Crowne Plaza Sydney Coogee Beach

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
242 Arden-katu Postilaatikko 558 sydney 2034

Arvioinnit

AAA
4

Palkinnot

Salter Brothersin Crowne Plaza Coogee Beach -hotelli voitti Australian vuoden tasokkaisen hotellin HM Awards 2020 -gaalassa. Yli 1000 ehdotusta 48 kategoriassa vuonna 2020, yli 30 tuomarin paneeli johtavista matkatoimittajista lentoyhtiöiden johtajiin, hotellialan konsultit äänestivät Crowne Plaza Coogee Beachin vuoden ylelliseksi hotelliksi. Sen jälkeen kun hotellin 28 miljoonan dollarin kunnostus valmistui helmikuussa 2020 ja herätti henkiin ikonisen Sydneyn kiinteistön 209 raikkaalla, uudella rannalla sijaitsevalla vierashuoneella, uusi tarkoitukseen rakennettu tapahtumakeskus, jossa on 13 joustavaa tapahtuma- ja kokouspaikkaa, ja 3 uutta jännittävää ravintolaa ja baaria, mukaan lukien palkittu Shutters Restaurant, tämä korkealaatuinen hotelli vahvistaa paikkansa yöpyä, tavata ja ruokailla Coogeessa.

Tapahtumapaikan kohokohdat

Cvent's 2023 Top Meeting Hotels

See Cvent's full list of 2023 Top Meeting Hotels

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Näkymä (meri tai vesistö)
  • Näkymä (urbaani)
  • Pesulapalvelu
  • Vastaanottopalvelut
  • Ääniviestipalvelu

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Pidempi majoitus
  • Ravintola
  • Tila (puoliyksityinen)
  • Turvallisuushenkilökunta
  • Vuokra-autopalvelu

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center
  • Videokonferenssi
  • VIP-palvelut

AV-varusteet

  • AV-varustus

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus
  • Tenniskentät
  • Ulkouima-allas

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Lentokenttäkuljetus
  • Taksi

Varustus

  • Lastauslaituri
  • Odotusalue
  • Tanssilattia

Etäisyys lentokentältä

  • 6.84 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Maksullinen pysäköinti45,00 AUD / päivä
  • Kadunvarsipysäköinti

Tapahtumapaikan Crowne Plaza Sydney Coogee Beach kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä9 666 ft²
Kokoustila13
Suurin tila3 875 ft²
Toiseksi suurin tila2 454 ft²
Tila (puoliyksityinen)Saatavilla
Suodattimet

Pohjapiirrokset

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä210
Yhden hengen huone (1 sänky)107
Kahden hengen huone (2 sänkyä)106
Sviitit11

Paikalliset nähtävyydet

Randwick Ritz -elokuvateatteri

Virkistys
Etäisyys 2 km
Ritz Cinemas on upea, perintöluettelossa oleva Art Decon aikakauden elokuvateatteri, joka on erikoistunut laadukkaisiin mainstream- ja arthouse-elokuviin, uusiin julkaisuihin ja retrospektiiveihin. Ritz-elokuvateatteri, joka tunnetaan myös nimellä Ritz-teatteri, on perintöluettelossa oleva elokuvateatteri, joka sijaitsee osoitteessa 43 St Pauls Street, Sydneyn esikaupungissa Randwickissa.
St Paul's St. 45, Randwick
sydney, AU 2031

Sydneyn lyyrinen teatteri

Teatteri
Etäisyys 11 km
Sydney Lyric on teatteri Sydneyssä, Uudessa Etelä-Walesissa, Australiassa. Se on osa Star-kompleksia. Teatteria käytetään suurissa musikaaleissa, teatteriesityksissä, konserteissa, oopperassa ja baletissa.
55 Pirrama Rd, Pyrmont
sydney, AU 2009

Sydneyn sillan kiipeily

Virkistys
Etäisyys 10 km
BridgeClimb Sydney on Australian matkailukohde. Yritys opastaa vieraita kiipeilemään Sydneyn sataman sillalla. Lukuisat kävijät eri maista ja alueilta ovat kiivenneet sillan eteläpuolelle. Tarjolla on neljää erilaista nousua.
3 Cumberland St, The Rocks
sydney, AU 2000

NSW: n taidegalleria

Museo
Etäisyys 9 km
Uuden Etelä-Walesin taidegalleria, joka perustettiin New South Walesin taideakatemiaksi vuonna 1872 ja tunnettiin nimellä Uuden Etelä-Walesin kansallinen taidegalleria vuosina 1883—1958. Se sijaitsee The Domainissa Sydneyssä, Uudessa Etelä-Walesissa Australiassa.
Taidegalleria Rd, Sydney
sydney, AU 2000

Bondin rantamarkkinat

Virkistys
Etäisyys 5 km
Eklektisellä sekoituksellamme trendikkäitä uusia tuotemerkkejä ja vintage-helmiä The Bondi Markets jäljittelee täydellisesti taiteellista, rentoa ja olennaista australialaista tunnelmaa ja tunnelmaa. Bondi Markets ovat lyhyen 20 minuutin kävelymatkan päässä hotellista - täydellinen lauantaiaamuretkelle kahvia ja brunssia osana pitkäaikaista oleskelua.
Campbell-paraati, Bondin ranta
sydney, AU 2026

