Courtyard Boston Billerica/Bedford

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Concordstraat 270 Billerica, MA 01821

Benodigde datums

  • 25-08-202431-08-2024
  • 01-11-202431-12-2024
  • 01-04-202530-04-2025

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Roomservice
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Skiën
  • Spa of salon
  • Tennisbanen

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 38 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Courtyard Boston Billerica/Bedford

Totale vergaderruimte4.296 ft²
Vergaderzalen5
Grootste zaal3.750 ft²
Op één na grootste zaal2.500 ft²
Ruimte (privé)4.346 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers210
Eenpersoons (1 bed)90
Tweepersoons (2 bedden)93
Suites14

Lokale attracties

Nationaal Historisch Park Minuteman

Historisch monument
Op 10 mi. afstand
De Amerikaanse revolutie begon hier in 1775. Tot de bezienswaardigheden behoren North Bridge, waar „het schot dat over de hele wereld is gehoord” en de acht kilometer lange Battle Road Trail. Het terrein, de paden en de parkeerplaatsen van Minute Man National Historical Park zijn dagelijks geopend, van zonsopgang tot zonsondergang. Het park sluit bij zonsondergang. Er zijn geen kosten verbonden aan een bezoek aan het park.
Oostelijke ingang van het park vlak bij I-
Lincoln, MA, US 01742

Winkelcentrum Burlington

Winkelen
Op 6 mi. afstand
Burlington Mall is het belangrijkste winkelcentrum in een noordwestelijke buitenwijk van Boston met Macy's, Nordstrom, Primark, The Village en Crate & Barrel. Burlington Mall beschikt over meer dan 185 speciaalzaken, waaronder - Apple, Altar'd State, CAMP - A Family Experience Company, H&M, Lululemon, Tory Burch, Sephora, Warby Parker en een indrukwekkend aanbod aan restaurants, waaronder - The Cheesecake Factory, Common Craft, The Friendly Toast, Fogo de Chao, Frank Pepe Pizzeria Napoletana, Karma Asian Fusion Cusine, Legal Sea Foods, Parm, Bazille at Nordland Strom en Shake Shack. Evenals een eetpaviljoen met Chick-fil-A, Pizzeria Regina en Gourmet India om er maar een paar te noemen. The Village At Burlington Mall ligt op een steenworp afstand van Burlington Mall en is een verzameling wellness-, beauty- en eetgelegenheden met zitplaatsen op het terras - Caffe Nero en Sweetgreen. Ontdek de nieuwe Burlington Mall. Uw bestemming om te winkelen, te dineren en een praatje te maken.
Middlesex Turnpike 75
Burlington, MA, US 01803

Tsongas Center

Conventiecentrum
Op 8 mi. afstand
Het centrum werd geopend en ingewijd op 27 januari 1998 en draagt met trots de naam van wijlen senator Paul E. Tsongas, een inwoner van Lowell. Het Tsongas Center in UMass Lowell is een van de mooiste locaties van Massachusetts en biedt entertainment van hoge kwaliteit voor alle leeftijden. De Tsongas is de thuisbasis van de NCAA Division I UMass Lowell River Hawks hockey- en basketbalteams. Naast spannende UMass Lowell Athletics-actie organiseert het Tsongas Center concerten, familieshows, sportevenementen, beurzen en conferenties. Enkele van de grootste sterren ter wereld hebben hier in Lowell opgetreden voor grote aantallen mensen. We bieden plaats aan 6.500 bezoekers voor hockey en tot 7.800 voor concerten zonder het intieme gevoel te verliezen dat nodig is voor een onvergetelijke ervaring. Het Tsongas Center in UMass Lowell is een multifunctionele locatie met volledige service in de regio Merrimack Valley. Het beschikt ook over een prachtig aangelegde buitenruimte, feestzalen met uitzicht op de rivier de Merrimack en een ruime lobby. Het centrum is perfect voor alle soorten evenementen - of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten of grote shows!
300 Martin Luther King Jr Way
Lowell, MA, US 01852

