Holiday Inn Portland-Airport (I-205)

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
8439 Columbian tuomioistuimessa Portland, OR 97220-1382

Arvioinnit

Northstar
3
AAA
3

Tapahtumapaikan kohokohdat

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Pesulapalvelu
  • Ääniviestipalvelu

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Ilmainen lentokenttäkuljetus
  • Lahjatavarakauppa
  • Lemmikkiystävällinen
  • Ravintola
  • Ulkopuoliset catering-tarjoajat sallittu

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus
  • Sisäuima-allas

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Juna
  • Lentokenttäkuljetus
  • Taksi

Varustus

  • Lastauslaituri
  • Odotusalue
  • Tanssilattia

Etäisyys lentokentältä

  • 2 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Maksullinen pysäköinti10,00 $ / päivä
  • Bussipysäköinti

Tapahtumapaikan Holiday Inn Portland-Airport (I-205) kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä14 000 ft²
Kokoustila6
Suurin tila6 272 ft²
Toiseksi suurin tila1 232 ft²
Näyttelytila10 000 ft²

Pohjapiirrokset

Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä284
Yhden hengen huone (1 sänky)139
Kahden hengen huone (2 sänkyä)145
Sviitit16
Yhden hengen huoneen (1 sänky) hinta119,00 $ – 169,00 $
Kahden hengen huoneen (2 sänkyä) hinta119,00 $ – 169,00 $
Veroaste15%

Paikalliset nähtävyydet

Luola

Puisto
Etäisyys 2 mi.
Surullisen äidin kansallinen pyhäkkö, joka tunnetaan yleisesti nimellä The Grotto, on katolinen pyhäkkö ja pyhäkkö Portlandissa, Oregonissa, Yhdysvalloissa.
8840 NE Skidmore Street
Portland, OR, US 97220

PGE-puisto

Puisto
Etäisyys 10 mi.
Puisto sijaitsee keskustassa ja sopii hyvin sisään, lähinnä siksi, että se on upotettu noin 40 jalkaa katutason alapuolelle. Näin kadun ohikulkijat voivat piipahtaa takorauta-aidan läpi ja nähdä pelin ulkokentältä. Kahdessa pääsisäänkäynnillä (yksi vasemmassa kentässä ja toinen kotilevyn takana) on jokaisessa pieni piha ja ne ovat ulkonäöltään melkein identtisiä. Sisällä puiston fyysinen rakenne on varsin vaikuttava. Suuri katto kattaa yli 90% 23 000 istuimesta. Istumapaikat jaetaan keskikäytävällä, joka johtaa hallialueelle.
1844 SW Morrison St
Portland, OR, US 97205

Cascade-asema

Shoppailu
Etäisyys 2 mi.
Cascade Station on vilkas sekakäyttöinen rakennus Portlandin kansainvälisen lentokentän ”portilla”. Oregonin ainoan Ikea-myymälän vieressä sijaitsevassa 800 000 neliömetrin vähittäiskauppakeskuksessa on vähittäiskauppiaita ja ravintoloita, kuten Buffalo Wild Wings, Bath & Body Works, DSW, Kay Jewelers, maurices ja maan ainoa YoCream ja The Carhartt Store.
9721 NE Cascades Parkway
Portland, OR, US 97220

Portlandin taidemuseo

Museo
Etäisyys 17 minutes
Vuoden 1892 lopulla perustettu Portlandin taidemuseo on Yhdysvaltojen seitsemänneksi vanhin museo ja vanhin Tyynenmeren luoteisosassa. Museo on kansainvälisesti tunnustettu pysyvästä kokoelmastaan ja kunnianhimoisista erikoisnäyttelyistään, jotka on peräisin museon omistuksista ja maailman hienoimmista julkisista ja yksityisistä kokoelmista. Museon yli 42 000 esinekokoelma, joka on esillä 112 000 neliömetrin gallerioissa, heijastaa taiteen historiaa muinaisista ajoista nykypäivään. Kokoelma erottuu Pohjois-Amerikan alkuperäiskansojen taiteesta, englantilaisesta hopeasta ja graafisesta taiteesta. Aktiivinen keräilylaitos, joka on omistautunut säilyttämään suurta taidetta tulevien sukupolvien rikastamiseksi, museo omistaa 90 prosenttia galleriatilastaan pysyvään kokoelmaansa. Museon maamerkkirakennusten kampus, Portlandin kulttuurialueen kulmakivi, sisältää Jubitzin modernin ja nykytaiteen keskuksen, Gilkey-graafisen taiteen keskuksen ja Northwest Film Center. Museossa on yli 23 000 kotitaloutta ja yli 350 000 kävijää vuosittain, joten se on johtava kuvataiteen koulutuspaikka.
1219 SW Park Avenue
Portland, OR, US 97205

