Scandinavian XPO - International Congress & Exhibition Centre Stockholm

Lue, kuinka Cvent Supplier Network toimii
Cederströms Slinga 5-7 Arlandastad 195 61

Tapahtumapaikan kohokohdat

3D Event Space

Cvent Photo-realistic 3D Event Spaces give planners the ability to realize their vision down to the finest detail.

Mukavuudet

Huoneiden ominaisuudet ja vieraiden palvelut

  • Internetyhteys
  • Matkatavarasäilytys

Palvelut

  • Catering-palvelu
  • Esteetön pyörätuolille
  • Ilmainen lentokenttäkuljetus
  • Tila (puoliyksityinen)
  • Tila (ulkona)
  • Tila (yksityinen)
  • Turvallisuushenkilökunta
  • Ulkopuoliset catering-tarjoajat sallittu

Liiketoimintapalvelut

  • AV-varusteet
  • Business Center
  • Videokonferenssi
  • VIP-palvelut

AV-varusteet

  • Huippunopea internet

Vapaa-ajan aktiviteetit

  • Golfkenttä

Tapahtumapaikan saavutettavuus

  • Bussi
  • Juna
  • Lentokenttäkuljetus
  • Taksi

Varustus

  • Odotusalue
  • Siirrettävät seinät
  • Tanssilattia

Saapuminen tänne

Arlandan lentokentältä Lentokenttäkuljetuspalvelumme kuljettaa vieraita Arlandaan ja takaisin kahdesti tunnissa. Jos haluat lisätietoja bussipysäkeistä, noudata Tukholman Arlandan lentokentän opasteita. Huomaathan, että bussibussipaikkoja on rajoitetusti ja saatavuuden mukaan. Arlanda Express - Arlandan lentokenttä Nopea juna SkyCityyn, vain 20 minuutin päässä Tukholman päärautatieasemalta. Lähijuna ja bussi Lähijuna Tukholman päärautatieasemalta Märstan asemalle, vaihda bussiin 571 kohti Arlandastadia/Scandinavian XPO. Taksilla Suosittelemme Taxi Stockholm, puhelin +46 8 15 00 00 tai Taksi 020, puhelin +46 20 20 20 Autolla Meillä on valtava pysäköintipaikka aivan tapahtumapaikan ulkopuolella! Jos yövyt hotellissa, Quality Hotel Arlanda XPO, voit pitää auton autotallissa. Huomaathan, että pysäköintipaikkoja on tarjolla saatavuuden mukaan.

Pysäköinti

  • Maksullinen pysäköinti

Etäisyys lentokentältä

  • 1.24 mi. tapahtumapaikasta

Tapahtumapaikan Scandinavian XPO - International Congress & Exhibition Centre Stockholm kokoustila

Kokoustilojen kokonaismäärä129 167 ft²
Kokoustila18
Suurin tila54 250 ft²
Toiseksi suurin tila50 590 ft²
Tila (yksityinen)Saatavilla
Tila (puoliyksityinen)Saatavilla
Tila (ulkona)Saatavilla
Näyttelytila111 299 ft²
Suodattimet

Pohjapiirrokset


Paikalliset nähtävyydet

Olutmaistelua Sigtuna Brygghusissa

Etäisyys 3 minutes
Sigtuna Brygghus sijaitsee lähellä Scandinavian XPO: ta Arlandastadissa. Täältä voit varata oluen maistelun sinulle ja asiakkaillesi. Sigtuna Brygghus on nykyään yksi Ruotsin johtavista käsityöpanimoista. He valmistavat kaikkea sessio-IPA:ista ja alkoholittomista oluista luoviin panimoihin rajoitetuissa painoksissa, joista he ovat saaneet sekä kansainvälisiä että kansallisia palkintoja. Heillä on aito tieto, intohimo ja oikeat tekniset olosuhteet, jotka ovat tärkeitä laadukkaan oluen valmistuksessa.
Pionjärväylä 2
Arlandastad, SE 195 61

