Holiday Inn Express Kuala Lumpur City Centre

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
84 Chulan King Road Kuala Lumpur 50450

Arvioinnit

Northstar
3

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Internetyhteys
  • Pesulapalvelu
  • Ääniviestipalvelu

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Ravintola

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Juna
  • Taksi

Etäisyys lentokentältä

  • 34.42 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Pysäköijän suorittama pysäköinti

Tapahtumapaikan Holiday Inn Express Kuala Lumpur City Centre kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä8 643 ft²
Kokoustila2
Suurin tila8 364 ft²
Toiseksi suurin tila280 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä383
Yhden hengen huone (1 sänky)222
Kahden hengen huone (2 sänkyä)161

Paikalliset nähtävyydet

Lot 10 Ostoskeskus

Shoppailu
Etäisyys 8 minutes
Lot 10 on ostoskeskus Kuala Lumpurin keskustan ostos- ja viihdealueella Bintang Walkilla. Se palvelee varakkaita ja se vastaa muiden kaupunkien korkeatasoisia ostosmahdollisuuksia, kuten Fifth Avenue tai Knightsbridge 1990-luvulla. Aukioloajat ovat joka päivä klo 10.00—22.00.
50, Bukit Bintang -katu,
Bukit Bintang
Kuala Lumpur, MY 55100

Liittovaltion alueen moskeija

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 15 minutes
Federal Territory Mosque on Kuala Lumpurissa sijaitseva suuri moskeija, joka on rakennettu majoittamaan jopa 17 000 palvojaa kerrallaan. Se tunnetaan myös nimellä Wilayah Persekutuanin moskeija, ja se rakennettiin vuosina 1998—2000 ja avasi ovensa harrastajille 25. lokakuuta 2000. Se sijaitsee lähellä Matrade-kompleksia ja liittovaltion hallituskompleksia Solaris Dutamasissa Kuala Lumpurin pohjoisosassa.
Tuanku Abdul Halim Road,
Royal Complex,
Persekutuan (provinssi), MY 50480

Pikku-Intian tiilikentät

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 14 minutes
Vilkkaassa Brickfieldsissä on pieni Intia, värikäs sokkelo tekstiilimyymälöitä ja korukauppoja sekä hillittyjä ravintoloita, joissa tarjoillaan dosa-pannukakkuja ja banaanilehticurryjä. KL Sentralin aseman vieressä on sekoitus rentoja trattorioita, tasokkaita bistroja ja tyylikkäitä cocktailbaareja. Sri Kandaswamy Kovil on hindutemppeli, jossa on kultaisia patsaita, kun taas buddhalaisessa maha Vihara -temppelissä on bodhi-puu ja kupolinen temppeli.
Tiilikentät
Kuala Lumpur, MY 50470

Batu-luolat

Puisto
Etäisyys 21 minutes
Batu Caves on kalkkikivimäki, jolla on sarja luolia ja luolatemppeleitä Gombakissa, Selangorissa, Malesiassa. Se on saanut nimensä Sungai Batusta, joka virtaa kukkulan ohi. Se on kymmenes kalkkikivimäki Ampangista. Batu Caves on myös läheisen kylän nimi. Hindut pitävät temppeliä tärkeänä uskonnollisena maamerkkinä.
Gömbak,
Batu-luolat,
Selangor |, MY 68100

Merdeka-aukio

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 7 minutes
Merdeka-aukio on KL: n tunnetuin maamerkki. Sitä kutsutaan myös Dataran Merdekaksi, ja se sijaitsee Sultan Abdul Samad -rakennuksen edessä. Merdeka-aukio, jossa brittiläisen imperiumin jäänteet ovat erityisen ilmeisiä, se näyttää olevan vain jättimäinen kenttä, jossa on täydellisesti hoidetut vihreät nurmikot ja maailman korkeimman lipputanon (95 m) keskipiste, jossa ylpeänä näkyy Jalur Gemilang (Malesian lippu).
Jalan Raja, Keskus,
Kuala Lumpur
Persekutuan (provinssi), MY 50050

