Holiday Inn & Suites Virginia Beach - North Beach

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
3900 Atlantic Avenue Virginian ranta, VA 23451-2604

Arvioinnit

AAA
3
Northstar
3

Palkinnot

TripAdvisorin arvio: 4,5

Tapahtumapaikan kohokohdat

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Internetyhteys
  • Näkymä (meri tai vesistö)
  • Pesulapalvelu
  • Puhelut (maksuttomat)
  • Puhelut (paikallispuhelut)
  • Ääniviestipalvelu

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Pidempi majoitus
  • Ravintola
  • Tila (puoliyksityinen)
  • Tila (ulkona)
  • Tila (yksityinen)
  • Turvallisuushenkilökunta

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center
  • Videokonferenssi

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus
  • Poreallas
  • Sisäuima-allas
  • Ulkouima-allas

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Taksi

Varustus

  • Odotusalue
  • Tanssilattia

Etäisyys lentokentältä

  • 12 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti

Tapahtumapaikan Holiday Inn & Suites Virginia Beach - North Beach kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä8 000 ft²
Kokoustila7
Suurin tila4 325 ft²
Toiseksi suurin tila2 156 ft²
Tila (yksityinen)6 143 ft²
Tila (puoliyksityinen)2 091 ft²
Tila (ulkona)2 000 ft²
Näyttelytila2 010 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä238
Yhden hengen huone (1 sänky)77
Kahden hengen huone (2 sänkyä)161
Sviitit83
Yhden hengen huoneen (1 sänky) hinta120,00 $ – 459,00 $
Kahden hengen huoneen (2 sänkyä) hinta120,00 $ – 459,00 $
Veroaste15%
Varausaste15%

Paikalliset nähtävyydet

Virginia Beachin urheilukeskus

Virkistys
Etäisyys 2 mi.
Virginia Beachin suurin sisäurheilukeskus. Tämä huipputekninen laitos on innoissaan voidessaan isännöidä monipuolista urheilutapahtumia ja turnauksia. Tämä uusi paikka sijaitsee kadun toisella puolella Virginia Beachin kongressikeskuksesta ja vain muutaman askeleen päässä paikallisista kaupoista, ravintoloista ja nähtävyyksistä, mukaan lukien Virginia Beachin merenrannan kaunis rantakatu ja rannat.
1045 19. katu
Virginian ranta, VA 23451

Virginian akvaario ja meritiede -Virginia Beach, VA

Museo
Etäisyys 3 mi.
Virginia Aquarium & Marine Science Center tarjoaa yli 800 000 gallonaa akvaarioita tutkittavaksi, valtavan IMAX-teatterin, jossa pelataan erityisiä luontoelokuvia, interaktiivisia näyttelyitä, joihin voit saada käsiisi, lintuhuoneen ja luontopolun. Joitakin kiehtovia olentoja, joita näet täällä, ovat satamahylpat, hirsipääkilpikonnat, suuri sarvipöllö, pohjoisamerikkalainen jokisaukko, täplikäs kotka ja hiekkatiikerihait.
717 General Booth Blvd
Virginian ranta, VA, US 23451

Virginia Beachin rantakatu - Virginia Beach, VA

Virkistys
Etäisyys 1 block
Virginia Beach Boardwalk ulottuu kolmelle kauniille mailille, ja siinä on erillinen pyöräily- ja rullaluistopolku. Jännittävien tapahtumien koti, Virginia Beach Boardwalk on yksi Amerikan tunnetuimmista rantakäytävistä, ja Discovery Channel nimesi sen yhdeksi ”Amerikan suosituimmista rantakäytävistä. Napsauta tätä linkkiä nähdäksesi Virginia Beach Boardwalkin LIVE-verkkokameran! http://www.vbbound.com/live-webcam-of-virginia-beach-boardwalk
Atlantin katu
Virginian ranta, VA, US 23451

Ocean Breeze -vesipuisto-Virginia Beach, Virginia

Virkistys
Etäisyys 4 mi.
Ocean Breeze Water Park on vedellä täytetty hauska huvipuisto, jota koko perhe rakastaa. Hauskoja aktiviteetteja puistossa ovat Runaway Bay Wave Pool, Paradise Pipeline, Hurricane, Jungle Falls, Largo Loop, Coconut Drops & Bamboo Shoots, Mat Slides-Kool Runnings, Pelican Falls ja Toucan Tunnel, Buccaneer Bay ja aivan uudet Pirates' Plummet and Walk the Plank -liukumäet. www.oceanbreezewaterpark.com.
849 General Booth Blvd
Virginian ranta, VA, US 23451

