De Ruwenberg Hotel, Meetings, Events

Meer informatie over hoe het Cvent Supplier Network werkt
Ruwenbergstraat 7 5271 AG Sint-Michielsgestel 's-Hertogenbosch 5271

Beoordelingen

Hotelstars Union
4
AAA
4

Bekroningen

Gouden Green Key-prijs Green Star van IACC Locatie voor gezondheidszorg Hotels voor bomen

Aandachtspunten locatie

Voorzieningen

Kamerkenmerken en gastenservice

  • Bagagedepot
  • Bellen (gratis)
  • Internettoegang
  • Roomservice
  • Uitzicht (oceaan of water)
  • Uitzicht (tuin)
  • Voicemailservice
  • Wasserijservice

Faciliteiten

  • Beveiligingsdienst ter plaatse
  • Catering ter plaatse
  • Restaurant ter plaatse
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Ruimte (buiten)

Zakelijke dienstverlening

  • AV-mogelijkheden
  • Businesscenter
  • Videoconferentie
  • VIP-service

Recreatieve activiteiten

  • Binnenzwembad
  • Fitnesscenter
  • Golfbaan ter plaatse
  • Spa of salon
  • Tennisbanen

Bereikbaarheid van locatie

  • Bus
  • Taxi
  • Trein

Apparatuur

  • Dansvloer
  • Draagbare kachels
  • Draagbare wanden
  • Piano
  • Podium

Bereikbaarheid

Met de auto: vanuit Utrecht: Houd bij het knooppunt Knooppunt Everdingen rechts aan en volg de borden naar A2/E25 in de richting van 's-Hertogenbosch. Neem afrit 22-St. Michielsgestel richting Schijndels. Sla linksaf de Bosschebaan/Gestelseweg/N617 op. Ga verder op de Bosschebaan/N617. Ga bij de rotonde rechtsaf en rijd de Sint Michielsstraat op naar de volgende T-splitsing. Sla rechtsaf naar de Ruwenbergstraat. Je vindt je bestemming aan de linkerkant. Trein Vanaf het station 's-Hertogenbosch kun je de taxi nemen naar het congrescentrum. Er is ook de mogelijkheid om een treintaxi te nemen, maar houd rekening met een gepaste wachttijd. Totale reistijd: +/- 30 minuten. Bus Wij kunnen uw vervoer van Amsterdam Airport naar De Ruwenberg regelen tegen een speciaal tarief. Je kunt minimaal 2 dagen van tevoren naar het volgende nummer bellen: +31 (0) 73-55 888 88 of mail naar: reception@ruwenberg.nl Bus van station 's-Hertogenbosch naar De Ruwenberg Bus 156 richting Eindhoven. Voor beide bussen geldt een reistijd van ongeveer 30 minuten. In Sint Michielsgestel stap je uit bij halte Ruwenberg en loop je rechtsaf de Ruwenbergstraat in, na ongeveer 5 minuten lopen vind je De Ruwenberg aan je linkerhand.

Parkeerruimte

  • Gratis parkeren
  • Parkeerruimte voor bus

Afstand vanaf vliegveld

  • 16.78 mijl van locatie

Vergaderruimte De Ruwenberg Hotel, Meetings, Events

Totale vergaderruimte19.795 ft²
Vergaderzalen40
Grootste zaal3.014 ft²
Op één na grootste zaal3.014 ft²
Ruimte (buiten)6.458 ft²
Filters

Kamers

Totaal aantal hotelkamers196
Eenpersoons (1 bed)52
Tweepersoons (2 bedden)144
Suites2

Lokale attracties

Varen over de Bossche Binnendieze

Recreatie
Op 10 minutes afstand
In deze bijzondere vaartocht onder het historische Den Bosch over de Binnendieze ontdekt u delen van Den Bosch die op geen andere manier te zien zijn.
Den Bosch, NL

