Hilton Alpharetta Atlanta

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
575 Windward Parkway Alpharetta, GA 30005

Promoties

Christmas In July

US$ 10.000,00
06-08-2024 – 30-12-2024

Fall in Love Meeting Perks

US$ 5.000,00
06-08-2024 – 30-12-2024

Beoordelingen

AAA
3
Forbes Travel Guide
3

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (lokaal)
  • Conciërgeservice
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • VIP-service

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet (500Mbps)

Recreatieve activiteiten

  • Buitenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Tennisbanen

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare wanden
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Uitgang 11 SR400

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 36 mijl van locatie

Vergaderruimte Hilton Alpharetta Atlanta

Totale vergaderruimte6.430 ft²
Vergaderzalen7
Grootste zaal4.675 ft²
Op één na grootste zaal3.135 ft²
Ruimte (privé)4.800 ft²
Ruimte (semi-privé)6.500 ft²
Ruimte (buiten)3.000 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers249
Eenpersoons (1 bed)157
Tweepersoons (2 bedden)86
Suites6
Belastingtarief7,75%
Bezettingsgraad8%

Lokale attracties

Internationale luchthaven Hartsfield-Jackson Atlanta (ATL)

Vliegveld
Op 36 mi. afstand
Gasten arriveren van de landing naar de receptie in slechts 35 minuten
6000 N Pkwy terminal
Atlanta, GA, US 30320

Top Golf Alpharetta

Recreatie
Op 3 mi. afstand
Topgolf is het belangrijkste golfentertainmentcomplex waar de sportcompetitie uw favoriete plaatselijke ontmoetingsplek ontmoet.

District Avalon

Winkelen
Op 2 mi. afstand
Avalon biedt gastvrijheid op resortniveau in een wandelbare, naadloos verbonden gemeenschap van winkels, restaurants, entertainment, wonen en werken. Het is meer dan zomaar een plek om naartoe te gaan, het is een plek om te vertoeven — een centrum van activiteit dat de luxe van het moderne Zuiden biedt.

Golfclub van Georgië

Recreatie
Op 2 mi. afstand
De Golf Club of Georgia wordt nationaal erkend als een van de beste privéclubs in het zuidoosten en biedt twee duidelijk verschillende Arthur Hills-banen, beide gerangschikt in de Top 20 van de staat Georgia.

Amfitheater van Ameris Bank

Nachtleven
Op 3 mi. afstand
De ultramoderne locatie met 12.000 zitplaatsen biedt een uitzonderlijk decor voor enkele van de grootste namen in country, rock en top 40. Laat je meeslepen door de muzikale golven in deze prachtige parkachtige omgeving.

Brouwerijwandeling

Nachtleven
Op 2 mi. afstand
Proef een perfecte scheut Alpharetta-smaak. Met talloze verschillende stijlen en smaken maken bierliefhebbers pelgrimstochten naar brouwerijen zoals Currahee Brewing en Jekyll Brewing.

Stadscentrum Alpharetta

Nachtleven
Terwijl u het stadscentrum van Alpharetta verkent, vindt u lokale winkels en restaurants die door de chef worden aangestuurd; tal van woonmogelijkheden in de Town Green; schaduwrijke parken en talloze ontmoetings- en eetruimtes in de buitenlucht.

Hoofdevenement

Recreatie
Op 3 mi. afstand
De ultieme FUN-bestemming voor individuen en groepen van alle leeftijden met een unieke „Eat.Bowl.Play” -ervaring met ultramodern bowlen, lasergamen op meerdere niveaus, spannende avonturenbanen met hoge touwen, betoverende speelkamers, stijlvol biljart, flexibele vergaderzalen, energieke bars en hoogwaardige restaurants.

