Crowne Plaza Milan - Linate

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
Via K. Adenauer 3 San Donato San Donato Milanon 20097

Erikoistarjoukset

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

Arvioinnit

Italia Hotel Classification
4

Tapahtumapaikan kohokohdat

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Pesulapalvelu
  • Vastaanottopalvelut

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Lemmikkiystävällinen
  • Ravintola
  • Turvallisuushenkilökunta

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center
  • Videokonferenssi

AV-varusteet

  • AV-varustus
  • Huippunopea internet (300Mbps)

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Juna
  • Lentokenttäkuljetus
  • Metro
  • Taksi

Varustus

  • Odotusalue
  • Piano

Etäisyys lentokentältä

  • 4.35 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Maksullinen pysäköinti7,00 € / päivä
  • Kadunvarsipysäköinti
  • Bussipysäköinti

Tapahtumapaikan Crowne Plaza Milan - Linate kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä37 674 ft²
Kokoustila14
Suurin tila24 757 ft²
Toiseksi suurin tila13 692 ft²
Näyttelytila24 757 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä436
Kahden hengen huone (2 sänkyä)380
Sviitit26

Paikalliset nähtävyydet

SCALO MILANO OUTLET & ENEMMÄN

Shoppailu
Etäisyys 12 km
Löydä kaikki kaupat, jotka tekevät Scalo Milano Outlet & More ainutlaatuinen kohde ostoksillesi. Löydät aukioloajat, yhteystiedot, jokaisen myymälän sijainnin ja kaikki yksityiskohdat paitsi tunnetuimpien tuotemerkkien putiikeista muodista asusteisiin, kosmetiikasta urheiluun, mutta myös parhaiden huonekalu- ja designbrändien ravintoloista, kahviloista ja näyttelytiloista
Via Milano 5
PAIKANTAA DI TRIULZI, IT 202085

Teatro alla Scala

Teatteri
Etäisyys 12 km
Ducal-teatterin tuhkasta nousi Itävallan keisarinna Maria Theresan tilaama kuuluisa alla Scala Opera, joka vihittiin käyttöön 3. elokuuta 1778. Sen nimi on peräisin paikasta, jolle teatteri rakennettiin, nimittäin Santa Maria alla Scalan kirkko, joka seisoi täällä. Italian oopperan paikka, la Scala näkee esiintyvän vuosien varrella mestareita ja tärkeitä taiteilijoita: Rossinista Donizettiin, Bellini Verdiin. Uudelleen rakennettu vuoden 1943 pommi-iskun jälkeen, vihittiin toisen kerran vuonna 1946 konsertilla, jonka johti Arturo Toscanini, entinen taiteellinen johtaja. Vuodesta 1951, Victor De Sabata, taiteellinen johtaja tuolloin, La Scalan kausi avataan 7. joulukuuta, Saint Ambrosen päivä, Milanon suojeluspyhimys. Tammikuun 2002 ja joulukuun 2004 välisenä aikana tikkaat käsittelevät syvempää historiallista rakennusten restaurointia ja näyttämön nykyaikaistamista toisen maailmansodan lopusta lähtien. 7. joulukuuta 2004 Riccardo Muti vihkii la Scalan Salierin ”Europa Riconosciuta” restauroidulla teoksella, jonka hän oli kastanut vuonna 1778.

Duomo di Milano

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 8 km
Milanon Duomo on Italian suurin ja monimutkaisin goottilainen rakennus, joka on valmistettu valkoisesta rosémarmorista. Sen pituus on 157 metriä ja sen pinta-ala on 11 700 neliömetriä. Suurempi torni saavuttaa 108,5 metrin korkeuden ja jälkimmäisen päälle sijoitetaan lokakuussa 1774 Madonnan kultainen patsas. Milanon Duomon rakentaminen alkaa vuonna 1386, ja Gian Galeazzo Visconti halusi sen kaksitahoisella tarkoituksella: uudistaa palvontapaikkoja Milanon sydämessä ja juhlitaan lordship Visconteaa ja sen kunnianhimoista ekspansionistista politiikkaa. Sisustuksessa on latinalainen ristikasvi, syväkuoro ja monikulmainen apse. Tyyli on pääosin myöhäisgoottilainen, johon on lisätty klassisia elementtejä dating takaisin vastareformaation aikaan, kun presbiteri, korkea alttari, saarnatuoli ja jotkut sivualttarit muotoutuvat. Terasseilta pääsee hissillä tai portaita pitkin, voit ihailla koko Milanon kaupunkia.

