Holiday Inn Manchester - City Centre

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
25 Aytoun-katu Manchester M1 3DT

Erikoistarjoukset

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

Meetings that make a difference....

Säästä 5 %
31.01.2025 – 30.06.2025

Arvioinnit

AA Hotel Services
4

Palkinnot

Matkaneuvojat Matkailijoiden valinta 2022 Tämä palkinto myönnetään niille hotelleille ja yrityksille, jotka ovat osoittaneet sitoutuneensa erinomaiseen vieraanvaraisuuteen viimeisen 12 kuukauden aikana, ja se myönnetään vain 10 prosentille maailman parhaista hotelleista. Paikan tuomio ylistetty tila 2022 Äänestynyt ensimmäiseksi Holiday Inniksi Isossa-Britanniassa avaamisen jälkeen

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Näkymä (puutarha)
  • Näkymä (urbaani)
  • Pesulapalvelu
  • Vastaanottopalvelut

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Pidempi majoitus
  • Ravintola
  • Tila (puoliyksityinen)
  • Tila (ulkona)
  • Tila (yksityinen)
  • Ulkopuoliset catering-tarjoajat sallittu
  • Vuokra-autopalvelu

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center
  • Videokonferenssi
  • VIP-palvelut

AV-varusteet

  • AV-varustus
  • Huippunopea internet (800Mbps)

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Juna
  • Metro
  • Taksi

Varustus

  • Lastauslaituri
  • Odotusalue
  • Siirrettävät lämmittimet
  • Siirrettävät seinät
  • Tanssilattia

Saapuminen tänne

Sijaitsee Manchesterin keskustan sydämessä 0,2 km:n päässä Manchester Piccadilly -rautatieasemalta ja Piccadilly Gardensin bussi- ja Metrolinkin raitiovaunupysäkkiä vastapäätä. Manchesterin lentokenttä on noin 9 mailin päässä. Pysäköinti on saatavilla lähistöllä NCP Chorlton Streetin pysäköintialueella, joka on vain 3 minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Hotellin vastaanotosta maksetaan 20%:n alennushintoja. Piccadilly Gardensin linja-autoasema — 50 m Piccadilly Gardens Metrolink -raitiovaunupysäkki — 50 m Manchester Piccadilly -rautatieasema — 0,1 mailia (1 km) Manchesterin lentokenttä — 14,5 km

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Maksullinen pysäköinti19,50 £ / päivä

Etäisyys lentokentältä

  • 8 mi. tapahtumapaikasta

Tapahtumapaikan Holiday Inn Manchester - City Centre kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä5 856 ft²
Kokoustila12
Suurin tila1 615 ft²
Toiseksi suurin tila1 066 ft²
Tila (yksityinen)5 382 ft²
Tila (puoliyksityinen)8 611 ft²
Tila (ulkona)1 184 ft²
Näyttelytila1 001 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä298
Yhden hengen huone (1 sänky)179
Kahden hengen huone (2 sänkyä)60
Sviitit19
Yhden hengen huoneen (1 sänky) hinta99,00 £ – 349,00 £
Kahden hengen huoneen (2 sänkyä) hinta109,00 £ – 359,00 £

Paikalliset nähtävyydet

Maistele tislaamoa

Virkistys
Opastettu kierros ja Manchester Ginin väkevien alkoholijuomien maistelu ja käsitys tislaamon elämästä. Kokemuksesi alkaa valitsemallasi juomalla saapuessasi, joka vaihtelee rommista, vodkasta ja ginistä, jota seuraa kiertue ja käsitys tislauksen taiteesta ja intohimostamme väkeviä alkoholijuomia kohtaan. Kiertue jatkuu maistelemalla Manchester Ginin palkittuja väkeviä alkoholijuomia, joihin kuuluvat muun muassa One-Eyed Rebel Spiced Rum, Manchester Spirit Grain Vodka, Forty-Five Vermouth, Absinthe — ja tietysti pari Manchester Gin -näytettä. Opit myös tutustumaan niiden taustalla olevaan historiaan ja tutustumaan uusiin makuprofiileihin. Tämä kokemus on täydellinen, jos olet valmis laajentamaan palettiasi, jos haluat liittyä maisteluun ja kiertueeseen, mutta pidät muustakin kuin vain ginistä, tai jos haluat vain liittyä meihin uudelleen saadaksesi uuden kokemuksen!
Manchesterin tislaamon henki, Wat
Manchester M3 4LP

