Arlington Convention & Visitors Service

1100 N. Glebe Road Suite 1500 22201

Waarom kiezen voor onze bestemming?

Welkom in Arlington, Virginia en de Washington Metropolitan Area! We zijn verheugd over het vooruitzicht om uw volgende evenement hier in Arlington te organiseren! Aan de overkant van de Potomac-rivier, vanuit de hoofdstad van het land, biedt Arlington deelnemers en groepen onvergelijkbare uitzichten, een rijke geschiedenis en bloeiende buurten. Met bijna 40 hotels - allemaal op slechts enkele minuten van de metro - is Arlington gunstig gelegen ten opzichte van bedrijven en attracties in heel D.C., Maryland en Noord-Virginia. Het Arlington Convention and Visitors Service-team staat klaar om u te helpen bij het plannen van een spannende en lonende vergaderervaring. Hotelbiedingen — Bespaar tijd door ons uw aanvraag voor voorstellen in één klap te laten verdelen over alle hotels in Arlington. Op uw verzoek sturen we de specificaties van uw vergadering per e-mail naar lokale accommodaties en helpen we u bij het identificeren van de opties die het beste bij uw vereisten passen. Inspecties ter plaatse — Wanneer u uw hotelkeuzes hebt beperkt tot een aantal hotels, stellen we u graag voor aan onze hotelverkopers en begeleiden we u bij begeleide inspecties van de accommodaties die u overweegt. Promotionele informatie en fotografie — Zodra je klaar bent om Arlington te promoten bij bezoekers van het evenement, geven we je alle tools die je nodig hebt om je uitstekende bestemmingskeuze te laten zien! Naast de kaarten van Arlington en lokale/regionale informatie hebben we eenvoudig te downloaden foto's, video's, promotieteksten en logo's waarmee u uw evenement nog spannender kunt maken. Verwijzingen van serviceproviders — We kunnen u ook in contact brengen met een breed scala aan aanbieders van vergaderdiensten, waaronder lokale receptieve operators, transportbedrijven, entertainment-/talentbureaus, cateraars, audio/visuele bedrijven, sprekersbureaus en nog veel meer. We weten dat elke vergadering of evenement unieke vereisten heeft, en we zijn er om met u samen te werken om ervoor te zorgen dat alles precies goed verloopt. Als je vragen hebt die nog niet zijn beantwoord, bel ons dan op (800) 296-7996 en laat ons weten wat je nodig hebt!

Bekroningen

Aandachtspunten locatie

Cvent's 2024 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2024 Top Meeting Destinations.

Cvent's 2023 Top Meeting Destinations

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Destinations.

Afstand vanaf vliegveld

  • Ronald Reagan Washington National Airport (DCA)

    1 mijl van stadscentrum

  • Washington Dulles International Airport (IAD)

    20 mijl van stadscentrum

  • Baltimore/Washington International Airport (BWI)

    40 mijl van stadscentrum


Lokale attracties

Nationale begraafplaats van Arlington

Historisch monument
Gekenmerkt door glooiende groene heuvels bezaaid met bomen, verwelkomt Arlington National Cemetery jaarlijks drie miljoen mensen om de rijke geschiedenis van Arlington te ontdekken en getuige te zijn van de aloude ceremonies. Er zijn veel opmerkelijke gedenktekens en grafplaatsen, waaronder de Tomb of the Unknown Solder, het Challenger Space Shuttle Memorial en de grafplaatsen van John F. en Robert Kennedy. Maak tijd vrij om de Tomb of the Unknown Soldier te bezoeken en getuige te zijn van de Changing of the Guard-ceremonie, uitgevoerd door de Amerikaanse erewacht.
Arlington, VA, US 2211

Theodore Roosevelt-eiland

Parkeren
Theodore Roosevelt Island is een eerbetoon aan de buitenmens en natuuronderzoeker Theodore Roosevelt, de 26e president van de VS. Dit beboste eilandreservaat van 91 hectare beschikt over een herdenkingsplein en een paar paden voor het verkennen van beboste hooglanden, moerassige bodems en uitzichten op de Potomac-rivier. Vogels kijken en kajakken zijn ook populaire activiteiten in en rond het park.
Theodore Roosevelt-eiland
Arlington, VA, US

Het nationale Pentagon Memorial op 9/11

Historisch monument
Het National 9/11 Pentagon Memorial eert de 184 mensen die op 11 september 2001 zijn omgekomen in het Pentagon en op vlucht 77 van American Airlines. Elke herdenkingseenheid herdenkt het leven van een van de slachtoffers en is georganiseerd op basis van het geboortejaar van het slachtoffer.
1 Rotatieweg
Arlington, VA, US 22202

Modecentrum in Pentagon City

Winkelen
Fashion Centre in Pentagon City biedt een winkelervaring van wereldklasse met een geweldig aanbod van meer dan 170 winkels en restaurants, waaronder enkele van de meest gewilde namen in de detailhandel, waaronder Macy's, Nordstrom, Apple, Coach, Michael Kors en Tourneau.
1100 S Hayes Street
Arlington, VA, US 22202

Oorlogsmonument van het Korps Mariniers (Iwo Jima)

Historisch monument
Het prachtige monument was gebaseerd op een iconische, met de Pulitzerprijs bekroonde foto van de tweede vlaggeverhoging op het eiland Iwo Jima tijdens de Tweede Wereldoorlog. Hoewel het beeld een van de beroemdste incidenten van de Tweede Wereldoorlog voorstelt, is het monument gewijd aan alle mariniers die sinds 1775 hun leven hebben gegeven ter verdediging van de Verenigde Staten.
N Meade St.
Arlington, VA, US 2211

Ballston Quarter

Winkelen
Ballston Quarter brengt opwinding in de wijk Ballston in Arlington met ongelooflijke eet-, entertainment- en winkelmogelijkheden voor de deelnemers aan uw vergadering. Dineer in Quarter Market, een eetzaal met 18 restaurants met een heerlijke verscheidenheid aan lokale eetgelegenheden, fast casual plekken en sit-down restaurants. Of als je klaar bent om iets geweldigs te maken, biedt Cookology praktische kooklessen, teambuilding-evenementen en zelfs catering.
4238 Wilson Boulevard
Arlington, VA, US 22203

Gedenkteken voor de luchtmacht

Historisch monument
Het Air Force Memorial, gelegen op een prachtig uitzicht op een heuvel in Arlington, Virginia, eert de dienst en het erfgoed van de mannen en vrouwen van de Amerikaanse luchtmacht en haar erfgoedorganisaties. Drie roestvrijstalen torenspitsen vliegen vanaf het voorgebergte de lucht in en bereiken een hoogte van 402 voet boven zeeniveau. Het gebogen ontwerp is geïnspireerd op de contrails van de Thunderbird-vliegtuigen van de luchtmacht terwijl ze zich terugtrekken tijdens een nauwkeurige „bomuitbarsting” -manoeuvre.
1 Air Force Memorial Dr
Arlington, VA, US 22202

Meer

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?