Neptunuksen puisto

Puisto
Etäisyys 8 blocks
Kun nautit rantanäkymistä lautakävelyltä, on vaikea unohtaa suurta Neptunuksen patsasta, joka sijaitsee 31. kadulla, titaaninen nähtävyys, joka vartioi Neptunuksen puistoa. Rannan taustalla ja elävä musiikki soi lähellä, puisto on selvä pysähdyspaikka valokuville ja musiikilliselle viihteelle. Paul DiPasqualen luomus, joka maksettiin Neptunuksen festivaalien aikana kerätyillä panoksilla, on kutsunut katsojia vihkiäisseremoniansa jälkeen 30. syyskuuta 2005. Suuri 34 jalan patsas tekee parhaansa katseiden välttämiseksi, mutta kun olet ottanut valokuvia ystävien ja perheen kanssa, yritä olla unohtamatta Neptune Parkissa soittavia livebändejä sekä päivittäisiä cover-bändejä, jotka soittavat katsojille ja vieressä sijaitsevan Hiltonin liitetyn ravintolan vieraille. http://www.virginiabeach.com/attractions/parks/neptune-park
31. kadun Atlantic Avenue
Virginian ranta, VA, US 23451

Vanha Cape Henryn majakka

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 4 mi.
Historiallinen Cape Henryn majakka on Yhdysvaltain kansallinen historiallinen maamerkki ja ensimmäinen Yhdysvaltain hallituksen tilaama majakka, joka hyväksyttiin vuonna 1792. Ensimmäinen perustuslain mukainen liittovaltion rakennushanke, Cape Henryn majakka, budjetoitiin 15 200 dollaria. Fort Storyssä sijaitseva viehättävä Old Cape Henryn majakka on osa Colonial National Historical Parkia Virginia Beachissä, VA.
583 Atlantic Avenue
Virginian ranta, VA, US 23451

Virginia Beachin kokouskeskus

Kongressikeskus
Etäisyys 2 mi.
Virginia Beach on kokouspaikka, joka kilpailee kaikilla itärannikolla. Enemmän hotelleja, viihdettä, ostos- ja ruokailumahdollisuuksia kuin koskaan, se on ihanteellinen paikka tuoda ihmisiä yhteen ympäri vuoden. Löydät täydellisen tasapainon rannikon viehätysvoiman ja suurkaupungin mukavuuksien välillä. Siellä on Virginia Beach -tunnelma, joka sopii tapahtumallesi. Kaiken keskipisteessä on Virginia Beach Convention Center, kansakunnan ensimmäinen kongressikeskus, joka on ansainnut LEED® Gold -sertifikaatin Yhdysvaltain Green Building Councililta. Siihen mahtuu kaikenkokoinen kokous, jossa on yli 516 000 bruttoneliömetriä, yli 150 000 neliömetriä pylväätöntä näyttelytilaa, lähes 29 000 neliömetriä kokoustiloja, yli 31 000 neliömetrin juhlasali (yksi itärannikon suurimmista) ja 2 209 ilmaista pysäköintipaikkaa.
1000 19. katu
Virginian ranta, VA, US 23451

Merivoimat ja sotilastukikohdat

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 5 mi.
Virginia Beachillä on useita Yhdysvaltojen sotilastukikohtia. Näitä ovat Yhdysvaltain laivaston NAS Oceana ja Training Support Center Hampton Roads sekä Cape Henryssä sijaitseva Joint Expeditionary Base East.
Virginian ranta, VA, US 23451

Enemmän

Holiday Inn & Suites North Beach sijaitsee vaikuttavalla merenrannalla Virginia Beachin rantakadulla, ja se on upea lomakeskushotelli, joka on suunniteltu liike- ja konferensseissa matkustaville ryhmille ja yksityishenkilöille sekä perheille. Holiday Inn & Suites Virginia Beach - North Beach tarjoaa erinomaisia mukavuuksia, kuten kolme uima-allasta, elokuvateatteri ja kolme ravintolaa. Jokaisessa huoneessa on oma parveke tai patio merinäköalalla, taulu-tv, iPod-telakka, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin.

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
Jun 1 – Aug 31
Normaali sesonki
Hiljainen sesonki

Verkkolinkit

Lisämateriaali

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?