voco Grand Central

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
99 Gordon-katu Glasgow G1 3SF

Erikoistarjoukset

Conscious Connections

01.01.2024 – 01.03.2025

2X Points with IHG Business Rewards

15.03.2024 – 30.11.2024

Hotellin haluamat päivämäärät

  • 27.07.202431.08.2024

Arvioinnit

AA Hotel Services
4
AAA
4

Palkinnot

Skotlannin hotellipalkinnot 2013 - Vuoden skotlantilainen hotelli 2013, Glasgow & Clyden vuoden alueellinen hääpaikka ja Vuoden tapahtumapaikka Palkittu Glasgow'n parhaaksi hotellibaariksi vuoden 2019 Best Bar None -palkinnoissa

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Näkymä (urbaani)
  • Pesulapalvelu
  • Vastaanottopalvelut

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Lemmikkiystävällinen
  • Ravintola
  • Tila (yksityinen)
  • Ulkopuoliset catering-tarjoajat sallittu

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet

AV-varusteet

  • AV-varustus

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Juna
  • Metro
  • Taksi

Varustus

  • Odotusalue
  • Tanssilattia

Saapuminen tänne

Jos satut saapumaan autolla, meillä on kaksi pysäköintialuetta hyvin lähellä hotellia, joiden kanssa meillä on alennusjärjestely. Kätevin näistä kahdesta on NCP: n keskusasema (postinumero: G1 4PA). Tähän pysäköintialueeseen pääsee Oswald St: n kautta. Kun astut tähän pysäköintialueeseen, sinun tulee yrittää pysäköidä viidennelle tasolle tai sen lähelle. Viidenneltä tasolta pääsee keskusasemalle, josta voit kävellä hotellille ilman, että sinun tarvitsee mennä ulos. Toinen käytettävissä oleva pysäköintialue on Mitchell St NCP, joka on vain kahden minuutin kävelymatkan päässä meistä (postinumero: G1 3LN). Molemmat pysäköintialueet ovat voco Grand Centralin asiakkaiden käytettävissä hintaan 17,95 puntaa päivässä, mikä on 8 puntaa vähemmän kuin tavallinen 25,95 punnan tariffi. Muista ilmoittaa vastaanotolle, mihin pysäköit uloskirjautumisen yhteydessä, sillä he tarjoavat lipun, joka varmistaa, että maksat alennetun hinnan lähtiessäsi. Osat Glasgow'n keskustasta kuuluvat myös neuvoston vähäpäästöiseen vyöhykkeeseen. Saat lisätietoja kärsineestä alueesta ja asiaankuuluvista maksuista täältä: https://www.glasgow.gov.uk/LEZ Rautatieasema Glasgow'n päärautatieasema Subway Arvioitu etäisyys hotelliin: 0.3 MI/ 0.48 KM Ajo-ohjeet Lentokentältä Ota M8 West, poistu kohdalta A8/M74 kohti Carlislea. Pysy vasemmalla ja seuraa opasteita kohti Tradestone/A8. Käänny oikealle sivulle Paisley Rd/A8. Pysy vasemmalla sulautuaksesi West Streetille. Käänny vasemmalle King George V -sillalle. Mene suoraan Oswald St: lle, pysäköintialue on oikealla.

Pysäköinti

  • Maksullinen pysäköinti

Etäisyys lentokentältä

  • 7.4 mi. tapahtumapaikasta

Tapahtumapaikan voco Grand Central kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä18 740 ft²
Kokoustila8
Suurin tila4 779 ft²
Toiseksi suurin tila2 766 ft²
Tila (yksityinen)Saatavilla
Suodattimet

Pohjapiirrokset

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä233
Yhden hengen huone (1 sänky)11
Kahden hengen huone (2 sänkyä)219
Sviitit16