Portlandin kansainvälinen lentoasema

Lentokenttä
Etäisyys 3 mi.
7000 Koillis-lentokenttätie
Portland, OR, US 97218

Oregonin eläintarha

Virkistys
Etäisyys 18 minutes
Oregonin eläintarha, aiemmin Washington Parkin eläintarha on eläintarha Portlandissa, joka on Yhdysvaltain Oregonin osavaltion suurin kaupunki. Eläintarha sijaitsee 2 mailia lounaaseen Portlandin keskustasta, Portlandin Washington Parkin sisällä, ja siihen kuuluu kapearaiteinen rautatie, joka muodostaa yhteyden puiston sisällä olevaan kansainväliseen ruusutestipuutarhaan. Eläintarhojen ja akvaarioiden liiton jäsen, sillä on onnistuneita jalostusohjelmia Kalifornian kondoreille ja aasialaisille norsuille. Eläintarhassa on myös laaja kasvikokoelma kaikissa eläinnäyttelyissään ja erikoistuneissa puutarhoissaan. Kesäisin siellä järjestetään konserttisarja, ja talvella se tuottaa junasta katsottavan lomavaloshow'n. Oregonin eläintarha on Oregonin suurin maksettu nähtävyys, jossa kävijöitä oli yli 1,6 miljoonaa vuosina 2008—2009.
4001 SW Canyon Rd.
Portland, OR, US 97221

Kellerin auditorio

Teatteri
Etäisyys 10 mi.
Portlandin tilavassa Keller-auditoriossa yleisö on nauttinut Broadwayn tuotannoista, baletista, oopperoista, perhetapahtumista ja paljon muuta. Keller (alun perin tunnettu nimellä Civic Auditorium) rakennettiin vuonna 1917. Se kunnostettiin kokonaan vuonna 1968. Vuosien mittaan se on ollut Portlandin kaupungin ”työhevonen” teatteri, joka isännöi vuosittain monia esittävän taiteen tapahtumia. Rakennuksessa sijaitsevat Portlandin ooppera ja Oregon Ballet Theatre. Se isännöi myös monia kansallisia näytöksiä ja kiertäviä Broadway-esityksiä.
222 Lounais-Clay Street
Portland, OR, US 97201

Oregonin kokouskeskus

Kongressikeskus
Etäisyys 14 minutes
Oregon Convention Center (OCC) on Tyynenmeren luoteisosan suurin kongressikeskus, joten se on ihanteellinen paikka kongresseille, teollisuuden messuille, kokouksille ja juhlille. Kauniissa ja vilkkaassa Portlandin keskustassa Oregonissa sijaitseva OCC on monien ryhmien suosituin kohde, koska se on sitoutunut asiakaspalveluun ja johtajuuteen kestävissä käytännöissä. Keskuksen kaksi suurta juhlasalia, 50 kokoushuonetta, 255 000 neliömetriä näyttelytilaa, täyden palvelun ateriapalvelu ja kokenut henkilökunta voivat hoitaa kaiken kokoisia tapahtumia, 10—10 000.
777 NE Martin Luther King Jr. Blvd
Portland, OR, US 97232

Enemmän

Holiday Inn Portland-Airport (I-205) sijaitsee vain 3 km:n päässä Portlandin kansainväliseltä lentokentältä ja kätevällä paikalla Interstate I-205 -moottoritiellä. Sijaitsemme myös vain muutaman minuutin päässä Cascade Station -ostoskeskuksesta, vilkkaasta sekakäyttöisestä rakennuksesta, jossa on erilaisia verovapaita ostos- ja ruokailuvaihtoehtoja. Portlandin keskusta ja kaikki Rose Cityn nähtävyydet, mukaan lukien Portlandin kuuluisa vuotuinen ruusufestivaali, MODA Center, Memorial Coliseum & Portland Convention Center, Washington Parkin maailmankuulut puutarhat, Oregonin eläintarha, OMSI ja muut, ovat helposti saavutettavissa läheisistä MAX-junista, Portlandin nopeasta ja palkitusta julkisesta liikennepalvelusta. Holiday Inn Portland-Airportin (I-205) laajaan Columbia-konferenssikeskukseen, tyylikkääseen Hotel Ballroomiin ja dramaattiseen Atriumiin kuuluu 14 000 neliömetrin moderni ja joustava kokoustila, johon mahtuu kaikki tapahtumat pienestä yksityiskokouksesta messuihin tai tyylikkäisiin juhliin. Anna Holiday Inn Portland-Airport (I-205) olla kotisi poissa kotoa Rose Cityssä.

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
Jul 1 – Oct 15
Normaali sesonki
May 1 – Jun 30
Hiljainen sesonki
Oct 16 – Dec 31
Jan 1 – Apr 30

Lisätiedot

Olemme täällä sinua varten ja kiitämme mielenkiinnostasi antaa meille mahdollisuuden isännöidä ryhmääsi tai tapahtumaasi. Tiimimme on omistautunut sinulle ja vastaa pyyntöösi mahdollisimman pian. Kiitos ymmärryksestäsi.