DoubleTree by Hilton Hotel Binghamton

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Waterstraat 225 Binghamton, NY 13901

Beoordelingen

AAA
3
Northstar
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Whirlpool

Afstand vanaf vliegveld

  • 10 mijl van locatie

Vergaderruimte DoubleTree by Hilton Hotel Binghamton

Totale vergaderruimte36.000 ft²
Vergaderzalen18
Grootste zaal7.350 ft²
Op één na grootste zaal3.675 ft²
Tentoonstellingsruimte2.352 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers207
Tweepersoons (2 bedden)132
Suites9
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 109,00 – US$ 209,00
Belastingtarief8%
Bezettingsgraad5%

Lokale attracties

Dierenavonturenpark

Parkeren
Op 20 minutes afstand
aaien, voeren, rijden... Herhaal! Animal Adventure is een interactief educatief dierenpark; ontworpen om ontmoetingen met dieren van dichtbij te bevorderen! De thuisbasis van de beroemde giraffen, April, Oliver en Tajira!
Harpursville, NY, US 13901

Visions Veteran's Memorial Arena

Recreatie
Op 0 mi. afstand
De Arena is de grootste sport-/concert-/expofaciliteit in de regio, gunstig gelegen in het centrum van Binghamton, NY. Het is ook het thuisijs voor het Binghamton Devils Hockeyteam.
1 Stuart St.
Binghamton, NY, US 13901

Het Broome County Forum Theatre

Theater
Op 0 mi. afstand
Het Broome County Forum Theatre is de thuisbasis van de Pops Series van het Binghamton Philharmonic Orchestra, de Tri-Cities Opera en de Broadway Theatre League. Het Forum, een gerestaureerd vaudevillehuis, stelt onze podiumkunstengroepen in de gemeenschap in staat verschillende programma's te presenteren in een elegante theatrale setting. Het theaterorgel in het Forum is een van de weinige in zijn soort die er bestaat.
Washingtonstraat 236
Binghamton, NY, US 13901

Roberson Museum en Wetenschapscentrum

Museum
Op 1 mi. afstand
Roberson Memorial, Inc. werd opgericht door de wil van Alonzo Roberson in 1934 om een „educatief centrum... voor alle mensen” te creëren. Het Roberson Memorial Center (zoals eerst genoemd) werd in 1954 voor het publiek geopend in het Roberson Mansion. In die tijd droeg het Binghamton Museum of Fine Arts zijn collecties over aan Roberson.
Voorstraat 30
Binghamton, NY, US 13905

Meer

Welkom in ons DoubleTree by Hilton Binghamton hotel. Gunstig gelegen in de zaken- en regeringsdistricten van het centrum van Binghamton en bereikbaar vanaf alle belangrijke snelwegen, ligt ons uitnodigende Binghamton hotel vlakbij de samenvloeiing van de rivieren Chenango en Susquehanna. Voel u gewaardeerd en verzorgd vanaf het moment dat u aankomt in ons vriendelijke DoubleTree by Hilton Binghamton hotel. Geniet bij het inchecken van een versgebakken DoubleTree-chocoladekoekje, rechtstreeks uit de oven, en doe alsof u thuis bent in een van onze 207 ruime en comfortabele kamers. Vier een speciale gelegenheid in onze Grand Ballroom met een elegante inrichting en glinsterende kroonluchters of organiseer een belangrijke vergadering in The Serling Room, met ultramoderne zitplaatsen in lezingstijl voor maximaal 50 personen.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?