InterContinental Malta (part of IHG Complex)

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
Pyhän Yrjön lahti Pyhän Julianuksen STJ 3310

Erikoistarjoukset

MICE Offer

130,00 €
01.11.2024 – 31.03.2025

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

Meetings that make a difference....

Säästä 5 %
31.01.2025 – 30.06.2025

Hotellin haluamat päivämäärät

  • 01.11.202431.03.2025

Arvioinnit

Northstar
5

Palkinnot

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että InterContinental Malta on pussittanut kolme palkintoa arvostetussa-. Lomakeskus Forbes Sharecare Terveysturvatarkastus hyväksytty

Tapahtumapaikan kohokohdat

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Näkymä (puutarha)
  • Näkymä (urbaani)
  • Pesulapalvelu
  • Vastaanottopalvelut

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Kasino
  • Lemmikkiystävällinen
  • Ravintola
  • Tila (ulkona)
  • Turvallisuushenkilökunta
  • Vuokra-autopalvelu

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center
  • Videokonferenssi
  • VIP-palvelut

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus
  • Sisäuima-allas
  • Spa tai salonki
  • Ulkouima-allas

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Taksi

Varustus

  • Lastauslaituri
  • Odotusalue
  • Siirrettävät lämmittimet
  • Siirrettävät seinät
  • Tanssilattia

Saapuminen tänne

Hotelli sijaitsee kätevästi ja keskeisellä paikalla Pyhän Yrjön lahden pääalueella vain 20 minuutin ajomatkan päässä Maltan kansainväliseltä lentokentältä ja 15 minuutin ajomatkan päässä Maltan historiallisesta pääkaupungista Vallettasta.

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Maksullinen pysäköinti

Etäisyys lentokentältä

  • 6.21 mi. tapahtumapaikasta

Tapahtumapaikan InterContinental Malta (part of IHG Complex) kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä64 583 ft²
Kokoustila24
Suurin tila38 750 ft²
Toiseksi suurin tila13 078 ft²
Tila (ulkona)43 056 ft²
Näyttelytila43 056 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä481
Kahden hengen huone (2 sänkyä)200
Sviitit54
Veroaste7%

Paikalliset nähtävyydet

National Aquarium

Museo
Etäisyys 12 km
Julkisessa akvaariossa on 26 näyttelysäiliöt, muiden joukossa, Välimeren kalat, mukaan lukien Maltan vesillä yleisesti esiintyvät kalat sekä historiallisten esineiden jäljennökset, joita voi löytää Maltan saarten ympärillä olevista meristä.
US

Pyhän Johanneksen katedraali

Virkistys
Etäisyys 7 km
Pyhän Johanneksen katedraali on barokkitaiteen ja arkkitehtuurin helmi. Se rakennettiin Pyhän Johanneksen ritarien tavanomaiseksi kirkoksi. Suurmestarit ja useat ritarit lahjoittivat lahjoja, joilla oli korkea taiteellinen arvo ja antoivat valtavan panoksen rikastuttaakseen sitä vain parhailla taideteoksilla. Tämä kirkko on tähän päivään asti tärkeä pyhäkkö ja pyhä palvontapaikka. Se on myös kulttuuritapahtumien paikka.
Triq San Ġwann
Il-Vyö
Valletta, MT

Manoel-teatteri ja museo

Museo
Etäisyys 8 km
Vuosisatojen levottomuuksien ja lukemattomien valloittajien jälkeen Pyhän Johanneksen sotilaallisen ritarikunnan hallinto toi Maltan saarille ennennäkemättömän vakauden ja kehityksen ajan. Äskettäin rakennettu linnoitettu pääkaupunki, Valletta, hallinnollinen keskus ja koti monille kansalaisuuksille, jotka muodostavat ritarikunnan, todistamassa jatkokehitystä saarten kulttuuri- ja viihdekeskuksena.
115 Triq IT-teatru L-antiikki
Valletta, MT 1426

Qim & Mnajdran temppelit

Virkistys
Etäisyys 15 km
Haġar Qimin temppeli seisoo kukkulan laella, josta on näkymät merelle ja Filflan saarelle, enintään 2 km lounaaseen Qrendin kylästä. Alareunassa kukkulan, vain 500 metrin päässä, sijaitsee toinen merkittävä temppeli sivusto, Mnajdra yläpuolella eteläisen kallioita. Ympäröivä maisema on tyypillinen Välimeren garigue ja upea sen jyrkkyydessä ja eristyneisyydessä. Vierailukeskus on 110m päässä Qim, kun taas kaksi temppeliä ovat sitten 500 metrin päässä toisistaan.
MT 2502

