Embassy Suites by Hilton Atlanta Galleria

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
2815 Akers Mill Road SE Atlanta, GA 30339

Promoties

Fall Frenzy

US$ 159,00 - US$ 189,00
01-10-2024 – 29-11-2024

Hit a Home Run Meeting or Event

US$ 149,00 - US$ 179,00
01-06-2024 – 30-09-2024

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse

Zakelijke dienstverlening

  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen
  • Whirlpool

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Vliegveldshuttle

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron

Afstand vanaf vliegveld

  • 23 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 20,00 / dag
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Embassy Suites by Hilton Atlanta Galleria

Totale vergaderruimte4.000 ft²
Vergaderzalen5
Grootste zaal1.863 ft²
Op één na grootste zaal1.800 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers263
Eenpersoons (1 bed)208
Tweepersoons (2 bedden)56
Suites241
Belastingtarief6%
Bezettingsgraad14%

Lokale attracties

Truist Park van Atlanta Braves

Recreatie
Op 1 mi. afstand
De nieuwe thuisbasis van de Atlanta Braves wordt de eerste in zijn soort: een bestemming die tegelijkertijd een ultramodern Major League Baseball-stadion zal bouwen en integreren met een multifunctioneel complex en een gemeenschap voor meerdere doeleinden. Het project, genaamd de Battery Atlanta, is klaar om fans en bezoekers te verwelkomen op de openingsdag van 2017 en wordt de meest vooraanstaande sport- en amusementslocatie in het land. The Battery zal het traditionele model van een ontwikkeling van „wonen, werken, spelen” herdefiniëren tot een bestemming „" spelen, werken, verblijven "”, met Truist Park als kroonjuweel.” Het hele project zal zorgen voor een levendig winkel- en uitgaansgebied dat 365 dagen per jaar toegankelijk is.
Atlanta, GA, US 30339

Winkelcentrum Cumberland

Winkelen
Op 1 mi. afstand
1000 Cumberland Mall
Atlanta, GA, US 30339

De batterij Atlanta

Recreatie
Op 1 mi. afstand
The Battery wordt de belangrijkste lifestyle-bestemming van het Zuiden. Voortbouwend op de rijke geschiedenis van de Atlanta Braves en verankerd in hun nieuwe huis, Truist Park, zal dit een nieuwe levensstandaard opleveren die voortdurend zal evolueren en door jou wordt aangedreven! Ga voor meer informatie over The Battery Atlanta naar: www.batteryatl.com.
Atlanta, GA, US 30339

Mercedes-Benz Stadium Atlanta Falcons

Recreatie
Op 11 mi. afstand
Het Mercedes-Benz Stadium wordt een iconische bezienswaardigheid voor de stad Atlanta en de staat Georgia. Het zal Falcons-fans, fans van Atlanta United en andere evenementgasten een ongeëvenaarde ervaring bieden en tegelijkertijd bijdragen aan de economische groei en het succes van de stad en staat. Het vooruitstrevende nieuwe stadion zal binnen en buiten het gebouw het hoogste niveau van ecologische duurzaamheid bieden.

Het Cobb Energy Performing Arts Centre

Recreatie
Op 1 minute afstand
Het Cobb Energy Performing Arts Centre is de eerste grote faciliteit voor podiumkunsten die in vier decennia in de metro van Atlanta is gebouwd. Het centrum bevindt zich in het noordwesten van Atlanta, op 2800 Cobb Galleria Parkway aan Akers Mill Road, naast de I-75 binnen de I-285.
2800 Cobb Galleria Parkway
Atlanta, GA, US 30339

Aquarium van Georgië

Recreatie
Op 12 mi. afstand
Georgia Aquarium is een leuke, intrigerende en leerzame ervaring voor gasten van alle leeftijden. Het Aquarium bevordert een leuke en plezierige leerervaring, maar wekt zijn gasten een nieuwe waardering voor de aquatische biodiversiteit van de wereld.
Baker Street 225
Atlanta, GA, US 30313

