Kimpton Hotel Theta

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
790 8. katu New York, NY 10019

Erikoistarjoukset

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

New Kimpton on the Block

199,00 $
01.10.2023 – 31.03.2025

Hotellin haluamat päivämäärät

  • 02.07.202402.09.2024
  • 25.11.202429.11.2024
  • 01.01.202530.04.2025

Arvioinnit

Northstar
3
AAA
3

Palkinnot

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Näkymä (urbaani)
  • Pesulapalvelu
  • Puhelut (maksuttomat)
  • Puhelut (paikallispuhelut)
  • Vastaanottopalvelut
  • Ääniviestipalvelu

Palvelut

  • Esteetön pyörätuolille
  • Lemmikkiystävällinen
  • Ravintola
  • Tila (ulkona)
  • Turvallisuushenkilökunta

Liiketoimintapalvelut

  • Business Center
  • VIP-palvelut

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Juna
  • Lentokenttäkuljetus
  • Metro
  • Taksi

Saapuminen tänne

LaGuardian lentokentältä (9,3 mailia): JFK:n lentokentältä (26,9 mailia) Newarkin lentokentältä (26.6 mailia) Vain muutaman askeleen päässä NYC Subwaysta (C/E-linjat) Alle 2 korttelin kävelymatkan päässä NYC Subwaysta (N/R/W-linja)

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Maksullinen pysäköinti65,00 $ / päivä
  • Pysäköijän suorittama pysäköinti
  • Kadunvarsipysäköinti

Etäisyys lentokentältä

  • 9.3 mi. tapahtumapaikasta

Tapahtumapaikan Kimpton Hotel Theta kokoustila

Tila (ulkona)Saatavilla

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä364
Yhden hengen huone (1 sänky)233
Kahden hengen huone (2 sänkyä)126
Sviitit5
Veroaste14,75%
Varausaste3,5%

Paikalliset nähtävyydet

AMA

Kaupungin keskusta
Etäisyys 3 minutes
AMA:n New York Executive Conference Centerissä on 7 tilavaa kokoushuonetta ja yli 13 000 neliömetriä kokoustiloja. Konferenssikeskuksessa on kokoustiloja, joihin mahtuu jopa 72 osallistujaa. Kätevällä paikalla osoitteessa 48th ja Broadway New Yorkin Times Squaren sydämessä sijaitseva Center on korttelin päässä parhaista ravintoloista, kaupoista ja viihteestä, joista New York on kuuluisa. 6. kerroksen kokoustiloihin kuuluu tilava oleskelutila, jolta on näkymät Broadwaylle, joka sopii erinomaisesti liikevastaanottoihin ja konferenssitapahtumiin.
1601 Broadway
New York, NY, US 10019

Times Square

Teatteri
Etäisyys 5 minutes
Times Square, New Yorkin vilkkain aukio, tunnetaan monista Broadway-teattereista, elokuvateattereista ja supermerkeistään. Se on yksi niistä paikoista, jotka tekevät New Yorkista kaupungin, joka ei koskaan nuku
välillä 40 & 53 St; 6 & 9 Ave
New York, NY, US 10019

Kutsu koolle

Kaupungin keskusta
Etäisyys 8 minutes
Convene on maailmanlaajuinen lifestyle-vieraanvaraisuusyritys, joka suunnittelee ja ylläpitää ensiluokkaisia kokous-, tapahtuma- ja joustavia toimistotiloja. Teatterialueen sydämessä Manhattanin Midtownissa sijaitseva 810 Seventh Avenue on ainutlaatuinen tapahtumapaikka, josta on ikoniset näkymät Times Squarelle ja Central Parkiin. 22. ja 23. kerroksessa sijaitsevassa kiinteistössä on seitsemän tilavaa kokoushuonetta, joiden koko on 23 000 neliömetriä, jotka mahdollistavat jopa 140 enimmäiskapasiteetin tapahtumia. Paikka tarjoaa suuria seinätiloja, jotka ovat ihanteellisia brändäysmahdollisuuksiin, kokoelman asiantuntevasti kuratoituja seinätaidetta ja ylisuuret ikkunat, jotka tarjoavat runsaasti luonnonvaloa kaikkialla. 810 Seventh Avenue takaa saumattoman tapahtumakokemuksen tarjoamalla jaettavat kokoushuoneet optimaalisen joustavuuden saavuttamiseksi. Sijainti on lähellä useita metrolinjoja ja asemia, ja sinne pääsee helposti tärkeimmiltä liikennekeskuksilta, kuten Penn Station, Grand Central Station ja Port Authority Bus Terminal.
810 Seitsemäs katu
New York, NY, US 10019

