Hotel Berlin, Berlin, a member of Radisson Individuals

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Lutzowplatz 17 Berlijn 10785

Promoties

Double Planner Points

01-04-2024 – 30-11-2024

Choose your toppings!

€ 129,00 - € 399,00
01-07-2023 – 30-04-2024

Benodigde datums

  • 14-10-202416-10-2024
  • 21-10-202425-10-2024
  • 28-10-202401-11-2024

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
3
DEHOGA(Deutscher Hotel- und Gaststättenverband)
4

Bekroningen

Champions voor locaties in de gezondheidszorg

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Podium

Bereikbaarheid

MET DE TREIN/METRO VANAF HET HAUPTBAHNHOF STATION Neem de S-Bahn metrolijnen S5, S9 of S75 naar het station „Zoologischer Garten” (20 min.). Neem vanaf daar bus 100 naar de halte Lützowplatz. Ongeveer 10 minuten met de taxi. VANAF STATION U-NOLLENDORFPLATZ Neem de U-Bahn-metrolijnen U2, U3 en U1 naar het station „U-Nollendorfplatz”. Verlaat het station in de richting van „Karl-Heinrich-Ulrichs-Straße”. De weg gaat over in de Einemstrasse en leidt rechtstreeks naar het hotel. (ongeveer 5 minuten). GPS-code: Breedtegraad N52° 30.23', Lengtegraad E13° 21.19 VANAF DE LUCHTHAVEN BERLIN-BRANDENBURG (BER) De luchthaven heeft directe snelverbindingen naar de luchthaven. Neem trein RE7 of RB14 naar station „Zoologischer Garten” en vervolgens bus „100" naar bushalte „Lützowplatz”. Als u een auto huurt, neem dan westelijke richting (A113). Vanaf de A113 verder de A100 op en dan de afrit „Innsrucker Platz” nemen. Sla rechtsaf (richting „Tiergarten „) en dan linksaf naar de „Dominicus-strasse”. Verder op de „Martin-Luther-Strasse „en rechtdoor naar „An der Urania „en dan de „" Schillstrasse "”.” Het hotel ligt een blok verderop aan de rechterkant. Met de taxi duurt het ongeveer 35 minuten. MET DE AUTO Vanaf de snelweg A100 neemt u de afrit Kurfürstendamm. Rij rechtdoor tot het bord „An der Urania” en sla dan linksaf. Het hotel ligt een blok verderop aan de rechterkant. Ingang van de parkeerplaats via de Einemstraße (sla rechtsaf achter de hoofdingang op de Lützowplatz).

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte€ 25,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 17.03 mijl van locatie

Vergaderruimte Hotel Berlin, Berlin, a member of Radisson Individuals

Totale vergaderruimte43.056 ft²
Vergaderzalen46
Grootste zaal5.845 ft²
Op één na grootste zaal3.907 ft²
Tentoonstellingsruimte8.676 ft²

Plattegronden

Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers701
Eenpersoons (1 bed)25
Tweepersoons (2 bedden)676
Suites16

Lokale attracties

Avonturenpark Potsdam

Op 30 minutes afstand
Het Adventure Park Potsdam biedt een breed scala aan activiteiten voor uw team - gevarieerd, spannend en ontspannend tegelijk. Of het nu gaat om bedrijfsevenementen of evenementen, incentives of teambuilding - uw team staat voorop.
Albert-Einstein-Strasse 49
Potsdam, DE 14473

Teamgeist

Samen roeien jullie in directe klap vanuit de haven en zetten jullie koers. In een kleine baai ga je met de andere schepen voor anker. Hier kun je heerlijk ontspannen met koffie en gebak echt op gang komen en genieten van de sfeer aan boord. Nadien kun je tijdens een roeiwedstrijd bewijzen wat de teamgeest van Port is.
Am Luftschiffhafen 1
Potsdam, DE 14471

Filmpark Babelsberg

Op 30 minutes afstand
Geniet van een hele dag filmen met de professionals van film en televisie! In Europa's oudste filmstudio kijk je de filmmakers niet alleen op de schouders, maar kruipen ze ook in de huid van je helden.
August-Bebel-Strasse 26 - 53
Potsdam, DE 14482

Neues Museum

Museum
Op 5 km afstand
Het Neues Museum in Berlijn, gevestigd op het beroemde Museumeiland Berlijn, opende op 17 oktober 2009 na 70 jaar opnieuw zijn deuren voor het publiek. Het Neues Museum, ontworpen door Friedrich August Stueler, herbergt de Egyptische collectie van Berlijn met artefacten uit de prehistorie en latere tijdperken, samen met enkele klassieke antiquiteiten van de stad. Een heel bijzonder hoogtepunt is een eeuwenoude schat van de beroemde 3.300 jaar oude buste van de Egyptische koningin Nefertiti. Het museum is binnen 16 minuten te bereiken met het openbaar vervoer.
Berlijn, DE

