Crowne Plaza Today New Delhi Okhla

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
Tontti nro 1 Yhteisökeskus Okhla Phase - 1 New Delhi 110020

Arvioinnit

Northstar
4

Palkinnot

”Paras tasokas hotelli 2010 - Intia” 6. Hospitality India & Explore The World International Awards -gaalassa Golden Star Awards -palkinnon ”Vuoden hotelli Premium Business” Todays Traveller Awards -palkinnon ”Paras uusi bisneshotelli - Intia 2011”. ”Paras bisneshotelli 2011 — Intia” seitsemännessä Hospitality India & Explore The World International Awards -gaalassa Trip Advisorin ”Certificate of Excellence 2012” Business Destinations Travel Awards 2013 -palkinnon ”Paras bisneshotelli — Intia” Barun Jolly, toimitusjohtaja - Safari India National Tourism Awards -palkinnon ”paras vieraanvaraisuusalan ammattilainen 2012” ”Paras fuusioravintola Delhi NCR: ssä” Best of the Best -palkinnoissa Mail Today -palkinnolla. Copper Bar, Crowne Plaza Tänään New Delhi Okhla on palkittu Whisky Bars of the World — Silver 2012 -palkinnolla erinomaisesta esittelystä, myynninedistämisestä ja hienojen viskien tuntemuksesta ympäri maailmaa Kingfisher ja Explicity Awards: n paras paahdettu rapea ankka Delhi NCR: ssä ChaoBellassa” Times research Median ”Paras erikoisruokaravintola 2011, Delhi NCR - ChaoBella” ”Paras uusi konseptiravintola 2011 - ChaoBella”, Mail Today Golden Star Awardsin ”Vuoden ihailtuin kokki -palkinto - kokki Sam Wong”

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Näkymä (puutarha)
  • Näkymä (urbaani)
  • Pesulapalvelu
  • Vastaanottopalvelut
  • Ääniviestipalvelu

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Ravintola
  • Tila (yksityinen)
  • Turvallisuushenkilökunta
  • Vuokra-autopalvelu

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center
  • Videokonferenssi
  • VIP-palvelut

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus
  • Spa tai salonki
  • Ulkouima-allas

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Juna
  • Metro
  • Taksi

Varustus

  • Odotusalue
  • Siirrettävät seinät
  • Tanssilattia

Etäisyys lentokentältä

  • 12.43 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Maksullinen pysäköinti
  • Pysäköijän suorittama pysäköinti
  • Bussipysäköinti

Tapahtumapaikan Crowne Plaza Today New Delhi Okhla kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä8 500 ft²
Kokoustila11
Suurin tila6 200 ft²
Toiseksi suurin tila2 702 ft²
Tila (yksityinen)7 362 ft²
Näyttelytila14 000 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä208
Kahden hengen huone (2 sänkyä)208
Sviitit17
Kahden hengen huoneen (2 sänkyä) hinta8 000,00 INR – 10 500,00 INR
Veroaste18%

Paikalliset nähtävyydet

Metro (Govindpurin metroasema)

Virkistys
Etäisyys 2 km
Pitkät matkat lyhyessä ajassa. Vastauksesi on metro.
Okhla
New Delhi, IN

Intian messukeskus Oy (IEML)

Kongressikeskus
Etäisyys 20 km
India Exposition Mart Ltd (IEML) on perustettu parantamaan intialaisten käsitöiden vientimahdollisuuksia. IEML on Intian ensimmäinen huippuluokan mökkialan projekti, jossa Round 'O' Clock International Marketing on konseptoitu. Tämä huipputekninen, monitoiminen paikka, jossa on harvinainen yhdistelmä tekniikkaa yhdistettynä maailmanluokan tiloihin ja turvallisuusstandardeihin, sopii kansainvälisten yritysten välisten näyttelyiden, konferenssien, kongressien, tuotelanseerausten, myynninedistämistapahtumien järjestämiseen ja toimii pääasiassa keskitettynä yhteyspisteenä ulkomaisille ostajille ja mökkipohjaisille valmistajien viejille liiketoiminnan harjoittamiseen.
Suur-Noida
Uttar Pradesh, IN

Valitse City Walk, Saket

Shoppailu
Etäisyys 7 km
Delhissä uskomme All-in-One -konseptiin. Olipa kyseessä elokuvat, ostokset, pubit, kirpputori, leivonnaiset, ravintolat, musiikkikeikat. Löydä kaikki vain muutaman minuutin ajomatkan päässä hotellista. Hotellin concierge-palvelu kertoo mielellään lisää!
Saket
New Delhi, IN

Intian kaupan edistämisjärjestö (ITPO) - Pragati Maidan

Kongressikeskus
Etäisyys 12 km
Intian kaupan edistämisjärjestö (ITPO) on Intian hallituksen solmuvirasto maan ulkomaankaupan edistämiseksi. ITPO, lähes kolmen vuosikymmenen olemassaolonsa aikana, Intian messuviranomaisen ja kaupan kehittämisviranomaisen muodossa, on ollut ennakoiva rooli kaupan, investointien ja teknologiansiirtoprosessien katalysoinnissa. Sen myynninedistämistyökaluja ovat messujen ja näyttelyiden järjestäminen Intiassa ja ulkomailla, ostajan ja myyjän tapaamiset, yhteydenottoohjelmat, tuotteiden myynninedistämisohjelmat, myynninedistäminen ulkomaisten tavaratalojen kautta, markkinatutkimukset ja tiedon levittäminen.
Pragati Maidan
New Delhi, IN

