Hyatt Regency Barcelona Tower

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Gran Vía 144 L'Hospitalet de Llobregat Barcelona 08907

Beoordelingen

Northstar
5

Bekroningen

2013 Beste hotel/plek om een evenement te vieren (door EventoPlus) — een platform om MICE-publiek en impulsieve evenementen, vergaderingen en netwerken met elkaar te verbinden

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Hotels

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Hotels

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Podium

Bereikbaarheid

CENTRA VOOR OPENBAAR VERVOER: Op loopafstand van het hotel vindt u het metrostation Bellvitge Hospital en de bushalte. Metrostation - lijn 1 Bushalte - L95 DICHTSBIJZIJNDE TRANSPORTCENTRA: Josep Tarradellas Barcelona - El Prat Airport, 8,1 km (3,72 mijl) | 8 minuten met de taxi - ongeveer 25€. Treinstation Sans, 10 km (6,21 mijl) | 14 minuten met de taxi - 20€ ongeveer.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte€ 25,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 3.73 mijl van locatie

Vergaderruimte Hyatt Regency Barcelona Tower

Totale vergaderruimte43.056 ft²
Vergaderzalen20
Grootste zaal64.583 ft²
Op één na grootste zaal17.373 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers280
Eenpersoons (1 bed)280
Tweepersoons (2 bedden)280
Suites42

Lokale attracties

Casa Batlló

Museum
Op 7 km afstand
De heer Josep Batlló verleende Antoni Gaudí volledige creatieve vrijheid en gaf hem de leiding over een project dat aanvankelijk de sloop van het gebouw inhield. Dankzij de moed van Gaudí werd de sloop van het huis echter uitgesloten en werd het volledig hervormd tussen 1904 en 1906. De architect veranderde de gevel volledig, herdistribueerde de interne scheidingswand, breidde de patio van verlichting uit en verbouwde de binnenkant tot een waar kunstwerk. Naast zijn artistieke waarde is het gebouw ook uiterst functioneel, veel meer kenmerkend voor de moderne tijd dan uit het verleden. Sommigen zien zelfs elementen die de architecturale trends van de late 20e eeuw aankondigen.
Passeig de Gràcia, 43,
Barcelona, ES 08007

Plaça Catalunya

Recreatie
Op 6 km afstand
Sommige van Barcelona's meest prominente straten ontmoeten elkaar op het levendige Plaça de Catalunya, zoals La Rambla, Passeig de Gràcia, Portal de l'Àngel, Carrer de Pelai, Ronda de Sant Pere of Rambla de Catalunya.
Barcelona, ES 08002

Picasso Museum

Museum
Op 8 km afstand
Barcelona's Museu Picasso (Picasso Museum) bevat meer dan 3.500 kunstwerken van Pablo Picasso, een van de meest invloedrijke kunstenaars van de twintigste eeuw. Het herbergt de grootste collectie van de kunstenaar en richt zich voornamelijk op Picasso's vroege werk. Het museum is een referentiekader voor de vroege werken van de kunstenaar.
Carrer de Montcada, 15-23
Barcelona, ES 08003

Plaça España

Recreatie
Op 3 km afstand
Plaça d'Espanya is een van de belangrijkste pleinen van de stad en verbindt de wijk Sants, de Gran Via, Paral·lel en Parc de Montjuïc. Ontworpen door de modernistische architect Josep Puig i Cadafalch, gebouwd tijdens de Internationale Expositie van 1929, was het al voorzien in het Cerdà Plan als een punt dat Barcelona en de kleine steden van Baix Llobregat met elkaar verbindt. Het is omgeven door iconische gebouwen en in het midden bevindt zich een monumentale fontein genaamd het Font dels Tres Mars. Ontworpen door Josep Maria Jujol, symboliseert het de drie zeeën (mars) die het Iberisch schiereiland omringen. Naast het plein staat de oude arena Arenes, gebouwd door de architect August Font i Carreras en nu een van de beste winkelcentra van de stad. De Fira de Barcelona, waar grote beurzen en tentoonstellingen worden gehouden, bevindt zich ook hier en aan de rand van het plein bevinden zich twee Venetiaanse torens die bezoekers verwelkomen bij hun aankomst in Parc de Montjuïc.
Barcelona, ES

Markt van La Boquería

Winkelen
Op 9 km afstand
La Boqueria is een open markt en een referentienaam in Barcelona. Wij zijn het kloppende hart van de stad, en onze klanten omvatten lokale klanten, mensen uit Barcelona in het algemeen en mensen uit andere delen van Catalonië.Bovendien hebben veel toeristen die Barcelona bezoeken de mogelijkheid om ons te bezoeken en het eten te proeven in onze bars en restaurants, bereid met producten die vers van de markt komen. Onze deuren staan altijd open voor iedereen die binnen wil komen om onze producten te kopen, met hetzelfde respect en respect voor de markt als we altijd hebben gehad.
La Rambla, 91
Barcelona, ES 08001