Paikalliset nähtävyydet

Skotlannin messu- ja konferenssikeskus

Kongressikeskus
Etäisyys 2 mi.
Skotlannin näyttely- ja konferenssikeskus (SECC) on Skotlannin johtava kansallinen paikka yleisötapahtumille, konserteille ja konferensseille.
Näyttelytapa
Glasgow, GLG, GB2 G3 8YW

Glasgow'n kuninkaallinen konserttisali

Teatteri
Etäisyys 5 minutes
Buchanan-katu
Glasgow G2 3NY

Piilotetut puutarhat

Virkistys
Etäisyys 2 mi.
Hidden Gardens on vain 5 minuutin junamatkan päässä Glasgow'n keskustasta. Mene junalla Pollokshield East -asemalle. Vuonna 2003 avattu Hidden Gardens on palkittu ainutlaatuinen julkisen viheralueen ja yhteisön kehittämisorganisaatio, joka sijaitsee Pollokshieldsissä, joka on yksi Skotlannin monipuolisimmista yhteisöistä.
25 Albert Drive
Glasgow, GLG, GB2 G41 2PE

Kelvingroven taidegalleria

Museo
Etäisyys 30 minutes
Kelvingroven taidegalleria ja museo on museo ja taidegalleria Glasgow'ssa, Skotlannissa. Se avattiin uudelleen vuonna 2006 kolmen vuoden kunnostuksen jälkeen, ja siitä lähtien se on ollut yksi Skotlannin suosituimmista nähtävyyksistä

Majakka

Kongressikeskus
Etäisyys 1 mi.
Rakennus käsittää 2 000 neliömetriä (21 500 neliömetriä) näyttelytilaa. Se näyttää vuosittain 12-15 näyttelyä vuodessa, joista kolme on kansainvälistä tasoa. Majakassa on myös Charles Rennie Mackintosh -tulkkauskeskus ja omistettu opetuskerros, joka ulottuu 1000 neliömetriin (11 000 neliömetriä), mukaan lukien työpaja, tietokonelaboratorio, galleriatila ja pieni ”Wee People's City”. Siellä on myös konferenssikeskus, kauppa ja kaksi kahvilaa/ravintolaa.
11 Mitchell Lane
Glasgow, GLG, GB2 G1 3LX

SSE Hydro

Teatteri
Etäisyys 15 minutes
SSE Hydro on monikäyttöinen sisäareena, joka sijaitsee Skotlannin tapahtumakampuksella Glasgow'ssa, Skotlannissa. Areena on nimetty pääsponsorinsa energiayhtiön mukaan.
SEKUNNIN
Glasgow G3 8YW

Enemmän

Voco Grand Central sijaitsee ihanteellisella paikalla Glasgow'n keskusaseman vieressä kaupungin sydämessä, varmistaen, että vieraasi saapuvat raikkaina ja rentoina mistä tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan osasta. Ei todellakaan ole muuta kaupungin keskustan paikkaa, joka voisi tarjota tapahtumallesi ainutlaatuisen ympäristön, jonka voco Grand Central Hotel voi. Tämä historiallinen maamerkki antaa upean tilaisuuden tunteen, ja se muodostaa täydellisen taustan päivällesi. Rakkaudella kunnostetut alkuperäiset piirteet, kuten marmoriportaat, tarjoavat upean vaikuttavan ympäristön valokuvillesi, ja rakennuksessa on korkeat katot ja alkuperäiset yksityiskohdat kaikkialla. Kahdeksan tyylikästä vastaanottohuonetta, mukaan lukien upea Glasgow'n Grand Room, eivät ole vain ainutlaatuisia, vaan tarjoavat myös fantastisen valinnan pienestä ja intiimistä kokouksesta jopa 350 vieraan kokoontumiseen.

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
Sep 1 – Dec 31
Normaali sesonki
Hiljainen sesonki
Jan 1 – Mar 31

Peruutuskäytäntö

Hotellin käyttöehtojen mukaisesti

Verkkolinkit

Lisämateriaali

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?