
Bezettingsgraad6%

Lokale attracties

Florida Atlantic University

Universiteit
Op 4 mi. afstand
De campus van Boca Raton biedt studenten een opwindende en ondersteunende leeromgeving. De Student Union organiseert activiteiten en bijeenkomsten voor studenten. Bovendien kunnen studenten in het Carole and Barry Kaye Performing Arts Auditorium met 2.500 zitplaatsen genieten van optredens, variërend van rockbands tot het Florida Philharmonic Orchestra. De campus ondersteunt twee cafetaria's en heeft een aantrekkelijk aanbod aan accommodaties voor de residentiële studenten. De campus van Boca Raton is ook de thuisbasis van het Division I Intercollegiate Athletics-programma en -faciliteiten van de FAU. Het recreatiecomplex omvat een watercentrum, een fitnessruimte, tennisbanen, een wellnesscentrum, een baan en een verscheidenheid aan velden voor club- en intramurale sportcompetities.
Gladesweg 777
Boca Raton, FL 33431

Stranden van Boca Raton - Red Reef Park

Recreatie
Op 3 mi. afstand
Natuurliefhebbers zullen genieten van een van de meest natuurlijke pareltjes van Florida: Red Reef Park. Gelegen op slechts 3 mijl van het Embassy Suites Hotel Boca Raton. Dit 39 hectare grote park aan de oceaan ligt direct aan de Atlantische Oceaan. Het meest opvallende kenmerk van dit park is het kunstmatige rif op ongeveer 3 meter van de kust, waar zelfs beginnende snorkelaars tropische vissen, schildpadden, palingen en pijlstaartroggen kunnen zien terwijl ze unieke rotsformaties verkennen.

Office Depot Hoofdkantoor Hoofdkantoor

Zakendistrict
Op 2 mi. afstand
Office Depot, genoteerd aan de S&P 500, is een van's werelds grootste verkopers van kantoorproducten en een marktleider in elk distributiekanaal, inclusief winkels, direct mail, levering op contractbasis, internet en elektronische handel tussen bedrijven.
6600 N. Militaire route
Boca Raton, FL 33496

Golfbaan Boca Raton

Recreatie
Op 10 minutes afstand
Speel het beste, op minder dan 15 minuten van vele best beoordeelde golfbanen in Palm Beach County. Of u nu een vogeltje wilt maken terwijl u uitkijkt over de Intracoastal Waterway en de Atlantische Oceaan of uitzonderlijk wilt golfen op een kampioenschapsbaan, er zijn talloze mogelijkheden en u zult zeker genieten van de starttijd, ongeacht waar u in het paradijs kiest om te spelen in Boca Raton.

JCI/Tyco

Zakendistrict
Op 3 minutes afstand
Biedt geavanceerde bedrijfsbeveiligingsoplossingen om bedrijven te helpen hun werknemers, klanten, faciliteiten, activa, inventaris, processen en activiteiten te beschermen.
6600 Congress Avenue.
Boca Raton, FL 33487

Mizner Park

Winkelen
Op 10 minutes afstand
Kom naar Mizner Park in Boca Raton en geniet van unieke boetieks, luxe eetgelegenheden, energieke muziek en inspirerende kunst, verpakt in een zeebries die je tijd onder de zon en sterren gewoon verfrissend maakt. Plan een uur of een dag door te brengen - er zijn altijd evenementen die uw tijd in Mizner Park speciaal maken. Verfris jezelf in Mizner Park.

Lynn University

Universiteit
Op 3 mi. afstand
Lynn University is een innovatieve, wereldwijde en gepersonaliseerde universiteit gevestigd in Boca Raton.
3601 N. Militaire route
Boca Raton, FL 33431

Stadscentrum van Boca Raton

Winkelen
Op 5 mi. afstand
Meer winkelmogelijkheden met Bloomingdale's, Macy's, Neiman Marcus, Nordstrom, Saks Fifth Avenue. Daarnaast zijn er meer dan 220 speciaalzaken, waaronder Louis Vuitton, Tiffany & Co. , Warby Parker, Tory Burch, UNTUCKit, Gucci, Crate & Barrel, David Yurman, Pottery Barn, Sephora, Apple, Williams-Sonoma en nog veel meer.
Glades Road 6000
Boca Raton, FL 33431

Meer

De Embassy Suites Boca Raton is een geweldige keuze voor uw volgende evenement, met meer dan 15.000 vierkante meter aan overdekte feestruimte aangevuld met buitenlocaties. Van onze veelzijdige balzaal voor maximaal 500 gasten in banketstijl tot onze vergaderzalen, ontdek een verscheidenheid aan instellingen die aan uw behoeften voldoen. Of het nu gaat om een conferentie, themafeest of kleine bestuursvergadering, onze ervaren medewerkers zullen met u samenwerken om een indrukwekkend evenement te plannen. We verwelkomen groepen tot 100 kamers tijdens de piekuren en nemen grotere groepen in overweging op basis van beschikbaarheid. Onze maximale capaciteit is 400 klaslokalen. Ons Palm Theatre met gelaagde zitplaatsen is populair voor trainingsgroepen tot 100 personen. We beschikken over directiekamers die plaats bieden aan zowel 12 als 25 deelnemers; perfect voor bestuursvergaderingen en retraites. Gelegen tussen Fort Lauderdale en West Palm Beach, Florida. Ons hotel ligt in het hart van de beste winkels van wereldklasse van Boca, restaurants, natuurparken, musea, golf, tennis en natuurlijk die prachtige stranden. Van onze ruime suites met twee kamers tot ons gratis ontbijt op bestelling, we begrijpen onze gasten en hun behoeften. We bieden warme, professionele service die zorgt voor een blijvende verbinding tussen het hotel en onze gasten. Voel u thuis in onze tweekamersuites die beschikken over een ruime woonkamer en een aparte slaapkamer met een deur tussen beide. Doe nieuwe energie op in ons 24-uurs fitnesscentrum. Ontspan aan het zwembad met zitplaatsen op het terras en een verwarmd buitenzwembad en bubbelbad. Maak gebruik van het openlucht business center. We hebben voorzieningen met toegevoegde waarde die uw verblijf comfortabel maken, waaronder draadloos internet in het hele hotel. Elke ochtend wordt er een gratis ontbijt op bestelling geserveerd en tijdens de avondreceptie kunt u genieten van gratis drankjes en snacks (alcoholservice is onderworpen aan nationale en lokale wetten). Moet de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie hebben bereikt).

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Dec 21 – Dec 31
Jan 1 – Apr 5
Voor- en naseizoen
Oct 1 – Dec 20
Laagseizoen
Jun 15 – Sep 30

Annuleringsbeleid

De groepsverplichting wordt beschreven in elk afzonderlijk contract.

Extra informatie

• Centraal gelegen hotel in het hart van Boca Raton • 263 ruime suites met twee kamers • Gratis volledig op bestelling gemaakt ontbijt • Elke avond een gratis avondreceptie • Zakencentrum • Fitnesscentrum met ultramoderne apparatuur • Onlangs vernieuwde 53rd Street Grille and Bar • Nieuw beplant verwarmd buitenzwembad en bubbelbad • Meer dan 15.000 vierkante meter aan flexibele functie-/vergaderruimte