Cenacolo Vinciano

Museo
Etäisyys 11 km
Viimeinen ehtoollinen Leonardo da Vincin kuuluisimmasta kuvauksesta Kristuksen viimeisestä ehtoollisesta länsimaisen taiteen historiassa. Leonardo keskittyi apostolien ilmaisuihin ja eleisiin. Leonardo da Vincin viimeisen ehtoollisen viimeisen illallisen kohtaus on asetettu arkkitehtoniseen tilaan. Kasettikatto on koristeltu lipastoilla. Seinillä on ripustettu joitakin seinävaatteita. Takaseinässä on kolme ikkunaa. Pöydällä on ruokia ja ruokia, joissa on huomiota yksityiskohtiin. Suuri lauta, jonka takana istui apostolit ja Kristus, miehittää kaikki vaakasuora osa. Jeesus on keskellä yksin. Hänen kätensä asetetaan pöydälle ja kasvot kallistetaan. Apostolit on järjestetty kolmen hengen ryhmiin oikealla ja vasemmalla. Apostoli Pietari on neljäs vasemmalta. Jakso, joka on kuvattu Leonardo da Vincin viimeisen ehtoollisen viimeisessä illallisessa.

Palazzo Reale

Museo
Etäisyys 8 km
Palazzo Realen upea rakennus luotiin kunnan kotipaikaksi ja siitä tuli myöhemmin Milanon herrojen palatsi. Tällä hetkellä sen istuinta käytetään väliaikaisten näyttelyiden valmisteluun, jotka löytävät tilaa salissaan, joissa on runsaasti suurta arvostusta sisältäviä freskoja. Kuninkaanlinnassa on katedraalimuseo ja nykytaiteen museo. Kuninkaanlinnan läheisyydessä seisoo kuuluisa La Scala -teatteri. Kuninkaallisen palatsin alkuperä on hyvin vanha: se oli kaupunginhallituksen kotipaikka keskiajalta lähtien. 1800-luvun toisella puoliskolla, Itävallan vallan alla, palatsi oli peitetty koristeilla ja koristeilla. Siitä lähtien se oli hallitsijoiden palatsi Maria Teresasta Napoleoniin, Ferdinando I: stä Italian Savoy-kuninkaalle. Vuonna 1920 kuninkaallinen palatsi tuli omaisuutta Italian valtion ja oli avoin kansalaisten vierailuja. Vuoden 1943 pommitukset tuhosivat rakennuksen osittain ja vasta tänään, kun uuvuttavien hankkeiden kahdenkymmenen vuoden elpyminen ja restaurointi, voimme nähdä palatsin täydellisen palauttamisen Milanon kaupunkiin.

Pinacoteca di Brera

Museo
Etäisyys 12 km
Breran taidegalleria, joka sijaitsee kuuluisalla ja viehättävällä Milanon alueella, sijaitsee 1700-luvun Palazzo Breran ensimmäisessä kerroksessa ja kerää 38 italialaisten taiteilijoiden suolamestariteoksia 1400-luvulta 1800-luvulle ja eräitä suurimmista taiteilijoista. Yksi tunnetuimmista Piero della Francesca, Raffaello, Mantenga, Bramante, Caravaggio, Tintoretto, Bellini, Bronzino. Pihan sisäänkäynnillä näet Canovan työn, joka edustaa Napoleonin kuvaa. Tunnetuimpia ovat Raphaelin ”dipini-kappaleet pitivät täällä Neitsyen avioliittoa”, Mantegnan kuollut Kristus ””, Bellinin ”Armo”. Pihan keskellä on Canovan veistämä pronssipatsas Napoleon I. Pihalta pääsee myös joihinkin luokkahuoneisiin, joissa kuvataideakatemian oppitunnit. Brera-galleria kärsi laajoja vahinkoja toisesta maailmansodasta lähtien. Vuosina 1946—1950 arkkitehti Piero Portaluppi rakensi lähes kokonaan uudelleen: Milanon suurperheiden arkkitehti. Breran taidegallerian rakensi itävaltalainen Maria Theresa vuonna 1776: sen piti olla kokoelma esimerkillisiä teoksia kuvataideakatemian opiskelijoiden koulutukseen. Myöhemmin kokoelma, Napoleonin käskystä, muutettiin museoksi, jonka tarkoituksena oli paljastaa tärkeimmät maalaukset Italian alueelta.

