Hotel Indigo Verona - Grand Hotel Des Arts

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
Corso Porta Nuova 105 Verona 37122

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Pesulapalvelu
  • Vastaanottopalvelut

Palvelut

  • Esteetön pyörätuolille
  • Lemmikkiystävällinen

Liiketoimintapalvelut

  • Business Center

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Juna

Etäisyys lentokentältä

  • 6.52 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

  • Maksullinen pysäköinti

Tapahtumapaikan Hotel Indigo Verona - Grand Hotel Des Arts kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä1 969 ft²
Kokoustila3
Suurin tila1 615 ft²
Toiseksi suurin tila1 184 ft²
Näyttelytila1 969 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä62
Sviitit4

Paikalliset nähtävyydet

Veronan messukeskus

Kongressikeskus
Huipputason messukeskus: 309 000 neliömetriä näyttelyaluetta (jaettuna tasaisesti ulko- ja sisätilojen kesken) 13 paviljonkia, 10 000 pysäköintipaikkaa, eksklusiiviset palvelut, kadehdittava yhteys, helppo pääsy... siksi tärkeimmät yritystoimijat tulevat Veronaan. Verona on keskeinen pääsy pohjoisesta Etelä-Eurooppaan (Tukholma-Palermo) ja idästä länteen (Barcelona-Kiev) johtaviin tärkeimpiin direktiiveihin, ja se on keskeinen logistiikkakeskus ja olennainen viitekohta.
Verona, IT 37039

Piazza dei Signori

Historiallinen maamerkki
Sijaitsee vain muutaman askeleen päässä Romeon ja Julian talosta, Kivisillalta ja Uudelta sillalta. Kiehtovimmat rakennukset, jotka vuorottelevat sen sivuilla, ovat Palazzo della Ragione, jolla on etuoikeutettu pääsy vanhoille markkinoille, Palazzo del Podestà, Loggia del Consiglio, Palazzo di Cansignorio ja Santa Maria Antica -kirkko, jossa sijaitsevat Della Scala -perheen kuuluisimpien edustajien jäännökset (Mastino II della Scala, Cansignorio ja Cangrande I della Scala).
Verona, IT 37039

Castel San Pietro

Historiallinen maamerkki
Castel San Pietro on linnoitettu rakennus, joka on rakennettu homonyymille kukkulalle, josta on näkymät Veronan kaupunkiin. Etuoikeutetun asemansa vuoksi roomalaiselta ajalta keskiajalle Viscontin ylivallasta Serenissiman asutukseen, Napoleonin aikakauden hyökkäyksistä aina Itävallan joukkojen muuttamiseen kasarmiksi. Sen määräsi sotamarsalkka Radetzky XIX-luvun jälkipuoliskolla. Alueella on usein vastustettu kahakoita alueen hallinnasta. Nyt julkinen puisto, alue on suosittu kohde matkailijoille ja kansalaisille, jotka kiipeävät kukkulalle nauttimaan panoraamanäkymistä kaupunkiin.
Verona, IT 37039

Piazza delle Erbe

Historiallinen maamerkki
Piazza delle Erben arvostetuin piirre on monumentit, palatsit ja patricialaiset talot, jotka koristavat sen kehää kuin jalokiviä kruunulla. Palazzo del Comune, Casa dei Giudici, Mazzanti-perheen talot ja Torre dei Lamberti pohjoispuolella, kaunis barokkityylinen Palazzo Maffei, jota reunustavat Gardellon torni, jossa on kaupungin ensimmäinen kellokello, länsipuolella, Casa dei Mercanti eteläpuolella, ovat vain joitain arvostetuimmista. Aukion luoteispuolelle päin olevat rakennukset, sen sijaan, on rakennettu viime aikoina alueelle, jossa sijaitsee muinainen Capitol ja josta on näkymät Rooman foorumille.
Verona, IT 37039

Grand Guardian palatsi

Historiallinen maamerkki
Piazza Brassa, areenasta erottavien puutarhojen takana sijaitseva Palazzo della Gran Guardia on arkkitehtoninen kompleksi, jolla on karut linjat ja vaikuttavat mitat, ja se valitaan usein konferenssien, kokousten, näyttelyiden ja tapahtumien järjestämiseen. Kaksikerroksiseen rakennuksen julkisivuun leimaavat vaikuttava kaareva pylväikkö ja suurten suorakaiteen muotoisten ikkunoiden aukot, jotka takaavat huomiota herättävän vaikutuksen vierailijoille. Keskiaikaiset yksityiskohdat, jotka on palautettu ja säilytetty omaperäisyydessään, ovat myös kiehtovia ja toimivat viittauksena kaupungin muihin arkkitehtuureihin (jalopalatsit Guastaverza ja Bevilacqua, Palazzo Barbieri, läheinen areena).
Verona, IT 37039