Ruotsin ensimmäinen kaupunki - Sigtuna

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 27 minutes
Vieraile Ruotsin ensimmäisessä kaupungissa - Sigtuna. Matkaa bussilla 30 min Ruotsin ensimmäiseen kaupunkiin Sigtunaan, joka perustettiin jo 10-luvulla. Tänään voimme palata ajassa taaksepäin ja käydä viikinkialueen keskiaikaisissa kirkoissa, raunioissa, linnoissa ja riimukivillä. Kaupungissa on kauppoja, kahviloita, ravintoloita ja museoita, joten kaupungissa on tarpeeksi nähtävyyksiä, jotta voit nauttia rauhallisesta tutkimusviikonlopusta tuntematta olosi ylikuormittuneeksi.
Suuri katu 33
Sigtuna, SE

Kuntosalimme ja crossfitimme

Virkistys
Etäisyys 5 minutes
Sijoita itseesi treenaamalla We Arlandastadissa. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Scandinavian XPO: sta. Täällä voit kokeilla heidän puhdasta ja hyvin varustettua kuntosalia tai Crossfitboxia vain 200 SEK. Tarjoamme ilmaista kahvia ja teetä loungessamme. Suihku, saippua, shampoo, hoitoaine, sauna ja jotkut muut mukavuudet sisältyvät hintaan. WE Health and fitness on hiljattain perustettu kuntoklubi, joka avattiin 1. helmikuuta 2020. Se on yksi alueen kolmesta kuntokeskuksesta. Sen omistaja on jääkiekkokommentaattori Niklas Wikegård ja virallinen jalkapalloerotuomari Jonas Eriksson. Ne ovat W ja E WE: ssä. Puhelinnumero: +468-703 25 56 info@wearlandastad.se
Pionjärväylä 71
Arlandastad, SE

Valokuvaaja

Museo
Etäisyys 1 hour
Fotografiska on yksi maailman suurimmista nykyvalokuvauksen kohtaamispaikoista. Neljä ainutlaatuista suurta näyttelyä ja noin 20 pienempää näyttelyä esitetään vuosittain. Kirja- ja matkamuistomyymälä, ravintola ja kuvagalleria. Ylimmän kerroksen kahvilasta löydät yhden Tukholman parhaista näköalapaikoista. Eat Guides 360° Action nimesi Fotografiskan ravintolan Ruotsin parhaaksi vuonna 2019 kestävän gastronomian ansiosta. Sitä johtaa tunnettu keittiömestari Paul Svensson, ja konsepti keskittyy vihreisiin sesonkiruokiin.
Kaupunkipiha-alue 22
Tukholma

Lentokonehavainnot Arlandan lentoasemalla

Lentokenttä
Etäisyys 10 minutes
Oletko ilmailun harrastaja ja haluat nähdä lentokoneet läheltä? Mene sitten näköalapaikkaan! Ohjeita ja lisätietoja saat alla olevasta verkkosivuston osoitteesta. Kuva: Destination Sigtuna
Navigaattoritie 4
Tukholma-Arlanda

Taide metrossa

Museo
Etäisyys 45 minutes
Tukholman metrojärjestelmän sanotaan olevan maailman pisin taidenäyttely - 110 kilometriä pitkä. Metrolla matkustaminen on kuin matkustaisi jännittävän tarinan läpi, joka ulottuu 1950-luvun taiteellisista pioneereista nykypäivän taidekokeiluihin. Yli 90 Tukholman sadasta metroasemasta on koristeltu yli 150 taiteilijan veistoksilla, mosaiikeilla, maalauksilla, installaatioilla, kaiverruksilla ja reliefeillä. Kuva: Visit Stockholm/mediabank.visitstockholm.com
Tukholman kaupunki

