Holiday Inn Los Angeles International Airport

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
9901 S La Cienega Boulevard Los Angelesissa, CA 90045

Arvioinnit

Northstar
3
AAA
3

Tapahtumapaikan kohokohdat

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Näkymä (urbaani)
  • Pesulapalvelu
  • Puhelut (maksuttomat)
  • Vastaanottopalvelut
  • Ääniviestipalvelu

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Ilmainen lentokenttäkuljetus
  • Lahjatavarakauppa
  • Ravintola
  • Tila (yksityinen)
  • Turvallisuushenkilökunta

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center
  • VIP-palvelut

AV-varusteet

  • AV-varustus
  • Huippunopea internet

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus
  • Ulkouima-allas

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Lentokenttäkuljetus
  • Taksi

Varustus

  • Odotusalue
  • Tanssilattia

Etäisyys lentokentältä

  • 1 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Maksullinen pysäköinti40,00 $ / päivä
  • Bussipysäköinti

Tapahtumapaikan Holiday Inn Los Angeles International Airport kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä3 173 ft²
Kokoustila3
Suurin tila1 537 ft²
Toiseksi suurin tila1 296 ft²
Tila (yksityinen)3 173 ft²

Pohjapiirrokset

Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä405
Yhden hengen huone (1 sänky)263
Kahden hengen huone (2 sänkyä)142
Yhden hengen huoneen (1 sänky) hinta129,00 $ – 189,00 $
Kahden hengen huoneen (2 sänkyä) hinta119,00 $ – 199,00 $
Veroaste16,2%
Varausaste16,2%

Paikalliset nähtävyydet

SoFi-stadion

Virkistys
Etäisyys 2 mi.
SoFi Stadium: Los Angeles Chargersin ja Los Angeles Ramsin tuleva koti. SoFi-stadionilla järjestetään myös Super Bowl LVI vuonna 2022, College Football National Championship -peli vuonna 2023 sekä vuoden 2028 olympialaisten avaus- ja päätösseremoniat.
1000 S.Prairie Ave
Inglewood, CA, US 90301

L.A. Live

Yöelämä
Etäisyys 14 mi.
Ainutlaatuisena viihdekampuksena L.A. LIVE on aito maailmanluokan urheilu- ja viihdekohde, jossa voi kokea tällaisia hetkiä koko ajan. Maailman viihdepääkaupungin keskustassa sijaitseva 5,6 miljoonan neliömetrin L.A. LIVE sekakäyttöinen rakennus 27 hehtaarin alueella on Etelä-Kalifornian ensisijainen ”sisältökampus” ja tapahtumakeskus. Täällä viihdetarjontaa etsivät ihmiset risteävät urheilu- ja viihdeteollisuuden kanssa energisessä, ainutlaatuisessa kaupunkiympäristössä, joka kattaa yli 6 korttelia. Hyödyntämällä STAPLES Centerin valtavaa menestystä L.A. LIVE laajentaa viihdesisältöä Los Angelesin keskustan South Parkin alueella täydentävillä paikoilla, täysin toimivilla lähetysstudioilla, ravintoloilla, kahviloilla, elokuvateattereilla, keilaradoilla, musiikkiklubeilla ja innovatiivisella musiikkimuseolla.
800 W Olympic Blvd.
Los Angelesissa, CA, US 90015

Foorumi

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 3 mi.
Foorumi, joka sijaitsee Inglewoodissa Kaliforniassa, varaa laajan valikoiman tapahtumia, joissa keskitytään musiikkiin ja viihteeseen. Konserteista, palkinto-ohjelmista ja televisio- ja elokuvatuotannoista sekä valikoiduista urheilutapahtumista foorumi pystyy vastaamaan pyrkimykseesi huippuluokan viihteeseen ja tähtitiloihin. Vain 3 mailin päässä Holiday Inn LAX: sta tutustu uusimpiin tapahtumiin verkkosivustolta: https://www.msg.com/the-forum
3900 Länsi-Manchesterin bulevardi
Inglewood, CA, US 90305

Point South Bay

Shoppailu
Etäisyys 3 mi.
The Point in El Segundo tarjoaa useita ostos- ja ruokailupaikkoja.
760 S Sepulveda Boulevard
El Second, CA, US 90245

Kryptoareena

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 8 mi.
Neljän ammattilaisurheilusarjan - NBA: n Los Angeles Lakersin ja Los Angeles Clippersin, NHL:n Los Angeles Kingsin ja WNBA: n Los Angeles Sparksin - kotikenttänä CRYPTO Arena on osoittautunut kotikenttäetuksi paikallisille joukkueille. Lakers päätti jokaisen kolmesta ensimmäisestä kaudestaan CRYPTO Arenalla voittamalla peräkkäisiä NBA-mestaruuskilpailuja, kun taas Sparks voitti peräkkäiset WNBA-mestaruuskilpailut debyyttikaudellaan CRYPTO Arenalla. Kings ja Clippers ovat molemmat asettaneet osallistumis- ja myyntiennätyksiä sen jälkeen, kun he tekivät CRYPTO Arenasta kotinsa. Urheilu- ja viihdetapahtumien vaikuttavan aikataulun lisäksi CRYPTO Arena erottuu edelleen korkean profiilin kansallisten ja kansainvälisten tapahtumien isäntänä. Näitä ovat vuoden 2000 demokraattien kansallinen konventti, vuoden 2002 Yhdysvaltain taitoluistelun mestaruuskilpailut, vuoden 2002 NHL All-Star -peli, vuoden 2004 NBA All-Star -peli, 2009 ISU: n taitoluistelun maailmanmestaruuskilpailut, yhdeksän GRAMMY-palkintoa, innovatiiviset ESPN X Games, WTA Tour Championships ja NCAA Miesten Pacific Life Pac 10 -koripallon mestaruuskilpailut.
1111 S Figueroa -katu
Los Angelesissa, CA, US 90015