Romeo ja Julia

Virkistys
Jos tulet Veronaan, suosittelemme sinua suunnittelemaan pyhiinvaellusmatkan ”Romeon ja Julian” myytin ikonisimpiin paikkoihin: aloita kahden rakastajan talosta ja ota sitten aikaa käydä Julian haudassa (joka, vaikka se ei sisällä hänen kuolevaisia jäänteitään, ei lakkaa käyttämästä viehätystään kaikenikäisille ja kansallisille vierailijoille), et tule katumaan sitä! Romeon talo sijaitsee lähellä Arche Scaligeria (goottilainen hautausmuistomerkki, jossa on Della Scala -perheen kuuluisimpien edustajien kuolevaisjäännökset). Koska se on nyt yksityisomistuksessa, sen sisätilat ovat suljettuja yleisöltä, mutta tämän viehättävän keskiaikaisen rakennuksen ulkopinnat ovat silti katsomisen arvoisia.
Verona, IT 37039

Museo di Castelvecchio

Museo
Jos arvioit italialaisen ja eurooppalaisen keskiajan, renessanssin tai gootti-barokin arkkitehtuurin, taiteen ja veistoksen, suosittelemme vierailua Castelvecchio-museoon. Scaligerin linnoituksen upeassa ympäristössä on näyttely, joka vie noin kolmekymmentä huonetta ja jossa on teoksia keskiajalta 1700-luvun jälkipuoliskolle: veistoksia, maalauksia, muinaisia aseita, keramiikkaa, miniatyyrejä, koruja ja erilaisia muita käsitöitä.
Verona, IT 37039

Arena di Verona

Teatteri
Veronan areena on peräisin 1. vuosisadalta jKr., ja se on yksi poikkeuksellisimmista esimerkeistä roomalaisen arkkitehtuurin maailmassa. Huolellisten konservatiivisten restauroitusten ansiosta, jota se on ollut 1500-luvulta lähtien, tämä kaunis roomalainen amfiteatteri on säilynyt (melkein) täydellisessä alkuperäisessä muodossaan tähän päivään asti. Isännöi vuodesta 1913 lähtien, ensimmäisen edustuksen päivämäärä, maineikas oopperajuhlat, ja vaikka ulkoasu on ajan myötä muuttunut huomattavasti, Arena säilyttää edelleen asemansa ja toimintansa symbolina ja etuoikeutettuna kohtaamispaikkana kaupungissa.
Verona, IT 37039

Enemmän

Viehättävä boutique-hotelli sijaitsee muutaman askeleen päässä Porta Nuovasta, Piazza Brasta ja Arenasta. Hotel Indigo Verona tuo laadun, tyylin ja mukavuuden takuun keskeiseen mutta silti syrjäiseen sijaintiin. 62 huonetta, 3 kategoriaa (Standard, Premium ja Suites), 3 kokoushuonetta joustavilla asetuksilla, Arya Bar & Mixology ja sen kiehtovat ehdotukset, hienostunut muotoilu ja palveluidemme tarkkuus ja vieraanvaraisuusstandardit: nämä ovat ainesosat, jotka tekevät Hotel Indigo Verona - Grand Hotel des Arts -kokemuksesta ainutlaatuinen.

Lisätiedot

Hotel Indigo Verona - Grand Hotel Des Arts sijaitsee kohteessa Verona, Italia. Se rakennettiin 1920-luvulla itävaltalaisen aatelisperheen Reichenbachin pyynnöstä. Voit sukeltaa alueemme rikkaaseen menneisyyteen heti, kun astut ulos Corso Porta Nuovalle, suurelta osin arkkitehti Michele Sanmichellin ansiosta, jonka patsas sijaitsee Hotel Indigo - Veronaa vastapäätä. Tunnet Veronan roomalaisen perinnön tulokset erottuvalla 1500-luvun italialaisella käsityöllä koko boutique-hotellihuoneidemme, ravintolan ja baarin suunnittelussa.

Verkkolinkit

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?