Lorien Hotel & Spa

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Koningsstraat 1600 Alexandrië, VA 22314

Benodigde datums

  • 01-08-202431-08-2024
  • 01-11-202430-11-2024
  • 15-12-202428-02-2025

Beoordelingen

Northstar
4
AAA
3

Bekroningen

- Uitgeroepen tot tophotel in Washington D.C. 2016 door Travel + Leisure - Bekroond met het TripAdvisor Certificate of Excellence 2017

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (stedelijk)
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice

Faciliteiten

  • Catering ter plaatse
  • Huisdiervriendelijk
  • Langdurig verblijf
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)
  • Ruimte (privé)
  • Ruimte (semi-privé)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden

AV-mogelijkheden

  • AV-apparatuur
  • AV-medewerkers ter plaatse
  • Hogesnelheidsinternet

Recreatieve activiteiten

  • Fitnesscenter
  • Spa of salon

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Metro
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Podium

Afstand vanaf vliegveld

  • 4.3 mijl van locatie

Parkeerruimte

  • Valet parkeerserviceUS$ 40,00 / dag

Vergaderruimte Lorien Hotel & Spa

Totale vergaderruimte5.600 ft²
Vergaderzalen1
Grootste zaal2.434 ft²
Op één na grootste zaal1.250 ft²
Ruimte (privé)6.000 ft²
Ruimte (semi-privé)Beschikbaar
Ruimte (buiten)756 ft²
Filters

Plattegronden

Kamers

Totaal aantal hotelkamers107
Eenpersoons (1 bed)71
Tweepersoons (2 bedden)21
Suites15
Eenpersoonstarief (1 bed)US$ 159,00 – US$ 359,00
Tarief tweepersoons (2 bedden)US$ 159,00 – US$ 359,00
Belastingtarief16,25%

Lokale attracties

Oude binnenstad van Alexandrië

Zakendistrict
Op 0 mi. afstand
King Street is het hart van de oude binnenstad, op 19 blokken van het historische rivierfront aan de voet van King Street tot het National George Washington Masonic Monument - King Street is een wonder voor de zintuigen! King Street is gevuld met unieke winkels, charmante restaurants en prachtige bezienswaardigheden van de oude binnenstad. Alexandrië staat niet voor niets op de lijst van meest charmante steden in het Zuiden. Het Lorien Hotel & Spa is de perfecte uitvalsbasis om deze wonderlijke en zeer bijzondere plek te verkennen. We staan met één voet in de 18e eeuw en de andere in de 21e eeuw. Kom en reis met ons mee op de timer in het Lorien Hotel & Spa!

Kunstcentrum Torpedo Factory

Recreatie
Op 14 blocks afstand
Het Torpedo Factory Art Center is het hoogtepunt van de waterkant van de Potomac-rivier in Alexandrië en trekt jaarlijks ongeveer 500.000 bezoekers. Bezoek 82 kunstenaarsateliers, zes galeries, twee werkplaatsen en het Alexandria Archaeology Museum. Meld je aan voor een kunstles bij The Art League School. Geniet van een kop koffie en lichte maaltijden in ons Café by Bread & Chocolate. Maak vervolgens een wandeling langs de waterkant, ga winkelen en bezienswaardigheden bekijken in nabijgelegen historische straten, ga picknicken op de haven achter het kunstcentrum of dineer in de vele goede restaurants in de omgeving. Het Torpedo Factory Art Center huisvest meer dan 165 beeldend kunstenaars die kunstwerken produceren in een breed scala aan media, waaronder schilderkunst, keramiek, fotografie, sieraden, glas in lood, glasvezel, prentkunst en beeldhouwkunst. De kunstenaars nodigen bezoekers uit om samen met hen naar hun studio's te gaan en hun creatieve processen te observeren. U kunt vragen stellen, meer te weten komen over elk van hun kunstvormen en origineel werk kopen.
105 N Union Street
Alexandrië, VA, US 22314

Metrostation King St-Old Town

Recreatie
Op 3 blocks afstand
De King Street-Old Town Metro ligt op een steenworp afstand en verbindt u met alle attracties en omleidingen van Washington DC. Het is de snelste en meest efficiënte manier om Reagan International Airport, (DCA) en de rest van de wereld te bereiken!
Koningsstraat 1900
Alexandrië, VA 22301

Nationale begraafplaats van Arlington

Historisch monument
Op 17 minutes afstand
Arlington National Cemetery, in Arlington County, Virginia is een militaire begraafplaats in de Verenigde Staten, opgericht tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog op het terrein van Arlington House, voorheen het landgoed van de familie van Robert E. Lee's vrouw Mary Anna (Custis) Lee, een afstammeling van Martha Washington. De begraafplaats ligt direct aan de overkant van de Potomac-rivier vanuit Washington D.C. en vlakbij het Pentagon. Het wordt bediend door het station Arlington Cemetery op de blauwe lijn van het Washington Metrosysteem. Meer dan 300.000 mensen liggen begraven in een gebied van 624 acres (2,53 km2). Veteranen en militaire slachtoffers van alle oorlogen in het land zijn begraven op de begraafplaats, van de Amerikaanse Burgeroorlog tot de militaire acties in Afghanistan en Irak. De doden van voor de burgeroorlog werden na 1900 herbegraven. Arlington National Cemetery en United States Soldiers' and Airmen's Home National Cemetery worden beheerd door het ministerie van het leger. De andere nationale begraafplaatsen worden beheerd door het Department of Veterans Affairs of door de National Park Service. Arlington House (Custis-Lee Mansion) en het bijbehorende terrein worden beheerd door de National Park Service als gedenkteken voor Lee.
214 McNair Road
Arlington, VA, US 2211

