Kimpton Surfcomber Hotel

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
1717 Collins Avenue Miami Beach, FL 33139

Erikoistarjoukset

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

Summer Savings at Surf

145,00 $
01.04.2024 – 31.10.2024

Hotellin haluamat päivämäärät

  • 02.07.202425.10.2024
  • 09.12.202419.12.2024

Arvioinnit

Northstar
4

Palkinnot

Vuoden 2020 matkailu- ja vapaa-ajan maailman parhaat: 10 parasta lomakohdetta Suur-Miami Beachillä 2018 Miamin 10 parasta hotellia, Conde Nast Traveler Readers' Choice -palkinto 2018 Yhdysvaltain uutiset & Maailmanraportti #16 Parhaat Miami Beachin hotellit TripAdvisorin huippuosaamissertifikaatti 2018 TripAdvisorin vihreiden johtajien hopeataso 2018: Sitoutunut vihreisiin käytäntöihin, kuten kierrätykseen, paikallisiin ja luomuruokiin sekä sähköautojen latausasemiin 2017 Conde Nastin lukijoiden valinta — Parhaat hotellit Miamissa 2016 Conde Nastin lukijoiden valinta — Suosituimmat hotellit Miamissa

Tapahtumapaikan kohokohdat

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Näkymä (meri tai vesistö)
  • Näkymä (puutarha)
  • Näkymä (urbaani)
  • Pesulapalvelu
  • Puhelut (paikallispuhelut)
  • Vastaanottopalvelut
  • Ääniviestipalvelu

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Lemmikkiystävällinen
  • Ravintola
  • Tila (ulkona)
  • Tila (yksityinen)

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Videokonferenssi
  • VIP-palvelut

AV-varusteet

  • AV-varustus
  • Huippunopea internet

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus
  • Spa tai salonki
  • Ulkouima-allas
  • Vesiurheilu

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Lentokenttäkuljetus
  • Taksi

Etäisyys lentokentältä

  • 12 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Pysäköijän suorittama pysäköinti52,00 $ / päivä

Tapahtumapaikan Kimpton Surfcomber Hotel kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä3 120 ft²
Kokoustila2
Suurin tila2 000 ft²
Toiseksi suurin tila1 680 ft²
Tila (yksityinen)1 140 ft²
Tila (ulkona)50 000 ft²

Pohjapiirrokset

Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä186
Yhden hengen huone (1 sänky)114
Kahden hengen huone (2 sänkyä)68
Sviitit4
Veroaste7%
Varausaste14%

Paikalliset nähtävyydet

Miami Beachin kokouskeskus

Kongressikeskus
Etäisyys 5 minutes
Miami Beachin kongressikeskus on hiljattain suunniteltu uudelleen vuodelle 2018, ja se käy läpi 615 miljoonan dollarin huippuluokan muutoksen. Se sisältää lähes 500,000 neliöjalkaa näyttelytilaa ja 60,000 neliön jalka juhlasali. Hotelli sijaitsee ikonisen Miamin sydämessä, lähellä kauniita rantoja, eklektinen ostos, fine dining ja hyväpalkkainen lomakohteet. Miami Beachin kongressikeskus sijaitsee vain 12 mailin päässä Miamin kansainväliseltä lentokentältä, joten se on täydellinen kokoustila sekä kotimaisille että kansainvälisille matkailijoille.
1901 Convention Center Drive
Miami Beach, FL, US 33139

Miamin kansainvälinen lentoasema

Lentokenttä
Etäisyys 24 minutes
Miamin kansainvälinen lentokenttä (MIA), joka sijaitsee 3 230 hehtaarin maa-alueella lähellä Miamin keskustaa, operoi Miami-Dade Aviation Department ja se on Miami-Daden lääninhallituksen omaisuutta. Perustettu vuonna 1928, MIA tarjoaa nyt enemmän lentoja Latinalaiseen Amerikkaan ja Karibialle kuin mikään muu Yhdysvaltain lentokenttä, on Amerikan toiseksi vilkkain lentokenttä kansainvälisille matkustajille, ylpeilee kokoonpanolla yli 100 lentoliikenteen harjoittajaa ja on Yhdysvaltain ylin lentokenttä kansainvälisille rahdille. MIA on myös Miami-Dade Countyn ja Floridan osavaltion johtava taloudellinen moottori, joka tuottaa liiketoiminnan tuloja 33.7 miljardia dollaria vuodessa ja toivottaa 70 prosenttia kaikista Floridan kansainvälisistä vierailijoista. MIA: n visio on kasvaa tunnustetusta pallonpuoliskon solmukohdasta valitsemaksi globaaliksi lentokentäksi, joka tarjoaa asiakkaille maailmanluokan kokemuksen ja laajennetun reittiverkon, jolla on suora pääsy matkustaja- ja rahtialueelle kaikille maailman alueille.
2100 NW 42. Avenue
miami, FL, US 33126

Fillmore Miami Beach

Teatteri
Etäisyys 5 minutes
Jackie Gleason -teatterin Fillmore Miami Beach on saumaton sekoitus Miami Beachin art deco- ja rock and roll -tunnelmaa. Tämä klassinen 1950-teatteri on täydellinen paikka isännöidä seuraavaa yritystapahtumaa, yksityistä konserttia, palkintojenjakotilaisuutta, cocktail-vastaanottoa, tuotejulkaisua, varainkeruuta tai liiketapaamista. Sen upea sisäänkäynti, mukana porte-cochere, laaja edessä nurmikko ja 12 mukautetut julistelaatikot, ovat täydellisiä brändin esittelyyn. Miami Beachin kongressikeskuksen vieressä sijaitsevaan Fillmore Miami Beachiin mahtuu 5—2 700 vierasta. Lahjakas henkilökuntamme hoitaa kaikki yksityiskohdat, joten sinun ei tarvitse!
1700 WASHINGTON AVE.
Miami Beach, FL, US 33139

