Holiday Inn Express Belfast City

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Universiteitsstraat 106 Belfast BT7 1 PK

Beoordelingen

Discover Northern Ireland
3

Bekroningen

Driesterrenbureau voor toerisme in Noord-Ierland Winnaar van de Hotels Federation Housekeeping Awards 2017

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Uitzicht (stedelijk)

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Afstand vanaf vliegveld

  • 8 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte op straat
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Holiday Inn Express Belfast City

Totale vergaderruimte3.423 ft²
Vergaderzalen5
Grootste zaal1.249 ft²
Op één na grootste zaal732 ft²
Tentoonstellingsruimte2.153 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers114

Lokale attracties

St. Georges-markt

Winkelen
Op 2 mi. afstand
Sinds 1604 is er een vrijdagmarkt op het terrein van St George's. De huidige prijswinnende St George's Market, gebouwd tussen 1890 en 1896, is een van de oudste attracties van Belfast. Het is niet alleen de thuisbasis van enkele van de beste verse producten, met klanten die van heinde en verre reizen om de heerlijkheden van de markten op vrijdag, zaterdag en zondag te proeven, maar het is ook een van de populairste plekken van de stad geworden om te bezoeken. Sinds de renovatie van £4,5 miljoen in 1997 biedt dit charmante Victoriaanse gebouw een van de meest levendige en kleurrijke bestemmingen die Belfast te bieden heeft. Variëtemarkt op vrijdag De Friday Variety Market is geopend van 06.00 tot 15.00 uur, een grote visafdeling, lokale eetkraampjes en optredens met livemuziek Stadsmarkt voor eten, handwerk en tuin op zaterdag De Saturday City Food and Craft Market is geopend van 9.00 tot 15.00 uur. Lokale optredens met livemuziek. Zondagse markt voor eten, handwerk en antiek De Sunday Market is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en is een mix van de traditionele Friday Variety Market en de bekroonde City Food and Craft Market op zaterdag, met de extra sfeer van lokale livemuziek.
East Bridge Street 12 - 20
Belfast, ANT, GB4 BT1 3NQ

Game of Thrones-tour

Recreatie
Op 1 mi. afstand
Belfast is de thuisbasis van Titanic Studios waar Game of Thrones is opgenomen, en op slechts een steenworp afstand van andere filmlocaties in Noord-Ierland, waaronder The King's Road, Winterfell, The Wall en Dragonstone. Maak een rondreis door Noord-Ierland en ontdek het dramatische landschap dat in de show is gebruikt. Het hotel maakt gebruik van een professioneel, vriendelijk reisbureau dat onze gasten bij het hotel ophaalt voor een informatieve, leuke sightseeingtour van een hele dag langs de belangrijkste Game of Thrones-filmlocaties in de provincie. Er is een volledige lijst van andere reisorganisaties die kunnen worden gebruikt om de gedenkwaardige locaties van Visit Belfast te bezoeken.
9 Donegall Square Noord
Belfast, ANT, GB4 BT1 5 GB

Giant Causeway

Historisch monument
Op 60 mi. afstand
Giant's Causeway, de eerste UNESCO-erfgoedlocatie van Noord-Ierland, is een geologisch wonder en herbergt een schat aan geschiedenis en legendes. De 40.000 basaltstenen zuilen die 60 miljoen jaar geleden door vulkaanuitbarstingen zijn achtergelaten, intrigeren en inspireren bezoekers. De ultramoderne interpretatie in het bekroonde bezoekerscentrum ontsluit het mysterie en de verhalen van deze geweldige plek en biedt een uniek kijkje in het wonder dat de Giant's Causeway is. Bezoekers kunnen bewegwijzerde paden verkennen en genieten van een spectaculair kustlandschap, vergezeld van een innovatieve audiogids die beschikbaar is in 11 talen. Gepersonaliseerde rondleidingen zijn ook beschikbaar. Ambachtelijke en cadeauwinkel en café van hoge kwaliteit.
44 Causeway Road
Bushmills, ANT, GB4 BT57 8SU

Titanic-tentoonstelling

Museum
Op 2 mi. afstand
Titanic Belfast is de grootste Titanic-bezoekerservaring ter wereld en verkent het verhaal van de Titanic op een frisse en inzichtelijke manier. Titanic Belfast is de grootste Titanic-bezoekerservaring ter wereld en verkent het verhaal van de Titanic op een frisse en inzichtelijke manier. Baan je een weg door de 9 interactieve galerijen van de Titanic Experience, verken de symboliek van ons iconische gebouw met The Discovery Tour, dineer in Bistro 401 of zoek een exclusief cadeau in onze Titanic Store. Wankel over het dek van het laatst overgebleven White Star-schip, de SS Nomadic, of dompel jezelf onder in de historische Slipways terwijl je de ware legende van de Titanic ontdekt in de stad waar het allemaal begon.
1 Olympische manier
Queen's Road
Belfast, ANT, GB4 BT3 9EP

Meer

Holiday Inn Express Belfast City bevindt zich in Belfast, Noord-Ierland. The Express by Holiday Inn Belfast is gevestigd in het centrum van de universiteitswijk in de buurt van N.I. ' Het hotel is de belangrijkste zetel van de vooraanstaande Queen's University en ligt in Zuid-Belfast, op 2 minuten lopen van Botanic Avenue, een deel van de beroemde Golden Mile van Belfast, waar veel inwoners van de stad zich graag vermaken in de vele restaurants, bars en clubs langs de mijl.

Extra informatie

Het Holiday Inn Express Belfast City hotel ligt op 15 minuten rijden van George Best Belfast City Airport (BHD). Het hotel ligt op 20 minuten lopen van het centraal station van Belfast en de winkels en bezienswaardigheden van het stadscentrum. Zakelijke gasten bevinden zich op 15 minuten rijden van het Titanic Exhibition Centre, waar grote conferenties en evenementen worden gehouden, en het conferentiecentrum Belfast Waterfront ligt op 20 minuten loopafstand. Terug in het hotel zijn vijf slimme vergaderruimten geschikt voor evenementen voor maximaal 105 personen. Er is overal gratis WiFi en er is een handig businesscentrum. U kunt live concerten en sportwedstrijden bijwonen in de SSE Arena Belfast, op 10 minuten rijden van het hotel. Het Grand Opera House organiseert theaterproducties en musicals, of u kunt de gevarieerde exposities van het Ulster Museum bekijken. Bussen vanaf haltes in de buurt van het hotel brengen u naar het stadscentrum, waar het Victoria Square winkelcentrum met glazen koepel luxe merkwinkels huisvest.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?