Crowne Plaza San Diego - Mission Valley

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
2270 Hotelli Circle North San Diego, CA 92108

Arvioinnit

AAA
3
Northstar
3

Tapahtumapaikan kohokohdat

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Näkymä (puutarha)
  • Pesulapalvelu
  • Puhelut (maksuttomat)
  • Puhelut (paikallispuhelut)
  • Ääniviestipalvelu

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Lemmikkiystävällinen
  • Ravintola
  • Tila (ulkona)
  • Tila (yksityinen)
  • Turvallisuushenkilökunta

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus
  • Poreallas
  • Ulkouima-allas

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Lentokenttäkuljetus
  • Taksi

Varustus

  • Odotusalue
  • Siirrettävät seinät
  • Tanssilattia

Etäisyys lentokentältä

  • 6.3 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Maksullinen pysäköinti18,00 $ / päivä
  • Bussipysäköinti

Tapahtumapaikan Crowne Plaza San Diego - Mission Valley kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä29 876 ft²
Kokoustila32
Suurin tila6 441 ft²
Toiseksi suurin tila4 752 ft²
Tila (yksityinen)30 000 ft²
Tila (ulkona)3 240 ft²
Näyttelytila6 441 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä405
Yhden hengen huone (1 sänky)164
Kahden hengen huone (2 sänkyä)243
Sviitit12
Veroaste2%
Varausaste10,5%

Paikalliset nähtävyydet

Balboa-puisto

Puisto
Etäisyys 10 minutes
Balboa Park, jota kutsutaan usein ”lännen Smithsonianiksi”, on Yhdysvaltojen suurin kaupunkipuisto, jossa on kulttuurilaitoksia. Viisitoista museota, jotka on omistettu niin monipuolisille aiheille kuin antropologia, taide, ilmailu, luonnontiede ja tekniikka, ovat levinneet koskemattomiin puutarhoihin ja historialliseen espanjalaiseen siirtomaa-arkkitehtuuriin Balboa Parkissa.

San Diegon kongressikeskus

Kongressikeskus
Etäisyys 15 minutes
San Diegon kongressikeskus on alueen johtava kokous- ja konferenssitila. San Diegon kongressikeskus sijaitsee kimaltelevalla San Diegon lahdella vilkkaan keskustan sydämessä. Runsas, joustava tila ja viiden tähden palvelu tekevät San Diegon kokouskeskuksesta kokousten suunnittelijan valinnan suurten kongressien, messujen, kokousten ja erikoistapahtumien järjestämiseen.
111 West Harbor Drive
San Diego, CA, US 92101

San Diegon eläintarha

Puisto
Etäisyys 10 minutes
Kaupunkiparatiisi kaiken ikäisille, San Diegon eläintarha on pakollinen nähtävyys Etelä-Kaliforniassa. Vietä päivä apinoimalla trooppisessa keidassamme, kun vierailet upeissa elinympäristöissä eläimille, kuten gorilloille, tiikereille, aurinkokarhuille, flamingoille, mandrilleille, jääkarhuille, paratiisilinnuille, jättiläiskilpikonnille, leopardeille ja muille. Vieraile Australian Outbackissa nähdäksesi 24 koalan siirtokuntamme. Lähde Panda Trekille tutustumaan jättiläispandoihin ja muihin eläimiin, jotka jakavat bambumetsän elinympäristönsä. Mene ajassa taaksepäin Elephant Odysseyn kautta selvittääksesi, mitkä eläimet vaelsivat Etelä-Kaliforniassa ja näe lauman norsuja. Nauti opastetusta kierroksesta kaksikerroksisella bussilla tai ilmakuvasta Skyfarista, ruokaile Albert's-ravintolan rauhallisessa ympäristössä ja näe eläimiä läheltä Lasten eläintarhassa. Tutustu villieläinten ihmeisiin eläinten kohtaamisten, interaktiivisten kokemusten ja pitäjän esityksien avulla. Eläinten hoidon ja suojelun johtaja, San Diegon eläintarha on San Diegon kokemuksen ytimessä.
2920 Eläintarha Dr
San Diego, CA, US

Qualcomm-stadion

Virkistys
Etäisyys 10 minutes
Qualcomm Stadium, aiemmin nimeltään San Diego Stadium ja Jack Murphy Stadium, on monikäyttöinen stadion San Diegossa Kaliforniassa. Se on kansallisen jalkapalloliigan San Diego Chargersin ja San Diegon osavaltion yliopiston Aztecsin yliopiston jalkapallojoukkueen nykyinen koti. Qualcomm Stadium, jonka istumapaikka on 70 561, sijaitsee Mission Valleyn sydämessä, muutaman minuutin päässä San Diegon keskustasta. Stadionilla on San Diego Charger- ja SDSU Aztec -jalkapallo, Holiday Bowl, Poinsettia Bowl, Street Scene ja paljon muuta!
9449 Friars Road
San Diego, CA, US 92108

