Holiday Inn Express Greater Noida Knowledge Park

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
Tontti nro 3 Tietopuisto III Suur-Noida 201308

Arvioinnit

Ministry of Tourism, India
3

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Internetyhteys
  • Pesulapalvelu

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Ravintola

Liiketoimintapalvelut

  • Business Center

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Taksi

Etäisyys lentokentältä

  • 32.37 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä133

Paikalliset nähtävyydet

Omaxe Connaught Place Mall

Shoppailu
Etäisyys 6 km
Omaxe Connaught Place Recreates the magic of the iconic Connaught Place in Delhi. It boasts of a world-class shopping experience, and a 5-screen multiplex. Visitors can indulge in a variety of culinary delights at the food courts, enjoy family-friendly activities in the entertainment zone.
Omaxe Connaught Place Mall
7th Meridian Road, Beta II
Suur-Noida, IN_UP, IN 201308

Buddhin kansainvälinen piiri

Kongressikeskus
Etäisyys 17 km
Maailmankuulu F1-rata, Buddh International Circuit, on pakollinen vierailu moottoriurheilun harrastajille. Täällä voit nauttia kartingista ja muista moottoriurheilutoiminnoista.
Yamuna Expy, Jaypee-urheilukaupunki,
Sector 25, Suur-Noida
Noida, IN 203201

Kaupungin puisto

Puisto
Etäisyys 8 km
Kaupunkipuisto on yksi alueen suosituimmista nähtävyyksistä, jossa on monipuolinen valikoima kasvistoa ja eläimistöä, joka kiehtoo kävijöitä ympäri vuoden. Halusitpa sitten mennä virkistävälle lenkille tai nauttia ihastuttavasta piknikistä majesteettisten puiden varjossa, Tässä puistossa on jokaiselle jotakin. Kauniilla maisemillaan ja eloisalla ilmapiirillään City Park lupaa päivän, joka on täynnä hauskaa, rentoutumista ja unohtumattomia muistoja.
B-lohko,
Nawada,
Suur-Noida, IN_UP, IN 201310

Intia Expo Mart

Kongressikeskus
Etäisyys 5 km
Suuri näyttely- ja kongressikeskus, jossa järjestetään usein kansainvälisiä messuja ja näyttelyitä. Tutustu meneillään oleviin tapahtumiin saadaksesi ainutlaatuisen kokemuksen.
Tontti nro 23/25, 27/29,
Tietopuisto III
Suur-Noida, Uttar Pradesh, IN 201306

Surajpurin lintupuisto

Puisto
Etäisyys 10 km
Piilotettu helmi luonnon ystäville, Surajpur Bird Sanctuary on koti useille lintulajeille, joten se on loistava paikka lintujen tarkkailuun ja valokuvaukseen.
GF6M+XCC, 4, 4. katu, Surajpur,
Suur-Noida, Uttar Pradesh, IN 201306

Grand Venice -ostoskeskus

Shoppailu
Etäisyys 8 km
Ainutlaatuinen ostoskeskus, jossa on venetsialaistyylinen arkkitehtuuri, gondoliajelut, ostosmahdollisuudet, ruokailumahdollisuudet, ja pelialue. Se on täydellinen paikka vapaa-ajan ja perheystävälliseen toimintaan.
Tontti nro SH3, kohde IV, lähellä Pari Chowkia,
Suur-Noida, Uttar Pradesh, IN 201308

Enemmän

Kätevällä paikalla Delhin esikaupungin Suur-Noidan teollisuuskeskuksessa, Holiday Inn Express Greater Noida Knowledge Park on fiksu valinta älykkäille matkailijoille, jotka etsivät mukavaa ja vaivatonta oleskelua. Hotelli sijaitsee strategisella paikalla lähellä ST Micro Electronicsia, Honda Poweria, New Hollantia ja lähellä India Expo Centeriä. Hotelli tarjoaa myös helpon pääsyn turisti- ja paikallisille nähtävyyksille, kuten Buddhin kansainväliselle radalle ja Akshardhamin temppelille. Tyylikkäästi sisustetussa 133 huoneen hotellissa asiakkaat voivat työskennellä ja rentoutua omassa tilassaan.

Peruutuskäytäntö

Hotellissa on kaikki sopimuksessa mainitut huoneet, kun toiminto on vahvistettu. Jos peruutus tapahtuu vahvistettuna päivänä, veloitetaan seuraavat peruutuskulut: Peruutusaika Pidätysmäärä 0—30 päivän kuluessa saapumispäivästä - 100% ryhmän kokonaistuloista Hotelli pidättää oikeuden muuttaa peruutusehtoja tapahtuman luonteesta riippuen.

Lisätiedot

Hotelli on 10 minuutin päässä India Expo Mart -kongressikeskuksesta.

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?