Castello Sforzesco

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 11 km
Linnoitus puolustava, asuinpaikka, sotilaskasarmi, museoiden ja kulttuurilaitosten kotipaikka: erilaiset ja monimutkaiset olivat muutokset, jotka vuosisatojen ajan ovat muuttaneet Castello Sforzescoa, Milanon edustavimpien ja suosituimpien monumenttien joukossa. Filippo Maria Visconti valitsi Castello Sforzescon oleskeluun, jatkaen todellisen fortilizion konsolidointia ja rakentamista. Myöhemmin Francesco Sforza, josta tuli Milanon herra vuonna 1450, antamaan suuren sysäyksen pahoin vaurioituneen rakennuksen jälleenrakentamiseen vuosina 1447-1450. Nykyään Castello Sforzescossa asuu kansalaismuseoita, ja vuodesta 1896 lähtien talossa on yksi kaupungin suurimmista taiteellisista kokoelmista. Vuodesta 2015 vanhan espanjalaisen sairaalan salissa on Pietà Rondaninin museo: museo, joka on kokonaan omistettu Michelangelon viimeiselle mestariteokselle. Lopuksi Castello Sforzescon sisällä on joitain tärkeitä arkistoja ja kirjastoja, kuten taidekirjasto, historialliset arkistot, Trivulziana-kirjasto, arkeologinen ja numismaattinen kirjasto, ”Achille Bertarelli” -tulosteiden kokoelma, kansalaisvalokuva-arkisto ja kokoelma Vinciana

Navigli (vesikanavat)

Yöelämä
Etäisyys 10 km
Navigli milanesi historia alkaa 1100-luvun jälkipuoliskolla ensimmäisen väylän rakentamisella. Milano on veden peittämä kaupunki, ristikkäin joet ja kanavat, joita säätelevät nerokas tekniikka. Ensimmäinen kanava avattiin vuonna 1179 ja sen 50 km pituus väistyi Naviglio Granden rakentamiseen. Suuret insinöörit aloittivat projektin, jota tänään voimme silti ihailla Leonardo da Vincin suunnitteleman innovatiivisen sulkujärjestelmän ansiosta viidennentoista vuosisadan lopulla. Vuosien mittaan kanavia laiminlyötiin, ja vuonna 1977 valtio luovutti Martesana-kanavan hallinnan alueelle, joka vuonna 1980 aloitti alueen kunnostushankkeen. Laivat olivat erittäin suosittuja ja olivat pienten kauppojen ja markkinoiden kummitus. Tällä hetkellä Naviglin alueelle on ominaista niin monien taiteilijoiden, mallien, muusikoiden ja opiskelijoiden läsnäolo lukuisten klubien ja ravintoloiden ansiosta, jotka tekevät tästä Milanon alueesta todellisen vetovoiman. Tunnelma on hyvin erityinen ja Naviglin ympäröivä maisema on todella jännittävää katsottavaa.

Enemmän

Crowne Plaza Milan Linate sijaitsee 8 km:n päässä Milanon keskustasta ja 7 km:n päässä Milanon Linaten lentokentältä. Helppo päästä moottoriteiden läheisyyden ansiosta ja Rogoredon metro- ja rautatieasemalle (Frecciarossa ja Italo pysähtyy). Hotellissa on laaja pysäköintitila. Tarjoamme 436 huonetta, kaksi ravintolaa, jotka tyydyttävät kaikkien makuun (tyylikäs à la carte ”Il Giardino” ja suuri buffet ”Il Buongustaio”), kuntosali saunalla, ”La Galleria” -baari, jossa voit viettää illan nauttien juomia ja musiikkia, ja kongressikeskuksen, jossa on 14 kokoushuonetta, joihin mahtuu 6-330 osallistujaa. Keskeinen ja laajalti arvostettu osa hotellia on ExpoPlaza konferenssi- ja messukeskus, 2300 neliömetriä monitoiminen alue, jossa järjestää kaikenlaista tapahtumaa, konferenssin 1500 vieraat teatterin tyyliin cocktail vastaanotto jopa 1500 henkilöä. Valojen käyttö, värejä ja herättäviä asetuksia ja luottaa henkilökuntamme kokemukseen, jokainen Crowne Plaza Milan Linaten tapahtuma on suuri menestys!

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
May 6 – Jul 7
Aug 30 – Nov 29
Normaali sesonki
Jan 19 – Feb 29
Nov 30 – Dec 20
Mar 1 – May 5
Hiljainen sesonki
Dec 21 – Dec 31
Jul 8 – Aug 29
Jan 1 – Jan 18