Amtrak-station Alexandrië

Recreatie
Op 4 blocks afstand
Alexandria Amtrak Station ligt aan de overkant van het George Washing Masonic Monument. ALX verbindt je met de hele Bo-Wash-gang. Je kunt Amtrak noordwaarts rijden naar BWI, Baltimore, Philadelphia, NYC en Boston en verder. South verbindt je met Richmond en Point South Amtrak maakt van een reis naar het Lorien Hotel & Spa een ontspannen, stressvrije manier om naar alles te reizen wat de oude binnenstad te bieden heeft.
Callahan Dr 110
Alexandrië, VA, US 22301

Kennedy Center for Performing Arts

Theater
Op 7 mi. afstand
Het Kennedy Center, gelegen op 17 hectare met uitzicht op de Potomac-rivier in Washington, D.C., is Amerika's levende gedenkteken voor president Kennedy en tevens de drukste kunstfaciliteit van het land. Touring Kennedy Center-producties en de televisie-, radio- en internetuitzendingen bereiken jaarlijks meer dan 40 miljoen mensen over de hele wereld. Als onderdeel van het programma Performing Arts for Everyone van het Kennedy Center worden jaarlijks meer dan 400 gratis optredens aangeboden met internationale, nationale en lokale artiesten. Dit zijn onder meer dagelijkse concerten om 18.00 uur op het Millennium Stage, dat nu 16 jaar bestaat, die live via het internet worden gestreamd en digitaal worden gearchiveerd op Kennedy-Center.org.
2700 F St NW
Washington, DC 20566

Het George Washington Masonic National Memorial

Historisch monument
Op 4 blocks afstand
Het George Washington Masonic National Memorial is een museum dat is ontworpen om de wereld te informeren over George Washington: de man en de vrijmetselaar. Alexandria-Washington Lodge, gebouwd in 1922, dankzij de vrijgevigheid van de familie en vrienden van Washington, werd de bewaarplaats van vele artefacten met betrekking tot George Washington en de familie Washington. De Lodge had een museum waar het publiek veel van deze collectie kon zien en meer te weten kon komen over George Washington. Maar na verloop van tijd werden de lodgekamers ontoereikend geacht voor het tentoonstellen en bewaren van de memorabilia. Een brand in de lodge in 1871 vernietigde veel van de onschatbare en belangrijke artefacten uit Washington.
101 Callahan Dr.
Alexandrië, VA, US 22301

Monument van Washington

Historisch monument
Op 7 mi. afstand
Het Washington Monument is een obelisk in de National Mall in Washington D.C., gebouwd ter herdenking van George Washington, opperbevelhebber van het Continentale Leger en de eerste Amerikaanse president. Het monument, gemaakt van marmer, graniet en gneis in blauwe steen, is zowel het hoogste stenen bouwwerk ter wereld als de hoogste obelisk ter wereld, met een hoogte van 555 voet 5+1⁄8 inch (169,294 m). Er bestaan hogere monumentale zuilen, maar het zijn niet allemaal stenen of echte obelisken. Adresinformatie

Meer

Relaxte luxe Een stedelijk toevluchtsoord in de historische oude binnenstad dat u inspireert en verfrist met luxe sereniteit en frisse, moderne stijl. Het bekroonde Lorien Hotel & Spa is ideaal gelegen in de oude binnenstad van Alexandrië, VA, op slechts twee blokken van de King Street Metro die u binnen enkele minuten naar Washington DC brengt. Het hotel is de perfecte locatie voor uw volgende vergadering of evenement. Tot 3.000 vierkante meter aan traditionele vergader- en evenementenruimte bevindt zich op de eerste verdieping met het Liberty, Independence en Freedom Terrace. 5.600 vierkante meter aan unieke vergader- en evenementenruimte op suite-niveau bestaat uit binnen- en buitenruimtes. Je vindt er ook:

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Sep 1 – Nov 15
Mar 1 – Jun 30
Voor- en naseizoen
Dec 1 – Dec 15
Laagseizoen
Nov 16 – Nov 30
Dec 16 – Dec 31
Jan 1 – Feb 28
Jul 1 – Aug 31

Annuleringsbeleid

Bekijk de details van het contract

Extra informatie

Eten + drinken BRABO - Met lokaal geproduceerde gerechten die geïnspireerd zijn op België zijn geïnspireerd. Met Lorien Hotel & Spa krijgt u: * Op maat gemaakte vergaderingen die elk wat wils zullen bekoren * Doordachte voordelen om te bevredigen en te inspireren * Onze persoonlijke details die indruk maken op gasten en een goed humeur geven * Energiek eten bereid door creatieve koks * Onvergetelijke details ontworpen door planners naar uw smaak

Webkoppelingen

Extra materiaal

Contact met ons opnemen

Hebt u al een account?