The Americus Hotel, Trademark Collection by Wyndham

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Hamiltonstraat 555 Allentown, PA 18101

Beoordelingen

AAA
3
Forbes Travel Guide
3

Bekroningen

* Wedding Wire 2023 Award - Couple's Choice Award * Wedding Rule 2022 Award - Editor's Choice Award

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Bellen (lokaal)
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter

Bereikbaarheid van locatie

  • Taxi

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Laadperron
  • Podium

Bereikbaarheid

Op korte rijafstand van de internationale luchthaven Lehigh Valley. We zijn 7,4 km van de luchthaven.

Parkeerruimte

  • Betaalde parkeerruimte
  • Valet parkeerserviceUS$ 25,00 / dag
  • Parkeerruimte op straat

Afstand vanaf vliegveld

  • 5 mijl van locatie

Vergaderruimte The Americus Hotel, Trademark Collection by Wyndham

Totale vergaderruimte5.000 ft²
Vergaderzalen1
Grootste zaal5.074 ft²
Op één na grootste zaal3.880 ft²
Ruimte (privé)8.954 ft²
Ruimte (semi-privé)1.387 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers350
Eenpersoons (1 bed)16
Tweepersoons (2 bedden)32
Belastingtarief10%

Lokale attracties

Bezienswaardigheden in Lehigh Valley

Recreatie
In de afgelopen decennia is Lehigh Valley, Pennsylvania uitgegroeid tot een van de beste plekken van het land om te wonen, te werken,... en te SPELEN! Met pretparken, sportstadions, concertzalen, musea en meer is er voor elk wat wils om herinneringen op te doen. Allentown, Bethlehem, Easton en de omliggende gebieden bieden attracties in de grote stad zonder gedoe met de grote stad.

Routes in de Lehigh Valley

Parkeren
Van schilderachtige wandelingen en wandelingen tot wandel- en hardlooppaden, Lehigh Valley biedt kilometers aan avonturen buiten de gebaande paden over spoorwegen, rivieren en kanalen. Laat je meeslepen door de dagelijkse routine en stap naar buiten en ontdek in je eigen tempo de natuurlijke bezienswaardigheden die bezoekers naar deze regio keer op keer hebben getrokken.

Winkelen in Lehigh Valley

Winkelen
Zowel bezoekers van Lehigh Valley als de lokale bevolking zijn op zoek naar unieke, unieke items, en Lehigh Valley heeft precies de winkels! De vele hoofdstraten in de regio en vriendelijke winkelpuien nodigen voorbijgangers uit om even langs te komen en geld uit te geven! Of je nu liever door de tweedehandswinkels wandelt of in de speciaalzaken winkelt voor huishoudelijke artikelen, CBD-producten en boeken, je zult zeker het perfecte cadeau vinden als je winkelt in Lehigh Valley. Winkelmogelijkheden variëren van antiek en boetieks tot belastingvrije kleding en kleding in Pennsylvania in winkelcentra en verkooppunten zoals in Wind Creek Ⓡ Bethlehem, maar ook boerenmarkten, biologische schoonheidssalons en producten gemaakt en geteeld in Lehigh Valley of Pennsylvania.

Fietsen en fietsen in Lehigh Valley

Recreatie
Het enige wat je nodig hebt zijn twee wielen, een helm en je avontuurlijke geest voor wat fietsgeluk op de spoorpaden van Lehigh Valley, multifunctionele paden die zijn aangelegd op voormalige spoorgangen. Of u nu op zoek bent naar een brede, vlakke rit op spoorwegbeddingen, een omgedraaid fietspad of een technische singletrail, Lehigh Valley heeft wat u zoekt. Bereid je voor om je als Indiana Jones te voelen terwijl je dat grind onder de wielen van je fiets slijpt! Er zijn tal van geweldige offroad-paden om te verkennen in de provincie Lehigh en Northampton, met onderweg een ongelooflijke hoeveelheid geschiedenis om in je op te nemen. Pak je fiets en reis over de minder drukke wegen voor een mooiere en rustigere rit.

Restaurants in Lehigh Valley

Nachtleven
In Lehigh Valley ontdek je goddelijke gerechten bereid door gerenommeerde chef-koks met verse lokale ingrediënten (veel vind je op boerenmarkten) met verschillende restaurantweken het hele jaar door. Dineer in stijl in een prachtig gerestaureerde Stagecoach Inn in Bolete uit 1740, met versheid van boer tot bord, innovatieve gerechten en onberispelijke wijnselecties, precies zoals je zou verwachten van een halve finalist van de James Beard Foundation. Op zoek naar comfort food? Probeer echte zuidelijke gerechten in The Bayou Southern Kitchen & Bar (locaties in Bethlehem of Easton).

Op het water in Lehigh Valley

Recreatie
Verken de waterwegen van Lehigh Valley en kom weer in contact met Moeder Natuur. Glij je een weg door de talrijke waterwegen van Lehigh Valley of raften op de wildwaterstroomversnellingen van klasse II/III op de Lehigh River met Pocono Whitewater. Drijf drie uur lang lui over de Delaware River met Twin Rivers Tubing in een metro en kijk naar de schilderachtige oevers die voorbij komen.

Parken van Lehigh Valley

Parkeren
Met meer dan 27 kilometer aan paden biedt het Trexler Nature Preserve een verscheidenheid aan terreinen. Sommige paden bevatten steile beklimmingen, andere zijn uitgerust met vlakke, gemakkelijke wandelingen. Tijdens je reis geniet je van een prachtig uitzicht over de regio met uitzicht op de Lehigh Valley Zoo. Je vindt ook de overdekte brug van Schlicher in het Trexler-natuurreservaat. Je kunt ook een glimp opvangen van elanden en bizons die in het reservaat leven.

Dingen om te doen in Lehigh Valley in de winter

Recreatie
Van skiën en sneeuwsporten tot paardrijden door de sneeuw, schaatsen, eindeloze paintballvelden, langlaufen, sneeuwschoenwandelen en zelfs opwarmen met een schuimige pint of tot rust komen bij een lokale wijnmakerij of distilleerderij, u wilt zich laten omhelzen door de winter in Lehigh Valley.

Meer

Gelegen in het centrum van Allentown, Pennsylvania, heeft het Americus Hotel een rijke geschiedenis en moderne voorzieningen. Gasten genieten van ruime kamers, heerlijke restaurants en eersteklas evenementenlocaties

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Apr 1 – Nov 15
Voor- en naseizoen
Nov 16 – Nov 30
Laagseizoen
Dec 1 – Dec 31
Jan 1 – Mar 31

Annuleringsbeleid

24-uurs annulering, vóór 16.00 uur, dag van aankomst.

Extra informatie

Op loopafstand van het PPL Event Center (de thuisbasis van de Lehigh Valley Phantoms), musea (Liberty Bell, America on Wheels, Allentown Art Museum en Allentown Symphony). Coca Cola Park, Dorney Park Wildwater Kingdom en op loopafstand van musea en restaurants.

Webkoppelingen

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?