Attractiepark De Efteling

Recreatie
Op 20 minutes afstand
De Efteling verwelkomt al bijna 60 jaar bezoekers in de World of Wonders. Vandaag de dag is Efteling er trots op internationaal leider te zijn in de toeristische en recreatieve industrie. Efteling vermaakt haar bezoekers sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 en blijft hen verrassen met nieuwe en spannende attracties en entertainment. De Efteling heeft een reputatie als een zeer professionele, creatieve en efficiënte organisatie die tot stand is gekomen door voortdurende toewijding aan klantgerichte en klantvriendelijke producten en diensten.
Kaatsheuvel, NL 5171

Loonse en Drunense Duinen

Parkeren
Op 20 minutes afstand
Urenlang wandelen van fietsen door een van de grootste natuurgebieden van Nederland. Ontdek bos, heide en vooral veel zand
Drunen, NL 1551 GR

Noord-Brabant Museum

Museum
Op 6 km afstand
In het Noord-Brabant Museum, in de nabijgelegen stad 's-Hertogenbosch, kunt u de rijke en kleurrijke kunstgeschiedenis van Noord-Brabant ervaren. Het museum richt zich op de zeer „geroerde” geschiedenis van 's-Hertogenbosch en archeologische vondsten, oude kunst, achtergeschiedenis, bloemenschilderingen en hedendaagse kunst. Je kunt je reis naar het museum combineren met andere culturele attracties in 's-Hertogenbosch.
Verwersstraat 41
HT
's-Hertogenbosch, NL 5211

Philips voetbalstadion

Recreatie
Op 20 minutes afstand
Waarom zou je nieuwsgierig blijven als je een van onze ervaren gastheren je kunt laten begeleiden op een rondleiding door het Philips Stadium. Tijdens zo'n rondleiding word je volledig op de hoogte van de ins en outs van het Philips Stadium. Tijdens een rondleiding door het Philips Stadion zie je met eigen ogen verschillende bijzondere plekken in het stadion. Het is misschien mogelijk om een kijkje te nemen in de Business Club, het perscentrum en de tunnel naar het veld. Natuurlijk is een bezoek aan de kleedkamers een must. Een rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur. Er is gelegenheid om voor of na de rondleiding in de pub een drankje en een plakje taart te drinken in het stadion zelf. Je kunt hier ook lunchen of dineren.
Eindhoven, NL

Van Abbe museum

Museum
Op 33 km afstand
Meer dan vier keer zo groot als het was, is het Van Abbe Museum een van de toonaangevende musea voor moderne en hedendaagse kunst. Het museum presenteert via zijn innovatieve expositieprogramma nieuwe ontwikkelingen in de hedendaagse kunst. Daarnaast toont het museum zijn eigen internationaal gerenommeerde collectie meesterwerken van Picasso, Chagall, Lissitzky, Beuys en anderen.
Bilderdijklaan 10
NH
Eindhoven, NL 5611

Rubenshuis in Antwerpen (BE)

Museum
Op 50 minutes afstand
Antwerpen en Rubens: het hoogtepunt van dit rijke verleden spreekt tot de verbeelding in het Rubenshuis. Het is de plek waar je het dichtst bij de wereld komt waarin de grote barokkunstenaar woonde. Ontdek zijn veelzijdige talenten: je ontmoet de schilder, architect en diplomaat, de verzamelaar en geleerde, de man en vader
Antwerpen, BE

DAF Museum

Museum
Op 33 km afstand
Het DAF Museum is gevestigd in een prachtig gerestaureerde oude brouwerij. In 1928 werd in dit gebouw de eerste werkplaats van de broer Van Doorne gehuisvest. „Van Doorne's Aanhangwagen Fabriek”, afgekort als DAF en vertaald als „Van Doorne's Trailer Factory” werd in 1932 de naam van het bedrijf. DAF-voertuigen stonden bekend om hun innovatie, en verschillende unieke modellen, zoals de DAF 55, zijn hier te zien. In de grote tentoonstellingszaal ziet u meer dan 50 historische vrachtwagens, bussen, trailers en opleggers. En vanaf de promenade heb je een uitstekend zicht op alle DAF-auto's en de prototypes.
Tongelresestraat 27
Eindhoven, NL 5613

