InterContinental Athenee Palace Bucharest

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
Episcopia Road 1-3 Piiri 1 Bukarest 010292

Erikoistarjoukset

Meetings that make a difference....

Säästä 5 %
31.01.2025 – 30.06.2025

Tapahtumapaikan kohokohdat

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Huonepalvelu
  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Näkymä (urbaani)
  • Pesulapalvelu
  • Puhelut (paikallispuhelut)
  • Vastaanottopalvelut

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Lemmikkiystävällinen
  • Pidempi majoitus
  • Ravintola
  • Turvallisuushenkilökunta

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center

AV-varusteet

  • AV-varustus
  • Huippunopea internet

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus
  • Sisäuima-allas
  • Spa tai salonki

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Juna
  • Metro
  • Taksi

Saapuminen tänne

Käytä yllä olevaa karttaa saadaksesi GPS-ohjeet hotelliimme.

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Maksullinen pysäköinti18,00 € / päivä

Etäisyys lentokentältä

  • 9.94 mi. tapahtumapaikasta

Tapahtumapaikan InterContinental Athenee Palace Bucharest kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä14 531 ft²
Kokoustila13
Suurin tila3 283 ft²
Toiseksi suurin tila2 260 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä283
Sviitit16

Paikalliset nähtävyydet

Kuninkaallinen observatorio

Museo
Etäisyys 3 km
Vuonna 1908 perustettu Bukarestin kuninkaallinen observatorio, joka on nykyään osa Romanian akatemian tähtitieteellistä instituuttia, on keskeinen nähtävyys tähtitieteen ja tieteen harrastajille. Observatorion avulla kävijät voivat katsella taivaankappaleita tehokkaiden teleskooppien kautta ja osallistua koulutusohjelmiin, mukaan lukien opastetut kierrokset ja työpajat. Paikan päällä on planetaario, joka tarjoaa mukaansatempaavia esityksiä, vieraat voivat tutustua maailmankaikkeuden ihmeisiin. Royal Observatory sijaitsee vain 3 km:n päässä InterContinental Athénée Palace Bukarestista, ja se tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen kaikenikäisille vierailijoille.
Bld Lascar Catargiu 21
Bukarest, RO

Bukarestin kuninkaallinen palatsi

Museo
Etäisyys 3 minutes
Bukarestin kuninkaallinen palatsi (romaniaksi Palatul Regal), joka tunnetaan nimellä Tasavallan palatsi (romaniaksi Palatul Republicii) vuosina 1948—1990, on monumentaalinen rakennus, joka sijaitsee Romanian pääkaupungissa Calea Victoriei -kadulla. Palatsi eri inkarnaatioissaan toimi Romanian kuninkaiden virallisena asuinpaikkana vuoteen 1947 asti, jolloin kommunistinen hallinto asennettiin Romanian Mikael I: n pakotetun luopumisen jälkeen. Vuodesta 1950 lähtien palatsissa on Romanian kansallinen taidemuseo. Romanian kuninkaallinen perhe käyttää tällä hetkellä Elisabetan palatsia virallisena asuinpaikkana Bukarestissa. Lisäksi Romanian hallitus sallii kuninkaallisen perheen käyttää kuninkaallista palatsia eri tilaisuuksissa. Palatsi on maan suurin ja merkittävin kuninkaallinen asuinpaikka, joka sisältää symbolisia virallisia tiloja, kuten valtaistuinsali, kuninkaallinen ruokasali ja monumentaaliset voivodien portaat. Romanian ensimmäisen kuninkaan, Carol I:n ratsastuspatsas seisoo sen edessä olevan suuren aukion keskellä. Patsas tunnetaan perinteisesti nimellä ”Palatsin aukio” (romaniaksi Piața Palatului), mutta nimettiin uudelleen ”Vallankumouksen aukioksi” Romanian vuoden 1989 vallankumouksen jälkeen.
49—53 Victoria-katu
Bukarest, RO 010063

Cișmigiu-puisto

Puisto
Etäisyys 5 minutes
Saksalaisen maisema-arkkitehdin Carl F. W. Meyerin vuonna 1847 perustama Cișmigiu-puisto on Bukarestin vanhin ja rakastetuin julkinen puutarha. 17 hehtaarin kokoinen puisto tarjoaa rauhallisen pakopaikan vehreällä vehreydellä, eloisilla kukkapenkillä ja keskeisellä järvellä, joka muuttuu talven aikana jäähalliksi. Vierailijat voivat nauttia rauhallisesta kävelystä polkuja pitkin, ihailla monumentteja ja patsaita - mukaan lukien ”Romanian kirjailijoiden rotunda” - ja rentoutua puiston rauhallisessa ilmapiirissä. Cișmigiu Park sijaitsee kävelyetäisyydellä InterContinental Athénée Palace Bukarestin keskustassa, ja se tarjoaa täydelliset puitteet vapaa-ajan viettoon ja rentoutumiseen.
Bld. Schitu Magureanu
Bukarest, RO