Tiede- ja teollisuusmuseo

Museo
Etäisyys 10 minutes
Liverpoolin tie
MANCHESTER, MAN M3 4FP

Olen julkkis... Viidakkohaaste

Virkistys
Oletko valmis taistelemaan viidakkoa vastaan? Tervetuloa täysin uuteen I'm a Celebrity... Jungle Challenge -tapahtumaan Quaysidessa, MediaCityUK, Manchester. Valmistaudu vauhdikkaaseen seikkailuun, kun kohtaat hankalia koettelemuksia, jotka sijoittuvat eeppiseen sisäviidakkoomme! Kerää niin monta tähteä kuin pystyt joukosta hauskoja fyysisiä haasteita ja vie kotiin himoitun viidakon kuninkaan tai kuningattaren tittelin. Astu yli 8 metrin pystysuoralle kalliolle The Ascentissa, nouse huimaaviin korkeuksiin kilpaillen ripustetun Treetop Trail -polun yli, kilpaile verkkoja, tasapaino palkeilla ja heilahda Jungle Runin ympäri, ota uskon harppaus Get a Grip -pelissä ja liuku puiden yläpuolella Zipline-radalla keräten tähtiä kilpaillessasi kelloa vastaan — ja toisiaan vastaan! Mitä ihmiset sanovat ”Se oli niin hauskaa ja voin vahvistaa, että valtaistuin on täydellinen paikka levätä, kun olet valmis!” - Muurahainen McPartlin ”Joka vuosi olen julkkis -aikana saamme katsojilta tonnia viestejä, joissa sanotaan, että he haluaisivat päästä kokeilemaan kokeiluja - ja nyt he voivat! Meillä oli niin hauskaa kokeilla niitä kaikkia, ja jotkut ovat kovempia kuin luulet! — Declan Donnelly Eeppinen seikkailu odottaa Pääleirin, Outback Shackin, valtaistuimen ja voittajien sillan myötä tämä uusi toiminnantäyteinen kokemus asettaa leiritovereiden hermon ja ketteryyden koetukselle! Vieraat kilpailevat kelloa vastaan keräämällä tähtiä monista fyysisistä ja henkisistä haasteista, jotka kaikki sijoittuvat eeppiseen viidakon ympäristöön! Bonuspisteet Kiosk Kev testaa tietämyksesi suuresta brittiläisestä yleisöstä Dingo Dollar Challenge -puhelimillamme - ja jos olet kotkasilmäinen, voit poimia ylimääräisiä tähtiä, jotka ovat piilossa viidakon ympäristössä Spyrider Päivitä lippusi saapuessasi ja lisää Spyrideria; koe Euroopan ainoa sisäkäyttöinen Roll-glider - The Spyrider. Viidakon katoksen yläpuolella on vain 18 sekunnissa ripustettuna, mutta sinun on pidettävä silmäsi auki lisätäksesi lisää tähtiä! Luuletko, että pystyt taistelemaan viidakon? Varaa lippusi osoitteessa www.imacelebrityjunglechallenge.com Rajoitetut liput vain 20 punnasta! Korkeus- ja painorajoituksia sovelletaan. Olen julkkis... Jungle Challenge hinnat Aikuiset (18+) - 30,00€ Lapset (8—17-vuotiaat) - 27,50 puntaa Päivitys ja pääsy ”The Spyrideriin” on saatavilla paikan päällä — Euroopan ainoa sisäkäyttöinen Roll-glider maksaa 3 puntaa per henkilö.
MediaCityUK, Quayside, Salford,
Manchester M50 3AH

Lowry-teatteri

Teatteri
Etäisyys 20 minutes
Lowry on teatteri- ja galleriakompleksi Salford Quaysissa, Salfordissa, Suur-Manchester, Englanti. Se on nimetty 1900-luvun alun taidemaalari L. S. Lowryn mukaan, joka tunnetaan maalauksistaan Luoteis-Englannin teollisuuskohtauksista.
Laituri 8, Laiturit,
Salford
Manchester, MAN M50 3AZ

Manchester Unitedin museo- ja stadionkierros

Museo
Manchester United Museum & Stadium Tour tarjoaa kulissien taakse katsauksen maailman ikonisimmalle stadionille, Old Traffordiin. Tule istumaan johtajien istuimelle korjuun, kävele pelaajien tunnelin läpi kohti pyhitettyä nurmikkoa ja löydä suosikkipelaajasi paikka pukuhuoneesta. Tunne elämästä Valioliigassa ja uppoudu vertaansa vailla olevaan tarinaan, kaikkien aikojen hienoimpaan jalkapallotarinaan. Toivotamme tervetulleeksi kaikenkokoiset ryhmät ympäri maailmaa joka päivä Manchester Unitedin kotiin, yksilöistä ja perheistä kansainvälisiin ryhmämatkoihin, tarjoamalla saman maailmanluokan kokemuksen kaikille. Ryhmähinnat ovat saatavilla, lähetä sähköpostia osoitteeseen museum.enquiries@manutd.co.uk saadaksesi lisätietoja. Jos sinulla on lisäkäyttötarpeita, lähetä sähköpostia osoitteeseen museum.enquiries@manutd.co.uk ennen kiertuetta.
Sir Matt Busby Way, Old Trafford,
Manchester M16 0RA

