Grand Hotel Les Trois Rois

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Blumenrain 8 Bazel 4001

Beoordelingen

Hotelleriesuisse
5.5
Northstar
5

Bekroningen

- GaultMillau „Hotel van het jaar 2020" - Grand Prix Villégiature Awards: Beste hotel van Europa (2020)

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Piano
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 6.21 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte
  • Valet parkeerserviceCHF 40,00 / dag

Vergaderruimte Grand Hotel Les Trois Rois

Totale vergaderruimte5.382 ft²
Grootste zaal420 ft²
Tentoonstellingsruimte5.382 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers101
Eenpersoons (1 bed)40
Tweepersoons (2 bedden)43
Suites18
Eenpersoonstarief (1 bed)CHF 330,00 – CHF 540,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)CHF 530,00 – CHF 650,00
Belastingtarief3,7%

Lokale attracties

Vitra Designmuseum

Museum
Op 10 km afstand
De oprichting van het Vitra Design Museum dateert uit het begin van de jaren tachtig. Om de geschiedenis van het bedrijf Vitra te documenteren, begon Rolf Fehlbaum, CEO van Vitra, meubels te verzamelen van ontwerpers die invloed hadden gehad op de ontwikkeling van het bedrijf, zoals Charles en Ray Eames, George Nelson, Alvar Aalto en Jean Prouvé. Naarmate de collectie groeide, groeide ook de wens naar een architecturale locatie waar de objecten konden worden tentoongesteld. In 1986 ontwikkelde Fehlbaum het concept voor een designmuseum en in 1987 nam hij contact op met Frank O. Gehry als architect voor het geplande museumgebouw. Datzelfde jaar ontmoette Fehlbaum via Ray Eames de latere directeur van het museum Alexander von Vegesack. Fehlbaum en von Vegesack ontwikkelden samen het idee van een openbaar functionerend museum vanuit het oorspronkelijke idee van een besloten privécollectie.
Charles-Eames-straat 1
Weil am Rhein, DE 79576

Museum Tinguely

Museum
Op 4 km afstand
Met zijn ligging op de rechteroever van de rivier, waar de Rijn de buitengrens vormt van een groot stadsdeel, creëert het Tinguely Museum een nieuwe orde binnen een nogal twijfelachtig stedenbouwkundig ontwerp langs de snelweg. Het rechthoekige museum beslaat het hele oostelijke deel van het Solitude Park. De vier zijden van het gebouw hebben elk op een specifieke manier betrekking op de omliggende ruimtes.
Paul Sacher-Anlage 2
Postbus 3255
Bazel, CH CH-4002

Expositiecentrum

Conventiecentrum
Op 2 km afstand
Messe Basel heeft een bruto tentoonstellingsoppervlak van 162.000 vierkante meter verdeeld over 6 zalen. (Hal 6 bevat niet-verwijderbare stands voor BaselWorld.) De parkeergarage met meerdere verdiepingen dicht bij de expositieruimte biedt 1.600 parkeerplaatsen. Indien nodig kunnen nog eens 4.000 Park & Ride-parkeerplaatsen worden verstrekt. Naast het eigen Congrescentrum Basel en het Muziektheater Basel behoort ook de opvallende Exhibition Tower met het Service Center van MCH Group, kantoorruimte en hoteldiensten en -faciliteiten tot het expositiecentrum van Basel.
MCH Group Ltd.
Bazel, CH 4005

Stichting Beyeler

Museum
Op 7 km afstand
De Fondation Beyeler ziet zichzelf als een openbaar forum voor innovatie, niet alleen als de bewaarder van een waardevolle schat. Een derde van de 3.800 vierkante meter tentoonstellingsruimte is daarom gereserveerd voor twee tot drie speciale tentoonstellingen per jaar. Het doel van deze tentoonstellingen is om een boeiende interactie te creëren tussen de collectie, die een beperkte tijdspanne bestrijkt, en het heden.
Baselstrasse 101
Riehen
Bazel, CH 4125

Congrescentrum Basel

Conventiecentrum
Op 2 km afstand
Basel, gelegen in Zwitserland in het hart van Europa, is een van de meest geschikte locaties op het continent voor grote evenementen. Het Congress Center Basel ligt in het stadscentrum en is gemakkelijk te bereiken, terwijl de oude binnenstad, de winkelstraten en de vele musea en parken van de stad op loopafstand liggen — en op slechts enkele minuten met het openbaar vervoer. Het Congress Center Basel bestrijkt een groter gebied dan elke andere congreslocatie in Zwitserland. Onze multifunctionele ruimtes, professionele diensten en bewezen expertise in de organisatie van congressen, conferenties, seminars, tentoonstellingen en presentaties zorgen ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt.
Congrescentrum Basel
MCH Swiss Exhibition (Basel) Ltd.
Bazel, CH 4005

Kunstmuseum Basel

Museum
Op 2 km afstand
Het Kunstmuseum Basel bezit's werelds grootste collectie werken van de familie Holbein. Andere voorbeelden van renaissancekunst zijn belangrijke stukken van meesters als Konrad Witz, Martin Schongauer, Lucas Cranach de Oudere en Mathias Grünewald. De meeste van deze vroege schatten behoorden oorspronkelijk tot de collectie van een advocaat uit Bazel, Basilius Amerbach. Ze werden in 1661 door de stad aangekocht en vormden de kern van het eerste openbare stadsmuseum ter wereld.
St. Alban-Graben 16
Bazel, CH 4010

Meer

Het legendarische Grand Hotel Les Trois Rois is een van de oudste hotels in Europa, even beroemd om zijn afkomst als om zijn vriendelijke gastvrijheid. De locatie aan de oevers van de rivier de Rijn in het stadscentrum is uniek. Geniet van voortreffelijke mediterrane creaties in het gastronomische restaurant Cheval Blanc van Peter Knogl van het hotel (3 Michelin-sterren/19 GaultMillau-punten) of de charme van onze authentieke Franse Brasserie Les Trois Rois (14 GaultMillau-punten). De bar biedt de hele dag door een informele sfeer en nodigt gasten uit met heerlijke cocktails en snacks. Het congrescentrum, de musea en het winkelgebied voor voetgangers zijn allemaal gemakkelijk te voet bereikbaar. https://www.youtube.com/watch?v=GoFK3DeZ_H4

Annuleringsbeleid

te worden geadviseerd op het moment van onderzoek

Extra informatie

Lid van de toonaangevende hotels van de wereld en Swiss Deluxe Hotels

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?