Miamin satama

Etäisyys 20 minutes
PortMiami, muodollisesti Dante B. Fascell Miamin satama, on merkittävä merisatama, joka sijaitsee Biscayne Bayssä Miamissa, Florida. Se on maailman suurin matkustajasatama, ja yksi Yhdysvaltojen suurimmista rahtisatamista.
Miamin satama
miami, FL, US 33132

Lincoln Road -ostoskeskus

Shoppailu
Etäisyys 10 minutes
Tämä eeppinen ulkona Miami Beachin kävelytie tarjoaa ensiluokkaiset ostosmahdollisuudet, ravintolat, ja yöelämä sekä South Beachin klassinen arkkitehtuuri ja Miami-tyyli. Lincoln Road Miami Beach on myös kulttuurikeskus, jossa on tyylikäs Art Deco -aikakauden Lincoln-teatteri ja uskomattomia musiikki- ja teatteriesityksiä Colony Theatressa. ArtCenter/Etelä-Florida esittelee huippuluokan paikallisia taiteilijoita, kun taas Books & Kirjoissa esiintyy usein tunnettujen kirjoittajien vierailevia esiintymisiä. Tunne auringonvalo kasvoillasi ja haista valtameren ilmaa siemaillen cocktaileja maukkaan ruokailukokemuksen jälkeen päivän kävelyn jälkeen kävelytietä reunustavien gallerioiden ja kauppojen ympärillä.. Nämä ainutlaatuiset putiikit, taidegalleriat ja trendikkäät kaupat tekevät Lincoln Roadista vähittäiskaupan seikkailun. Kaikkein paras, kaupat ja kahvilat pysyvät auki myöhään väkijoukolle, joka ei koskaan nuku! Lincoln Roadilla ei yksinkertaisesti ole koskaan tylsää hetkeä - upea paikka syödä, hengailla ja, tietysti, osta, kunnes pudotat!

Miami Design District

Shoppailu
Etäisyys 21 minutes
Design District tunnetaan tyylikkäästä modernista arkkitehtuuristaan, hyväpalkkaiset sisustusliikkeet ja taidegalleriat. Ylelliset muoti- ja koruputiikit, kahvilat ja julkkiskokkiravintolat vetävät hyvin kantapään väkijoukon.
4010 NE 1st Avenue
miami, FL, US 33137

Wynwood-seinät

Virkistys
Etäisyys 20 minutes
Wynwood Arts District on kokoelma 70-plus gallerioita, vähittäiskaupan tarinoita, antiikkiliikkeitä, kahviloita ja baareja. Wynwood tarjoaa yli 80 000 neliöjalkaa ulkoisia varastoseiniä, joista on tullut graffiti- ja katutaide-esittely 50-plus-taiteilijoille 16 maasta.
2520 NW 2. Avenue
miami, FL, US 33127

Kaseya-keskus

Virkistys
Etäisyys 22 minutes
Miamin Arena on kansainvälinen, monipuolinen tapahtumapaikka vilkkaassa rantaympäristössä, joka esittelee monikäyttöisiä tapahtumia. Arena sijaitsee Miamin keskustassa Biscayne Bayn rannalla, kaupungin horisontin, kauniiden rantojen ja South Beachin yöelämän välissä.
601 Biscayne Blvd
miami, FL, US 33132

Enemmän

Ei tarvitse haaveilla. Oleskelusi hiljattain kunnostetussa Surfcomber-hotellissa Miami Beachissä sijoittaa sinut Soth Beachin elämän ytimeen. Kuvittele tämä: Merinäköala, kimalteleva allas + huojuvat palmut. Suora pääsy rannalle ja helppo, lämmin vieraanvaraisuus. Surfcomber Hotel tuo Miamin parhaat puolet kotiovellesi ja vie sinut maailman pois kaikista vastuistasi. Pelaa kovasti, nuku hyvin ja nauti ylellisistä palveluista ja mukavuuksista boutique-South Beach -hotellissamme. Tarjoamme: Suora pääsy rannalle, merinäköala ja rantaklubi Lämmitetty ulkouima-allas, jota ympäröivät lepotuolit, lepovuoteet ja cabanas Kylpyläpalvelut huoneessa ja uima-altaalla Langaton internetyhteys, ilmainen Kimpton InTouch -kanta-asiakasjäsenille Sosiaaliklubi- ja HighTide-ravintolat Hiljattain kunnostetut huoneet, sviitit ja julkiset tilat Nauti aamukahvi- ja teetarjoilusta päivittäin Isännöity päivittäinen iltaviinitunti klo 17-18 Lemmikkiystävällinen (ei maksuja tai kokorajoituksia) Ympäristöystävällinen Esteettömät ominaisuudet

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
Oct 1 – Dec 30
Jan 1 – Apr 11
Normaali sesonki
Apr 12 – Jun 30
Hiljainen sesonki
Jul 5 – Sep 30

Lisätiedot

53 000 neliömetriä sisä- ja ulkotilojen tapahtumatilaa 3 000 neliömetriä joustavia sisäkokoustiloja Kaksi kokoustilaa jopa 80-vuotiaille intiimeille ryhmille Tuotantotilat Tapahtumatilaa jopa 1 500:lle Allastilaisuudet, vastaanotot ja juhlat Kattava multimediatuki ja audiovisuaalinen tuki Langaton internetyhteys koko hotellissamme