Prize by Radisson, Antwerp City

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Tunnelplaats 5 Antwerpen 2000

Beoordelingen

Hotelstars Union
2
Toerisme Vlaanderen
2

Bekroningen

Champions voor locaties in de gezondheidszorg

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Internettoegang

Faciliteiten

  • Rolstoeltoegankelijk

AV-mogelijkheden

  • Hogesnelheidsinternet

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi
  • Trein

Afstand vanaf vliegveld

  • 4.35 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte€ 18,00 / dag

Kamers

Totaal aantal hotelkamers144

Lokale attracties

Onze-Lieve-Vrouwekathedraal Antwerpen

Museum
Op 1 km afstand
De kathedraal is een van de meesterwerken van de stad op het gebied van gotische architectuur en is een must als je Antwerpen bezoekt. Binnen kunnen bezoekers genieten van de prachtige glas-in-loodramen en verschillende andere kunstwerken.

Opera Ballet Vlaanderen

Theater
Op 1 km afstand
Geniet van een onvergetelijke balletavond in dit prachtige operahuis dat dateert uit het midden van de 19e eeuw. Als je van de avond geniet, kun je hetzelfde team en orkest zien in het zustergebouw in Gent.

Grote Markt

Recreatie
Op 1 km afstand
Of u nu van plan bent vrienden te ontmoeten voor een dagje sightseeing of een goed startpunt wilt hebben voor het bezoeken van vele bezienswaardigheden, dit stadsplein is een uitstekende keuze. Het plein, gelegen in het middeleeuwse centrum van Antwerpen, wordt gekenmerkt door adembenemende architectuur en biedt tal van restaurants en cafés.

Kasteel Steen

Historisch monument
Op 1 km afstand
Duik terug in de geschiedenis met een bezoek aan Kasteel Steen, plaatselijk bekend als Het Steen. Delen van het kasteel uit de 13e eeuw staan er nog steeds, en naast een rondleiding door het museum, kunnen bezoekers ook naar het dak gaan voor een prachtig uitzicht.

Museum aan de Stroom

Museum
Op 0 km afstand
Het Museum aan de Stroom is 10 verdiepingen hoog gestapeld en biedt unieke exposities met meer dan 500.000 tentoongestelde stukken. Kom meer te weten over de geschiedenis, het erfgoed en de haven van de stad, of woon een van de vele evenementen bij die zijn ontworpen voor het hele gezin.

Het Ruben's Huis

Museum
Op 1 km afstand
Dit museum biedt meer dan alleen een kijkje in het leven en de kunstwerken van de Vlaamse kunstenaar Peter Paul Rubens. Ooit zijn huis waar enkele stukken zijn gemaakt, kunt u in het museum genieten van vele collecties terwijl u het 17e-eeuwse huis en de tuin bezoekt.

Meer

Geniet van een uniek ontwerp en doordachte details in ons hotel in een populaire havenwijk in Antwerpen Welkom bij Prize by Radisson, Antwerp City, ons bruisende hotel in het historische havengebied van de stad dat is uitgegroeid tot een nieuwe, hippe wijk.

Annuleringsbeleid

18.00 UUR

Extra informatie

Geniet van een uniek ontwerp en doordachte details in ons hotel in een populaire havenwijk in Antwerpen Welkom bij Prize by Radisson, Antwerp City, ons bruisende hotel in het historische havengebied van de stad dat is uitgegroeid tot een nieuwe, hippe wijk. Ervaar de cultuur, musea en gerechten van deze dynamische Belgische stad terwijl u geniet van een van onze 144 kleurrijke kamers met doordachte en handige voorzieningen. We zijn om de hoek van het Museum aan de Stroom, ook bekend als MAS, en op korte loopafstand van Red Star Line Museum. Maar voordat u eropuit trekt om de stad te verkennen, kunt u ons heerlijke ontbijtbuffet proberen, dat beschikbaar is tegen een toeslag.

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?