Indira Gandhin kansainvälinen lentoasema

Lentokenttä
Etäisyys 20 km
Indira Gandhin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee New Udaan Bhawan, Opp. Terminaali 3, New Delhi.
Uusi Udaan Bhawan
Opp. Terminaali-3
New Delhi, IN 110 037

Lotus-temppeli

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 3 km
Intian New Delhissä sijaitseva Bahá'í-palvontatalo on vihitty julkiseen jumalanpalvelukseen ja vierailuihin joulukuussa 1986. Se on houkutellut portaaleihinsa yli 70 miljoonaa kävijää, mikä tekee siitä yhden maailman suosituimmista rakennuksista. Keskimäärin 8 000-10 000 ihmistä vierailee Bahá'í-palvontatalossa joka päivä. Nämä vierailijat ovat ihailleet sen universaalia muotoilua lootuksen muodossa ja olleet kiehtoneet Bahá'í-uskon opetukset, erityisesti sen periaatteet Jumalan ykseydestä, uskontojen ykseydestä ja ihmiskunnan ykseydestä. Tämä Intian niemimaan bahá'í-palvontatalo liittyy kuuteen muuhun bahá'í-palvontataloon ympäri maailmaa: Apia, Länsi-Samoa; Sydney, Australia; Kampala, Uganda; Panama City, Panama; Frankfurt, Saksa; Wilmette, USA. Jokaisella näistä palvontataloista, vaikka ne jakavat joitain suunnittelun peruskonsepteja, on oma erillinen kulttuurinen identiteettinsä, joka ilmentää monimuotoisuuden yhtenäisyyden periaatetta.
Nehru-paikka
New Delhi, IN

NSIC-messukeskus

Kongressikeskus
Etäisyys 2 km
NSIC-NÄYTTELYALUE, NEW DELHI (INTIA) — TÄYDELLINEN PAIKKA NÄYTTELYIDEN/MESSUJEN JÄRJESTÄMISEEN NSIC on rakentanut oman huipputason näyttelykompleksin, jossa on näyttö Keskus yrityksen toimiston vieressä ja järjesti menestyksekkäästi useita näyttelyitä viime aikoina. Näyttelyalue sijaitsee strategisella paikalla ja sillä on vehreä ympäristö ylellisellä Etelä-Delhin alueella, jolla on erittäin hyvät yhteydet kansainväliseltä lentokentältä, New Delhin rautatieasemilta ja kaupallisilta paikoilta, kuten Connaught Place ja Nehru Place.
NSIC MESSUALUE
Okhla
New Delhi, IN 110020

Qutab Minar

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 12 km
Qutub Minar on Delhin ylpeys. Korkean minareetin rakensi Qutab-ud-din Aibak vuonna 1192, ja myöhemmin hänen seuraajansa Iltutmish valmisti. Huima kartiomainen torni on hieno esimerkki indoislamilaisesta afganistanilaisesta arkkitehtuurista. Qutub Minar on maailmanperintökohde ja on selvinnyt ajan tuhoista vaikuttavasti. Delhin Minaria ympäröi vehreä puutarha, joka on ihanteellinen rauhallinen paikka vierailijoille. Qutab Minar on turistien suosikkikohde. Se on Intian suosituin muistomerkki, joka houkuttelee vuosittain noin 3,9 miljoonaa kävijää.
Ladha Sarai
Mehrauli
New Delhi, IN 110030

Enemmän

Crowne Plaza New Delhi Okhla sijaitsee Etelä-Delhin sydämessä lähellä Okhlan, Nehru Placen, Jasolan, Mohanin osuuskunnan, New Friends Colony, Faridabadin tärkeimpiä kaupallisia keskuksia ja tarjoaa helpon pääsyn tärkeimmille liikealueille Noida ja Greater Noida. Suunnitteletpa sitten kokousta tai sosiaalista tapahtumaa, tarjoamme erilaisia valikkovaihtoehtoja, jotka vastaavat parhaiten tarpeitasi Hotelli palvelee menestyksen vuoksi matkustavien asiakkaiden räätälöityjä tarpeita. Hotellissa on 208 huonetta, joista on näkymät vihreälle harjanteelle ja Tughlaqabadin linnoitukselle. Huoneet ovat Etelä-Delhin suurimpia ja tarjoavat molempien maailmojen parhaat puolet, mukavuutta ja tekniikkaa. Jaa voittavia ideoita kourallisen kollegoiden kanssa tai järjestä konferenssi jopa 400 hengelle.

Peruutuskäytäntö

24 tuntia etukäteen FIT-sopimuksiin 21 päivää etukäteen ryhmille

Tilarajoitukset

-Meillä ei ole vielä lahjatavarakauppoja hotellin tiloissa, mutta concierge-palvelumme järjestää mielellään kuljetuksen sekä suositukset hotellin lähellä oleviin paikkoihin. - Suurimpaan juhlaan (juhlasali) mahtuu enintään 500 vierasta kerrallaan.

Lisätiedot

Kaikki kokoushuoneemme on varustettu uusimmalla audiovisuaalisella tekniikalla (kattoon asennettavat korkearesoluutioiset LCD-projektorit, rullattavat näytöt, sisäänrakennettu laadukas äänentoistojärjestelmä, tunnelmavalaistus, elektroniset opasteet), ne ovat äänieristettyjä ja niissä on erilliset esitilat tee- tai lounastauolle. - Safiiri ja Topaasi ovat saaneet luonnollista päivänvaloa - Emerald-, Opal- ja Pearl-pääset suoraan pääkuistialueelta

Verkkolinkit

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?