The Bethesdan Hotel, Tapestry Collection by Hilton

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Wisconsinlaan 8120 Bethesda, MD 20814-3624

Promoties

An event lasts a day, memories last forever

US$ 99,00 - US$ 149,00
13-02-2024 – 31-12-2025

Benodigde datums

  • 27-07-202431-08-2024
  • 15-11-202431-12-2024

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi

Bereikbaarheid

Neem vanuit het noorden de I-95 South richting Washington DC. Neem afrit 27 West richting Silver Spring en ga over op de I-495. Neem afrit 33 naar MD-185/Connecticut Ave richting Chevy Chase. Sla na ¼ mijl rechtsaf naar Jones Bridge Road. Sla na 3 kilometer bij het stoplicht linksaf naar Wisconsin Ave. Het Bethesdan Hotel ligt na ½ mijl aan de rechterkant. Het Bethesdan Hotel, Tapestry Collection by Hilton ligt tussen Wisconsin Avenue en Woodmont Avenue in het hart van het centrum van Bethesda, Maryland. Het beroemde en rijk aan luxe winkels - Bethesda Row is op loopafstand, evenals een scala aan restaurants, variërend van gerenommeerde chef-koks tot lokale pubfavorieten.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 35,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 12 mijl van locatie

Vergaderruimte The Bethesdan Hotel, Tapestry Collection by Hilton

Totale vergaderruimte13.512 ft²
Vergaderzalen11
Grootste zaal5.658 ft²
Op één na grootste zaal5.658 ft²
Ruimte (buiten)Beschikbaar
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers270
Tweepersoons (2 bedden)124
Suites15
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 99,00 – US$ 299,00
Belastingtarief6%
Bezettingsgraad7%

Lokale attracties

Washington Monument

Historisch monument
Op 5 mi. afstand
Het Washington Monument is het meest prominente bouwwerk in Washington D.C. en een van de eerste attracties van de stad. Het werd gebouwd ter ere van George Washington, die het land naar de onafhankelijkheid leidde en vervolgens de eerste president werd. Het monument heeft de vorm van een Egyptische obelisk, is 555' 5 1/8” hoog en biedt uitzichten van meer dan dertig mijl. Het werd voltooid op 6 december 1884.
900 Ohio Drive, South West
Washington, DC, US 2024

Strathmore Music Venue

Nachtleven
Op 3 mi. afstand
Strathmore is een culturele en artistieke locatie en instelling in North Bethesda, Maryland, VS. Strathmore werd opgericht in 1981 en bestaat uit twee locaties: het Mansion en het Music Center.
10701 Rockville Pike
Rockville, MD, US 20852

Rock Creek Park

Parkeren
Op 2 mi. afstand
Rock Creek Park is echt een pareltje in de hoofdstad van ons land. Het biedt bezoekers de mogelijkheid om na te denken en hun geest te kalmeren door de schoonheid van de natuur. Frisse lucht, majestueuze bomen, wilde dieren en de eb en vloed van Rock Creek stralen de delicate uitstraling van het bos uit.
3545 Williamsburg Lane, NW
Washington, DC, US 2008

Walter Reed National Military Medical Center

Zakendistrict
Op 1 mi. afstand
Walter Reed National Military Medical Center is het nationale medische centrum en bedient met trots militaire begunstigden in de regio Washington, DC en mensen uit het hele land en over de hele wereld. Als het grootste militaire medische centrum in de VS zijn wij een bestemming voor tertiaire zorg die diensten verleent in meer dan 100 klinieken en specialismen. We zijn er trots op dat we bekend staan als de eerste bestemming op het vasteland van de Verenigde Staten voor de zorg voor gewonden, zieken en gewonden als gevolg van wereldwijde conflicten.
8901 Rockville Pike
Bethesda, MD, US 20892

Universiteit van Maryland

Universiteit
Op 10 mi. afstand
De University of Maryland, College Park is een openbare onderzoeksuniversiteit gevestigd in de stad College Park in Prince George's County, Maryland, net buiten Washington, DC. De universiteit van Maryland werd opgericht in 1856 en is de belangrijkste instelling van het University System of Maryland. Met een totale inschrijving van 36.014 studenten is Maryland de grootste universiteit in de staat en de grootste in de Washington Metropolitan Area. Het is lid van de Association of American Universities en een van de oprichters van de Atlantic Coast Conference Athletic League.
1201 Turner Hall
College Park, MD, US 20742

Nationale instituten voor gezondheid

Zakendistrict
Op 1 mi. afstand
Het hoofdkantoor van de NIH, voor de lokale gemeenschap bekend als de „NIH-campus”, is gevestigd in Bethesda, Maryland. Administratieve en programma-operationele faciliteiten bevinden zich ook in gebouwen buiten de campus in de omgeving. Hier is een lijst met NIH-faciliteiten, zowel op het hoofdkantoor als buiten de campus. U kunt in de lijst zoeken op locatie, type service, facility manager en afbeeldingskaart. NIH-wetenschappers doen hun onderzoek in laboratoria op de hoofdcampus en in verschillende veldeenheden in binnen- en buitenland.
9000 Rockville Pike
Bethesda, MD, US 20892

Bethesda Blues & Jazz Supper Club

Nachtleven
Op 4 blocks afstand
Het Bethesda Theater, gebouwd in 1938 en geopend als een van de Art Deco-bioscooppaleizen uit die tijd, is weer tot leven gekomen! Met een renovatie van $8 miljoen is dit National Historic Register Property de #1 Live Music Supper Club in de regio! Bethesda Blues & Jazz is een kleine concertzaal waar uitstekend eten en drinken wordt geserveerd. Het beschikt over 300 zitplaatsen voor het diner en 200 extra stoelen voor optredens, die beschikbaar worden gesteld als de dinerstoelen uitverkocht zijn. Je zult je favoriete artiesten kunnen zien in een intieme, elegante en akoestisch uitstekende omgeving. Bethesda Blues & Jazz beschikt ook over een prachtige nieuwe 40 meter lange bar en lounge. Bethesda Blues and Jazz ligt op 1 1/2 stratenblokken van het metrostation Bethesda. De Cheltenham Parking Garage bevindt zich achter de Club. Neem de lift in de parkeergarage naar de Whitney-lobby, die direct naast de Club ligt.
7719 Wisconsin Ave
Bethesda, MD, US 20814

Meer

Het Bethesdan Hotel, Tapestry Collection by Hilton ligt in het hart van het trendy centrum van Bethesda, Maryland, waar alles op loopafstand is, van winkels, restaurants en het uitgaansgebied.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Mar 16 – Jun 30
Sep 9 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Jul 1 – Sep 8
Nov 1 – Dec 31
Jan 1 – Mar 15

Annuleringsbeleid

Het annuleringsbeleid varieert afhankelijk van het type evenement. Raadpleeg het contract/eigendom/voorstel.