DoubleTree by Hilton Berlin Ku'damm

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Los-Angeles-Platz 1 Berlijn 10789

Benodigde datums

  • 27-07-202431-08-2024

Beoordelingen

Northstar
4

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • Videoconferentie

AV-mogelijkheden

  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Piano

Afstand vanaf vliegveld

  • 17.4 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte€ 32,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Vergaderruimte DoubleTree by Hilton Berlin Ku'damm

Totale vergaderruimte8.536 ft²
Vergaderzalen10
Grootste zaal7.427 ft²
Op één na grootste zaal4.672 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers420
Eenpersoons (1 bed)420
Suites15
Eenpersoonstarief (1 bed)€ 189,00 – € 700,00
Belastingtarief19%
Bezettingsgraad70%

Lokale attracties

City Cube Berlijn

Conventiecentrum
Op 4 km afstand
Niets anders dan de feiten twee verdiepingen, elk van 6.015 m² flexibele scheidingswanden op de lagere verdieping, om tot 8 conferentiezalen te creëren voor 400 — 3000 personen en/of expositieruimtes de bovenzaal is kolomvrij (12 m stahoogte) en kan worden gebruikt voor het organiseren van grote conferenties, tentoonstellingen en andere evenementen, of voor cateringdoeleinden 8 andere conferentiezalen met flexibele scheidingswanden, met een capaciteit van 50 - 300 30 kantoren, suites en vergaderzalen de CityCube Berlin is rechtstreeks verbonden met hal 7 en biedt extra conferentiezalen voor hallen 2 en 4, met extra expositieruimte directe verbinding met het S-Bahn-netwerk (openbaar vervoer) gratis WLAN is beschikbaar in de CityCube Berlin voor uw evenement
Messedamm 26
Berlijn, DE 14055

BER luchthaven

Vliegveld
Op 28 mi. afstand
BER is gelegen aan de zuidelijke rand van Berlijn. Veel vakantieleverenigingen en goedkope luchtvaartmaatschappijen vliegen naar BER.
Willy Brandt Platz
Berlijn, DE 12521

Berlin ExpoCenter City

Conventiecentrum
Op 4 km afstand
Niets anders dan de feiten Direct naast de nieuwe luchthaven van de hoofdstad, BER Meer dan 20.000 m² zaalruimte met kantoren en bijgebouwen, evenals een openluchtruimte van ca. 130.000 m² Alle zalen zijn kolomvrij De vloerplaten van staalvezelbeton kunnen zeer zware belastingen aan Ophangpunten kunnen met tussenpozen van 4 meter op de stalen dakconstructie worden geïnstalleerd Circa 1.500 parkeerplaatsen op en rond het terrein
Messestraße 1
Schönefeld, DE 12529

Radiotoren (Funkturm)

Historisch monument
Op 4 km afstand
Tijdens het tijdperk van de Berlijnse muur was de „lange bonenpaal” een van de meest prominente symbolen van West-Berlijn. En het is nog steeds een prachtig uitkijkpunt om te genieten van een uitgebreid panoramisch uitzicht over de stad. De radiotoren werd gebouwd volgens de plannen van Heinrich Straumer als onderdeel van het expositieterrein in Charlottenburg. Geïnspireerd op de Eiffeltoren in Parijs werd de stalen radiotoren gebouwd in 1924. De 150 meter hoge toren werd in 1926 in gebruik genomen als onderdeel van de 3e radiotentoonstelling en verbeterde daarmee de kwaliteit van de radio-uitzendingen die al sinds 1923 in Berlijn bestonden. Op 55 meter boven de grond is er een restaurant en op 126 meter is er een observatiedek.
Messedamm 22
Berlijn, DE 14055

Berlin ExpoCenter Airport

Conventiecentrum
Op 23 km afstand
Niets anders dan de feiten Direct naast de nieuwe luchthaven van de hoofdstad, BER Meer dan 20.000 m² zaalruimte met kantoren en bijgebouwen, evenals een openluchtruimte van ca. 130.000 m² Alle zalen zijn kolomvrij De vloerplaten van staalvezelbeton kunnen zeer zware belastingen aan Ophangpunten kunnen met tussenpozen van 4 meter op de stalen dakconstructie worden geïnstalleerd Circa 1.500 parkeerplaatsen op en rond het terrein
Messestraße 1
Schönefeld, DE 12529

Berliner Schloss (Berlijns stadspaleis)

Historisch monument
Op 6 km afstand
Op de Schlossplatz in de buurt van het Museumeiland in Berlijn krijgt een project dat maar één keer in de eeuw wordt uitgevoerd met indrukwekkende architectuur. Na een besluit van de Duitse Bondsdag wordt het Berliner Schloss (Berlijns stadspaleis) herbouwd in de afmetingen van het Hohenzollern Schloss (kasteel Hohenzollern), met drie historische gevels en de binnenplaats van Schlüterhof. In het nieuwe paleisgebouw zal het „Humboldt-Forum” worden ondergebracht.
Schlossplatz
Berlijn, DE 10178

