Visit Berkeley

2030 Addison St., #102 94704

Wees een beetje Berkeley!

Berkeley, het hippe centrum van de San Francisco Bay Area, is een inspirerende omgeving voor geweldige vergaderingen, evenementen en feesten. De vergader- en evenementenlocaties in Berkeley variëren van grote balzalen en hotels die klaar zijn voor conferenties tot indrukwekkende theaterruimtes en privé-eetzalen in trendy restaurants. Vergaderingen en conferenties krijgen aandacht en status dankzij het klimaat van thought leadership in de universiteitsstad Berkeley. Groene bijeenkomsten zijn een lokale specialiteit. Met uitzonderlijke service, een veelvoud aan accommodatiemogelijkheden en spannende groepsactiviteiten na de agenda, heeft Berkeley een echte aantrekkingskracht op evenementen. Berkeley is een bruisende en levendige stad die degenen zal verrassen die het nog steeds zien als het tegencultuurcentrum van de jaren zestig. Vrijheid van meningsuiting en flower power zitten voor altijd in het 'DNA' van de stad, maar Berkeley is uitgegroeid tot een culinaire en culturele bestemming met een 'groene' ziel. Over de 18 vierkante kilometer van Berkeley kan een bezoeker naar een symfonie, rockconcert of jazzkwartet luisteren, genieten van een toneelstuk naar Broadway of een eerste film, een wandeling maken door een sequoiabos of een rozentuin, handgemaakte sieraden of biologische sportkleding kopen, een rondje golf spelen of een yogales volgen, deelnemen aan een sportvisexcursie of luisteren naar een poëzielezing. En dat is nog maar om te beginnen. Berkeley is een volstrekt Californische setting, maar internationaal in zijn culturele landschap. De University of California, Berkeley, is de thuisbasis van de University of California, die de hele stad een jeugdige uitstraling geeft. Met zijn rijkdom aan culturele en sociale diversiteit, culinaire en winkelmogelijkheden en recreatieve activiteiten is Berkeley een kleine stad met een grote reputatie en biedt een aantrekkelijk scala aan mogelijkheden voor planners van vergaderingen en evenementen.

Benodigde datums

  • 26-08-202406-09-2024

Afstand vanaf vliegveld

  • Oakland International

    15 mijl van stadscentrum

  • San Francisco internationaal

    25 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Takara-sake

Winkelen
Op 2 mi. afstand
Takara Sake Brewery werd opgericht in 1983 en is nu de grootste sakebrouwerij in de VS. De thuisbasis van de bekroonde Sho Chiku Bai-sake.
708 Addison Street
Berkeley, CA 94710

Universiteit van Californië, Berkeley

Universiteit
UC Berkeley is een van's werelds toonaangevende centra voor hoger onderwijs. Het staat bekend om het onderscheid tussen zijn docenten en studenten, de omvang van het onderzoek en de publicaties, en de omvang en kwaliteit van zijn bibliotheken. De campus „Cal” dient als het onofficiële „Central Park” van Berkeley, met prachtig aangelegde tuinen, historische architectuur en biedt ook een aantal vergader- en evenementenlocaties die beschikbaar zijn voor het grote publiek.
Berkeley, CA, US 94704

Tcho chocolade

Winkelen
Op 2 mi. afstand
Een ambachtelijke chocolademaker die net zoveel om mensen geeft als om chocolade. Bezoek Tcho voor een rondleiding door hun fabriek en proef hun bekroonde chocolade.
3100 San Pablo Avenue
Berkeley, CA 94702

Berkeley Art Museum/Pacific Filmarchief

Museum
Op 5 blocks afstand
BAM/PFA is het centrum voor beeldende kunst van de University of California, Berkeley. We zijn een van de meest trendy locaties in de Bay Area om kunst en film te ervaren. We presenteren 15 tentoonstellingen en vertonen elk jaar 380 films.
2626 Bancroft Way
Berkeley, CA, US 94720

ACCI-galerij

Winkelen
Op 5 blocks afstand
Onze galerie staat hoog aangeschreven als een gevestigde locatie voor verzamelaars en als een bestemming voor dierbare geschenken. We presenteren handwerk en beeldende kunst, waaronder sieraden, keramiek, glas, hout, metaal, textiel, maar ook schilderkunst, beeldhouwkunst en vezels.
1652 Shattuck Avenue
Berkeley, CA, US 94709

De Lawrence Hall of Science

Museum
Op 3 mi. afstand
Als openbaar wetenschapscentrum van UC Berkeley inspireert de Lawrence Hall of Science bezoekers om de wereld van de wetenschap te verkennen door middel van innovatieve en boeiende leerervaringen, exposities, planetariumshows, films en meer. Bezoek Lawrence Hall en verken met een flinke dosis plezier grenzen in de wetenschap.
1 Centennial Dr.
Berkeley, CA 94720

UC Berkeley Athletics

Universiteit
Op 2 mi. afstand
Op UC Berkeley vinden de sportevenementen van Cal Golden Bear plaats op de campus in het hart van Berkeley. Kom voor een vergadering, blijf voor een wedstrijd!
University Avenue en Oxford St.
Berkeley, CA 94720

UC Botanical Garden in Berkeley

Parkeren
Op 3 mi. afstand
Ontdek een wereld vol planten! De UC Botanical Garden in Berkeley is het hele jaar geopend en is een levend museum met een van de meest uiteenlopende plantencollecties in Noord-Amerika. Bezoek vandaag nog en verken 34 hectare aan planten, genesteld in een heuvelkloof. Een onschatbare bron van internationaal onderzoek, natuurbehoud en openbaar plezier - er is iets nieuws te zien of te leren bij elk bezoek aan de tuin.
200 Centennial Dr.
Berkeley, CA 94720

Meer

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Apr 15 – May 30
Aug 1 – Oct 31
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Nov 5 – Dec 31
Jan 1 – Feb 29

Extra informatie

De verkoopdirecteur van Visit Berkeley helpt u bij het selecteren van locaties, reisaanbevelingen, vervoersopties, congresdiensten en meer. Bekijk onze website en vraag onze gids voor het plannen van bezoekers en vergaderingen aan.