Arlandan lentokokoelmat

Museo
Etäisyys 10 minutes
Ruotsin ilmailuteollisuus on ollut ja on edelleen selvästi suurin Skandinaviassa. Vuodesta 1910 lähtien noin 25 julkista ja yksityistä lentokonevalmistajaa on valmistanut yhteensä noin 6 000 lentokonetta. Siviili-ilmailumuseo Arlanda Flights Collections -sivustolta löydät moottoreita, lentokoneita, lentosimulaattoreita ja jännittäviä osia ilmailuhistoriasta yhdestä paikasta. Kokoelma sisältää yli 50 lentokonetta, 30 moottoria ja useita oheislaitteita. Joitakin suurempia lentokoneita ovat SE-210 Caravelle, Convair CV-440 Metropolitan ja North NC 701.
Kabinettitie
Tukholma- Arlanda, SE

Kuninkaallinen palatsi

Historiallinen maamerkki
Etäisyys 45 minutes
Tervetuloa yhteen Euroopan suurimmista palatseista! Kuninkaallinen palatsi on hänen majesteettinsa Ruotsin kuninkaan virallinen asuinpaikka, jossa on yli 600 huonetta. Palatsi on avoinna yleisölle ja tarjoaa vähintään viisi museota. Palatsi rakennettiin suurelta osin 1700-luvulla italialaiseen barokkityyliin, paikalle, jossa ”Tre Kronor” -linna paloi vuonna 1697. Vieraile vastaanottohuoneissa, joissa on upeat sisätilat 1700- ja 1800-luvuilta, Rikssalen (valtionsali) kuningatar Kristinan hopeisella valtaistuimella ja Ordenssalarna (ritarikunnan salit). Voit myös nähdä Kustaa III:n antiikkimuseon, Tre Kronor -museon ja valtiovarainministeriön. Kuva: Jeppe Wikström/mediabank.visitstockholm.com
Slottsbacken 1
Tukholma SE

Enemmän

TERVETULOA SKANDINAVIAN PARHAASEEN SIJAINTIIN! Vuonna 2021 avasimme ovet kolmeen suureen näyttelyhalliin, älykkäisiin lastausalueisiin, runsaaseen pysäköintiin, kokeneen henkilökuntaan ja kaikkeen muuhun, mikä tekee Scandinavian XPOsta täydellisen paikan tapahtumien järjestäjille ja vierailijoille. Tilat sopivat jopa 8 500 vieraalle - ja kaikenlaisille tapahtumille, messuille, kokouksille, gaalaillallisille, konserteille ja urheilutapahtumille. Teemme tapahtumien yhdistämisen helpoksi tarjoamalla erilaisia asetelmia tilojemme eri osissa. Scandinavian XPO sijaitsee vain 5 minuutin päässä Arlandan lentokentältä ja Tukholman terminaaleista, ja sen avulla voimme kerätä kävijöitä kaikista Skandinavian pääkaupungeista tunnin sisällä. Lounaan ja illallisen pitäisi olla jotain, jota odottaa - mukava tauko, joka jättää sinut täynnä energiaa loppupäiväksi. Siksi tarjoilemme myös runsaasti tuoreita vihanneksia! Suhtaudumme intohimoisesti käyttämiimme raaka-aineisiin — erityisesti paikallisiin ja luomutuotteisiin. Kannustamme sinut oikeaan suuntaan.

Kausiluonteisuus

Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Huippusesonki
Aug 20 – Nov 15
Jan 11 – May 17
Normaali sesonki
Nov 16 – Dec 12
May 18 – Jun 20
Hiljainen sesonki
Jun 21 – Aug 19
Dec 13 – Dec 31

Peruutuskäytäntö

Tarjoamme mielellämme peruutuskäytäntömme pyynnöstä - ota yhteyttä myyntitiimiimme.

Lisätiedot

Koskaan aikaisemmin kaikista Pohjoismaiden pääkaupungeista tulleet vierailijat eivät ole päässeet Ruotsin kongressikeskukseen vain tunnissa. Scandinavian XPO sijaitsee aivan Tukholman Arlandan terminaalien vieressä, ja bussit vievät vieraat paikalle muutamassa minuutissa!

Verkkolinkit

Ota yhteyttä

Sinulla on jo tili?