Merimaailma

Virkistys
Etäisyys 7 minutes
SeaWorld San Diegossa on paljon syitä vierailla meripuistossa vuonna 2015! Puisto on jo täydessä vauhdissa kesäöiden kanssa - mukaan lukien erityiset yöeläintenäytökset ja ilotulitteet tietyinä päivinä 7. syyskuuta asti - ja sen lisäksi kansallisesti tunnustetut esiintyjät arvostetuista televisiokilpailuohjelmista nousevat lavalle SeaWorldin Summer Vibes -tapahtuman aikana. Tämä 7 viikon energinen, perhehauska tuotanto tapahtuu Mission Bay -teatterissa torstaista maanantaihin 16. heinäkuuta - 30. elokuuta. Lisäksi takana ovat SeaWorldin perinteiset sesongin suosikit, mukaan lukien Halloween Spooktacular ja Christmas Celebration. Kaiken kaikkiaan on valaankokoinen luettelo syistä käydä SeaWorldissa ympäri vuoden. Kausitapahtumat sisältyvät puistoon pääsyyn, mutta paras tapa nauttia kaikesta hauskuudesta on ostaa hauska kortti, jonka avulla vieraat voivat palata uudestaan ja uudestaan, kaikki yhden päivän sisäänpääsyn hinnalla!
500 SeaWorld Dr
San Diego, CA, US

Mission Valley -ostoskeskus

Shoppailu
Etäisyys 1 mi.
Tervetuloa Westfield Mission Valley -ostoskeskukseen, jossa on yli 130 myymälää. Westfield Mission Valley, aiemmin Mission Valley Center, on ostoskeskus Mission Valleyn alueella San Diegossa Kaliforniassa. Sen omistaa The Westfield Group. Sen ankkurikaupat ovat Macy's, Macy's Home & Furniture Store ja Target. Siellä on myös AMC Theatres -multipleksi.
1640 Camino Del Rio pohjoiseen
San Diego, CA, US 92108-1506

Missionranta

Virkistys
Etäisyys 10 minutes
Vaikka jotkut saattavat verrata San Diegon Mission Beachiä itärannikon Atlantic Cityyn ja Coney Islandiin, siellä on ainutlaatuinen Etelä-Kalifornian tunnelma, jota et löydä mistään muualta täältä. Mission Beach sijaitsee Pacific Beachin pohjoispuolella ja Belmont Parkin eteläpuolella, ja se tarjoaa vilkkaan ja vankan valikoiman aktiviteetteja auringossa, surffauksessa ja hiekassa. Hot dog -kioskeista fine dining -ruokapaikkoihin, kuumiin yökerhoihin katutaiteilijoihin, odota löytäväsi kaikenlaisia vapaahenkisiä rantakävijöitä hauskassa, karnevaalimaisessa ilmapiirissä hiekkarannalla.

Petco-puisto

Virkistys
Etäisyys 11 minutes
Petco Park on kaikin tavoin upea, yhdistämällä baseballin parhaat näkölinjat henkeäsalpaaviin näkymiin San Diegoon. Arkkitehtonisesti upea, se juhlii merta, taivasta, luonnon kauneutta, kulttuurista monimuotoisuutta ja alueemme ainutlaatuista henkeä. Innovatiiviset suunnitteluominaisuudet herättävät baseballin ajattomia perinteitä intiimissä ympäristössä, huippuluokan fanien mukavuuksilla jokaiseen makuun ja budjettiin.
100 Puistobulevardi
San Diego, CA, US

Enemmän

Trooppisten palmujen ja vehreän, kutsuvan puutarhan keskellä sijaitseva Crowne Plaza San Diego on ihanteellinen paikka seuraavalle kokoukselle tai kongressille. Crowne Plaza San Diego sijaitsee kätevällä paikalla Mission Valleyssa, lähellä kaikkia kaupungin hienoimpia nähtävyyksiä. Uusi Crowne Plaza tarjoaa raikkaan ilmeen ja päivitettyjen mukavuuksien ansiosta ihanteellisen taustan lomallesi, viikonloppumatkalle, liiketapaamiselle, häille ja vastaanotolle tai sosiaaliselle tapahtumalle - suurelle tai pienelle, muodolliselle tai rentolle. Kutsumme sinut käyttämään muutaman minuutin tutkimaan ja tutustumaan kaikkiin San Diegon uudessa Crowne Plazassa odottaviin palveluihin.

Peruutuskäytäntö

48 tunnin peruutus

Tilarajoitukset

Ei ulkopuolista ateriapalvelua

Lisätiedot

Ainutlaatuinen ja rentouttava trooppinen ilmapiiri yhdistettynä ammattimaisiin kokoustiloihin luovat todella onnistuneen tapahtuman! Crowne Meetings -johtajamme on ainoa yhteyspisteenne luovien ryhmäaterioiden järjestämiseen, tapaamaan päivittäin kanssasi tai paikan päällä olevasi yhteyshenkilösi, varmista, että pysyt budjettisi rajoissa, ja keskustele seuraavalle päivälle suunnitelluista tapahtumista. Henkilökohtaisella huomiolla saapumisesta lähtöön koet virheettömästä kokouksesta, joka hoidetaan helposti, innostuneesti ja asiantuntevasti.

Verkkolinkit

Lisämateriaali

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?