Bloomington, Minnesota Travel & Tourism

Lindaulaan 2131 Suite 420 55425

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Bloomington is door Meetings & Conventions Magazine uitgeroepen tot Best Value City in de VS en is een van de grootste steden van Minnesota, op slechts enkele minuten van het centrum van Minneapolis, Saint Paul en de internationale luchthaven Minneapolis-Saint Paul. Bloomington ligt op 3 uur of minder van de oost- en westkust en is een korte trip voor alle deelnemers. We bieden alle voordelen van een binnenstad zonder gedoe met dure hotelprijzen of parkeerkosten. Voor het gemak van de gasten bieden de meeste Bloomington-hotels een gratis pendeldienst van en naar de luchthaven, Mall of America®, en de Metro Transit-lightrail, die van Bloomington naar MSP Airport en het centrum van Minneapolis en Saint Paul gaat. Als je bezoekers autorijden, is dat nog beter. Parkeren is gratis in heel Bloomington. Met 45 hotels en meer dan 9.600 kamers heeft Bloomington de grootste concentratie kamers in Minnesota. We bieden plaats aan groepen van 10 tot 2.000 voor elk type evenement. De ervaren horecamedewerkers van Bloomington hotels staan te popelen om uw evenement onvergetelijk en vooral succesvol te maken. Bloomington, Minnesota Travel & Tourism werkt met allerlei soorten groepen, waaronder bedrijven, sport, nationale verenigingen, staatsverenigingen, overheid, reizen, broederlijke, religieuze en militaire. Onze gepersonaliseerde diensten helpen vergaderingen en evenementen succesvol en stressvrij te laten verlopen. De diensten omvatten RFP-coördinatie met hotels, een online huisvestingssysteem en aanbevelingen voor locaties. We helpen ook met bezoeken ter plaatse, reisroutes en het promoten van uw evenement onder de aandacht van de bezoekers. Het personeel van ons congresserviceteam verwelkomt tafels tijdens vergaderingen en evenementen om de deelnemers informatie te geven over Bloomington. Als je wilt samenwerken met Bloomington, Minnesota Travel & Tourism voor je aanstaande evenement, kopieer ons dan op je RFP!

Afstand vanaf vliegveld

  • Internationale luchthaven Minneapolis Saint Paul

    1 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Mall of America

Winkelen
Mall of America® is meer dan een winkelcentrum in de buurt van de Twin Cities. Het zijn meer dan 520 winkels vol belastingvrije winkels en 50 restaurants vol heerlijk eten. Het zijn Nickelodeon Universe®, SEA LIFE in Mall of America, FlyOver America, Crayola Experience en nog veel meer dingen om te doen — allemaal onder één dak. Het is vooral een onvergetelijke ervaring. En het is goed hier in Bloomington, MN. Kom kijken wat er in petto is.
60 East Broadway
Bloomington, MN, US 55425

Hyland Lake Park-reservaat

Parkeren
Hyland Lake Park Reserve biedt adembenemende prairielandschappen en onbeperkte activiteiten op Hyland Lake, zoals vissen, zwemmen en kajakken. Het park heeft ook een grote speeltuin, Richardson Nature Center, Hyland Hills Ski Area, een 18-holes discgolfbaan en een oefengebied voor discgolf met 3 holes.
Bushlake Road 10145
Bloomington, MN, US 55438

Blauwe metrolijn

Recreatie
De blauwe metrolijn biedt snelle, stille lightrailverbindingen naar 17 stations vanuit het centrum van Minneapolis, waaronder de internationale luchthaven Minneapolis-Saint Paul, Bloomington en Mall of America.
MN, US

Natuurreservaat Minnesota Valley

Recreatie
De Minnesota Valley Wildlife Refuge is een natuurreservaat dat een toevluchtsoord biedt voor een scala aan trekvogels en watervogels. Het toevluchtsoord beschikt over een uitstekend interpretatiecentrum dat programma's en tentoonstellingen aanbiedt die zijn gewijd aan de natuurlijke geschiedenis van de Minnesota-rivier en de omliggende gebieden. Als onderdeel van het Minnesota Valley Recreation Area, dat zelf deel uitmaakt van het Minnesota State Parks systeem, biedt het toevluchtsoord activiteiten zoals langlaufen, wandelen en fietsen op paden met plekken om vogels te spotten en picknickplaatsen.
3815 American Blvd E
Bloomington, MN, US 55425

Nickelodeon-universum

Recreatie
Nickelodeon Universe® bevindt zich in het centrum van Mall of America® en zal jong en oud in vervoering brengen met meer dan 30 attracties, attracties en entertainment. Je zult nooit weten welk personage je tussen de ritten tegenkomt.
60 East Broadway
Bloomington, MN, US 55425

Japanse tuin Normandale

Recreatie
Deze prachtige oase van schoonheid en sereniteit van twee hectare bevindt zich hier in Bloomington. De Normandale Japanese Garden is ideaal voor contemplatie en vernieuwing van de geest en dient als een prachtige en unieke locatie voor bruiloften en fotosessies in het Twin Cities-gebied. Het is een lust voor het oog en is het hele jaar geopend.
9700 France Avenue South
Bloomington, MN, US 55431

SEA LIFE® Minnesota-aquarium

Recreatie
Ontdek en bekijk meer dan 10.000 zeedieren, waaronder haaien, roggen, zeeschildpadden, zeepaardjes, kwallen en meer in het gloednieuwe SEA LIFE® Minnesota Aquarium in Mall of America®.
60 East Broadway
Bloomington, MN, US 55425

Dierentuin van Minnesota

Recreatie
De Minnesota Zoo beschikt over een weelderig tropisch bos en volière, een zeecentrum, een boreaal bos, een toendra, een familieboerderij en meer dan 2.000 dieren van over de hele wereld!
13000 Zoo Boulevard
Apple Valley, MN, US 55124

Meer

Extra informatie

Een bezoek aan Bloomington is niet compleet zonder een bezoek te brengen aan Mall of America, het grootste winkel- en entertainmentcomplex van het land. Met meer dan 520 winkels, meer dan 50 restaurants en meer dan een dozijn attracties zal MOA zeker aan elke smaak voldoen. Geniet van gratis parkeren, gratis pendeldiensten en fantastisch binnenentertainment, en zonder belasting op kleding en schoenen, laat een beetje extra ruimte over in je bagage voor geweldige aankopen.