Beaufort Hotel

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Lennoxville Road 2440 Beaufort, NC 28516

Beoordelingen

AAA
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Watersport
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Podium

Bereikbaarheid

Vanaf Emerald Isle-Atlantic Beach of Morehead City rijdt u Highway 58 South-Salter Path Road naar de Atlantic Beach Causeway. Sla linksaf en ga verder over de Atlantic Beach Bridge. Sla bij het stoplicht rechtsaf naar de US-70 East-Arendell Street en blijf de US-70 East volgen. Sla linksaf naar Lennoxville Road. Rijd verder over Lennoxville Road, langs het Boathouse in Front Street Village. Het hotel ligt aan uw rechterhand.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Valet parkeerserviceUS$ 15,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 39 mijl van locatie

Vergaderruimte Beaufort Hotel

Totale vergaderruimte20.828 ft²
Vergaderzalen11
Grootste zaal4.378 ft²
Op één na grootste zaal2.850 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers133
Belastingtarief6,75%

Lokale attracties

Historische wijk Beaufort

Historisch monument
Op 2 mi. afstand
Ontdek de historische huizen in Beaufort die ooit toebehoorden aan de eerste zeekapiteins, zeevarenden en kooplieden van de stad. Bezoekers en de lokale bevolking kunnen de zilte frisse lucht opsnuiven, op hun gemak door de met bomen omzoomde straten wandelen of fietsen terwijl uw professionele gids u vertelt over het verleden van Beaufort. Het is de perfecte gelegenheid om meer te weten te komen over de prachtige gerestaureerde historische huizen en kerken van Beaufort. Je leert over veel van de 18e en 19e eeuwse huizen terwijl je teruggaat in de tijd of door 300 jaar geschiedenis rijdt in de historische wijk van Beaufort. De historische wijk van de stad, die is opgenomen in het nationaal historisch register, is ideaal voor fiets-, wandel- en culinaire rondleidingen. Je gids vertelt verhalen over wat er echt is gebeurd binnen de muren van sommige van die huizen. Rondleidingen zijn het hele jaar door beschikbaar. Hungry Town Tours is de #1 -activiteit aan de Crystal Coast — TripAdvisor.com. Alleen telefonische reserveringen vooraf 252-648-1011 van 7.00 tot 21.00 uur
Voorstraat 400
Beaufort, NC, US 28516

Historische site van Beaufort

Historisch monument
Op 2 mi. afstand
De historische site van Beaufort, opgenomen in het nationaal register van historische plaatsen, is een attractie van 2 hectare die bestaat uit tien gebouwen, waarvan zes authentiek gerestaureerd, in het centrum van de historische wijk van de stad. De Beaufort Historical Association heeft de gebouwen tot in de puntjes gerestaureerd en bewaard. De collecties en meubels, waarvan sommige origineel zijn voor de structuur, helpen bij het interpreteren van een bepaalde periode in de geschiedenis van Beaufort. Bezoekers kunnen de historisch nauwkeurige gebouwen, het originele Carteret County Courthouse, de Old Jail (een favoriet van bezoekers) en de apotheek en het dokterskantoor verkennen. Overal in de accommodaties zijn onschatbare collecties kunstvoorwerpen en antiek te vinden, en vrijwilligers bieden het hele jaar door rondleidingen, activiteiten en speciale programma's aan voor alle bezoekers, jong en jong van hart.
130
b, NC, US 28516

Maritiem museum van North Carolina

Museum
Op 2 mi. afstand
Het North Carolina Maritime Museum documenteert, verzamelt, bewaart en onderzoekt de maritieme en natuurlijke geschiedenis van de kust van North Carolina, en interpreteert de geschiedenis door middel van educatieve diensten en tentoonstellingen. Het museum is de officiële bewaarplaats voor artefacten van het vlaggenschip van Blackbeard, Queen Anne's Revenge. In 1718 liet de beruchte piraat zijn schip aan de grond lopen in Beaufort Inlet, ongeveer drie kilometer van waar het museum nu staat. De tentoonstelling belicht het leven van piraten aan boord van het schip met artefacten, interactieve functies en leuke weetjes. Andere exposities zijn onder meer surfen in North Carolina, commerciële visserij, recreatievisserij en meer. Gratis toegang. Donaties zijn welkom.
Voorstraat 315
Beaufort, NC, US 28516

Rachel Carson Reserveren

Parkeren
Op 2 mi. afstand
Gelegen aan de overkant van Taylor's Creek vanuit Beaufort, zijn er diverse belangrijke kusthabitats te vinden op de site, waaronder: getijdenplaten, kwelders, oceaanstrand, zachte bodem, schelpbodem, baggergebieden, zandduinen, struikgewas, ondergedompelde watervegetatie en zeebos. Het Rachel Carson Reserve is een eilandencomplex dat Carrot Island, Town Marsh, Bird Shoal en Horse Island omvat. Paarden werden in de jaren veertig door een lokale burger naar de locatie gebracht en werden uiteindelijk wild of „verwilderd”, waardoor ze worden beschouwd als niet-inheemse bewoners van de eilanden. Tegenwoordig is het reservaat de thuisbasis van ongeveer 30 wilde paarden. Op de locatie zijn meer dan 200 soorten vogels waargenomen. Onder toezicht van de staat North Carolina. Onderhouden door Island Ferry Adventures. -Neem je afval mee het park uit als je deze afgelegen stranden bezoekt. -Houd uw hond aan de lijn van 1,8 meter. -Blijf op 50 meter afstand van de wilde paarden en voer ze niet. Het zijn echt wilde paarden.