Romanian Atheneum

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 3 minutes
Romanian Athenaeum (romaniaksi: Ateneul Român) on konserttisali Bukarestin keskustassa Romaniassa ja Romanian pääkaupungin maamerkki. Vuonna 1888 avattu koristeellinen, kupolinen, pyöreä rakennus on kaupungin arvostetuin konserttisali ja ”George Enescu” -filharmonikkojen ja George Enescu -festivaalin koti. Yleinen tyyli on uusklassinen, romanttisemmilla yksityiskohdilla. Rakennuksen edessä on pieni puisto ja romanialaisen runoilijan Mihai Eminescun patsas. Sisällä pohjakerroksessa on koristeellinen konferenssisali, joka on yhtä suuri kuin yllä oleva auditorio; auditoriossa on 600 istumapaikkaa kojuissa, loput istuimet sijoitetaan 52 logeen. Costin Petrescun 75 x 3 metrin (246,1 x 9,8 jalkaa) fresko koristaa konserttisalin pyöreän seinän sisäpuolta. Ulkoilma-tekniikalla maalattu teos kuvaa Romanian historian tärkeimpiä hetkiä alkaen Rooman keisari Trajanuksen Dacian valloituksesta ja päättyen Suur-Romanian toteutumiseen vuonna 1918. Romanian kulttuurin symboliksi tunnustettu rakennus on merkitty vuonna 2007 Euroopan kulttuuriperintökohteiden luetteloon.
str. Franklin nro 1-3, sektori 1
Bukarest, RO

Parlamentin palatsi

Museo
Etäisyys 20 minutes
Parlamentin palatsi (romaniaksi Palatul Parlamentului), joka tunnetaan myös nimellä Tasavallan talo (Casa Republicii) tai kansanpalatsi (Casa Poporului), on Romanian parlamentin kotipaikka, joka sijaitsee Dealul Spiriin huipulla Bukarestissa, kansallisessa pääkaupungissa. Palatsin korkeus on 84 m (276 jalkaa), sen lattiapinta-ala on 365 000 m2 (3 930 000 neliömetriä) ja tilavuus 2 550 000 m3 (90 000 000 kuutiometriä jalkaa). Parlamentin palatsi on yksi maailman raskaimmista rakennuksista. Se painaa noin 4 098 500 000 kiloa (9,04 miljardia puntaa; 4,10 miljoonaa tonnia). Se on myös maailman toiseksi suurin hallintorakennus. (Gizan suuri pyramidi, noin 5,75 miljoonaa tonnia, on noin 40% raskaampi.) Rakennuksen suunnitteli ja valvoi pääarkkitehti Anca Petrescu noin 700 arkkitehdin tiimin kanssa, ja se rakennettiin 13 vuoden aikana (1984—97) sosialistisissa realistisissa ja modernistisissa uusklassisissa arkkitehtuurimuodoissa ja tyyleissä sosialistista realismia ajatellen. Palatsin tilasi Nicolae Ceaușescu (1918—1989), kommunistisen Romanian presidentti ja toinen kahdesta pitkään hallitsevasta valtionpäämiehestä maassa toisen maailmansodan jälkeen. Palatsin tilasi aikana, jolloin poliittisen palvonnan ja ihailun persoonallisuuskultti lisääntyi huomattavasti hänelle ja hänen perheelleen.
Road Source 2-4
Bukarest, RO

Enemmän

Yli sata vuotta perinteitä ja huippuosaamista. Kuluneen vuosisadan jokainen vuosi muistuttaa lukemattomista ainutlaatuisista ja vaikuttavista tapahtumista, jotka ovat jättäneet jälkensä hotelliin ja jotka sen vieraat ovat herättäneet eloon. Vuonna 1912 aloitettiin ranskalaisen arkkitehdin Téophile Bradeaun innoittama hotelli ja vuosi 1914 merkitsee hotellin avajaisia, vuotta, joka muutti kaiken tulevan. Hotellin tärkein jalokivi, joka tunnetaan nyt nimellä historiallinen Le Diplomate, suuri juhlasali, jossa on kultaiset lehtiseinät, lasimaalaus, kristallipeilit ja kauniit kattokruunut. Se on yksi Bukarestin arvostetuimmista paikoista arkkitehtuurinsa ja yksityiskohtaisen suunnittelunsa ansiosta, yksi Romanian parhaiten säilyneistä huoneista, joka on lueteltu kansallisperinnön historiallisena muistomerkkinä. Ulkopuolinen eteinen Les Colonnades on kunnostettu, ja sen 110 vuoden marmoripylväät tarjoavat täydelliset puitteet ajattomalle tervetuliaisvastaanotolle.

Peruutuskäytäntö

Ryhmän peruuttaminen - kuten ryhmäsopimuksessa mainitaan;

Verkkolinkit

Lisämateriaali

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?