Crowne Plaza Louisville Airport Expo Ctr

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
830 Phillips Lane Louisville, KY 40209-1387

Arvioinnit

Northstar
3
AAA
3

Palkinnot

Crowne Plaza -brändin laadun huippuosaamispalkinto

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Näkymä (puutarha)
  • Pesulapalvelu
  • Puhelut (maksuttomat)
  • Puhelut (paikallispuhelut)
  • Ääniviestipalvelu

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Ilmainen lentokenttäkuljetus
  • Lahjatavarakauppa
  • Lemmikkiystävällinen
  • Ravintola
  • Tila (puoliyksityinen)
  • Tila (ulkona)
  • Tila (yksityinen)
  • Turvallisuushenkilökunta

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus
  • Sisäuima-allas
  • Ulkouima-allas

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Lentokenttäkuljetus
  • Taksi

Varustus

  • Odotusalue
  • Tanssilattia

Etäisyys lentokentältä

  • 0.5 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti

Tapahtumapaikan Crowne Plaza Louisville Airport Expo Ctr kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä49 000 ft²
Kokoustila22
Suurin tila14 403 ft²
Toiseksi suurin tila12 924 ft²
Tila (yksityinen)38 000 ft²
Tila (puoliyksityinen)12 000 ft²
Tila (ulkona)6 000 ft²
Näyttelytila5 000 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä588
Yhden hengen huone (1 sänky)89
Kahden hengen huone (2 sänkyä)435
Sviitit64
Yhden hengen huoneen (1 sänky) hinta89,00 $ – 159,00 $
Kahden hengen huoneen (2 sänkyä) hinta89,00 $ – 159,00 $
Veroaste6,57%
Varausaste9,5%

Paikalliset nähtävyydet

Kentuckyn kuningaskunta

Puisto
Etäisyys 2 minutes
Sijaitsee kadun toisella puolella Crowne Plaza Louisville. 63 hehtaarin puistoon kuuluu kokoelma huviajeluja ja vesipuisto nimeltä Hurricane Bay. Puisto avattiin uudelleen yleisölle 24. toukokuuta 2014. MSN Travel nimitti Kentuckyn kuningaskunnan yhdeksi kymmenestä parhaasta huvipuistosta Amerikassa 2015
937 Phillips
Louisville, KY 40209

Kentuckyn messukeskus

Kongressikeskus
Etäisyys 2 minutes
Sijaitsee kadun toisella puolella Crowne Plaza Louisville. Kentuckyn messukeskus on yksi alkuun 10 suurimmat laatuaan julkiset tilat Yhdysvalloissa, Kentucky Exposition Centerissä on suuret tilat, joilla on monipuoliset ominaisuudet.
937 Phillips Lane
Louisville, KY, US 40209

Speed Art Museum

Museo
Etäisyys 3 mi.
Moderni arkkitehtuuri, laajennettu ohjelmointi, vuorovaikutteisia näyttelyitä ja kutsuvia ulkotiloja, Speed tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia kaikille luoda omia yhteyksiä ja kokea taidetta omalla nopeudellaan.
2035 Eteläinen 3. katu
Louisville, KY, US 40208

Cardinal-stadion

Yliopisto
Etäisyys 1 mi.
Tapahtumapaikka sijaitsee Louisvillen yliopiston kampuksen eteläpäässä osoitteessa 2800 S. Floyd Street. Se tarjoaa kodin kardinaalijalkapallolle... uusinta muotoilua ja faniystävällistä ympäristöä, joka isännöi konsertteja, jalkapallo-ottelut ja konventit. Papa Johnin kardinaalistadion on yksi maan hienoimmista.
2800 South Floyd Street
Louisville, KY, US 40209

Neljäs katu Live!

Yöelämä
Etäisyys 6 mi.
Neljäs katu Live! on Louisvillen tärkein ruokailu, viihde- ja vähittäiskaupan kohde sijaitsee Fourth Streetillä, välillä Liberty Street ja Muhammad Ali Boulevard, Louisvillen historiallisen keskustan sydämessä, KY. Vain lyhyen kävelymatkan päässä keskustan hotelleista, rantapuisto, Pääkatu, Slugger Field, ja muut tärkeimmät nähtävyydet.
420 West Liberty Street
Louisville, KY, US 40202

Louisvillen eläintarha

Puisto
Etäisyys 3 mi.
Louisvillen eläintarha, voittoa tavoittelematon järjestö ja Kentuckyn osavaltion eläintarha, on omistettu tehtävälleen ”Parempi sidos ihmisten ja planeettamme välillä” tarjoamalla erinomaista hoitoa eläimille, hieno kokemus vierailijoille, ja johtajuus suojelukoulutuksessa. Eläintarhan kokoelmat, jotka sisältävät kasvitieteellisiä puutarhoja, ovat eläintarhojen ja akvaarioiden liiton (AZA) ja Amerikan museoiden liiton (AAM) hyväksymiä. Louisvillen eläintarha on myös Louisvillen metrohallituksen virasto.
1100 Trevilian tie
Louisville, KY, US 40213-1559