Congrescentrum Cobb Galleria

Conventiecentrum
Op 4 blocks afstand

Zes vlaggen boven Georgië

Recreatie
Op 15 mi. afstand
Natuurlijk hebben we spannende attracties die de zwaartekracht tarten, zoals Goliath in Six Flags Over Georgia. Maar het is een feit dat we zowat elke soort rit hebben voor elk type rijder. Van torenhoge onderzetters tot familiepleziertjes, zoals een klassieke carrousel, bij ons zit je goed. Hier leest u hoe u zich kunt concentreren op ritten die alleen uw snelheid bepalen. .
275 Riverside Parkway
Austell, GA, US 30168

Meer

Embassy Suites by Hilton Atlanta - Galleria biedt 9 verdiepingen, 263 suites met één of twee kamers en ligt tegenover het Cobb Galleria Convention Center en aan de overkant van het Cobb Energy Performing Arts Center. We zijn slechts 20 km naar het centrum van Atlanta en 37 km naar Hartsfield Jackson International Airport in Atlanta. Het hotel is gunstig gelegen vlak bij de Interstate Highway 75 en de Interstate Highway 285 in het zaken- en winkelgebied Cumberland Galleria in het noordwesten van Atlanta, Georgia. Het hotel ligt dicht bij: de nieuwe thuisbasis van het honkbalteam Atlanta Braves, SunTrust Park en het Battery Shopping, Restaurant and Entertainment complex; Six Flags over Georgia en White Water Entertainment Parks; Historic American Civil War Battlefields, Antebellum Homes en Memorials; en vele andere populaire bezoekerssites van Atlanta liggen op korte rijafstand!

Beperkingen voor faciliteiten

- Alle rookvrije faciliteiten - Huisdiervriendelijk

Extra informatie

• Al onze suites — of het nu gaat om Studio Suites met één kamer of onze Standard & Premium suites met twee kamers, bieden: o Queensize slaapbank in de woonkamer (met uitzondering van onze Studio Suites) o Groot bureau in de woonkamer en een tweede bureau in de slaapkamer o 2 telefoons en 2 flatpanel HD-televisietoestellen - 49” en 37” o Natte bar met spoelbak; minikoelkast, magnetron en koffiezetapparaat o Strijkijzer en strijkplank o Capaciteitsgrootte van de laptop, kluisje op de kamer (gratis gebruik) o Suites met kingsize bed en 2 suites met queensize bedden beschikbaar — Nieuwe Serta-bedden o Alle badkamers zijn voorzien van grote, 'fotolijst', verlichte wandspiegels o Haardrogers o Badvoorzieningen op de kamer zijn onder meer shampoo, conditioner, zeep, make-up remover pads, enz. o De standaardsuites met twee kamers zijn ongeveer 650 m² groot o Grotere premium suites (sommige met hardhouten vloeren) zijn ongeveer 700 m² groot, en suites met een hogere verdieping of uitzicht op de stad zijn beschikbaar tegen stijgende tarieven boven standaard tweekamersuites o De tarieven voor alle gastensuites zijn inclusief: Dagelijks gratis ontbijtbuffet op bestelling voor alle geregistreerde gasten in de suite Elke avond is er een gratis receptie van twee uur voor alle geregistreerde gasten in de suite, inclusief: alcoholische en niet-alcoholische dranken en een verscheidenheid aan snacks Gratis basiswifi is beschikbaar in het hele hotel en in de suites; premium streaming met verbeterde snelheid is beschikbaar tegen een toeslag Gratis shuttlebusservice binnen een straal van 3 mijl van het hotel — Gratis toegang tot ons binnenzwembad, bubbelbad en fitnesscentrum • Negen verdiepingen hoog, open atrium met vier verdiepingen hoge watermuur met meerlagig trapsgewijs reflectiezwembad • Gelegen tegenover de watermuur in Atrium bevindt zich ons restaurant en lounge genaamd 'E'terie' met 'marktvers' aanbod, variërend van salades; wraps; soepen; vis; steaks; sliders; sandwiches; quesadilla's; fruit en kaas; pasta's; pizza's; en nog veel meer! • In de lobby van het hotel bevindt zich de 'E'terie Marketplace' waar gasten allerlei soorten spullen kunnen kopen, zoals: o Artikelen voor persoonlijke verzorging o Snacks