EVEN Hotel Atlanta - Cobb Galleria

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
3380 Overton Park Drive kaakkoon Atlanta, GA 30339

Hotellin haluamat päivämäärät

  • 01.08.202431.08.2024
  • 01.12.202431.12.2024

Arvioinnit

AAA
3
Forbes Travel Guide
3

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys
  • Pesulapalvelu
  • Puhelut (paikallispuhelut)
  • Ääniviestipalvelu

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Lemmikkiystävällinen
  • Ravintola
  • Tila (yksityinen)

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center
  • Videokonferenssi

AV-varusteet

  • AV-varustus
  • Huippunopea internet

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Hyvinvointikeskus

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Taksi

Etäisyys lentokentältä

  • 19.7 mi. tapahtumapaikasta

Pysäköinti

  • Ilmainen pysäköinti
  • Maksullinen pysäköinti12,00 $ / päivä

Tapahtumapaikan EVEN Hotel Atlanta - Cobb Galleria kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä1 918 ft²
Kokoustila3
Suurin tila1 318 ft²
Toiseksi suurin tila770 ft²
Tila (yksityinen)1 918 ft²
Suodattimet

Hotellihuoneet

Hotellihuoneiden kokonaismäärä133
Yhden hengen huone (1 sänky)93
Kahden hengen huone (2 sänkyä)40
Veroaste6%
Varausaste8%

Paikalliset nähtävyydet

Cobb Galleria -keskus

Kongressikeskus
Etäisyys 1 mi.
Cobb Galleria Centre on dynaaminen tapahtumapaikka Atlantassa, joka tarjoaa poikkeuksellisia tiloja kongresseille, messuille ja erikoistapahtumille. Joustavien kokoustilojensa, huipputeknologian ja ammattimaisten tapahtumapalvelujensa ansiosta se palvelee monenlaisia tarpeita. Cobb Galleria Centre sijaitsee lähellä suosittuja nähtävyyksiä ja lähellä EVEN Hotel Atlantaa, ja se on täydellinen kohde onnistuneiden ja ikimuistoisten tapahtumien järjestämiseen.

Cobb Energy esittävän taiteen keskus

Teatteri
Etäisyys 1 mi.
Valmistaudu häikäisemään Cobb Energy Performing Arts Centerissä! Tämä ensiluokkainen paikka on paikka, jossa maailmanluokan esitykset heräävät henkiin upealla tavalla. Sensaatiomaisista konserteista kiehtoviin Broadway-esityksiin ja lumoaviin tanssiesityksiin, keskus on taiteellisen huippuosaamisen keskus. Sen henkeäsalpaava arkkitehtuuri luo mukaansatempaavan kokemuksen, joka jättää sinut kunnioitukseen. Astu taikuuden ja ihmetyksen maailmaan nähdessäsi hienoimpia kykyjä ja esityksiä.
2800 Cobb Galleria Pkwy
Atlanta, GA, US 30339

Truist Park, Atlanta Bravesin koti

Virkistys
Etäisyys 1 mi.
Atlanta Bravesin koti Truist Park on jännittävä kohde baseball-faneille kokemaan Major League Baseballin jännitystä. Nauti pelistä mukavasti istuimellasi, maistele herkullisia palloparkkiruokia, ja nauti yleisön sähköenergiasta. Moderneilla mukavuuksillaan ja upealla arkkitehtuurillaan, Truist Park tarjoaa unohtumattoman urheilukokemuksen kaiken ikäisille faneille. Älä missaa mahdollisuutta vierailla tässä ikonisessa paikassa ja olla osa Braves-huippuosaamisen perinnettä.
755 Battery Avenue Kaakkois
Atlanta, GA, US 30339

Cumberlandin ostoskeskus

Shoppailu
Etäisyys 1 mi.
Cumberland Mall tarjoaa laajan valikoiman kauppoja ja ravintoloita Atlantassa, Georgiassa. Käy nopealla vierailulla tai vietä koko päivä tutkimalla rakastamiasi tuotemerkkejä ja nauttien Atlantan suosikkiruoka- ja ravintolavaihtoehdoista.
2860 Cumberland Mall SE
Atlanta, GA, US 30339