Kentucky Derby -museo

Museo
Etäisyys 2 mi.
Kentucky Derby -museo, joka istuu historiallisen Churchill Downsin etuportailla, on hyvin näkyvä osa yhteisöämme. Ystävällinen toivottaa yli 200 000 vierasta ovien läpi vuosittain ja antaa heille ensikäden katsoa tapahtumaa, josta Louisville, Kentucky tunnetaan maailmanlaajuisesti. Museon tavoitteena on antaa pysyvä vaikutelma perinteistä, vieraanvaraisuus ja ylpeys monille kävijöillemme.
704 Central Avenue
Louisville, KY, US 402028

Churchill Downs

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 2 mi.
Churchill Downs, sijaitsee Central Avenuella Etelä-Louisvillessä, Kentucky, on täysiverinen kilparata, joka tunnetaan parhaiten Kentucky Derbyn isännöinnistä vuosittain. Se avattiin virallisesti vuonna 1875 ja järjestettiin ensimmäinen Kentucky Derby ja ensimmäinen Kentucky Oaks samana vuonna. Churchill Downs on myös isännöinyt maineikkaan Breeders' Cupin seitsemään otteeseen, viimeksi vuonna 2010.
700 Central Ave
Louisville, KY, US 40208

Enemmän

Crowne Plaza Louisville Airport sijaitsee Louisvillessä, Kentucky on kadun toisella puolella Kentucky Exposition Centeriä. Hotelli on kätevä Louisville Slugger Museum, Churchill Downs, Louisvillen eläintarha, Freedom Hall ja Louisvillen kansainvälinen lentokenttä. Crowne Plaza - Louisville tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän vanhanaikaista eteläistä vieraanvaraisuutta, maailmanluokan palvelut, tilava oleskelu- ja kokoustila, ja täydellinen Louisville-sijainti kaikille liike- tai loma-toiveillesi. Crowne Plaza Hotel voi järjestää yrityksesi seminaarin, konferenssin ja juhla-aterian - kaikki samanaikaisesti. 50,000 neliömetriä kokoustilaa, 20 Breakout-huonetta ja tyylikäs 18 400 neliömetrin juhlasali, voimme majoittaa minkä tahansa liike- tai sosiaalisen suhteen tyylillä ja tunnelmalla.

Peruutuskäytäntö

Peruutusehdot Jos peruutat kokouksesi jostain syystä, paitsi Force Majeur, kuten alla on esitetty, olet samaa mieltä siitä, että vahingot, joita kärsimme huoneen menetyksen seurauksena, ruoka ja juoma sekä muut liitännäistulot olisivat huomattavia, mutta niitä ei voida helposti selvittää tällä hetkellä. Näin ollen tällaisessa tapauksessa ilmoitat meille välittömästi kirjallisen peruutusilmoituksen ja maksat meille yhdessä tämän ilmoituksen kanssa, selvitystilaan kohdistuneina vahingonkorvauksina eikä rangaistuksena, huoneen peruutusmaksuna ja ruoan ja juoman peruutusmaksuna (kussakin tapauksessa plus mahdolliset verot). Päivien lukumäärä ennen huoneesi lohkon alkupäivää & Peruutusprosentti 0-30 päivää - 85% 31-60 päivää - 70% 61-120 päivää - 50% 121 tähän mennessä allekirjoitettu - 25% Voimassa Majeur Tämän sopimuksen toteuttaminen edellyttää kaikkia olosuhteita, joiden vuoksi hotellin palvelujen tarjoaminen tai käyttö on laitonta tai mahdotonta, mukaan lukien Jumalan teot, sota, hallituksen sääntely, katastrofi, siviilihäiriöt, ja kuljetuslaitosten rajoittaminen. Sopimus voidaan irtisanoa mistä tahansa edellä mainituista syistä toisen osapuolen kirjallisella ilmoituksella. Sitova sopimus/Täytäntöönpanokelpoisuus Tämä sopimus sisältää kaikki osapuolten hyväksymät ehdot. Näiden ehtojen muutokset on tehtävä kirjallisesti ja molempien osapuolten on allekirjoitettava ne, jotta ne olisivat voimassa. Kaikki aikaisemmat sopimukset, suullinen tai kirjallinen, eivät enää ole voimassa, kun osapuolet ovat allekirjoittaneet tämän sopimuksen. Jos jokin Sopimuksen määräys ei ole sovellettavan lain nojalla täytäntöönpanokelvoton, jäljellä olevat määräykset pysyvät täysimääräisesti voimassa. Henkilön/henkilöiden nimet, joilla on oikeus veloittaa tililtä Hallintopalvelut __________________. (kopiot, kansiot, sideaineet, nimilaput, valkoinen/värillinen kopiopaperi, esityskansiot, tiedostokansiot jne.) Järjestelyjä pidetään alustavina ”DECSN_DATE” asti. Jos allekirjoitettua vahvistussopimusta ei ole vastaanotettu ilmoitettuun päivään mennessä, Crowne Plaza Louisville Airport pidättää oikeuden vapauttaa nämä järjestelyt. Allekirjoittaessaan tämän hyväksynnän, henkilö takaa, että hänellä on asianmukaisesti valtuutettu ja ryhmän nimitetty edustaja ja jolla on täydet valtuudet hyväksyä sopimukseen sisältyvät määräykset selvänä ja sitovana sopimuksena.

Lisätiedot

Suurimpana hotelliksi, joka palvelee Kentucky Expoa, Tarjoamme enemmän kokous- ja kokoustilaa kuin mikään hotelli Louisvillen alueella. Anna meidän isännöidä seuraava konventti/konferenssi, juhla, häät tai jälleennäkeminen tyylikkäällä tyylillä.