Cambria Hotel Austin Downtown (Newly Opened)

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
East Avenue 68 Austin, TX 78741

Promoties

Sizzling Summer Savings

US$ 129,00 - US$ 189,00
08-07-2024 – 30-09-2024

Benodigde datums

  • 22-07-202429-08-2024
  • 17-11-202428-11-2024
  • 15-12-202426-12-2024

Beoordelingen

AAA
3

Bekroningen

De beoordeling wordt toegekend nadat het hotel is geopend

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron

Bereikbaarheid

Vanuit Dallas (Noord) Neem de I-35 E naar de I-35 S Voeg in op de I-35 S tot afrit 234A richting Cesar Chavez St/Holly St Neem afrit 234A richting Cesar Chavez St/Holly St Voeg in op de S I-35 Frontage Rd Cambria Austin Downtown bevindt zich aan de rechterkant Vanuit San Antonio (Zuid) Neem de I-35 N - neem afrit 234B richting Cesar Chavez/2nd St/4th St Voeg in op de N Interstate 35 Frontage Rd Gebruik de linkerrijstrook om linksaf te slaan naar E 1st St/E Cesar Chavez St Sla linksaf naar de S I-35 Frontage Rd Cambria Austin Downtown bevindt zich aan de rechterkant Vanuit Houston (oost) Neem de I-10 W Gebruik de twee rechterrijstroken om afrit 695 te nemen naar TX-71 W richting La Grange/Austin Gebruik de twee rechterrijstroken om in te voegen op de I-35 N/US-290 E richting Waco Neem afrit 234B richting Cesar Chavez/2nd St/4th St Voeg in op de N Interstate 35 Frontage Rd Gebruik de linkerrijstrook om linksaf te slaan naar E 1st St/E Cesar Chavez St Sla linksaf naar de S I-35 Frontage Rd Cambria Austin Downtown bevindt zich aan de rechterkant

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte
  • Valet parkeerserviceUS$ 49,00 / dag

Afstand vanaf vliegveld

  • 9 mijl van locatie

Vergaderruimte Cambria Hotel Austin Downtown (Newly Opened)

Totale vergaderruimte6.000 ft²
Vergaderzalen6
Grootste zaal3.551 ft²
Op één na grootste zaal2.304 ft²
Ruimte (privé)6.000 ft²
Ruimte (semi-privé)Beschikbaar
Ruimte (buiten)Beschikbaar
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers212
Eenpersoons (1 bed)93
Tweepersoons (2 bedden)93
Suites9
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 199,00 – US$ 699,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 209,00 – US$ 709,00
Belastingtarief17%

Lokale attracties

Historisch museum van de staat Bullock Texas

Museum
Op 1 mi. afstand
Het Bullock Texas State History Museum is genoemd naar de 38e luitenant-gouverneur van de staat, Bob Bullock, die voorstander was van het behoud en de tentoonstelling van de geschiedenis van Texas en werkte aan de oprichting van het museum dat in 2001 werd geopend.
Congresstraat 1800
Austin, TX, US 78701

Historische wijk Sixth Street

Nachtleven
Op 1 mi. afstand
Sixth Street is een historische straat en uitgaansbuurt in Austin, Texas, gelegen in de stedelijke kern van de stad in het centrum van Austin. Sixth Street heette vroeger Pecan Street. Sixth Street is duidelijk Austin, Texas. Met zijn kleurrijke en bruisende aanbod aan bars, restaurants en uitgaansgelegenheden
Sixth Street
Austin, TX, US 78701

Capitool van de staat Texas

Zakendistrict
Op 1 mi. afstand
Het Texas Capitol wordt algemeen erkend als een van de meest vooraanstaande hoofdsteden van de staat. Het werd in 1970 in het nationaal register van historische plaatsen geplaatst en in 1986 aangewezen als nationaal historisch monument.
Congresstraat 1100
Austin, TX, US 78701

Congrescentrum van Austin

Conventiecentrum
Op 5 blocks afstand
Het Neal Kocurek Memorial Austin Convention Center is een multifunctioneel congrescentrum in Austin, Texas.
500 E César Chavez St.
Austin, TX, US 78701

Universiteit van Texas

Universiteit
Op 2 mi. afstand
De University of Texas in Austin is een openbare onderzoeksuniversiteit in Austin, Texas. Het is de belangrijkste instelling van het University of Texas System. Met 52.384 studenten in het najaar van 2022 is het ook de grootste instelling in het systeem. UT Austin, opgericht in 1883, wordt beschouwd als een Public Ivy.
110 Inner Campus Drive
Austin, TX, US 78701

Historische wijk Rainey Street

Nachtleven
Op 1 block afstand
Het Rainey Street Historic District is een straat met historische huizen, veel in bungalowstijl, in het centrum van Austin, Texas. Rainey Street beschikt over bars, restaurants, hotels en culturele bezienswaardigheden. Gelegen in de historische wijk, waardoor bezoekers een kijkje kunnen nemen in het verleden van de stad. Rainey Street is een must voor toeristen.
Rainey Street
Austin, TX, US 78701

Lady Bird Lake

Recreatie
Op 6 blocks afstand
Austin's meest erkende en populaire recreatiegebieden, Town Lake bij Lady Bird Lake, is de droom van elke hardloper die uitkomt. Dit wandel- en fietspad van 10 mijl; een weelderig, stedelijk pad dat langs de waterkant kronkelt en langs wolkenkrabbers, buurten, balvelden en culturele attracties loopt.
Lady Bird Lake
Austin, TX, US 78701