Heksenmuseum van Salem

Museum
Op 26 mi. afstand
Het Salem Witch Museum onderzoekt een van de meest blijvende en emotionele gebeurtenissen in de Amerikaanse geschiedenis, de heksenprocessen van Salem van 1692. Het museum bestaat uit twee presentaties. De eerste biedt een meeslepende kijk op de gebeurtenissen van 1692. Bezoekers beleven het drama van die donkere tijd aan de hand van dertien levensgrote decors, figuren, belichting en vertelling terwijl ze getuige zijn van het web van leugens en intriges van de heksenjacht in Salem. Onze tweede tentoonstelling, Witches: Evolving Perceptions, verkent de betekenis achter het woord heks en de evolutie van het beeld van de heks in de loop van de tijd. Deze presentatie richt zich op de Europese heksenprocessen en de achtergrond die heeft geleid tot de heksenprocessen in Salem. Daarnaast gaat deze presentatie in op het ontstaan van de stereotiepe heks en het fenomeen heksenjacht. Het museum is het hele jaar door geopend, elke dag behalve Thanksgiving, Kerstmis, Nieuwjaarsdag, en in januari gedurende enkele weken als we sluiten om te schilderen en het museum voor te bereiden op het komende seizoen. De presentaties worden elk half uur aangeboden van 10.00 tot 16.30 uur, met verlengde openingstijden in juli, augustus en oktober. Houd rekening met minimaal een uur voor uw bezoek. Voor onze internationale bezoekers bieden we op verzoek onze hoofdpresentatie aan in het Frans, Duits, Japans, Spaans, Italiaans, Russisch, Mandarijn en Kantonees. LET OP: De museumpresentatie toont de tragische geschiedenis, waaronder een tafereel van de duivel, de persing van Giles Corey en de ophanging van George Burroughs. Deze taferelen zijn mogelijk niet geschikt voor alle doelgroepen. We hebben ons maskerbeleid aangepast. Bezoekers kunnen ervoor kiezen om al dan niet te maskeren. We zullen de richtlijnen van steden, staten en CDC blijven volgen en kunnen dit beleid indien nodig wijzigen. Sinds de opening in 1972 in een gerenoveerd historisch kerkgebouw heeft het Salem Witch Museum gediend als een kenmerkende plaatselijke bezienswaardigheid en een belangrijke bijdrage geleverd aan het culturele en historische landschap van de stad. De missie van deze organisatie is om de stem te zijn van de onschuldige slachtoffers van heksenjachten, van 1692 tot heden. Door deze geschiedenis te interpreteren aan de hand van audiovisuele displays, rondleidingen, leermiddelen en virtuele programmering, streven we ernaar om het voortbestaan van zondebokken en onrecht onder de aandacht te brengen.
19 1/2 Washington Square N.
Salem, MA, US 01970

Merrimack Outlets

Winkelen
Op 27 mi. afstand
NH Belastingvrij Groeten van Merrimack Premium Outlets®, een openluchtwinkelcentrum dat 35 mijl ten noordwesten van Boston ligt en gemakkelijk bereikbaar is via afrit 10 van Everett Turnpike (RT 3 vanuit Boston). Met meer dan 100 winkels bieden we belastingvrij winkelen, waaronder Bloomingdale's Outlet Store, Boss Outlet, Coach, J.Crew Factory, Kate Spade New York, Michael Kors, Marc Jacobs, Nautica, Polo Ralph Lauren Factory Store, Saks Fifth Avenue Off 5th, Sunglass Hut, Tory Burch, Theory, Under Armour en meer, allemaal met een besparing van 25% tot 65% per dag.
80 Premium Outlets Blvd
Merrimack, NH, US 03054

Kimball Farms

400 Littleton Road
Westford, MA, US 01886

Quiltmuseum van New England

Museum
Op 9 mi. afstand
Het New England Quilt Museum, opgericht in 1987, is gevestigd in het centrum van Lowell, Massachusetts en is het enige instituut in het noordoosten van de Verenigde Staten dat zich uitsluitend toelegt op de kunst en het ambacht van quilten. Het is het op een na oudste quiltmuseum in de Verenigde Staten.
18 Shattuck Street
Lowell, MA, US 01852

