Crowne Plaza Utrecht - Central Station

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
Catharijne Esplanadi 13 utrecht 3511WK

Palkinnot

Cvent-sertifioitu toimittaja

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Näkymä (urbaani)
  • Pesulapalvelu

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Ravintola
  • Tila (yksityinen)

Liiketoimintapalvelut

  • Business Center

AV-varusteet

  • Huippunopea internet

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Juna
  • Taksi

Etäisyys lentokentältä

  • 28.58 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

  • Maksullinen pysäköinti

Tapahtumapaikan Crowne Plaza Utrecht - Central Station kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä8 245 ft²
Kokoustila7
Suurin tila4 306 ft²
Toiseksi suurin tila4 306 ft²
Tila (yksityinen)8 073 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä337

Paikalliset nähtävyydet

Schipholin lentoasema

Lentokenttä
Etäisyys 48 km
Schipholin lentokentälle pääsee 30 minuutissa junalla tai 40 minuutissa autolla.

Utrechtin kanavat (Oudegracht)

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 0 km
Vietä iltapäiväsi kävellen Oudegrachtia ja muita Utrechtin kanavia pitkin. Historialliset tiedot vahvistavat, että Utrechtin keskustan läpi kulkeva pääkanava on yli 800 vuotta vanha ja se on ehkä rakennettu huomattavasti vanhemman vesiväylän varaan. Kanavan varrelle on vuosien varrella rakennettu monia maanalaisia varastoja - joista monissa on nyt kahviloita, kauppoja ja koteja.

Rietveld Schröderin talo

Museo
Etäisyys 1 km
Suunniteltu 1924. Yksityisasunto vuoteen 1985 asti. De Stijlin arkkitehtoninen kohokohta ja ikoninen maamerkki Utrechtissä.
Prins Hendriklaan 50
utrecht, NL 3583 EP

Utrechtin yliopisto (Utrechtin yliopisto)

Yliopisto
Etäisyys 5 km
Utrechtin yliopisto sijaitsee 5 km:n päässä kaupungin keskustasta. Yliopisto isännöi kongresseja ja seminaareja ympäri vuoden, keskittyen pääasiassa lääketieteelliseen terveydenhuoltoon ja farmaseuttisiin tapahtumiin.
Heidelberglaan 8
utrecht, NL 3584 CS

Jaarbeurs

Kongressikeskus
Etäisyys 1 km
Venue Jaarbeurs on Utrechtin tärkein kongressikeskus. Se sisältää yksitoista salia, jotka soveltuvat monenlaisiin aktiviteetteihin. Kaksi konferenssikeskusta; Supernova ja MediaPlaza. Kokouskeskus Jaarbeurs MeetUp, ja The Beatrix Theatre 1.533 paikkaa.
Jaarbeursplein
utrecht, NL 3521 AL

Dom Tower

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 1 km
Ota näkymä Dom-tornin huipulta. Dom-tornin kiipeäminen on loistava tilaisuus tutustua Utrechtin kaupunkiin aivan eri tavalla. 465 askeleen kautta opas vie sinut Alankomaiden korkeimman kirkkotornin huipulle.
Domplein 9
utrecht, NL 3512 JJ

Enemmän

Moderni hotelli Utrechtin sydämessä upeilla kokoustiloilla. Hotellimme avattiin vuonna 2022, joten olemme upouusi kiinteistö! Hotelli tarjoaa 144 huonetta ja 193 lisähuonetta kumppanihotellissa, jossa on erillinen sisäänkäynti samassa rakennuksessa Crowne Plaza Utrecht - Central Station sijaitsee kaupungin sydämessä. Hotellin alla on julkinen pysäköintimahdollisuus, ja Utrechtin päärautatieasema on kahden minuutin kävelymatkan päässä, ja siellä on säännöllisiä ympärivuorokautisia junia, jotka vievät sinut Amsterdamiin alle puolessa tunnissa. Liikematkojen tekeminen toimimaan. Crowne Plaza Meetings Director huolehtii tiedoistasi seitsemällä huippuluokan kokoushuoneella, joihin mahtuu jopa 250 vierasta. Sen jälkeen voit nauttia drinkin baarissamme, joka sopii erinomaisesti tapaamiseen kollegoiden kanssa tai juhlimaan onnistunutta kokousta. Jaarbeurs Utrecht, kaupungin tärkein konferenssikeskus, on miellyttävän 10 minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Katso virtuaalikierroksemme alla olevan linkin kautta: https://tourmkr.com/F1tAnWPbdt/12596007p,257.30h,89.65t

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
Mar 1 – Jun 30
Sep 1 – Nov 30
Normaali sesonki
Feb 1 – Feb 28
Hiljainen sesonki
Dec 1 – Dec 31
Jan 1 – Jan 31
Jul 1 – Aug 31

Tilarajoitukset

Crowne Plaza Utrecht tarjoaa 144 huonetta ja 193 lisähuonetta kumppanihotellissa, jossa on erillinen sisäänkäynti samassa rakennuksessa.

Lisätiedot

Crowne Plaza Utrecht on myös Green Key Gold -sertifioitu. Green Key on kansainvälinen laatumerkki matkailu- ja virkistysteollisuuden yrityksille, jonka tavoitteena on edistää kestävää kehitystä matkailu- ja virkistysteollisuudessa ja vähentää ympäristövaikutuksia. Lopuksi tiimimme jäsenet suorittivat äskettäin Venue Healthcare Compliance Skills -koulutuksen suurella menestyksellä. Tämä tarkoittaa, että olemme valmiita olemaan tärkeässä roolissa seuraavan terveydenhuollon tapahtumasi järjestämisessä.