Waldorf Astoria Bangkok

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Ratchadamri Road 151. Lumpini Lumpini Bangkok 10330

Beoordelingen

Northstar
5
Forbes Travel Guide
4

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid

Aankomst vanaf de internationale luchthaven Suvarnabhumi Afstand: 28 kilometer (17 mijl) Reistijd: 50 minuten Rij-instructies: Volg de aanwijzingen vanaf de luchthaven Suvarnabhumi naar de snelweg (New Bangkok-Chon Buri). Ga verder op de Si Rat Expressway op het Second State Expressway System (borden naar Din Daeng/Dao Khanong) Neem de afslag richting Bangna/Dao Khanong Voeg in op de Chaloem Maha Nakhon Expressway (First Stage Expressway System) Neem de afrit Ploenchit South Sla linksaf naar Duang Phithak Road Sla linksaf naar Ploenchit Road Sla vervolgens linksaf naar Ratchadamri Road Het hotel ligt aan de linkerkant, ongeveer 250 meter verderop om Waldorf Astoria Bangkok te bereiken Limousine: Een limousineservice van en naar de luchthaven is de hele dag beschikbaar tegen een toeslag. Vooraf reserveren is vereist via WaldorfAstoriaBangkok.Concierge@waldorfastoria.com Taxi naar de luchthaven: De luchthavens van Thailand (AOT) verzorgt 24 uur per dag een volledige reeks privétransfers. De servicebalie bevindt zich zowel bij de bagageclaim als bij de klantenservice op verdieping 2. Er worden kosten in rekening gebracht. Lokale taxi: Een gecertificeerde taxi met meter naar het centrum van Bangkok of daarbuiten is de hele dag beschikbaar tegen een extra luchthaventoeslag van THB 50, exclusief het taxitarief met meter en de snelwegkosten. Ga naar de servicebalie op verdieping 1 bij Gate 4 en 7. Spoorverbinding naar de luchthaven: Deze treinverbinding van de internationale luchthaven Suvarnabhumi naar het centrum van Bangkok rijdt dagelijks van 6.00 tot middernacht. De treinen vertrekken elke 15 minuten met een geplande reistijd van 30 minuten. Deze transferoptie wordt aanbevolen voor gasten die in Bangkok aankomen met grote, zware koffers. Vanaf de luchthaven neemt u de trein van station Suvarnabhumi naar station Phaya Thai. Maak verbinding met de BTS SkyTrain van station Phaya Thai naar station Chidlom. Het is 2 minuten lopen naar het hotel.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Valet parkeerservice

Afstand vanaf vliegveld

  • 17.4 mijl van locatie

Vergaderruimte Waldorf Astoria Bangkok

Totale vergaderruimte22.217 ft²
Vergaderzalen10
Grootste zaal7.790 ft²
Op één na grootste zaal5.214 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers171
Eenpersoons (1 bed)124
Tweepersoons (2 bedden)12
Suites22

Lokale attracties

Erawan-schrijn

Historisch monument
Op 2 minutes afstand
Het Erawan-heiligdom, formeel het Thao Maha Phrom-heiligdom, is een hindoeïstisch heiligdom in Bangkok, Thailand, met een standbeeld van Phra Phrom, de Thaise voorstelling van de hindoegod van de schepping, Lord Brahma.

Groove in Central World

Winkelen
Op 5 minutes afstand
Groove @CentralWorld is een nieuwe mijlpaal die van Bangkok een toonaangevende metropool voor wijn en diner in de ASEAN-regio zal maken. Deze nieuwe hotspot brengt een verscheidenheid aan wereldberoemde restaurants, gastrobars en patisserieën samen op één plek die open is voor lunch, diner en tot diep in de nacht.

Homoseksuele Amarin

Winkelen
Op 3 minutes afstand
Gaysorn Amarin, voorheen bekend als Amarin Plaza, is een winkelcentrum en kantoorgebouwencomplex gelegen in het winkelgebied Ratchaprasong in het centrum van Bangkok.

Centraal Chidlom

Winkelen
Op 5 minutes afstand
Central Chidlom is een groot warenhuis gevestigd in Bangkok, Thailand. Het is de flagshipstore van de Central Group. De winkel telt in totaal 7 verdiepingen en verkoopt veel luxe producten.

Gaysorn Village

Winkelen
Op 4 minutes afstand
Gaysorn Village is een gebouwencomplex in de wijk Ratchaprasong in Bangkok. Het omvat ook de Gaysorn Tower, een kantoorgebouw en het winkelcentrum Amarin Plaza.

