Hilton Garden Inn Austin Downtown/Convention Center

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
500 N Interstate 35 Austin, TX 78701

Promoties

Pick Your Perk

Bespaar 20%
01-05-2024 – 31-12-2024

Benodigde datums

  • 22-07-202424-07-2024
  • 29-07-202410-08-2024
  • 15-08-202425-08-2024

Beoordelingen

AAA
2
Northstar
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Externe cateraars toegestaan
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer

Afstand vanaf vliegveld

  • 7 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 52,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Hilton Garden Inn Austin Downtown/Convention Center

Totale vergaderruimte9.000 ft²
Vergaderzalen5
Grootste zaal4.131 ft²
Op één na grootste zaal4.131 ft²
Ruimte (privé)10.000 ft²
Ruimte (semi-privé)3.500 ft²

Plattegronden

Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers254
Eenpersoons (1 bed)153
Tweepersoons (2 bedden)94
Suites7
Belastingtarief8,25%
Bezettingsgraad17,81%

Lokale attracties

Uitgaansgebied Sixth Street

Nachtleven
Op 1 block afstand
Waarschijnlijk de bekendste straat van Texas, de zeven blokken van 6th Street tussen Congress en IH 35, is zeker het uitgaanscentrum van Austin. Met een beetje hulp van de vele gelijkgestemde zusterstraten is 6th Street het hart van de live-entertainmentscene van Austin en de hoofdstad van de third Coast-muziek. Sixth Street (voorheen bekend als Pecan Street) staat vol met vele historische huizen en commerciële gebouwen die dateren uit de late jaren 1800 en vroege jaren 1900. De legendarische oude gebouwen herbergen nu talloze bars, een groot aantal locaties voor live-entertainment, tattooshops, kunstgalerijen, informele cafés, luxe restaurants en het elegante Driskill Hotel. Er is livemuziek van elk genre in overvloed. Van jazz, blues en country tot rock, hiphop, beat, progressive, metal, punk en afgeleiden hiervan, er is voor elk wat wils. Lekker eten is een hoofdgerecht op Sixth Street, met regionale gerechten zoals chili, ribben en Tex-Mex plus biefstuk, zeevruchten, cajun-gerechten en delicatessen.
6e straat E
Austin, TX, US

Staatshistorisch museum Bob Bullock

Museum
Op 1 mi. afstand
Het Bob Bullock Texas State History Museum in het centrum van Austin, Texas, vertelt het „verhaal van Texas” met drie verdiepingen aan interactieve tentoonstellingen, de special effects-show, The Star of Destiny, in het Texas Spirit Theatre, en Austin's enige IMAX-theater, met de kenmerkende film op groot formaat, Texas: The Big Picture. Een 35 meter hoge bronzen Lone Star-sculptuur begroet bezoekers voor het museum, en op een kleurrijke terrazzovloer in de rotonde van het museum staat een kampvuurscène met blijvende thema's uit het verleden van Texas. Het museum heeft ook een café met zitplaatsen binnen en buiten en een museumwinkel met in elk wat wils voor de Texaan.
Congresstraat 1800
Austin, TX, US 78701

Capitool van de staat Texas

Historisch monument
Op 1 mi. afstand
Het Capitool is een van de hoogste punten van Austin en biedt een fantastisch uitzicht op het centrum van Austin. Het Texas Capitol is een buitengewoon voorbeeld van openbare architectuur uit het einde van de 19e eeuw en wordt algemeen erkend als een van de meest vooraanstaande staatshoofdsteden van het land. Het werd in 1970 in het nationaal register van historische plaatsen geplaatst en in 1986 uitgeroepen tot nationaal historisch monument vanwege zijn „belangrijke bijdrage aan de Amerikaanse geschiedenis”. Het Capitool, gelegen op een van de hoogste punten van Austin, verankert de noordelijke periferie van het commerciële district in de binnenstad en biedt vanaf de zuidelijke gevel een prachtig uitzicht op de Colorado-rivier. De hoofdcampus van de University of Texas in Austin ligt vier blokken naar het noorden. Een prachtig uitzicht op de koepel van het Capitool vanaf vele uitkijkpunten in de omgeving van Austin wordt door de staatswet beschermd tegen verduistering.
Congresstraat 1100
Austin, TX, US 78701

Botanische tuin Zilker

Parkeren
Op 2 mi. afstand
Zilker Botanical Garden — gelegen op 30 hectare in Austin, Texas wordt vaak „het juweel in het hart van Austin” genoemd. Deze tuin is een unieke samenwerking tussen The City of Austin Parks & Recreation Department (PARD) en de Austin Area Garden Council (AAGC). De tuin is het hele jaar door gratis en open voor het publiek en wordt elk jaar door meer dan 400.000 bezoekers bezocht, waaronder duizenden schoolkinderen uit Austin en de omliggende gemeenschappen. Van ons jaarlijkse lentetuinfestival - Zilker Garden Festival, tot AAGC-tuinclubworkshops en plantenverkoop gedurende het hele jaar, tot rondleidingen onder leiding van een docent, we bieden onze bezoekers talloze manieren om van de Zilker Botanische Tuin te genieten.
Barton Springs Road 2220
Austin, TX, US 78749