Heli Loungebaari

Yöelämä
Etäisyys 1 minute
Heli Lounge Bar on helikopterikenttä, josta on tullut yöelämän hotspot. Se on edelleen käytössä helikopterina päivällä, mutta yöllä muuttuu kattobaariksi, jossa on kannettava juoma-asema ja joitain yksinkertaisia lepotuoleja ja pöytiä. Aukioloajat ovat joka päivä klo 17.00—12.00.
34 KH Tower, Sultan Ismail Road,
Bukit Bintang
Persekutuan (provinssi), MY 50450

Carigalin torni

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 8 minutes
60-kerroksinen Petronas Tower 3, joka tunnettiin aiemmin nimellä Carigali Tower, on pilvenpiirtäjä, joka sijaitsee KLCC Kuala Lumpurissa. Rakennuksessa on 6-tasoinen laajennus Suria KLCC -ostoskeskukseen, kun taas muut yllä olevat kerrokset koostuvat yksinomaan toimistotiloista. Se on Petronas Carigalin, PETRONASin E&P-tytäryhtiön ja joidenkin monikansallisten yritysten, kuten Microsoft Malesian, paikallisen tytäryhtiön pääkonttori.
Carigalin torni
Kuala Lumpurin keskusta
Kuala Lumpur, MY 50088

Petaling-katu

Shoppailu
Etäisyys 5 minutes
Petaling Street on kiinalainen kaupunki, ja sitä kutsutaan joskus nimellä ”Chee Cheong Kai”, joka tarkoittaa kantoninkielistä ”tärkkelystehdaskatua”, viitaten sen historiaan tapiokajauhojen tuotantokeskuksena tuolloin. Petaling Street on vilkas ostosalue, jossa on tinkimättömiä myyjiä, jotka tarjoavat erilaisia tavaroita, vaatteista ruokaan.
Jalan Petaling, keskusta,
Kuala Lumpur
Persekutuan (provinssi), MY 5000

Enemmän

Tervetuloa Holiday Inn Express Kuala Lumpurin keskustaan! IHG-hotelli Kuala Lumpurin kultaisessa kolmiossa. Liiketoiminta-alue, elämäntapa, ruokailu- ja viihdekeskus. Sijaitsee Jalan Raja Chulanissa 3 minuutin kävelymatkan päässä Raja Chulanin monorail-asemalta ja 7 minuutin päässä Bukit Bintangin MRT-asemalta. Pääsy kaikkiin nähtävyyksiin, mukaan lukien Petronas Twin Towers, KL Tower, Sky Deck, Kuala Lumpurin kongressikeskus (KLCC), Petrosains, Aquaria KLCC, Petaling Street, Central Market ja Perdana Botanical Gardens. Tutustu Bukit Bintangin ostosparatiisiin, kuten Pavilion KL, Suria KLCC, Berjaya Times Square, Avenue K, Lot 10, Fahrenheit 88 ja Sungei Wang Plaza. Nauti yöelämästä Suzie Wongissa, Beer Bankissa tai Changkat Bukit Bintangissa ja maistele paikallista ruokaa Jalan Alorissa. Herää Power Shower -suihkulla hyvien nukkumisten jälkeen laadukkailla vuodevaatteilla ja pehmeillä tai kiinteillä tyynyillä. Saatavilla on myös huoneita, joissa on vuodesohva tai vuodesohva, joihin mahtuu mukavasti kolme vierasta. Ilmainen Express Start -aamiainen tai Grab & Go -ravintola, ilmainen Wi-Fi, 24h-kuntokeskus, 24h-itsepalvelupesula, myyntiautomaatti, itsepalveluyrityskeskus, 2 räätälöityjä juhlatilaa ja Great Bar. Tarjoamme parhaan kaupungin sijainnin parhaalla hinnalla, täydellinen valinta sekä liike- että lomamatkailijoille.

Peruutuskäytäntö

24 tuntia

Tilarajoitukset

Sovellettavat verot ovat seuraavat: * Palveluvero 10% * 6% myynti- ja palveluvero (SST) * Malesian matkailuvero 10,00 MYR netto per huone per yö ulkomaisen passin haltijalle (vain majoitus)

Verkkolinkit

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?