Rockefeller-keskus

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 5 minutes
Rockefeller Center on art deco -ihme, joka koostuu 19 liikerakennuksesta, jotka kattavat 11 hehtaaria Manhattanin keskustassa 49. kadulta 52. kadulta, viidennestä seitsemänteen avenuesiin. Nimetty multimiljonääri John D. Rockefellerin mukaan, joka vuokrasi tilan Columbian yliopistolta vuonna 1928. Vuonna 1934 valmistuneesta 30 Rockefeller Plazasta tuli RCA: n pääkonttori. General Electricin nimikirjaimet kirkastavat nyt NBC: n kodin kattoa. 30 Rockefeller Plaza on rakennuksista julkisin ja kaksi suosituinta turistikohteita sijaitsee täällä. NBC Studio Tour antaa sinun nähdä, missä suosittuja ohjelmia, kuten Saturday Night Live, Late Night With Conan O'Brien ja NBC News, nauhoitetaan.
600 Viides katu
New York, NY, US 10111

Kutsu koolle

Kaupungin keskusta
Etäisyys 9 minutes
Convene on maailmanlaajuinen lifestyle-vieraanvaraisuusyritys, joka suunnittelee ja ylläpitää ensiluokkaisia kokous-, tapahtuma- ja joustavia toimistotiloja. Convene osoitteessa 117 West 46th Street on suurin West Midtown -tapahtumapaikkamme. Times Squaren ja Rockefeller Centerin välissä sijaitseva hotelli on ihanteellinen paikka seuraavalle huippukokoukselle, palkintoillalliselle, kaupungintalolle tai gaalalle. ”Valkoisen laatikon” suunnittelukyvyn ja suuren mutta intiimin tilan ansiosta tämä täyden palvelun tila määrittelee hienostuneisuuden ja eleganssin, mikä tekee siitä täydellisen ”yritystapaamissosiaalisiin” vastaanottoihin ja pinnoitettuihin illallisiin.
117 West 46. katu
New York, NY, US 10036

Jacob K Javits -kongressikeskus

Kongressikeskus
Etäisyys 1 mi.
Javits Center isännöi monia johtavia kongresseja, messuja, kuluttajanäyttelyitä ja erikoistapahtumia. Ei ole parempaa maailmannäyttämöä kuin Javits Center, jossa voit tuottaa, esitellä tai osallistua tapahtumaan. Mikä tahansa tuo sinut tänne, olemme sitoutuneet tekemään kokemuksestasi todella palkitsevan. Ja kohdekaupunkina mikään ei verrata New Yorkiin maailman rahoitus-, viihde-, kustannus- ja muotipääkaupunkina.
655 West 34. katu
New York, NY, US 10001

Radio City Musiikkitalo

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 5 minutes
Radio City Music Hall on viihdepaikka, joka sijaitsee New Yorkin Rockefeller Centerissä. Sen lempinimi on Kansakunnan näyttelypaikka, ja se oli jonkin aikaa kaupungin johtava turistikohde. Sen sisustus julistettiin kaupungin maamerkiksi vuonna 1978.
1260 Avenue of the Americas
New York, NY, US 10020