Station Hauptbahnhof (Centraal Station)

Zakendistrict
Op 4 km afstand
Het centraal station van Berlijn ligt dicht bij het regeringsdistrict in het hart van Berlijn. Het centraal station is ook een regionaal treinstation en heeft een directe verbinding met het Berlijnse S-Bahn-netwerk. Vanaf daar duurt het ongeveer 10 minuten om met de S-Bahn naar Alexanderplatz of Station Zoologischer Garten te komen.
Europaplatz 1
Berlijn, DE 10557

Friedrichstrasse

Winkelen
Op 4 km afstand
Heel Berlijn in één straat. Flair en elegantie: de Friedrichstrasse is de meest legendarische straat in de hele stad en combineert de traditie van de „Golden Twenties” met de architectuur van New Berlin. Met zijn nieuw gedecoreerde gebouwen, exclusieve kantoren en coffeeshops voel je de geest van New York in het hart van Berlijn. De Franse savoir vivre is te vinden in de Galeries Lafayette. De chique boetieks en de warenhuizen Quartiers 205/206 bieden design en mode voor de voortreffelijke smaak.
Friedrichstrasse
Berlijn, DE 10178

Meer

Het DoubleTree by Hilton Berlin Ku'damm ligt in het centrum van City West, op slechts 1 minuut lopen van de Kurfürstendamm. * De Brandenburger Tor * De Reichstag * Het Checkpoint Charlie kan binnen 20 tot 25 minuten worden bereikt met het openbaar vervoer. U zult versteld staan van het uitstekende ontwerp wanneer u een van de 420 kamers en suites betreedt. Welkom in het exclusieve Convention Center. Het DoubleTree by Hilton Berlin Ku'damm biedt u 11 vergaderzalen voor maximaal 500 personen. Snelle internettoegang (HSIA) in het hele hotel. Professionele dagen en duurzame actie - in het exclusieve Convention Center van het hotel zorgen deze twee aspecten voor een succesvolle synergie. Want ons nieuwe concept staat voor een hedendaagse filosofie die onze vergadervloer heeft getransformeerd, waar je alle vergaderruimtes op één niveau kunt vinden. Hier gaan hightech en modern design samen met verantwoord ecologisch bewustzijn, waarbij duurzaamheid overal consequent wordt toegepast. Er bestaat geen tegenstelling tussen veeleisende service en groen denken. We handelen verantwoordelijk. Verheug u op innovaties met een groene visie in het nieuwe Convention Center van het hotel.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Nov 30
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Dec 1 – Dec 31

Annuleringsbeleid

Het annuleringsbeleid is afhankelijk van de groepsgrootte en de gewenste datum. Het standaard annuleringsbeleid vind je in onze algemene voorwaarden.

Beperkingen voor faciliteiten

- niet roken in het gebouw

Extra informatie

De DoubleTree by Hilton Berlin Ku'damm is gecertificeerd met het milieukeurmerk Green Key. Het Green Key-certificaat is de toonaangevende standaard voor uitmuntendheid op het gebied van milieuverantwoordelijkheid en duurzame bedrijfsvoering binnen de toeristische sector. Dit prestigieuze certificaat vertegenwoordigt de toezegging van bedrijven dat hun gebouwen voldoen aan de strenge criteria van de Foundation for Environmental Education. Een Green Key verzekert gasten dat ze, door te kiezen voor een verblijf in een Green Key-hotel, een verschil maken voor het milieu. De hoge milieunormen die van deze bedrijven worden verwacht, worden gehandhaafd door middel van rigoureuze documentatie en frequente audits. Greenmeeting.de - Duurzaamheid U wilt met uw conferentie een bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling, maar hebt u niet de middelen om volledige aandacht te besteden aan alle aspecten van modern duurzaamheidsmanagement? Maak dan gebruik van ons bekroonde „Green Meeting” -concept dat we aanbieden in de DoubleTree by Hilton Berlin Ku'damm. Met dit concept zorgen we niet alleen voor ecologische bescherming van hulpbronnen achter de schermen — bij DoubleTree by Hilton Berlin Ku'damm willen we duurzaamheid voor u tot leven brengen — in alle opzichten: - lekkere snacks afkomstig van regionale landbouw - dranken die zowel duurzaam als eerlijk verhandeld zijn - ons eigen speciaal gefilterde drinkwater, geleverd in speciaal ontworpen herbruikbare glazen flessen - conferentiemateriaal van gerecyclede grondstoffen - volledige compensatie van de CO2-voetafdruk van elk van uw conferentiedeelnemers door de steun van door de VN gecertificeerde klimaatbeschermingsprojecten. Om te voldoen aan de ambitieuze criteria die we onszelf hebben gesteld, werken we bij alle maatregelen die we nemen uitsluitend samen met gecontroleerde partners en zorgen we er zo voor dat te allen tijde aan de huidige normen wordt voldaan.