Embassy Suites by Hilton Crystal City National Airport

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
1393 S Eads Street Arlington, VA 22202

Benodigde datums

  • 22-07-202424-10-2024
  • 28-10-202431-12-2024

Beoordelingen

Northstar
3
AAA
3

Bekroningen

TripAdvisor Excellence Award

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Cadeauwinkel ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Gratis vliegveldshuttle
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi

Afstand vanaf vliegveld

  • 1 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimteUS$ 46,00 / dag

Vergaderruimte Embassy Suites by Hilton Crystal City National Airport

Totale vergaderruimte5.000 ft²
Vergaderzalen7
Grootste zaal2.160 ft²
Op één na grootste zaal1.197 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers269
Tweepersoons (2 bedden)45
Suites246
Belastingtarief6%
Bezettingsgraad8,25%

Lokale attracties

George Mason-universiteit

Universiteit
Op 15 mi. afstand
De George Mason University Foundation Inc. is opgericht in 1966 en zet zich in om de doelstellingen en doelstellingen van de universiteit te bevorderen. Het is een 501 (c) (3) stichting zonder winstoogmerk die uitsluitend ten behoeve van de universiteit wordt georganiseerd en beheerd. Mason is een van de meest innovatieve universiteiten van het land.
University Drive, 4400
Fairfax, VA, US 22030

Kennedy Center

Recreatie
Op 3 mi. afstand
Het Kennedy Center bevindt zich aan de oevers van de Potomac-rivier op 2700 F St., NW, Washington, D.C. 20566, op de kruising van New Hampshire Avenue, NW en de Rock Creek Parkway. Het is bereikbaar met de metro (via de metro- en buslijnen), met de taxi en met de auto. Als u met de auto komt, raadpleeg dan de onderstaande routebeschrijving om de meest efficiënte route te vinden om naar en uit het centrum te komen. En vergeet niet om tijdens het rijden rekening te houden met extra tijd, aangezien het verkeer in Washington onvoorspelbaar kan zijn. Het Kennedy Center biedt veel activiteiten voorafgaand aan de voorstelling om u te helpen het meeste uit uw bezoek te halen. Nieuwe informatie over de openingstijden, tarieven en toegankelijkheid van garages vindt u hier onder: Parkeren in het Kennedy Center.
2700 F Street
NW-Washington, DC, US 20566

DC Convention Center

Conventiecentrum
Op 5 mi. afstand
Het eerste congrescentrum van de stad, gebouwd in 1874, strekte zich uit over de lengte van 5th Street tussen K en L Streets en stond bekend als de Northern Liberty Market. Voor die tijd was het een enorme eenpersoonskamer van 324 voet lang, 126 voet breed en 84 voet hoog in het midden. De architectonisch belangrijke structuur had een gebogen dak en werd, zonder binnenkolommen, ondersteund door een reeks enorme spanten van ijzer en staal.
801 Mount Vernon Place NW
Washington, DC, US 2001

Meer

Ervaar ons prachtig gerenoveerde pand. Het hotel heeft een volledige moderne renovatie ondergaan van al onze suites en evenementenruimtes. We hebben een nieuwe look met allemaal dezelfde favoriete voordelen! Plan uw vergadering eenvoudig met Hilton EventReady met Hilton CleanStay. Onderhandel niet over suite-upgrades of ontbijt voor vip's elders! In de Embassy Suites zijn al onze deelnemers aan de vergadering VIP's en dat zullen ze allemaal --verblijf in een onlangs gerenoveerde suite --kunnen genieten van een gratis ontbijt* --een geweldige dag vol vergaderingen kunnen samenvatten tijdens de gratis avondreceptie* Embassy Suites Crystal City - National Airport hotel, gelegen in de wijk Crystal City in Arlington, VA, ligt op slechts 1,5 km van Ronald Reagan Washington National Airport (DCA) en van het hart van Washington D.C. Het Pentagon en het Fashion Centre in het winkelcentrum Pentagon City liggen beide op loopafstand van ons hotel in Arlington, VA. Er is een gratis pendeldienst naar DCA beschikbaar vanuit ons hotel in Arlington, VA. Ons hotel in Arlington, VA biedt zakenreizigers en vergaderplanners 5.000 vierkante meter aan flexibele vergaderruimte. * Sommige hoteldiensten zijn mogelijk niet of beperkt beschikbaar, bespreek dit alstublieft met uw evenementenplanner.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Mar 1 – Jun 30
Sep 9 – Oct 29
Voor- en naseizoen
Jul 1 – Aug 31
Laagseizoen
Nov 15 – Dec 31
Jan 1 – Feb 28