Akku Atlanta

Yöelämä
Etäisyys 1 mi.
Battery Atlanta on dynaaminen viihdealue Truist Parkin vieressä, Atlanta Bravesin koti. Tämä vilkas kohde tarjoaa eloisan yhdistelmän ruokailu-, ostos- ja viihdevaihtoehtoja. Tutustu erilaisiin ravintoloihin, nauti live-esityksestä Coca-Cola Roxyssa tai nauti Battery Plazan energisestä ilmapiiristä. Olitpa osallistumassa peliin tai etsimässä hauskaa päivää, The Battery Atlanta on paikka unohtumattomalle kokemukselle.
800 Akku Ave SE
Atlanta, GA, US 30339

Six Flags White Water

Virkistys
Etäisyys 8 mi.
Tartu perheeseesi ja ystävillesi ja valmistaudu hurjaan ratsastukseen. Six Flags White Water tarjoaa jokaiselle jotakin jännittävillä vesiliukumäillä, 700 000 gallonan aaltoaltaalla ja lapsiystävällisillä nähtävyyksillä!
250 Cobb Pkwy N
Marietta, GA, US 30062

Coca-Cola Roxy -konserttisali

Yöelämä
Etäisyys 1 mi.
The Battery Atlantan johtava viihdepaikka, Coca-Cola Roxy tunnetaan poikkeuksellisista live-esityksistään. Se isännöi erilaisia konsertteja ja tapahtumia, jotka palvelevat erilaisia musiikkimakuja. Listojen kärjessä olevista taiteilijoista nouseviin kykyihin, heidän tilansa tarjoaa intiimin ja mukaansatempaavan ympäristön unohtumattomille esityksille. Huippuluokan äänijärjestelmällä, tyylikkäällä sisustuksella ja tilavilla istuimilla Coca-Cola Roxy takaa uskomattoman konserttikokemuksen musiikin harrastajille.
800 Akku Ave SE Suite 500
Atlanta, GA, US 30339

Kuusi lippua Georigan yllä

Virkistys
Etäisyys 15 mi.
Tule kokemaan Atlantan jännittävin teemapuisto, joka on täynnä jännittäviä ratsastuksia, esityksiä ja nähtävyyksiä!
275 Riverside Parkway, SW
Austell, GA, US 30168

Enemmän

Hiljattain vihitty lemmikkiystävällinen EVEN Hotel Atlanta - Cobb Galleria sijaitsee lähellä vilkasta Cobb Galleria, ja se on täydellinen liike- ja lomamatkailijoille. Kannusta Atlanta Bravesille Truist Parkissa ja tutustu kulinaarisiin herkkuihin ja elävään viihteeseen The Battery Atlantassa, mukaan lukien ikoninen Coca-Cola Roxy. Tule mukaan päivittäin EVEN Kitchen & Barissa. Nauti kiehtovista esityksistä Cobb Energy Performing Arts Centerissä. Koe mukavuutta tilavissa huoneissa, joissa on ilmainen Wi-Fi, minijääkaappi ja kuntosali huoneessa. Cobb Galleria Centerin kokousten ja kongressien välillä, saat energiaa täysin varustetussa urheilustudiossamme. Hauskojen aktiviteettien ympäröimä EVEN Hotel Atlanta - Cobb Galleria on täydellinen keidas rentoutumiseen, tuottavuuteen ja seikkailuun. EVEN Hotel Atlanta - Cobb Galleria tarjoaa monipuolisia paikkoja ja joustavia kokoustiloja vastaamaan erityistarpeitasi. 1 318 neliömetrin paikkamme jakautuu kahteen pienempään huoneeseen ja 600 neliömetrin tila on monikäyttöinen alue. Tarjoamme myös catering-palveluja.

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
Jun 1 – Jul 25
Normaali sesonki
Hiljainen sesonki

Verkkolinkit

Lisämateriaali

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?