Melia Bilbao - Reopening June 2024

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Lehendakari Leizaola 29 Bilbao 48001

Benodigde datums

  • 04-10-202431-12-2024

Beoordelingen

Hotelstars Union
5

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (bergen)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Autoverhuurservice
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Afstand vanaf vliegveld

  • 7.46 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Betaalde parkeerruimte

Vergaderruimte Melia Bilbao - Reopening June 2024

Totale vergaderruimte5.586 ft²
Vergaderzalen7
Grootste zaal3.531 ft²
Op één na grootste zaal2.756 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers206
Tweepersoons (2 bedden)209
Suites11
Belastingtarief10%

Lokale attracties

Arriaga-theater

Theater
Op 2 km afstand
Arriaga Plaza, 1
Bilbao, ES 48005

Museum voor Schone Kunsten van Bilbao

Museum
Op 6 minutes afstand
Enkele kenmerken van het Museum voor Schone Kunsten die zich in het begin manifesteerden, zijn zelfs vandaag nog steeds herkenbaar: kenmerken zoals de nauwe banden van het museum met openbare instellingen die samenvielen met het museum in de wens om van Bilbao een cultureel referentiepunt te maken. De belangrijke donaties en erfenissen van zowel instellingen als particulieren die het museum in de eerste jaren van zijn leven ontving, bepaalden de toekomstige lijnen waarlangs de collectie zou groeien. Een ander kenmerk van het museum is de wens om gelijktijdig te zijn, wat in het begin een antwoord was op de zorgen van de lokale artistieke gemeenschap. Deze inzet voor tijdgenoot kwam zo'n tien jaar later tot stand toen een nieuw museum gewijd aan hedendaagse en moderne kunst werd opgericht. Zo opende het Museum of Modern Art, dat oorspronkelijk in Raadsgebouwen was gevestigd, in 1924 zijn eigen deuren. De eerste directeur was schilder Aurelio Arteta.
Museo Plaza 2
Bilbao, ES 48009

Congrescentrum Euskalduna

Conventiecentrum
Op 2 minutes afstand
Het Euskalduna Conference Centre is een uniek gebouw en een van de vlaggenschepen van het nieuwe, 21e-eeuwse Bilbao. Euskalduna Jauregia — Palacio Euskalduna. S.A. is een overheidsbedrijf dat eigendom is van de Provinciale Raad van Bizkaia. Het gebouw is ontworpen door architecten Federico Soriano en Dolores Palacios om te lijken op een schip in aanbouw, omdat het op de site staat die voorheen werd bewoond door de scheepswerf Euskalduna. Het won de Enric Miralles prijs voor architectuur op de 6e Spaanse Architectuurbiënnale in 2001. Dit multifunctionele complex van 58.200 m² ligt in het hart van de stad Bilbao, dicht bij de internationale luchthaven. Het organiseert een breed scala aan economische, zakelijke, academische, politieke, institutionele, sociale en culturele evenementen. Het is de thuisbasis van het operaseizoen van de stad, georganiseerd door ABAO (Friends of the Opera of Bilbao), een van de meest gerenommeerde in Spanje en inderdaad Europa. Het is ook de thuisbasis van het Bilbao Symphony Orchestra (BOS), dat werd opgericht in 1920 en sinds 1922 optreedt. Het gebouw bevat een scala aan locaties voor vergaderingen en amusementsdoeleinden (een auditorium, congreszalen, vergaderzalen, kantoren, foyers en een prachtige tentoonstellingsruimte) samen met serviceruimtes met opslagruimte, vestiaires, kleedkamers, repetitieruimtes, enz.
4, Abandoibarra Av.
Bilbao, ES 48011

Guggenheim Bilbao

Museum
Op 5 minutes afstand
Ontworpen door de Amerikaanse architect Frank Gehry, is het Guggenheim Museum Bilbao gebouw een prachtig voorbeeld van de meest baanbrekende 20e-eeuwse architectuur. Met 24.000 m2, waarvan 11.000 gewijd zijn aan tentoonstellingsruimte, vertegenwoordigt het museum een architectonisch monument van gedurfde configuratie en innovatief ontwerp, dat een verleidelijke achtergrond biedt voor de kunst die erin wordt tentoongesteld. Al met al creëert het ontwerp van Gehry een spectaculaire sculptuurachtige structuur, perfect geïntegreerd in het stedelijke patroon van Bilbao en de omgeving.
Avenida Abandoibarra, 2.
Bilbao, ES 48009

Meer

ZAKENHOTEL IN HET CENTRUM VAN BILBAO 7 vergader- en feestzalen (4 met natuurlijk licht) en een maximale capaciteit voor maximaal 300 personen, wat aantoont dat het Meliá Bilbao de ideale plek is voor elk evenement. Het hotel heeft ruimte voor stands voor congressen, tentoonstellingen en beurzen. Het Meliá Bilbao Hotel is strategisch gelegen in het hart van het nieuwe zaken-, recreatie- en culturele centrum van Bilbao. Emblematische stadsiconen zoals het Guggenheim Museum, het Congrespaleis, het Museum voor Schone Kunsten en het Doña Casilda Park liggen op loopafstand. De internationale luchthaven ligt op 15 minuten afstand en is gemakkelijk rechtstreeks bereikbaar. Accommodatie: Ons hotel is modern en comfortabel en heeft 209 kamers aan de buitenkant: 161 Meliá, 10 familiekamers, 19 Premium, 6 Gran Premium, 5 Junior Suites, 6 Business Suites, 3 Grand Suites en 1 Presidential Suite. Het hotel ook is geschikt voor speciale verzoeken, zoals kamers met faciliteiten voor gehandicapten en hypoallergene slaapkamers. Alle kamers zijn uitgerust met een complete badkamer met bad en inloopdouche, haardroger en vergrootspiegel, onafhankelijke airconditioning en verwarming, lcd-tv, telefoon, draadloos internet, minibar, kluisje en 24-uurs roomservice. Diensten: Meliá Bilbao is ontworpen door de prestigieuze architect Ricardo Legorreta en is geïnspireerd op het werk van de Baskische beeldhouwer Eduardo Chillida. Naast de geweldige faciliteiten en diensten biedt het hotel verschillende eetruimtes; 2 restaurants Quatre en Aizian, Q Lounge pintxos-tapasbar en ontbijtbuffet; gratis draadloos internet in het hele hotel; wellnesscentrum met fitnessruimte, verwarmd zwembad en sauna; 7 vergaderzalen met een maximale capaciteit voor maximaal 300 personen; spectaculaire lobby van 40 meter hoog en een eigen parkeerplaats met directe toegang tot de receptie. Het hotel is geschikt voor gasten met een handicap.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Apr 1 – Jun 30
Sep 1 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Nov 1 – Nov 15
Mar 1 – Mar 31
Laagseizoen
Jan 1 – Feb 29
Nov 16 – Dec 31
Jul 1 – Aug 31

Extra informatie

Stay Safe with Meliá - Meliá Hotels International heeft een Customer Experience Transformation Program voor Covid-19 opgesteld dat alle hotels van de keten, inclusief Meliá Bilbao, volgen om de veiligheid en beveiliging van alle gasten en medewerkers te waarborgen. Zie het programma als bijlage in de sectie Documenten.

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?