Harvey W. Smith Watercraft Center

Museum
Op 2 mi. afstand
Een van de beste plekken om de maritieme geschiedenis van Beaufort tot leven te zien komen, is in het Harvey W. Smith Watercraft Center. Het is een werkende botenbouwfaciliteit die tot leven komt met de geluiden en geuren van traditionele houten botenbouw uit North Carolina. Het toont echt de kunst en vaardigheden van traditionele botenbouwers. Als je door de deuren loopt en op het uitkijkplatform stapt, boven de werkvloer, zul je ontdekken dat het een geweldige plek is om de boten vorm te zien krijgen, van frame tot eindproduct. Je zult merken dat het Watercraft Center ook een unieke kans biedt om te zien hoe een vaartuig zo oud als de scheepsbouw zelf vorm krijgt: de constructie van houten modelboten. Het waterscootercentrum is de thuisbasis van de Carolina Maritime Model Society. Gratis toegang. Donaties zijn welkom.
Voorstraat 308
Beaufort, NC, US 28516

Shackleford Banks

Parkeren
Op 2 mi. afstand
Shackleford Banks ligt op het meest zuidelijke barrière-eiland in Cape Lookout National Seashore en biedt onderdak aan meer dan 100 wilde paarden. Hoewel het nog steeds een raadsel is hoe de „Bankerpaarden” zijn aangekomen, is het volgens de legende dat deze paarden afstammelingen zijn van Spaanse Mustangs die een scheepswrak hebben overleefd. Trek er per boot of passagiersveerboot op uit naar Shackleford Banks en geniet van het zeldzame voorrecht om paarden te zien die zonder hulp van mensen leven. Waardeer de vasthoudendheid van de paarden en let op hun sociale gedrag. Blijf respectvol ver genoeg weg om te voorkomen dat u de paarden stoort of uzelf, uw kinderen of uw huisdieren in gevaar brengt. Deze pittoreske en onontwikkelde kustlijn van het barrière-eiland is een populaire bestemming voor bezoekers. Bewaakt door de National Park Service. Bezorgd door Island Express Ferry Service. Respecteer alstublieft onze eilanden en wilde paarden. Houd bij het genieten van de barrière-eilanden rekening met: -Neem je afval mee het park uit als je deze afgelegen stranden bezoekt. -Houd uw hond aan de lijn van 1,8 meter. -Blijf op 50 meter afstand van de wilde paarden en voer ze niet. Het zijn echt wilde paarden.

Oude begraafplaats

Historisch monument
Op 2 mi. afstand
De verweerde grafstenen, die zijn opgenomen in het nationaal register van historische plaatsen, dateren uit het begin van de 18e eeuw en beschrijven het erfgoed van Beaufort en de omliggende kust. Verhalen over militaire helden, door sterren gekruiste geliefden, kapers en bekende inwoners van Beaufort van alle leeftijden worden verteld onder een beschermend bladerdak van levende eiken. De vroegste graven waren gemarkeerd met schelpen, bakstenen of houten platen, omdat stenen markeringen van ver moesten worden gebracht met houten zeilschepen. Kenmerkend voor deze periode zijn gewelfde graven die zijn dichtgemetseld om ze te beschermen tegen hoogwater en wilde dieren. Rondleidingen met eigen gids met kaarten zijn verkrijgbaar in het Safrit Historical Center op het terrein van de Beaufort Historic Site. Van juni tot september geeft de Beaufort Historical Association rondleidingen met commentaar door de Old Burying Ground in Ann Street.
Turnerstraat 130
Beaufort, NC, US 28516

Cape Lookout National Seashore

Parkeren
Op 2 mi. afstand
De Cape Lookout Lighthouse is een 160 meter hoge vuurtoren gelegen aan de Southern Outer Banks van North Carolina. Het knippert elke 15 seconden en is minstens 20 kilometer ver en tot 30 kilometer zichtbaar. De Cape Lookout Light is een van de weinige vuurtorens die overdag in bedrijf is. Het werd volledig geautomatiseerd in 1950. De Cape Lookout Lighthouse is de enige dergelijke structuur in de Verenigde Staten die het geruite dagmerk draagt, niet alleen bedoeld om onderscheid te maken tussen vergelijkbare lichtmasten, maar ook om de richting aan te geven. Het midden van de zwarte diamant wijst in noord-zuidrichting, terwijl het midden van de witte diamant van oost naar west wijst. Bewaakt door de National Park Service. Het Cape Lookout National Seashore Visitor Information Center bevindt zich in het stadhuis van Beaufort, 701 Front Street. Bezorgd door Island Express Ferry Service.

Meer

Het Beaufort Hotel biedt uitzonderlijke zuidelijke gastvrijheid, luxe accommodaties en voorzieningen in resortstijl. Als gast van ons boetiekhotel kunt u genieten van de ontspannen sfeer van de Crystal Coast in North Carolina.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
May 1 – Sep 30
Voor- en naseizoen
Jan 1 – Mar 31
Nov 1 – Dec 31
Laagseizoen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?