Meer

Het kasteel „De Ruwenberg” dateert uit de 14e eeuw en ligt in een bosrijke en rustgevende omgeving. Het landgoed van 14 ha biedt een inspirerende omgeving en biedt een perfecte locatie voor vergaderingen en evenementen. De 40 vergaderzalen, 16 plenaire zalen en 24 discussieruimtes zijn effectief en comfortabel uitgerust. Elk van de vier units heeft een luxe lounge en terras. Deze opstelling biedt exclusief gebruik van een specifiek gedeelte van het gebouw. De Ruwenberg is gespecialiseerd in de organisatie van hybride evenementen, livestreaming en videoconferenties. Het landgoed van 14 ha biedt uitstekende mogelijkheden om buitenbijeenkomsten, foodtruck-evenementen en recreatieve evenementen te organiseren, zoals herders- of een boottocht op de rivier De Dommel naar de oude stad 's-Hertogenbosch. De Ruwenberg heeft 4 sterren en heeft een Green Key Gold en IACC Green Star. De Ruwenberg telt 196 hotelkamers, allemaal met zicht op het park. Onze wellness- en sportfaciliteiten bieden de nodige ontspanning na een dag vergaderen, trainen of brainstormen. Zoals onze driving range, overdekt zwembad, sauna, squash- en tennisbanen, fitnessruimte en de joggingbaan. De Ruwenberg ligt op 5 km van 's-Hertogenbosch en de snelweg A2, op 20 minuten rijden van de luchthaven van Eindhoven, op 1 uur rijden van Amsterdam Schiphol en op 1,5 uur rijden van Brussel en Düsseldorf. We hebben gratis parkeergelegenheid voor 250 auto's en 42 laadstations beschikbaar. Kijkend naar het gebied tussen de luchthavens van Amsterdam, Brussel, Eindhoven en Düsseldorf, neemt De Ruwenberg een verrassend centrale positie in en met zijn ligging biedt het landgoed uitstekende mogelijkheden om recreatieve evenementen te organiseren, zoals herdershonden of een boottocht op de rivier de Dommel naar de oude stad 's-Hertogenbosch. De Ruwenberg staat bekend om zijn rust en klantvriendelijke beleid en is gespecialiseerd in all-inclusive vergaderarrangementen. Overnachtingen, maaltijden en pauzes, vergaderaccommodatie en gebruik van de sportfaciliteiten zijn allemaal inbegrepen. Verder heeft De Ruwenberg het Healthcare Venue keurmerk. Dit betekent dat het hotel gespecialiseerd is in het organiseren van farmaceutische bijeenkomsten.

Seizoensgebondenheid

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
Hoogseizoen
Jan 8 – Jun 30
Oct 1 – Dec 20
Voor- en naseizoen
Laagseizoen
Jul 1 – Sep 30

Annuleringsbeleid

Annuleringsbeleid De Ruwenberg In overeenstemming met het UVH-beleid: - Tot 6 maanden voor aankomst: geen kosten - Tussen 6-3 maanden voor aankomst: 10% van het totale bedrag - Tussen 3 en 2 maanden voor aankomst: 15% van het totale bedrag - Tussen 2 maanden en 1 maand voor aankomst: 35% van het totale bedrag - Tussen 1 maand en 14 dagen voor aankomst: 60% van het totale bedrag - Tussen 14-7 dagen voor aankomst: 85% van het totale bedrag - Vanaf 7 dagen voor aankomst: 100% van het totale bedrag

Beperkingen voor faciliteiten

Kijkend naar het gebied tussen de luchthavens van Amsterdam, Brussel, Eindhoven en Düsseldorf, neemt De Ruwenbergl een verrassend centrale positie in en met zijn ligging biedt het landgoed uitstekende mogelijkheden om recreatieve evenementen te organiseren zoals herders of een boottocht over de Dommel naar de oude stad. van 's-Hertogenbosch. De Ruwenberg staat bekend om zijn rust en klantvriendelijk beleid en is gespecialiseerd in all-inclusive vergaderarrangementen. Overnachtingen, maaltijden en pauzes, vergaderaccommodatie en gebruik van de sportfaciliteiten zijn allemaal inbegrepen.

Extra informatie

Van zomercursussen tot bootcamps, brainstormen tot innovatiesessies: we bieden verschillende formules voor verschillende behoeften.