Enemmän

Kokousten liiketoiminta, konferenssit ja tapahtumat ovat suuri tilaisuus kaupungeille ja maille merkitä itsensä suurten yritysten ja teollisuuden kohdekohteeksi esittelemään kykyjään. Maltasta on tullut yksi tärkeimmistä valinnoista tällaisissa tapahtumissa. Ei ole yllättävää, InterContinental Malta, yksi saaremme tähtipelaajista näillä markkinoilla. Hotellissa on tilat, ravintolat, baarit ja palvelut varmistaakseen, että edustajasi eivät koskaan tarvitse poistua tiloista. Yhteensä 6 000 neliötä konferenssi- ja tapahtumatilaa vetoaa vaativimpaan tapahtumajärjestäjään: vastikään kunnostettu InterContinental Arena Conference Center tarjoaa 3 600 neliömetriä huippuluokan kokous- ja näyttelytilaa, ja lisäksi 1 215 neliömetrin täysistunnossa on 8,5 metrin kattokorkeus. Yksityisyys varmistetaan 24 yksittäiset kokoushuoneet ja omavarainen, täysin toimiva konferenssikeskus, joka on rakennettu uusimpien audiovisuaalisten vaatimusten ympärille. Tarjolla on yhteysmahdollisuus ja ilmainen WIFI kaikissa tiloissa. Hissillä vieraiden ja edustajien viemistä omiin kerroksiinsa, sekä turvallisuus että harkintavalta ovat täysin katettuja. Lisäksi, upea Highline Suites, Club InterContinental -lounge, joka tarjoaa maailmanluokan palvelua, omistautunut johtokunnan kokoushuone ja korkeasti koulutettu henkilökunta varmistavat, että vaativimmatkin vaatimukset voidaan täyttää. Hotelli tarjoaa myös erinomaiset ruokailu- ja viihdepalvelut: etsitkö muodollista gaalaillallista satojen vieraiden istumiseen tai lumoavaa auringonlaskun cocktailjuhlaa 19. kerroksessa SKYBEACH ja/tai SKYHIGH-loungessa, molemmista on panoraamanäkymät St Julian's ja Slieman alueelle. InterContinental Malta tarjoaa myös erilaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten sisä- ja ulkouima-altaat, höyry, sauna, spa ja wellness-keskus, kauneushoitola ja yksi suurimmista terveys- ja kuntokeskuksista, Cynergi, täysin varustettu kuntosali, johon kuuluu squashkenttiä ja studio. InterContinental Maltan ammattitiimit, Varmista, että konferenssi tai tapahtuma on kalenterisi menestynein päivämäärä.

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
May 1 – Sep 30
Normaali sesonki
Oct 1 – Oct 31
Apr 1 – Apr 30
Hiljainen sesonki
Jan 1 – Mar 31
Nov 1 – Dec 31

Peruutuskäytäntö

PERUUTUKSET Asiakas voi peruuttaa koko makuuhuoneen lohkon tai osan siitä, Ruoka & Juomavaatimukset ja Kokous- ja juhlatilavaatimukset seuraavien sovittujen ehtojen mukaisesti. Hotelli säilyttää kaikki talletukset, jos ne irtisanotaan kokonaan. Asiakkaan yksipuolinen irtisanominen, jota ei voida perustella hotellin velvoitteiden täyttämättä jättämisen vuoksi, pakottaa päättävän osapuolen maksamaan kiinteän korvauksen, joka lasketaan seuraavasti: Majoitus, Ruoka ja juoma sekä vuokraus A) Osittainen peruutus (hankautuminen): Jos ryhmä peruuttaa osan huonelohkosta, sovelletaan seuraavia sovittuja ehtoja: a) Jos tämän sopimuksen päivämäärän ja 60. päivän välillä ennen saapumista Ryhmä peruuttaa jopa 15% koko huoneen lohkosta, peruutusmaksuja ei aiheudu, edellyttäen, että peruutuksista, jotka ylittävät mainitun 15%, peritään peruutusmaksu, joka on 100% peruutusmaksusta koko huoneen lohkon kokonaiskustannuksista. b) Jos 59. päivän ja 30. päivän välillä ennen saapumista Ryhmä peruuttaa jopa 10% koko huoneen lohkosta, peruutusmaksuja ei aiheudu, edellyttäen, että peruutuksista, jotka ylittävät mainitun 10% huoneen kokonaismäärästä, peritään 100% peruutusmaksu. c) Jos 29. päivän ja 7. päivän välillä ennen saapumista, Ryhmä peruuttaa jopa 5% koko huonelohkosta, silloin peruutusmaksuja ei aiheudu, edellyttäen, että peruutuksista, jotka ylittävät mainitun 5% koko huoneen lohkosta, peritään peruutusmaksu, joka on 100% huoneen lohkon kokonaiskustannusten peruutetusta osasta. d) Jos ryhmä peruuttaa saapumista edeltävän seitsemännen päivän välisenä aikana minkä tahansa osan koko huonelohkosta (mukaan lukien, mutta ei rajoitetusti Ei esityksiä saapumispäivänä), konsernille peritään peruutusmaksu, joka on 100% peruutetusta osasta huoneen lohkon kokonaiskustannuksista. B) Ryhmän/tapahtuman täydellinen peruuttaminen: Jos konserni peruutetaan kokonaan, sovelletaan seuraavia sovittuja ehtoja: (a) Jos hotelli vastaanottaa ilmoituksen enintään 90 päivää ennen saapumista, konserni maksaa hotellille 75 prosenttia kaikista sopimuksista saaduista tuloista (b) Jos hotelli on vastaanottanut ilmoituksen 89—60 päivää ennen saapumista, ryhmän on maksettava hotellille 90 prosenttia kaikista sopimuksista saaduista tuloista (c) Jos hotelli vastaanottaa ilmoituksen 59 päivän kuluessa ennen saapumista, konserni maksaa hotellille 100 prosenttia kaikista sopimuksista saaduista tuloista.