Postillion Hotel Arnhem

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Europaweg 25 Arnhem 6816

Beoordelingen

Northstar
3

Bekroningen

Gold Leven Greenkey!

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Internettoegang
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Restaurant ter plaatse
  • Ruimte (privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Afstand vanaf vliegveld

  • 62.14 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Vergaderruimte Postillion Hotel Arnhem

Totale vergaderruimte6.458 ft²
Vergaderzalen12
Grootste zaal4.198 ft²
Op één na grootste zaal1.292 ft²
Ruimte (privé)Beschikbaar
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers83
Eenpersoons (1 bed)2
Tweepersoons (2 bedden)81
Eenpersoonstarief (1 bed)€ 84,00 – € 119,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)€ 84,00 – € 119,00

Lokale attracties

Nationaal Park de Hoge Veluwe

Parkeren
Op 10 minutes afstand
De natuur van Nationaal Park De Hoge Veluwe is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend. Het park staat vol met prachtige landschappen: uitgestrekte heide en grasland worden afgewisseld met drijfzand en loof- en naaldbossen. De verschillende landschappen van het park herbergen een grote diversiteit aan planten- en diersoorten. Van de zeldzame parelmoervlinder tot het imposante Edelhert, van de Alcon Blue tot het Dwarf Viper's-grass; ze wonen allemaal in het park.
Houtkampweg 9
Otterlo, NL 6731 AV

Open Lucht Museum

Museum
Op 10 minutes afstand
Het Nederlands Openluchtmuseum: een museum over het leven Ervaar Holland in één dag! Trots op ons erfgoed, zullen we je inspireren met onze verhalen. Voor jong en oud is een bezoek aan het museum een onvergetelijke ervaring.
Hoeferlaan 4
Arnhem, NL 6816 SG

Hamburgers Zoo

Parkeren
Op 10 minutes afstand
Op 31 maart 1913 opent Faisanterie Buitenlust, de voorloper van het huidige moderne dierenpark Burgers' Zoo, voor het eerst haar deuren voor het publiek. Sinds de oprichting door Johan Burgers, de eerste eigenaar en degene die het dierenpark in Arnhem noemde, is het park altijd een echt familiebedrijf gebleven. Al vanaf het begin veroorzaakte de dierentuin een sensatie dankzij de gedurfde nieuwe organisatie, die natuurlijk in de manier waarop de accommodaties van de dieren worden gevormd, evenals in de manier waarop de ervaringen voor de bezoekers worden gecreëerd. Burgers' Zoo heeft een rijke geschiedenis, die de dierentuin heeft gevormd zoals het nu is, en zoals je hem nu nog steeds kunt vinden in het bosrijke gebied net ten noorden van Arnhem.
Antoon van Hooffplein 1
Arnhem, NL 6816 SH

Meer

Postillion Hotel Arnhem is een driesterrenhotel dat ideaal gelegen is nabij het centrum van Arnhem, het Nationaal Park de Hoge Veluwe, het Kröller Müller Museum, Burgers' Zoo, het Gelredome stadion en een golfbaan. Alle 83 kamers zijn uitgerust met basisvoorzieningen en aangepast aan milieubewuste richtlijnen. Dit geldt ook voor het uitgebreide restaurant, de gezellige bar en twaalf feestzalen voor conferenties, vergaderingen of feesten. Het hotel is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten of bijeenkomsten, maar ook voor gezinnen die op zoek zijn naar een weekendje weg. Het hotel biedt alle bezienswaardigheden binnen enkele minuten rijden.

Annuleringsbeleid

De algemene voorwaarden van Postillion Hotels zijn van toepassing op alle diensten en reserveringen, met betrekking tot het aanbieden van hotelaccommodatie, vergader- of conferentieverblijf en/of de te leveren diensten, waaronder de producten en/of diensten die bij derden moeten worden gekocht, en/of te leveren hotelkamers.

Beperkingen voor faciliteiten

Rookvrij hotel

Extra informatie

Capaciteit van 300 personen 12 vergaderruimten 83 hotelkamers 300 parkeerplaatsen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?