Pathum Wanaram-tempel

Historisch monument
Op 8 minutes afstand
Pathum Wanaram Temple of kortweg Wat Pathum is een boeddhistische tempel in Bangkok, Thailand. Het ligt in het Pathum Wan District, tussen de twee winkelcentra Siam Paragon en CentralWorld, en aan de overkant van Siam Square.

CentralWorld Bangkok

Winkelen
Op 5 minutes afstand
CentralWorld is een winkelplein en -complex in Bangkok, Thailand. Het is het tiende grootste winkelcentrum ter wereld.

Siam, toonbeeld

Winkelen
Op 10 minutes afstand
Siam Paragon is een winkelcentrum in Bangkok, Thailand. Het is het derde grootste winkelcentrum in Thailand.

Meer

Het Waldorf Astoria Bangkok is ontworpen om de maatstaf van luxe gastvrijheidservaring naar nieuwe hoogten te brengen en ligt aan de Ratchadamri Road in het hart van de beroemde, bruisende wijk Patumwan van Bangkok. De eersteklas centrale locatie is ideaal voor vakantiegangers die een bezoek brengen aan enkele van de beste eetgelegenheden, uitgaansgelegenheden, populaire winkelcomplexen zoals Central World en Siam Paragon, en attracties zoals The Erawan Shrine, Jim Thompson House en Lumpini Park. Het hotel ligt ongeveer 1,5 kilometer ten zuiden van Sathorn, het centrale zakendistrict van Bangkok en de thuisbasis van regionale hoofdkantoren van multinationale ondernemingen, waardoor het ideaal is voor zakenreizigers die op zoek zijn naar een eersteklas omgeving om zaken te doen.

Extra informatie

Waldorf Astoria Bangkok beschikt over 171 elegant ingerichte suites en kamers, bestaande uit 1 Royal Suite, 34 suites en 136 deluxe kamers die de gracieuze Thaise geest omarmen in een moderne woonomgeving. Deze accommodaties zijn ruim, variërend van 50 tot 355 vierkante meter. Restaurants en bars: Voorkamer - Biedt een menu met authentieke, huiselijke Thaise gerechten waarin de acht kenmerkende Thaise smaken van zuur, zoet, nootachtig, zout, kruidig, bitter, samentrekkend en mild worden benadrukt. Daarnaast bieden we plantaardige opties aan. The Brasserie - serveert een luxe ontbijtbuffet met onze klassieke Eggs Benedict (gemaakt in Waldorf Astoria in New York). Het lunchmenu is Frans geïnspireerd met fijne lokale ingrediënten, bereid met klassieke technieken. Er is ook een selectie Thaise comfortgerechten beschikbaar. Peacock Alley - De ideale plek om te genieten van zelfgemaakt gebak, afternoon tea, lichte maaltijden of om bij elkaar te komen onder het genot van een glas wijn tijdens een zakelijke bijeenkomst of bijeenkomst met vrienden. Bull & Bear - Gespecialiseerd in gegrild, gerookt, langzaam geroosterd en gebakken vlees en zeevruchten, tot in de perfectie bereid met een op maat gemaakte grill. Daarnaast biedt Bull & Bear een live raw bar. The Loft - Een glamoureuze bar geïnspireerd op New York die doordrenkt is van de romantiek van Art Nouveau met handgemaakte cocktails voor de moderne smaakpapillen, geïnspireerd op het Waldorf Astoria Bar Book uit 1935. The Champagne Bar - Een speakeasy om te ontdekken aan de kruin van het hotel die's avonds glinstert met champagne per glas, handgemaakte cocktails en de lichten van het stadsbeeld van Bangkok. De perfecte setting voor een exclusief privéfeest. Catering en evenementen: Met een selectie van goed uitgeruste evenementen- en feestzalen biedt Waldorf Astoria Bangkok de ideale ruimte voor elke gelegenheid. De Magnolia Ballroom, met een oppervlakte van 730 vierkante meter, heeft een indrukwekkend plafond van acht meter hoog, op maat ontworpen kroonluchters en wandpanelen gemaakt van de beste Thaise zijde. Deze prachtige omgeving is perfect voor bruiloften en sociale evenementen en biedt plaats aan maximaal 700 gasten. Onze extra acht feestzalen variëren van 20 tot 490 vierkante meter en bieden een verscheidenheid aan unieke aspecten, waaronder natuurlijk daglicht met uitzicht op de tuinen, waardoor ze ideaal zijn voor conferenties, privérecepties of zakelijke bijeenkomsten. Gratis Wi-Fi is beschikbaar in alle evenementen- en feestzalen.