LAX Lentokenttä

Lentokenttä
Etäisyys 1 mi.
Los Angelesin kansainvälinen lentokenttä on 1,6 km:n päässä Holiday Inn LAXista! Los Angelesin kansainvälinen lentoasema (LAX) on maailman kuudenneksi vilkkain lentoasema ja kolmanneksi vilkkain Yhdysvalloissa. Se on maailman 13. sijalla käsitellyn lentorahdin määrässä. Keskuskompleksissa on yhdeksän matkustajaterminaalia, jotka on yhdistetty U-muotoisella kaksitasoisella ajoradalla. Matkatavaroiden lähtöselvitys on mahdollista ylemmällä lähtötasolla. Matkatavaroiden nouto on alemmalla tasolla. Tuotemerkillä varustetut ja etniset ravintolat, cocktail-lounget, lahjatavarakaupat, lehtikioskit, verovapaat kaupat kansainvälisille lennoille, wc: t, julkiset puhelimet ja yrityskeskukset tarjoavat käteviä palveluja matkustavalle yleisölle. Muita mukavuuksia ovat ensiapuasema Tom Bradleyn kansainvälisessä terminaalissa ja erikoispuhelimet, jotka on kytketty alueen hotelleihin/motelleihin, bussi-/limusiinipalveluihin ja autovuokraamoihin, jotka palvelevat useimpia Southlandin yhteisöjä. Kaikkien terminaalien ja syrjäisten pysäköintialueiden välillä on ilmainen kuljetuspalvelu.
1 Maailmantapa
Los Angelesissa, CA, US 90045

Los Angelesin kokouskeskus

Kongressikeskus
Etäisyys 14 mi.
Palkittu Los Angelesin kongressikeskus on yksi keskeisistä tekijöistä Los Angelesin taloudellisessa ja kulttuurisessa elinvoimaisuudessa. Se on yksi teknisesti edistyneimmistä, arkkitehtonisesti miellyttävimmistä ja toiminnallisesti upeimmista paikoista maailmassa. Tärkeimpiä komponentteja ovat: 720 000 ft2 näyttelytilaa 64 kokoushuonetta, joiden koko on 147 000 ft2, ja 299-paikkainen esitysteatteri Aurinkoiset tilavat aulat, joissa on kansallisesti tunnustettujen taiteilijoiden taideteoksia 3 ruokakenttää Täyden palvelun bisneskeskus Pysäköinti paikan päällä 5 600 ajoneuvolle, mukaan lukien sähkölatausasemat Runsaat kuljetusbussien nouto- ja palautusalueet Kehittyneet kuituoptiikka-, teho- ja data/verkkojärjestelmät.
1201 S Figueroa -katu
Los Angelesissa, CA, US 90015

Loyola Marymountin yliopisto (LMU)

Yliopisto
Etäisyys 3 mi.
Loyola Marymount University - Leijonien koti!
12105 E Waterfront Drive
Playa Vista, CA, US 90094

Enemmän

Työskentele tai pelaa Los Angelesissa omalla tavallasi Holiday Inn Los Angeles International Airportissa, joka on erilainen kuin mikään muu Holiday Inn. Koe moderni, täysin uudistettu hotelli, jossa on kaikki upouudet huoneet ja uudistettu avoin aula. Täydellinen yhteydenpitoon ystävien ja liike-elämän ammattilaisten kanssa. Majoituspaikka sijaitsee 1,6 km:n päässä LAXista ja tarjoaa ilmaisen 24h-kuljetuspalvelun. Olemme lähellä Silicon Beachiä, Aerospace Defense Industries -teollisuutta, yritystoimistoja ja suuria yliopistoja. Tarvitsetko yhteistyöpaikan? Tapaa yhdessä tapahtumatiloistamme, joiden koko on yhteensä 3 173 neliömetriä. Varmistamme, että pienet ja keskisuuret kokouksesi onnistuvat. Varaa nyt ja nauti monista Etelä-Kalifornian nähtävyyksistä, mukaan lukien lämpimät rannat ja julkkisarvoiset ostokset vain muutaman minuutin päässä. Hotellin mukavuudet: ~ Täyden palvelun hotelli ~ Ilmainen lentokenttäkuljetus ~ Taste LA -ravintola ~ Siemaile ja nauti (Grab & Go) ~ Spot-baari ~ Lämmitetty ulkouima-allas ~ 24h-kuntokeskus ~ Täydelliset concierge-palvelut ~ Sekoitus katettua ja avointa pysäköintiä ja paljon muuta!

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
Jun 1 – Aug 31
Normaali sesonki
May 1 – May 31
Sep 1 – Sep 30
Hiljainen sesonki
Oct 1 – Dec 28
Jan 1 – Apr 30

Tilarajoitukset

Tarjoamme joustavuutta ja olemme valmiita nopeuttamaan asiakkaasi erityispyyntöä.

Lisätiedot

Varaa 30. huhtikuuta 2024 mennessä pidä kokouksesi 31. joulukuuta 2024 mennessä ja vastaanota: • 10 000 IHG MEETING PLANNER -palkintopistettä allekirjoittamisen yhteydessä • Yksi ilmainen huoneyö 40 huoneyötä kohti • Alennettu omatoiminen pysäköinti - 50% alennus • Tuplaa IHG Rewards -pisteet Varataksesi ota yhteyttä: Shelby Turner, numeroon 310-645-7998 Shelby.turner@aimbridge.com

Verkkolinkit

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?