De kust

Recreatie
Op 12 km afstand
De Olympische Spelen van 1992 openden de horizon van de stad naar de vorige genegeerde Middellandse Zee. Tegenwoordig heeft Barcelona een lange kust die de tradities van zijn haven combineert met populaire stranden, recreatieboten en een groot aanbod aan watersporten. Barcelona kwam in de geselecteerde lijst van kosmopolitische steden met strand.
Barcelona, ES

Güel Park

Parkeren
Op 9 km afstand
Park Güell (parc Güell in Catalaans en Park Güell in zijn oorspronkelijke naam) is een openbaar park met tuinen en architectonische elementen gelegen in het bovenste deel van de stad Barcelona (Spanje), in de uitlopers van het Collserola-gebergte. Het park ligt op de zuidelijke helling van de berg Carmel (wijk La Salud, in de wijk Gracia) en grenst aan de noordelijke helling waar het Carmelpark zich bevindt (wijk El Carmelo, in de wijk Horta-Guinardó). Het park is ontworpen als woonwijk en is ontworpen door de architect Antoni Gaudí, de grootste exponent van het Catalaanse modernisme, en in opdracht van de zakenman Eusebi Güell. Het werd gebouwd tussen 1900 en 1914 en werd in 1926 ingehuldigd als openbaar park.
Barcelona, ES 08024

Gaudí

Historisch monument
Op 10 km afstand
De werken van Antoni Gaudí staan over de hele wereld bekend om hun indrukwekkende en persoonlijke stijl. Een groot aantal daarvan is te vinden in de stad, zoals La Sagrada Familia (Hulstkerk die op 7 november 2010 basiliek werd), La Pedrera, Casa Batlló of Park Güell.

Meer

Hotel Hyatt Regency Barcelona Tower is een project van de prestigieuze architect Richard Rogers, in samenwerking met de Catalaanse architecten Alonso en Balaguer. Het werd ontworpen als een mijlpaal in de nieuwe skyline van Barcelona met een volledig scala aan diensten voor congressen, vrije tijd, zaken en restaurants. Het ligt op slechts enkele minuten van de haven en de luchthaven, op een van de belangrijkste, strategische locaties voor communicatie en toegang tot de stad. De toren is 105 meter hoog, heeft 29 verdiepingen, met daarboven een prachtige glazen koepel, speciaal ontworpen voor de meest gastronomische speciale evenementen. Andere gastronomische opties zijn het oenologische restaurant „Terrum”, het privé-restaurant „Azimut” en de bar „Axis” Het hotel beschikt over 280 luxe kamers, waaronder 12 duplexsuites met jacuzzi in de slaapkamer en 1 presidentiële suite. De Regency Club biedt een service die is ontworpen voor frequente zakenreizigers, die oplossingen biedt en anticipeert op behoeften. Deze service heeft 42 kamers verdeeld over drie verdiepingen en een exclusieve ruimte voor World of Hyatt-leden. Het congres- en conferentiecentrum: Hotel Hyatt Regency Barcelona Tower heeft een congres- en conferentiecentrum van 4.000 m2 dat aan alle behoeften kan worden aangepast, met verschillende zalen, die uitstekend zijn vanwege hun multifunctionele karakter. Het congrescentrum biedt: een grote zaal van 1.614 m2 die kan worden opgedeeld in 4 vergaderzalen van elk 400 m2; een auditorium met een capaciteit voor 500 personen; 6 kamers die kunnen worden geconfigureerd tot verschillende afmetingen met scheidingspanelen en de nieuwste audiovisuele apparatuur en 6 vergaderzalen gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien beschikt het hotel over een co-working area, een businesscentrum en overal gratis draadloos internet, waardoor het een onbetwistbare mijlpaal is in de organisatie van evenementen in Barcelona.

Extra informatie

STRATEGISCHE LOCATIE: 10 minuten van de luchthaven en 15 minuten naar het stadscentrum CONVENTIECENTRUM: 43055 sqft/ 4000m2 aan feestzalen VERGADERZAAL: 20 ruime en multifunctionele zalen AUDITORIUM: auditorium met een capaciteit van 500 personen met 6 vertaalcabines COSMOS BALLROOM: 17.373 sqft/1614m2, 26Ft/8m plafond zonder pilaren en natuurlijk daglicht WI-FI gratis VOORTREFFELIJKE KEUKEN: Mediterrane keuken in Terrum Restaurant 280 EXCLUSIEVE KAMERS: 196 Deluxe kamers, 42 clubkamers, 41 suites en 1 presidentiële suite REGENCY CLUB®: viplounge METROPOLITAN SPORT CLUB & SPA: 43.057 sqft/ 4000m2 gewijd aan schoonheid en welzijn