Internationale luchthaven Austin-Bergstrom

Vliegveld
Op 10 mi. afstand
Austin-Bergstrom International Airport, of ABIA, is een internationale luchthaven in Austin, Texas, Verenigde Staten, die het grootstedelijk gebied van Austin bedient. Het ligt ongeveer 8 kilometer ten zuidoosten van het centrum van Austin, beslaat 4.242 hectare en heeft twee start- en landingsbanen en drie helikopterplatforms.
3600 Presidential Blvd
Austin, TX, US 78719

Meer

Duik in het nachtleven van Austin in een luxe hotel in de buurt van Rainey Street. Verblijf in het hart van de opwindende en eclectische attracties in Austin, TX. In het Cambria Hotel® Austin Downtown kunt u zich onderdompelen in de 'Live Music Capital of the World' met ons luxe aanbod, waaronder onze unieke lounge op het dak, Limestone, met live entertainment en speciale cocktails. We bieden ook ons kenmerkende restaurant en bar op lobbyniveau, op steenworp afstand van Rainey Street. Ooit een historische wijk vol klassieke bungalows, biedt Rainey Street nu een nachtleven zoals nergens anders. Op slechts een steenworp afstand van Rainey Street kun je de geschiedenis van Austin ervaren terwijl je tussen bungalowbars, foodtrucks, nachtshows en cocktailbars springt. Het hotel is centraal gelegen, op ongeveer 1,5 km van het Austin Convention Center, Texas Capital en Lady Bird Lake. Andere bezienswaardigheden op slechts enkele kilometers van het hotel zijn Sixth Street, het Darrell K. Royal Texas Memorial Stadium en de University of Texas. Als je meer van Austin wilt ontdekken, hoef je niet verder te zoeken dan Zilker Park, Barton Springs en McKinney Falls State Park. Alle moderne kamers en suites bieden stijlvolle maar comfortabele meubels en inrichting, die de dynamische geest van Austin weerspiegelen. Trek je laarzen aan en ontspan in onze spa-achtige badkamer, uitgerust met eersteklas toiletartikelen. We bieden ook kamers die toegankelijk zijn voor mensen met een lichamelijke beperking en slechthorenden met accommodaties zoals verlaagde voorzieningen en visuele waarschuwingen. Bovendien is gratis premium WiFi beschikbaar in het hele hotel voor uw gemak, ook in de meer dan 6000 vierkante meter aan privé-evenementenruimte. Onze vergaderruimte is perfect voor elk type zakelijke of sociale bijeenkomst.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Apr 24 – May 22
Mar 20 – Apr 23
Feb 28 – Mar 14
Aug 29 – Nov 3
Voor- en naseizoen
Mar 15 – Mar 19
Jan 18 – Feb 16
Laagseizoen
Nov 4 – Dec 30
May 23 – Aug 28
Jan 1 – Jan 17
Feb 17 – Feb 27

Annuleringsbeleid

Flexibele groepsannulering - onderhandeld per groep. Individuele annulering binnen het groepsblok - 48 uur voor aankomst.

Beperkingen voor faciliteiten

Rookvrije accommodatie

Extra informatie

Duik in het nachtleven van Austin in een luxe hotel in de buurt van Rainey Street. Verblijf in het hart van de opwindende en eclectische attracties in Austin, TX. In het Cambria Hotel® Austin Downtown kunt u zich onderdompelen in de 'Live Music Capital of the World' met ons luxe aanbod, waaronder onze unieke lounge op het dak, Limestone, met live entertainment en speciale cocktails. We bieden ook ons kenmerkende restaurant en bar op lobbyniveau, op steenworp afstand van Rainey Street. Ooit een historische wijk vol klassieke bungalows, biedt Rainey Street nu een nachtleven zoals nergens anders. Op slechts een steenworp afstand van Rainey Street kun je de geschiedenis van Austin ervaren terwijl je tussen bungalowbars, foodtrucks, nachtshows en cocktailbars springt. Het hotel is centraal gelegen, op ongeveer 1,5 km van het Austin Convention Center, Texas Capital en Lady Bird Lake. Andere bezienswaardigheden op slechts enkele kilometers van het hotel zijn Sixth Street, het Darrell K. Royal Texas Memorial Stadium en de University of Texas. Als je meer van Austin wilt ontdekken, hoef je niet verder te zoeken dan Zilker Park, Barton Springs en McKinney Falls State Park. Alle moderne kamers en suites bieden stijlvolle maar comfortabele meubels en inrichting, die de dynamische geest van Austin weerspiegelen. Trek je laarzen aan en ontspan in onze spa-achtige badkamer, uitgerust met eersteklas toiletartikelen. We bieden ook kamers die toegankelijk zijn voor mensen met een lichamelijke beperking en slechthorenden met accommodaties zoals verlaagde voorzieningen en visuele waarschuwingen. Bovendien is gratis premium WiFi beschikbaar in het hele hotel voor uw gemak, ook in de meer dan 6000 vierkante meter aan privé-evenementenruimte. Onze vergaderruimte is perfect voor elk type zakelijke of sociale bijeenkomst.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?