Manchester Arndale Centre

Shoppailu
Etäisyys 5 minutes
Uusi Cannon Street -ostoskeskus
MANCHESTER, MAN M4 3AQ

Luostari

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 15 minutes
Pyhän Franciscuksen kirkko ja luostari, joka tunnetaan paikallisesti nimellä Gortonin luostari, on 1800-luvun entinen fransiskaaniluostari Gortonissa, Manchesterissa, Englannissa. Fransiskaanit saapuivat Gortoniin joulukuussa 1861 ja rakensivat luostarinsa vuosina 1863—1867. Se on merkittävä esimerkki korkean viktoriaanisen goottilaisen arkkitehtuurin arkkitehtuurista, ja se on listattu luokan II* -statuksella vuodesta 1963 lähtien.
89 Gorton Lane
Manchester, MAN M12 5WF

Kansallinen jalkapallomuseo

Museo
Etäisyys 20 minutes
Urbis-rakennuksen katedraalin puutarhat
Todd-katu
MANCHESTER, MAN M4 3BG

Enemmän

Ylpeä siitä, että hänet äänestettiin Yhdistyneen kuningaskunnan suosituimmaksi Holiday Inniksi sen jälkeen, kun se avattiin ja sai GOLD-standardin aseman alan tunnustaman kokous- ja tapahtumien vertailutyökalun Venue Verdict -palvelun avulla. Olemme 4* kiinteistö, joka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Manchester Piccadilly -päärautatieasemalta, vain 200 metrin päässä - ihanteellinen edustajien pääsyyn. Hotellissa on avoin aulakonsepti, jossa yhdistyvät ravintola, baari, lounge ja bisnestilat. Ruoka ja juoma ovat saatavilla ympäri vuorokauden, ja siellä on useita ruokailutiloja - kopeista korkeisiin ja mataliin istuimiin, mukaviin istuimiin, peleihin ja televisioihin. Paljon virtapisteitä, joihin vieraat voivat kytkeä ja ladata kannettavia tietokoneita/puhelimia. Kaikissa 12 kokoushuoneessamme on uusin ääni- ja visuaalinen tekniikka, mukaan lukien BOSE-äänijärjestelmä, Barco Click Share -langattomat esityslaitteet, langaton HDMI ja projektori ja näytöt tai seinälle asennettu televisio. Omistetut kokouspaikat tarjoavat suoran pääsyn Canalside-terassillemme ja vieraille on pääsy rajoittamattomiin annoksiin teetä ja kahvia (kahvia kahvista kahviin, jotta voit saada cappuccinoja/joka on täydellinen alue verkostoitumiseen. Meillä on myös oma Hybrid Meeting Tech vuokrattavana kilpailukykyiseen hintaan 298 makuuhuoneemme on kaikki kalustettu maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi, ja niissä on 40-tuumaiset LCD-televisiot, työpöytätila, esteettömät pistorasiat, USB-liitännät, oma kylpyhuone ja puhdasta puuvillaa sisältäviä liinavaatteita. Saatavilla on myös päivittäinen siivous- ja kuivapesupalvelut. Koska 105 huoneistamme on kahden hengen makuuhuoneita, täydellinen suurille ryhmävarauksille. Wi-Fi on myös saatavilla maksutta, johon sisältyy jopa 1 Gt: n lataus.

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
Mar 1 – Mar 31
Jun 20 – Jul 15
Nov 1 – Dec 19
Sep 9 – Oct 21
Apr 1 – May 31
Normaali sesonki
Jul 19 – Sep 6
Feb 1 – Feb 29
Hiljainen sesonki
Jan 1 – Jan 31
Oct 24 – Oct 28
Dec 20 – Dec 31

Peruutuskäytäntö

Katso lisäasiakirjat käyttöehdoista

Lisätiedot

Canalside-terassi ja baari Roby1844, joka on saanut inspiraationsa alkuperäisestä viktoriaanisesta Roby-koulun rakennuksesta hotellin vieressä, tarjoaa rennon tunnelman, istumapaikkoja veden äärellä, musiikkia ja ulkobaarin. Roby1844 tarjoaa kattavan katuruokamenun, jossa on valikoima hampurilaisia, voileipiä ja lautasia, sekä kattava vegaaninen menu, jossa on ruokia, kuten Vegan Dirty Fries, Corn Ribs ja Pulled Jackfruit Baps. Juomavalikko on täynnä erilaisia oluita, väkeviä alkoholijuomia, viiniä ja cocktaileja, paikallisten toimittajien SEVEN BRO7HERS, Manchester Gin ja Three Rivers Gin kanssa. Kesäkuukausina baarissa esiintyy myös elävää musiikkia. Sekään ei ole kaikki, koska baari tarjoaa jopa pysähdyksen myös kanavaproomille, ja matkustajat voivat ankkuroida ja poistua Robyn terassille juomaan Manchesterin auringonpaisteessa.