Coogee Beach -kiinteistö

Virkistys
Etäisyys 1 minute
Kiinteistö sijaitsee Crowne Plaza Coogee Beachillä. Neljän yhden paikan päällä on mereneläviin keskittyvä ruokasali, trooppinen terassibaari, omistettu taqueria ja jopa piilotettu karaokehuone. Monen miljoonan dollarin kunnostusta johtaa kokki (ja luova johtaja) Matthew Butcher, joka on työskennellyt muutaman kulinaarisen suuruuden kanssa - mukaan lukien suuret nimet, kuten Gordon Ramsay ja Vue de Monden Shannon Bennett.
Crn Arden ja, Carr Ln, Coogee
sydney, AU 2034

Valtionteatteri

Teatteri
Etäisyys 10 km
Elävää musiikkia, elokuvia ja komediaa, jossa on ylellinen goottilainen, italialainen ja art deco -arkkitehtuuri - Queen Victoria Buildingin ja Sydney Towerin välissä.
49 Market St, Sydney
sydney, AU 2000

Sydneyn krikettikenttä

Virkistys
Etäisyys 5 km
Sydneyn krikettikenttä on urheilustadion Sydneyssä Australiassa. Sitä käytetään Test-, One Day International- ja Twenty20-kriketissä sekä Australian sääntöjalkapallossa, rugbyliigajalkapallossa, rugby union- ja yhdistysjalkapallossa.
Driver Ave, Moore Park
sydney, AU 2021

Enemmän

Crowne Plaza Sydney Coogee Beachillä olemme suunnitelleet tapahtumatarjontamme uudelleen ja autamme sinua ”laajakaistan ulkopuolella” hyödyntämään kasvokkain tapahtuvien, hybridi- tai virtuaaliyhteyksien voimaa. Olipa tapahtumasi luova juhla, merkittävä elinikäinen hetki tai herättävä juhla, upea sijaintimme, maailmanluokan tapahtumatilat ja inspiroitu ruokailu takaavat menestyksesi. Crowne Plaza Sydney Coogee Beach sijaitsee erinomaisella paikalla Coogee Beachia vastapäätä, ja se on ihanteellinen paikka seuraavalle konferenssille, kokoukselle tai yritystoiminnallesi vuonna 2021 Sydneyssä. Suuresta juhlasalista intiimiin tiloihin pieniin kokouksiin, tarjoamme laajan valikoiman yritys- ja sosiaalisia tapahtumia. Monen miljoonan dollarin remontin jälkeen olemme suunnitelleet uudelleen rantakokouskokemuksemme 13 suunnitteluvetoisella tapahtumapaikalla, uudella ryhmäruokailukonseptilla, joka on inspiroitu globaaleista rannikoista, ja räätälöidyllä audiovisuaalisella tekniikalla hybridi-, virtuaali- tai kasvokkain muodoissa.

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
Jan 1 – Mar 31
Oct 1 – Dec 31
Normaali sesonki
Hiljainen sesonki
Apr 1 – Sep 30

Peruutuskäytäntö

Ota yhteyttä osoitteeseen meetings.coogee@ihg.com tai soita (02) 9315 9100 keskustellaksesi peruutusehdoista itsenäisesti.

Tilarajoitukset

Crowne Plaza Sydney Coogee Beach noudattaa NSW: n osavaltion hallituksen asettamia tiukkoja covid-määräyksiä, jotka sisältävät 2 neliömetriä tilaa jokaiselle henkilölle edustajaa kohti työ-/juhlatilaa.

Lisätiedot

Crowne Plaza Sydney Coogee Beach on 4,5 tähden hotelli. Kokoushuoneista tanssisaleihin ja luovista tapahtumaratkaisuista ainutlaatuisiin tapahtumapaikkoihin — meillä on juuri oikea, monipuolinen tila mihin tahansa tapahtumaan. Lisäksi voit luottaa kokous- ja tapahtumatiimiemme tukeen ja asiantuntemukseen yhteistyössä kanssasi tapahtumasi onnistumiseksi. Lisäksi, jos varaat kokouksesi Crowne Plaza Sydney Coogee Beachillä, ansaitse pisteitä IHG® Business Rewards -tarjouksemme avulla. * *IHG® Business Rewards Meidän tapamme sanoa kiitos. Palkitse itsesi täydellisen kokouksen tai tapahtuman suunnittelusta IHG Family of Brands -yrityksessä. IHG® Business Rewards antaa sinulle 3 IHG® Rewards Club -pistettä jokaista hyväksyttäviin kokouksiin käytettyä dollaria kohden*. Vielä parempi, voit käyttää pisteitäsi mihin tahansa haluamaasi, henkilökohtaisista oleskeluista tavaroihin ja lahjakortteihin. Olemme pitkään sitoutuneet tiukkoihin puhdistustoimenpiteisiin ja käynnistimme vuonna 2015 IHG Way of Clean -ohjelman, joka on kehitetty yhteistyössä Ecolabin ja Diverseyn kanssa, jotka molemmat ovat maailman johtavia hygienia- ja puhdistusteknologioiden ja -palveluiden alalla. Tätä ohjelmaa laajennetaan nyt lisäämällä COVID-19-protokollia ja parhaita käytäntöjä Crowne Plaza Sydney Coogee Beach käyttää innovatiivista online-ympäristökestävyysjärjestelmää, joka antaa hotelleillemme keinot mitata ja hallita ympäristövaikutuksiaan. Osa IHG Green Engage -järjestelmää sisältää toimintoja, kuten kulutustietojen seuranta, kiinteistöjen vihreän tiimin perustaminen ja energiatehokkaan valaistuksen asentaminen huoneisiin.