Universiteit van Texas in Austin

Universiteit
Op 6 minutes afstand
Net als de staat die ze thuis noemt, is de Universiteit van Texas in Austin een moedige, ambitieuze leider. UT Austin behoort tot de grootste en beste onderzoeksuniversiteiten van het land en biedt onderdak aan meer dan 51.000 studenten en 3.000 docenten. Samen werken ze aan het veranderen van de wereld door middel van baanbrekend onderzoek en geavanceerde onderwijs- en leertechnieken. Hier gaan traditie en innovatie naadloos samen om studenten een robuuste collegiale ervaring te bieden. Tegen de achtergrond van Austin, Texas, een stad die bekend staat om haar creatieve en ondernemende geest, biedt de universiteit een plek om talloze mogelijkheden te verkennen voor kunstenaars, wetenschappers, atleten, artsen, ondernemers en ingenieurs van morgen.
Austin, TX, US 78712

Mount Bonnell

Parkeren
Op 7 mi. afstand
MOUNT BONNELL. Mount Bonnell ligt hoog gelegen met uitzicht op Austin, Texas, en is een van de meest populaire bezienswaardigheden in de stad. Het ligt binnen de westelijke stadsgrenzen van Austin in het centrum van Travis County en ligt aan de oostelijke oever van de Colorado-rivier, nu Lake Austin. De trappen die naar de top leiden bevinden zich op 3800 Mount Bonnell Road, en de top ligt ongeveer 775 voet boven zeeniveau. Het stadspark bovenop Mount Bonnell bevat 5,36 hectare en werd Covert Park genoemd ter ere van Frank M. Covert, Sr., die oorspronkelijk beloofde areaal te doneren in de jaren dertig. In 1939 droegen zijn zonen Clarence Covert en F.M. Covert Jr., het eigendom ter nagedachtenis aan hem over aan de inwoners van Travis County. Dit land werd uiteindelijk in 1972 overgedragen aan de stad Austin.
Mount Bonnell Road 3800
Austin, TX, US 78731

Kindermuseum van Austin

Museum
Op 1 mi. afstand
Austin Children's Museum creëert innovatieve leerervaringen voor kinderen en gezinnen die de volgende generatie creatieve probleemoplossers toerusten en inspireren. Austin Children's Museum is een essentiële katalysator en betrouwbare adviseur in een gemeenschap die samenwerkt om creatiever, inventiever en competenter te worden. We verheffen en koesteren de leerrelatie tussen kind en volwassene. We cultiveren een gemeenschap die de liefde voor leren, de honger naar kennis en respect voor vragen omarmt. Daarbij spelen we een cruciale rol bij het toerusten van toekomstige generaties en onze samenleving voor groei, innovatie en gezamenlijke probleemoplossing.
Colorado St. 201
Austin, TX, US 78701

Het Travismeer

Parkeren
Op 22 mi. afstand
Stel je een plek voor waar kristalheldere beekjes en torenhoge bomen de majesteit van de heuvels ontmoeten. Het Lake Travis-gebied is een klein stukje hemel met adembenemende schoonheid en een ontspannen sfeer. Het leven is zo goed als maar kan in de omgeving van Lake Travis. Er zijn maar weinig plaatsen die dezelfde combinatie bieden van prachtige landschappen, stedelijke activiteiten en mogelijkheden voor openluchtrecreatie. Lake Travis ligt 32 kilometer ten noordwesten van Austin en biedt bewoners en bezoekers een grootse natuurlijke omgeving waar het meer, de bossen, de heuvels en de prairie in ongerepte harmonie samenkomen.
Het Travismeer
Austin, TX, US

Meer

Hilton Garden Inn Austin Downtown/Convention Center, gelegen in het hart van het centrum van Austin, de „Live Music Capital of the World”, ligt op slechts enkele minuten afstand van de bezienswaardigheden en geluiden die Austin dit onderscheid maken. Met zijn gunstige locatie in het centrum, moderne faciliteiten en luxe voorzieningen is onze eersteklas hotelfaciliteit de plek waar zaken en comfort samenkomen. Het hotel beschikt over in totaal 9.817 m² aan evenementenruimte en is de enige conferentiefaciliteit in de binnenstad van Austin die is goedgekeurd door de International Association of Conferentiecentra. Ons hotel is de ideale keuze voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 8 – Nov 16
Mar 1 – May 31
Voor- en naseizoen
Jun 1 – Jun 30
Laagseizoen
Nov 17 – Dec 31
Jan 1 – Feb 29
Jul 1 – Sep 7

Annuleringsbeleid

Annuleringsvoorwaarden van 72 uur voor traditionele reserveringen. Voor groepsboekingen gelden flexibele voorwaarden.

Extra informatie

Hilton Garden Inn Austin Downtown/Convention Center biedt de perfecte balans tussen service, locatie en voorzieningen, allemaal voor een prijs die gericht is op waarde. Onze door de IACC goedgekeurde vergaderfaciliteit biedt eenvoudig te boeken vergaderingen, waarbij pakketten of a-la-carte-prijzen worden aangeboden, samen met ergonomische opstellingen. We richten ons op productiviteit, met de warmte van Texaanse gastvrijheid! Elk van de 254 kamers, waaronder zeven suites, beschikt over HDTV, een koelkast en magnetron, gratis breedbandinternet en elke kingsize kamer beschikt over Serta-slaapbedden.