The Butterfly Place

Recreatie
Op 14 mi. afstand
Bekijk vlinders en tropische soorten uit New England van over de hele wereld. Loop over een kronkelend pad. Bekijk vlinders die van bloemen nippen, zich koesteren in de zon en vrij rondvliegen in een natuurlijke omgeving. Geniet van onze koivissen en kwartelvogels die tussen de vlinders leven. Bezoek de „show and tell bench” waar altijd een medewerker beschikbaar is om je vragen te beantwoorden en je bezoek leuk te maken. Bekijk eieren, rupsen of andere interessante wezens van dichtbij. Bekijk een continu lopende video van 15 minuten waarin de levenscyclus van vlinders wordt uitgelegd en leuke weetjes worden gedeeld. Verken exposities waar je eieren, rupsen, cocons en poppetjes kunt observeren. Elk scherm geeft informatie over de afgebeelde soorten. Bezoek onze cadeauwinkel waar broedpakketten voor vlinders worden verkocht. Je kunt een levende vlinder of mot uitbroeden en vrijlaten! We maken het makkelijk en leuk! We bieden ook cadeaubonnen en een breed scala aan unieke geschenken, sieraden, boeken, goedkope souvenirs en educatief materiaal met een vlinderthema. Veel van onze populairste artikelen zijn ook online verkrijgbaar, met postorders die het hele jaar door beschikbaar zijn. Parkeren bij The Butterfly Place is gratis en overvloedig. Alle ruimtes zijn toegankelijk voor gehandicapten en kinderwagens zijn welkom en worden aangemoedigd. Het vlieggebied van de vlinder wordt op 80-85 graden gehouden omdat vlinders warmte nodig hebben om te kunnen vliegen. Kleed je gepast aan. Er is airconditioning in alle andere ruimtes. De meeste bezoekers besteden ongeveer een uur om van hun bezoek te genieten. Je toegang is de hele dag geldig, dus je kunt „komen en gaan” wanneer je wilt. Binnen is er geen plek om te eten. The Butterfly Place biedt wel een picknickplaats in de buitenlucht, waar van april tot het einde van het seizoen een overdekte tent beschikbaar is (zie schema). Daarnaast zijn er plekken in de buurt waar je terecht kunt voor koffie, lunch of ijs. Vergeet je camera niet!
120 Tyngsboro Road
Westford, MA, US 01886

Meer

Het Courtyard by Marriott Billerica is de perfecte plek voor uw volgende vergadering of evenement. Onze balzaal is flexibel en kan tot 4 keer worden opgesplitst voor uw vergaderbehoeften. Dankzij flexibele cateringmenu's die rekening houden met verschillende dieetwensen, kunt u onze volgende vergadering gemakkelijk plannen. De Courtyard Billerica heeft precies de juiste hoeveelheid ruimte zodat onze servicemedewerkers u centraal kunnen stellen.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 1 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Nov 1 – Dec 31
Jan 1 – Apr 30

Annuleringsbeleid

24 uur

Extra informatie

Mis deze kans niet om eropuit te gaan en alles te ontdekken wat New England te bieden heeft. Burlington Mall lokt modebewuste gasten met 150 unieke winkels, en de Tsongas Arena ligt vlakbij. Je kunt zelfs snel naar het mystieke Cape Cod of de prachtige White Mountains van New Hampshire gaan voor een onvergetelijke dag en een spectaculair landschap. Geniet van een lunch of diner in een van de opwindende restaurants en eetgelegenheden in de omgeving of proef het opwindende nachtleven en entertainment van Boston. Het Courtyard Billerica hotel is gunstig gelegen ten opzichte van alle zakencentra van Boston en heet u welkom in een comfortabele omgeving boordevol warme gastvrijheid uit New England.