Safari Trabi

Op 10 minutes afstand
Of het nu in een felrode cabrio is of in de dromerige hemelsblauwe limousine - een stadstour met het „silhouet” is enorm leuk en staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Om de stad zelfs vanuit een heel uniek perspectief te leren kennen! Pas na de eerste bocht zijn alle deelnemers besmet met TRABI-koorts.
Zimmerstrasse 97
Ecke Wilhelmstrasse
Berlijn, DE 10117

Berliner Philharmoniker

Theater
Op 2 km afstand
De Berliner Philharmoniker beïnvloedde en beïnvloedt nog steeds de wereld van de klassieke muziek. Maar hun huis, de Berliner Philharmonie, is ook een aantrekkelijke bezienswaardigheid. Er zijn dagelijks concerten van wereldklasse, meesterlijk afgezwakt door lokale en internationale toporkesten. De Berliner Philharmoniker is met de taxi in drie minuten te bereiken.
Herbert-von-Karajan-Strasse 1
Berlijn, DE 10785

Berlin Underworlds Association

Op 13 minutes afstand
Beleef de geschiedenis van Berlijn vanuit een ongewoon breed perspectief! De Berlijnse Onderwereld biedt sinds 1999 regelmatig rondleidingen door de ondergrondse gebouwen. Het is gunstig gelegen in de buurt van het regionale en centraal station Gesundbrunnen, maar ook op andere plaatsen in de stad zijn er verschillende rondleidingen door mysterieuze en lang vergeten bunker- en transportfaciliteiten van de Berlijnse metro.
Brunnenstrasse 105
Berlijn, DE 1355

De nieuwe National Gallery

Museum
Op 2 km afstand
De New National Gallery werd in 1968 geopend als tegenhanger van de National Gallery op het Museumsinsel Berlin (Museums Island Berlin) in het oostelijke deel van de stad. Als onderdeel van de hereniging bevindt zich nu een collectie 20e-eeuwse kunst in het spectaculaire gebouw van Mies van der Rohe. Binnen drie minuten brengt de taxi je naar de Galerie.
Potsdamer Strasse 50
Berlijn, DE 10785

Meer

Hotel Berlin, Berlin, lid van Radisson Individuals is de plek om te verblijven in het centrum van Berlijn! Onze accommodaties zijn de perfecte mix van traditionele en eigentijdse ontwerpen. Authentieke Duitse architectuur versmelt met een moderne sfeer en laat u de hartslag en de geest van onze stad voelen, van glamour en elegantie tot haar flitsende en avontuurlijke kant. • We bieden onze gasten 701 kamers in zes categorieën, allemaal met gratis wifi. • Het hotel beschikt ook over een ruime conferentieruimte waar evenementen kunnen worden gehouden voor elk soort bedrijf. • in totaal 3.000 m² verdeeld over 46 vergaderzalen van 20 tot 540 m² (en een capaciteit voor 500 personen in de grootste ruimte), is onze uitstekend uitgeruste faciliteit ideaal voor tentoonstellingen en presentaties. • Voor uw persoonlijk welzijn en culinair plezier bieden onze veelzijdige keukenvoorzieningen het perfecte gerecht voor elke smaak — van een uitgebreid, uitgebreid Berlijns ontbijt tot een uitstekende lunch of een à-la-cartemenu. • In onze stijlvolle loungebar „Lütze”, het hart van het hotel, mixen we stijlvolle en exotische cocktails, hippe muziek en interessante mensen van over de hele wereld.

Annuleringsbeleid

18.00 UUR Inchecken: 15:00 Uitchecken: 12:00

Extra informatie

Om onze gasten en personeel te beschermen, garanderen we de hoogste hygiënenormen - goedgekeurd door het Safeguard-label van Bureau Veritas. Het gerenommeerde test-, inspectie- en certificeringsbedrijf heeft een gedetailleerde checklist samengesteld, die we verder hebben ontwikkeld tot een uitgebreid hygiëneplan om specifiek op bepaalde omstandigheden te reageren. „Het spreekt voor zich dat we de nieuwe hygiënevoorschriften net zo serieus zullen nemen als de voorschriften die de onberispelijke oorsprong van ons voedsel garanderen en dat we ons duurzaamheidsconcept zonder compromissen zullen naleven”, legt Jan-Patrick Krüger, regionaal directeur van Pandox AB, uit.