Broadway-teatterit

Teatteri
Etäisyys 5 minutes
Manhattanin 11 korttelin kaistale 53. kadulta 42. kadulta 6. ja 8. kadun välillä on nimeltään Great White Way, jossa on yli 40 teatteria. Teatterit sisälsivät: Ambassador-teatteri, American Airlines -teatteri, Belasco-teatteri, Booth-teatteri, Broadhurst-teatteri, Broadhurst-teatteri, Brooks Atkinson -teatteri, Circle in the Square, Cort-teatteri, Ethel Barrymore -teatteri, Eugene Oeill -teatteri, Hilton-teatteri, Gershwin-teatteri, Helen Hayes -teatteri, keisarillinen teatteri, John Golden -teatteri, Longacre -teatteri, Lunt-Fontanne -teatteri, Lyceum-teatteri, Majestic -teatteri, Marquis-teatteri, Al Hirschis-teatteri Feld-teatteri, Minskoff-teatteri, Musiikkilaatikkoteatteri, Nederlander-teatteri, Neil Simon -teatteri, Uusi Amsterdamin teatteri, Uuden maailman näyttämöt, Palatsiteatteri, Gerald Schoenfeld -teatteri, Richard Rodgers -teatteri, Bernard B.Jacobs -teatteri, Sam S. Shubert -teatteri, St. James -teatteri, Studio 54, August Wilson -teatteri, Vivian Beaumont -teatteri, Walter Kerr -teatteri, Cadillac Winter Garden -teatteri.
42 - 53 Street; 6 - 8 Ave
New York, NY, US 10019

Enemmän

Kaupunkikeidas keskellä Manhattanin sydäntä, Kimpton Hotel Theta on odottamaton pakopaikka, jossa matkailijat ja paikalliset voivat vetäytyä, rentoutua ja rentoutua. Hotelli sijaitsee ikonisessa rakennuksessa, jonka alun perin suunnitteli uraauurtava vuosisadan puolivälin arkkitehti, ja se tarjoaa runsaasti tilaa levitä — todellinen ylellisyys kaupungissa, joka on tottunut puristamaan. Julkiset tilat ja huoneet ovat moderneja ja harkitusti suunniteltuja. Kahviikkuna ja markkinapaikka antavat aulalle juuri oikean määrän energiaa liikkeellä ollessasi. Ja ylhäällä kattobaarissa - nyökkäys italialaiselle Rivieralle - korotetut spritsit ja kuratoidut pienet lautaset tuovat tyylikkään ja vaivattoman surinan tälle Midtownin alueelle. Hotel Theta sijaitsee 8th Avenuella Midtown Westin sydämessä, ja se on lähellä melkein kaikkea kaupungissa, ja sen keskeisen sijainnin ansiosta on helppo kokea Manhattan ja sen ulkopuolella. Teatterialue, Central Park, modernin taiteen museo ovat läheisiä naapureita. Kaikki tärkeimmät metrolinjat ovat myös lähellä, ja ne tarjoavat nopean ja luotettavan pääsyn muihin ikonisiin kaupunkikohteisiin, West Villagen ruskean kiven reunustamilta kaduilta High Lineen - ja sen alla oleviin poikkeuksellisiin taidegallerioihin - Chelsean kaukaisilla läntisillä alueilla. Tutkintaan käytetyn ajan jälkeen hotelli kutsuu paratiisiksi: kotiin kaukana kotoa, jossa voit rentoutua tulevaa päivää varten.

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
Sep 6 – Dec 18
May 1 – Jun 30
Dec 28 – Dec 31
Normaali sesonki
Mar 1 – Apr 30
Hiljainen sesonki
Dec 19 – Dec 27
Jul 1 – Sep 5
Jan 1 – Feb 29

Peruutuskäytäntö

Sopimuksen ehtojen mukaisesti.

Lisätiedot

Ihanteellinen Times Square -aukion sijainti, jonka lähellä on Javits Convention Center, Penn Station, Port Authorityn linja-autoasema ja 3 suurta NYC-alueen lentokenttää.