Meer

Het Hilton Alpharetta Atlanta is een luxe hotel en trouwlocatie in Alpharetta, Georgia, 37 kilometer ten noorden van het centrum van Atlanta. Het hotel biedt de ideale mix van locatie, ruimte en voorzieningen om uw visie op uw evenement te realiseren. Locatie Het Hilton is geopend in maart 2021 en is het nieuwste full-service hotel in het gebied langs de Windward en North Point Parkways. Het hotel ligt op slechts enkele minuten van winkelcentrum Avalon, luxe eetgelegenheden en Ameris Bank Amphitheatre. Voor gasten die naar de omgeving reizen voor een evenement of vergadering, ligt de internationale luchthaven Hartsfield Jackson (ATL) op 56 km naar het zuiden. Voorzieningen De evenementenruimtes van Hilton Alpharetta Atlanta zijn in totaal 6.430 vierkante meter groot. Zeven flexibele vergaderruimten zijn perfect voor bruiloften, kleine vergaderingen of een grote conferentie waarvoor breakout-rooms nodig zijn. De grootste van deze kamers kan worden geconfigureerd tot 4674 vierkante meter, waardoor dit een ideale locatie is voor grote evenementen. Moderne buitenterrassen die rechtstreeks toegankelijk zijn vanuit de vergaderzalen verhogen de kwaliteit van de ervaringen van uw bezoekers wanneer ze een korte pauze nemen of samenkomen voor een cocktailreceptie. Het moderne ontwerp van het hotel is de perfecte achtergrond voor een verscheidenheid aan evenementen. Binnenin kalmeren neutrale tinten de ogen en creëren ze een warme sfeer. Strakke lijnen, prachtige kroonluchters en abstracte kunst geven elk evenement altijd een gevoel van verfijning. Met 249 kamers en suites kunnen gasten in eigen huis verblijven en hebben ze voldoende mogelijkheden om te ontspannen tijdens de pauzes en een goede nachtrust te krijgen. Diensten Het team van Hilton Alpharetta Atlanta biedt verschillende diensten om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen. Een daarvan is de HiltonLink waarmee u een gratis, gepersonaliseerde website voor bezoekers kunt maken met afbeeldingen en een beschrijving van het evenement. We voegen de technische gegevens toe en geven je een aangepaste link die je naar je bezoekers kunt sturen, zodat je gasten hun kamers kunnen boeken wanneer het hen uitkomt. Er zijn ook kamerblokken beschikbaar waar je tien of meer kamers tegelijk kunt reserveren. Unieke voorzieningen Het Hilton Alpharetta biedt uw bezoekers de mogelijkheid om te profiteren van onze vele unieke voorzieningen. Gasten kunnen upgraden naar een kamer op executive-niveau met toegang tot onze Executive Lounge met een dakterras. Ons seizoensgebonden buitenzwembad en de cabanabar aan het zwembad creëren een feestelijke omgeving, terwijl ons Harth Restaurant en Lounge een groot terras met vuurkorven biedt dat een comfortabele plek is om te ontspannen en tot rust te komen. Uw actieve bezoekers zullen ons uitgebreide fitnesscentrum waarderen met een breed scala aan cardio- en gewichtsapparatuur om van te genieten.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jul 8 – Jul 23
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Nov 20 – Nov 27
Dec 27 – Dec 30

Annuleringsbeleid

48 uur

Beperkingen voor faciliteiten

Alle faciliteiten zijn open en klaar om onze gasten van dienst te zijn. Het hotel is 100% rookvrij en alleen hulpdieren zijn toegestaan.

Extra informatie

UNIEKE VIP-ervaring op de Alpharetta-markt met onze Executive Level op de 8e verdieping en dakterras. Geniet van al het comfort van onze kamers en nog veel meer op Executive Level. We bieden sleuteltoegang tot de Private Concierge Lounge, continentaal ontbijt en hors d'oeuvres, niet-alcoholische dranken en een erebar in de avond. De executive kamers zijn voorzien van luxe toiletartikelen en elegante badjassen.

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?